2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

lalecim o akıntılar normal cnm kaygılanma bendede var sarımsı akıntılar daha önce iltihaplanma vardı bende ondan kaynaklanıyo diye düşünüyorumki hamileliklerde iltihaplanma olabiliyo kızımdada olmuştu fitili kullandıktan sonra geçti ayaklarını sakın üşütme oda tetikliyo akıntıyı korkma hiçbişeycik olmayacak içini ferah tut

sen yinede içini rahat tut sonuçta elimizden bişey gelmiyo ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır şu an için sadece yatıyorum eşim geldiğinde acile gidip iğne vurulcam kalpatışları için endişelenme inşallah duyacaksın iyi düşünelim iyi olsun

Canim ben hiç şimdiye kadar bulantı falan yaşamadım ama istahsizlasmistim şimdi yeni yeni duzeliyorum ewt 12 haftaya yaklaştik ama ben cinsiyeti 20 haftada ogrencem Allah izin verirse burda geç söylüyorlar giciklar iste aranızda en gec sanırsam ben ogrencem
seni iyi anliyorum, bende yetisemiyorum bazen oglumun hareketliligine her tarafi dagitiyor , anneme birakmak istiyorum bazen ama oda yigenime bakiyor annesi calisiyor...

Aynen ya bende hiç birseye yetisemiyorum kizimd a hep ilgi sevgi istiyo napcam bilmiyorum RABBİM yardımcımız olsun inş geçer bu günler

Evet Allah nasip ettiyse olacak eger etmediyse ne yapsak bos. Ben elimden geldigince ayaklarimi sicak tutmaya calisiyorum bolca su iciyorum gunde 1 soda hep sebze meyve falan ne bilim insallah icerde her sey yolundadir. Gebe kalmak icin nefesimi tutup beklerdim her ay cok sukur o nasip oldu simdi ise daha degisik bir kaygi bekliyormus bizi.Allahim herkeslerin yuzunu guldursun bizim de. Gercekten hayirlisi ile elimden gelen her seyi yapmaya hazirim Allahin bana verdigi bu hediye icin.

Kızlar Merhaba doğumdan laf acilmis sezaryen sonrası normal dogumla ilgili benim ablamin 3 tane çocuğu var ilkini normal doğurdu ikincisinde sezaryen ve 3 sunude normal doğurdu size diyeceğim suki normal doğumu destekleyen doktor bulmanız ha bu arada ablamda hiç sorun olmadı inş yardimci olabilmisimdir: )))))))

Bak ben doktorumda hiç birsey konuşmadım. Tabi daha erken. Bende de fıtık var. Ozaman istesem de yapamayacakmışım. Evet doğru söylüyorsun normal doğum cesaret işi. Bende de o cesaret yok olsa da yapmam yani :)

ben inanıyorumki Allahın izniyle doğuracak herkes sende alacaksın bebişini kucağına 1 ay var ondan sonra tehlikli dönem geçicek cnm acaba düşücekmi acaba doğmayacakmı diye düşünme cnm olumlu düşün herşey çok güzel olacak

o benim sezeryan sonrası normal doğum istiyorum kaç yıl var çocuklarının arasında cnm

Yolundadır yolundadır sen içini ferah tut. Sen elinden geleni yaptı gerisi Rabb'ime kalmış taktiri ilahi derler ya oyle işte. Ama bence hersey cok güzel olacak

Insalllah canm bnm oyle olduguna inanmak istiyorum hepi topu kalp sesini duymaya sunun surasinda 5 gun kaldi :))

Sayılı gün çabuk geçer gözünü kapatıp acacaksın bi bakmışsan Perşembe günü gelmiş olacak :))

Merhaba hanımlar,

Doğumdan konu açılınca normal doğum yapmış bir anne olarak bir kaç cümle yazmazsam olmaz dedim. :) Ben toplam 3-4 saat sancı çektim 1 saati kendi sancımdı daha sonra suni sancıyla hızlandırdılar (O zamanlar ne olduğunu anlayamamıştım bir dahakine inş taktırmayacağım, herşey doğal olmalı), son yarım saat hariç çok fazla bir sancım yoktu. Sancıdan ve dikişten çok doğurma eylemi zor geldi bana. Ama güzeldi doğumdan hemen sonra ayağa kalktım. 2 iç 2 dış toplam 4 dikişim vardı. Kendi kendine düşen dikişlerden. Hiçbir problem yaşamadım. Doğumun ertesi günü oğluma bir kaç bebek tulumu almak için yakındaki mağazaya bile gittim. Benim oğlan 3830 doğunca yeni doğan takımlarına sığmadı. 0-3 aylık tulumlara geçtik direk

