2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok sağol cnm içimi rahatlattın belkide alltan baksaydı görülürdü demii:26:
su içemiyorum mğdem bulanıyor ne yapcam hamile olmadan öncede öyleydi

Belki de tatlım. Ama birşekşlde su içmelisin. Suan bebeğinin sadece bol suya ihtiyacı var

Belki de tatlım. Ama birşekşlde su içmelisin. Suan bebeğinin sadece bol suya ihtiyacı var

çok sağol canım içimi rahatlattınn işallah bebişlerimizi sağlikli bir şekilde kucağimıza alırızz içmeye çalışıcam cnm neyse yarın görüşürüzz benim uykum geldi hayırlı geceler byyy

Hayırlı geceler

Bana vermedi. Allah Allah tehlikenmi varmış ki? Cunku burada ki herkeste seninde bildiğin gibi sarı akıntısı var

Yok tatlım benim tehlikem öyle bişey söylemedi rabbim korusun sarı akıntı diyince önlem için verdi sanırım ama öyle bir tehlikeden bahsetmedi

Yok tatlım benim tehlikem öyle bişey söylemedi rabbim korusun sarı akıntı diyince önlem için verdi sanırım ama öyle bir tehlikeden bahsetmedi

Bende panik oldum biran senin için. Neyse düşünmesi bile kötü boyle seyleri. Rabbim bebişlerimizi korusun

Kızlar çok güzel haberlerle geldim kalbi nasıl atıyo maşallahhhhh çok çok net gördük boyu 9 mm haftasıyla dedi 7 haftalık şuanda çokkk mutluyummmmmmm
Gözün aydın canım şükürler olsun :) Allahım sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah... :)))

slm kızlar bu akşam üzeri itibariyle mide bulantım başladı ama çok kötü nasıl geçer yaa

İşte ozaman bu normal de normal diye tutturan herkese kahkahalar atarak gülebilirim :))

Benim kuzen son raddeye gelmiş. Doktora diyor ki ben doğuramam :)))))))) Kaçmaya durmuş. Doktor nereye kaçıyorsun demiş hahahhaa :))))))) Sende zaten açılma yok sezeryan olcak demiş. Sezeryan doğum yaptı :))))))

Benim kuzen son raddeye gelmiş. Doktora diyor ki ben doğuramam :)))))))) Kaçmaya durmuş. Doktor nereye kaçıyorsun demiş hahahhaa :))))))) Sende zaten açılma yok sezeryan olcak demiş. Sezeryan doğum yaptı :))))))

Kuzeninde son ana kadar normal mi istiyormuş :)

Kuzeninde son ana kadar normal mi istiyormuş :)
Yoookkk o hep korkuyordu :)))))))))))))) Sona gelince daha çok korkmuş :)))))
Geçen de arkadaşım hiç doğum yapmadı ama bana sen doğum sancısına nasıl katlancan diyor :))))))
Benim diğer kuzen katlandı ama nasıl oluyor :)
Bu katlanılmıcak bir şey değil. Allahım cesaret nasip etsin o an geldiğinde...

Anlatamadım galiba sanki size illa normal doğuracaksınız demişim gibi kalkmış bana cevap yazmışsın. Ben yaşadığım tecrübemi ve düşüncelerimi aktardım elbette herkes kendi seçimini kendi yapacaktır. Siz istediğinizi seçin gibi cevaplarınız hiç hoş olmamış! Nazikçe kendi düşünce ve seçiminizi yazabilirdiniz. Doğrusu çok kırıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…