2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gittim canım.2.3 benimki az çıkmış dedi.şeker yüklemesi iyot bir kaç test daha istedi.tiroid için 6 Mart Mış geç veriyorlar bazılarını

Ya bırı yardımcı olsun bana bugun test yaptım 0.454 çıktı acaba erken mo yaptım adetımı 2 gün gecmıstım

Merhaba düşük gibi geldi ama belli olmaz benim 2.gün 239 çıkmıştı.ama üzülme belki farklı bir durumdur benim önce çatlamış yumurtam senin belkide geç yumurtlama durumuda olabilir hayırlısı....

Yok maalesef 0.454

Üzülme ama adetinde gecmiş degerin bence cok düşük eger hamile olsaydın coktan çıkmış olması gerekirdi. Ama tereddütlerin devam ederse bir daha yenilersin testi kuzum Rabbim kuzuna kavuştursun seni en yakın zamanda

Âmin inşallah doktor ıkı hafta sonra tekrar yap dedı olmassa tekrar yaptırcan ınsanın ocınde hep tereddütler oluo.

soğuk almışım tatlım hala kötüyüm bi türlü geçmek bilmedii bu hastalıkk işallah duyarım cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsinn

cnm merak etme 9 ay lekelenmesi olup bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren insanlar var ben az önce öksürdüm kasıklarıma 1 sancı girdiki çok kötüydü 1 dk sonrz geçti benimde arada sancılarım oluyor sıkıntı stres yapma cnm bebeğini düşünn

Cok cok gecmiş olsun tatlım dualarım seninle. Sorunsuz birşekşlde umarım doğumgününde en güzel hediyeni alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz şimdiden

çok sağol cnm halageçmedi soğuk algını işalllahh geçer biran önce neden duyulmadıki anlamadım 5 bucuk haftalık ken bile duyanda varr :18::18:

Âmin inşallah doktor ıkı hafta sonra tekrar yap dedı olmassa tekrar yaptırcan ınsanın ocınde hep tereddütler oluo.

Our olur o tereddütler hiç bitmez. Belki de gec döllenme falan olmuştur. Ama sen yinede bu ay çalısmalara devam et olurmu Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzuna

Siklus donemım 22. 22gunde bır adet oluyorum gec döllenmemi ki

Oyle hesaplama ama. 5 buçuk haftada duyan var evet ama 8. Haftada da ancak duyanlar var. İçini karartma şimdiden. Bulantıların başladımı?

kızlar nasılsnız bişi sorucam bnm sık acıkma ve sık idrara cıkma dısında hiç hamilelik belirtim yok bulantı kusma basdönmsi uyku hali gbi normal mi sizce????

Oyle hesaplama ama. 5 buçuk haftada duyan var evet ama 8. Haftada da ancak duyanlar var. İçini karartma şimdiden. Bulantıların başladımı?

bulantılarımda varr uyku hali halsizlik dr dediki hamilelikten halsizliğin olur dedi bu soğuk alğinlığindanda olur çok zorlanırsın dedi 1 hafta sonra duyulmazsa alalım derse kesinlikle hayır derim 8 haftayı dordurupda allah korusun hala kalbi atmazsa ozamn aldırırım rabbim işallah öyle şeyleri yaşatmaz 1 hafta sonra belli olacakk

Ne biçim seyler düşünüyorsun sen boyle?? Baska doktora da git mutlaka ama sen direk olumsuzsun boyle yapmamalısın. Hersey cok güzel olacak. Bak benim ilk haftalarda aşırı kasık ağrım vardı henüz doktora gitmemiştim sonra aile sağlığına gittim işte beta sonucumu alacağım ama hamileyim biliyorum defalarca test yapmışım. Doktora dedim ki yani 3-4 gündür müthiş bir ağrım vardı ama artık yok birsey mi oldu acaba dedim. Güldü işte yakında da mide bulantıların başlayacak demekti bebek Rahmi'ne tutundu dedi. Gercekten de oyle oldu 1 hafta sonra hafiften hafiften bulantılarım başladı. Ve doktora gittiğimde kalp atışınızda duymuş oldum. Mide bulantıları başlangıçta iyi birsey kabir atınca bulantılar başlıyormuş. Ama bazı hamilelerde Buda olmuyor. Her hamilelik bir değil cünkü. Sen ümidini yüksek tut, bol bol su iç sonra da bebişini Rabb'ime emanet et.

çok sağol cnm içimi rahatlattın belkide alltan baksaydı görülürdü demii:26:
su içemiyorum mğdem bulanıyor ne yapcam hamile olmadan öncede öyleydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…