Elbette doğumu daha zor ya da daha zor geçiren arkadaşlar da olmuştur ama şunu unutmayın ki normal doğum bir nimet arkadaşlar.
Yüce Allah hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamıştır. Normal doğumun anneye ve bebeğe pek çok faydaları vardır. Sancı çektikçe günahlarınızın döküleceğini unutmayın. Bir de sancı anında yapılan dualar kabul olurmuş.

Sezeryan ise bir ameliyattır. Durup dururken hiç bir sorun yokken bir insan neden ameliyat olmak ister ki? Mecbur kalınırsa o ayrı tabi.. Karnından ameliyat olanlar bilirler, yataktan 1 hafta yardımsız kalkamazsınız.

Sizi endişelendirmek istemem ama çok yakın bir arkadaşım ilk çocuğunda sezeryan olmuştu. Şuan 2. kez hamile 9 haftalık ve sezeryan dikişinin olduğu yere tutunmuş bebeği. Nadiren olan ama çok tehlikeli bir olaymış. Sezeryan skar gebeliği diyorlar. Bebeğini kaybetme dahası rahimini de kaybetme tehlikesi var. Dikiş yerinden alınan çocuk sonrası rahimdeki kanama durmuyormuş. Rahimide toplayıp almak zorunda kalıyorlarmış. Arkadaşıma dua edip duruyoruz. Çok zor bir durum. Allah yardımcısı olsun..

Mecbur kalmadıkça sezeryanı seçmemenizi tavsiye ederim.. Hepimize kolay doğumlar dilerim..

Banada bugun aynisi oldu bi hafta geriden gozuktu olabiliyo.canim bende bugun gordum kalp.atislarini hepimizinki.hayirli saglikli.olsun ins

cok guzel bir duygu ya gozun aydin seninde canim.allah herkese nasip etsin.bir arkadas 12. haftaya kadar toparliyorlarmis dedi bebekler gelisimlerini.sagliklari yerinde olduktan sonar bir haftanin lafi edilmez.ben bugun cikarmaya basladim ama cok zorlaniyorum.lavabo ust katta yetisene kadar akla karayi seciyorum

Doğum için bende fikrimi söyleyeyim benimde gönlümde normal doğum var ama arkadaşım tam 9 saat sancı çekti 3 cm açılması oldu mecbur sezeryan ile doğum yaptı
Bende eğer sezeryan gerekirse epidural düşünüyorum kızlar

Teşekkür derim verdiğin bilgiler için. Ama bu benim secimim. Kesinlikle ve kesinlikle dünyasının sonuda gelse ben bacaklarımı oyle kaldırarak yarım saat hatta saatlerce ıkınamam. Namazımla da günahlarımdan Rabb'imin izni ile zaten kurtulabilirim. Asla düşünmüyorum normal doğum. En rahatı sezeryan. Siz istediğinizi seçin beni hiiiiç ilgilendirmiyor. Belki ben anormalimdir evet bilerek ve isteyerek ameliyat olmak istiyorum. Bence normal doğum, teknolojinin getirdiği rahatlıktan faydalanmamaktır. Dikiş falan umurumda değil. Benimde bir tanıdığım var 3. Kere sezeryanla doğurdu cok şükür keyfi falan herseyi yerinde. Hatta bi tane daha düşünüyor yine sezeryan :)) doktorlar ne kadar riskli desede. Normal doğum yapacak olan arkadaslarımıza Rabb'imden sabır diliyorum ama ben kendime boyle bir eziyet cektiremeyecğim.

Canım sağol 99 olan glukoz testler istedi endoglin doktorum yaptırdık birde şeker yüklemesi yapıldı...bakalım nasıl çıkacak

Sağol tatlım içim rahatladı anca para tuzağı ama işte aklımızda kalmasın diye naparsın :))) mide bulantınız olduğundan nette girmiyorum cepten bile geçer inşallah

Ya bırı yardımcı olsun bana bugun test yaptım 0.454 çıktı acaba erken mo yaptım adetımı 2 gün gecmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…