2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hayirli olsunn :) aramiza hosgeldin:))

bende geldiiim
sat:20.01.2014
bdt:27.10.2014
ikinci çocuğum olacak inşallah

bende herkese hayırlısını diliyorum..........

Iyi geceler arkadaslar...sizinde ara ara kasiklarda agri oluyormu...benim birkac gundur rahatsiz edecek şekilde oluyor...oglumda oldumu hatirlamiyorum...normalmi acaba

Iyim tatlım napıyım mide bulantıları ve iştah artısı ile devam ediyorum yoluma :) sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik bakıyım

Mide bulantısı ve böğürerek gidiyoruz işte :)) halsizlik uyku bide iş var öyle canım senin ismin gülendam mı koşuyolunda oturan biri varda aklıma geldi bilemedim.

Hoş geldin aramıza. Konunun ilk mesajını alıntılayıp bilgilerini yazarsan konu sahibi listeye ekler seni de. Umarım yaşadığın kötü tecrübeleri unutturacak sorunsuz bir gebelik yaşarsın.

Çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte sorunsuz kucaklarımıza alırız
Dediğin gibi alıntı yaptım bilgi için çoook teşekkür ederiimm

Iyi geceler arkadaslar...sizinde ara ara kasiklarda agri oluyormu...benim birkac gundur rahatsiz edecek şekilde oluyor...oglumda oldumu hatirlamiyorum...normalmi acaba

bende de arada sırada oluyor arkadaşların dediğine göre bol su içince geçiyormuş ben içemiyorum ama sen bol bol su iç rahim büyüyordur belki kafana takma iyi düşün iyi olsun

ZeynepRunya yaş:30 İstanbul ilk çocuk son adet tarihi 28 Aralık 2013 Tahmini doğum günü:05 Ekim 2014 listeyi alırsanız sevinirim.bir kere daha yazmıştım.

Normal bu ağrılar benimde tüm gebeliklerimde oldu ağrıya çok hissettiğin zaman dinlen uzan
Hrhangi bir şiddetli sancı (duramayacak kadar) hissedersen doktora git
Ama bunlar normal hamilelik seyrinde olağan ağrılar diye biliyorum
Şu sıralar çok yorulduğumda bende o sinyali alıyorum dinlen anne biraz diyorlar bize bebişler sanırım :)))))))))

Hoşgeldin canım.bu şekilde yazman çok hoşuma gitti.kendini ifade edebilen,güvenen birisi olduğunu gösteriyor.ne mutlu sanaki bir evladın varmış Allah nasip etmiş :)))) Bu yavrunuda Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin tebrik ederim

bende de arada sırada oluyor arkadaşların dediğine göre bol su içince geçiyormuş ben içemiyorum ama sen bol bol su iç rahim büyüyordur belki kafana takma iyi düşün iyi olsun

Aslinda isyerinde dikkat ediyorum ama evde pek mümkün olmuyor...fırsat bulamıyorumki..ama bundan sonra içerim

Duramayacak kadar olmadi ama dün ara ara hissettirdi....ayakta çok kalmıştım...demekki hepsi üst üste gelince oldu...birde sinir acayip yüksek...herkesle kavga edicem nerdeyse...nasil bir hormon patlamasi bu

Kuzucumm nerdesinn sen bakimm butun gunu fasulyenle gecirip beni terk mi ettin:)

Canım benim hafta içi çalılınca haftasonunu hep yatarak geçiriyorum açıkçası, bugün dr da erken saatte olunca hep uyudum :)) Seni hiç terketmem,unutma kader arkadaşıyız biz :)

Fasulyemi dinlendiriyorum, beni bırakıp gitmesin diye :)

Not: akşamda gs-bjk maçını izledim, ben galatasaraylıyım da:) dikkat edersen sana hep first diyorum fb yi eklemiyorum canım:))

kızlar imzamda 9. hafta diyor allahım 19. 29. 39. haftalarıda gösterir inşallah bana dua edin kızlar bende size ediyorum allahım bebişlerimizi korusun :18:

Aramıza hoş geldin canım:) inşallah kötü tecrübeleri geride bırakıp iyi tecrübelerimizi paylaşırız :)

Oooo bak bu hic iyi olmadii :) gerci benim en yakinarkadaslarim hep gs li...hatta onlari gec kocacim gs li giydi formasini maci izledi keske berabere bitseydi ama neyse artik:) ben acaip fb liyimdir yalniz kendimi kaybedebilirim :)

Evet haklisin cnm sen dinlen haftaici calisiyosun ben calismiyorum ama bugun benim pitircik beni benden aldii butun gun uyudum inanilir gbi diil hala da uykum var:)

Bizim fasulyeler artik hicbiyere gidemezler sıkısıkı tuttuk onlari ekimde Allahin izniyle kucagimizdalar:)

kızlar imzamda 9. hafta diyor allahım 19. 29. 39. haftalarıda gösterir inşallah bana dua edin kızlar bende size ediyorum allahım bebişlerimizi korusun :18:

Amin cnm aminnn:)) Allahin izniyle bebislerimiz sonuna kadar bizimle kalacak icini ferah tut:)

Ben de çok fanatiğimdirrr:))) ve eşim de fb li :))) olsun canım futboldan konuşmayız biz de, bebişlerimiz takımdan önemli sonuçta:)

İnanır mısın benim de hala gözlerim kapanıyo,Alllaalla ne olacak böyle :))
İnşallah canım fasulyemizin,portakal,kavun,karpuz olduğunu görürüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…