- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
çok sağol cnm içimi rahatlattın belkide alltan baksaydı görülürdü demii:26:
su içemiyorum mğdem bulanıyor ne yapcam hamile olmadan öncede öyleydi
Sarı akıntı içinde mi kullanıyor o? Bende hep var hamileliğimin basından beri
Bana verdi tatlım gece bir tane içecem
Belki de tatlım. Ama birşekşlde su içmelisin. Suan bebeğinin sadece bol suya ihtiyacı var
çok sağol canım içimi rahatlattınn işallah bebişlerimizi sağlikli bir şekilde kucağimıza alırızz içmeye çalışıcam cnm neyse yarın görüşürüzz benim uykum geldi hayırlı geceler byyy
Bana vermedi. Allah Allah tehlikenmi varmış ki? Cunku burada ki herkeste seninde bildiğin gibi sarı akıntısı var
Yok tatlım benim tehlikem öyle bişey söylemedi rabbim korusun sarı akıntı diyince önlem için verdi sanırım ama öyle bir tehlikeden bahsetmedi
Bende panik oldum biran senin için. Neyse düşünmesi bile kötü boyle seyleri. Rabbim bebişlerimizi korusun
Aynen tatlım allaha emanetler inşallah tedbir amaçlı içecem progestan kullananlar topiğinde de okudum önlem için kullananlar var
Ben sezeryancıların başında geliyorum sanırım. Ve tek kişiyim galiba sezeryan isteyen :)
Gözün aydın canım şükürler olsun :) Allahım sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah... :)))Kızlar çok güzel haberlerle geldim kalbi nasıl atıyo maşallahhhhh çok çok net gördük boyu 9 mm haftasıyla dedi 7 haftalık şuanda çokkk mutluyummmmmmm
Bakarsın korkudan son dakikada sezeryan isterim :))))))))))))))
kızlar nasılsnız bişi sorucam bnm sık acıkma ve sık idrara cıkma dısında hiç hamilelik belirtim yok bulantı kusma basdönmsi uyku hali gbi normal mi sizce????
İşte ozaman bu normal de normal diye tutturan herkese kahkahalar atarak gülebilirim :))
Benim kuzen son raddeye gelmiş. Doktora diyor ki ben doğuramam :)))))))) Kaçmaya durmuş. Doktor nereye kaçıyorsun demiş hahahhaa :))))))) Sende zaten açılma yok sezeryan olcak demiş. Sezeryan doğum yaptı :))))))
o benim sezeryan sonrası normal doğum istiyorum kaç yıl var çocuklarının arasında cnm
Yoookkk o hep korkuyordu :)))))))))))))) Sona gelince daha çok korkmuş :)))))Kuzeninde son ana kadar normal mi istiyormuş :)
Yok tatlım sen doktorunla konuşmadan alma benceBende mi kullansam acaba?
Çok saolll canımmm inşallahhh cümlemizin yawrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGözün aydın canım şükürler olsun :) Allahım sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah... :)))
Teşekkür derim verdiğin bilgiler için. Ama bu benim secimim. Kesinlikle ve kesinlikle dünyasının sonuda gelse ben bacaklarımı oyle kaldırarak yarım saat hatta saatlerce ıkınamam. Namazımla da günahlarımdan Rabb'imin izni ile zaten kurtulabilirim. Asla düşünmüyorum normal doğum. En rahatı sezeryan. Siz istediğinizi seçin beni hiiiiç ilgilendirmiyor. Belki ben anormalimdir evet bilerek ve isteyerek ameliyat olmak istiyorum. Bence normal doğum, teknolojinin getirdiği rahatlıktan faydalanmamaktır. Dikiş falan umurumda değil. Benimde bir tanıdığım var 3. Kere sezeryanla doğurdu cok şükür keyfi falan herseyi yerinde. Hatta bi tane daha düşünüyor yine sezeryan :)) doktorlar ne kadar riskli desede. Normal doğum yapacak olan arkadaslarımıza Rabb'imden sabır diliyorum ama ben kendime boyle bir eziyet cektiremeyecğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?