İnşallah ben de çatır çatır doğururum :))))Onu bunu bilmemde iki kez normal dogurdum.. Allah izin verirse yine çatır çatır doğurrum..
Damlayla başından beri konuşuyoruz burada. O sinirlendiği için öyle yazmıştır..
Burada kimin derdi varsa her zaman olumlu bir şeyler yazıp moralini yerine getirmiştir...
Sen de sinirlenmişsin, eminim normalde böyle değilsin..
Emin ol hepimiz birbirimizin fikirlerine değer veriyoruz çünkü yeri geliyor karnımızdaki bir ağrı bile ya da ağrımız olmaması bile içimize dert oluyor da birbirimizden güzel bir şeyler duyup rahatlamak istiyoruz...
Sinirlendiğiniz için yanlış şeyler yazıyorsunuz..
Birbirinizi anlayın, hamilelik psikolojisine verip normale dönün lütfen...
(Ben de bi ara bunalıma girmiştim. Hamile kaldım, fiziğim bozulacak diye tutturdum. Ama burada arkadaşların olumlu cümleleri sayesinde geçti...)
Amin canım tsk edrim bugun 23 cü günüm ve idrar testi yaptım çok şükür çok koyu olmasda belirgin çıktırabbim bebeklerimzi korusun saglıklı shatli gelişp doğsun inş canm bişey sorcam bu hamilelik hatfasını nasıl hesplıyonuz tüpbebekte farklımı oluyor :44:sat tarhi diolar ben şimdilik böyle yaptım doktırun dedine göre değişirim
Canım hosgeldinnseni burada görmek ne güzel :) hadi bakalım insaAllah görürsünüz keseyi
İnşallah ben de çatır çatır doğururum :))))
Sen epidural doğum mu yapmıştın yoksa tamamen normal mi?
Canim sanirim tup bebekte farkli oluyo ama bu konu hakkinda maalesef bi bilgim yok
Bu erkekler hep aynı heralda. Gerçi benim eşim hiç spor sevmez.. ilgisini cekmez.. bende iyi idare ediyorum midem cok fena bulaniyor..yatsiyi çok zor kiliyorum midem agzima geliyor resmen.. gecen persembe hastaneye gittim. Faket muayene olamadim 1 ay sonra yani 12. Haftalik olunca tip fakultesinden randevu alacam oraya başliyacagim..
Onumuzdeki hafta içide yine durumunu ogrenmek icin özele gitmeyi düşünüyorum.. Hayırlısı bakalım..
Arkadaşın olduğundan korumaya çalışmanı anlıyabiliyorum ancak, Bir kişinin sadece hamile olduğu ve sinirlendiği için bana fikirlerine değer vermiyorum demesini haklı bulmana şaşırdım doğrusu..
Bu arada ben sinirli değilim ki sadece çok kırıldım! Yanlış hiç birşey de yazmadım! Artı bunalımda da değilim! Diğer arkadaşı ise bilemeyeceğim..
Ben gayet normalim ve her zamanda böyleyimdir..
Boşuna ara bulmaya çalışmayın bence.. Ona olan kırgınlığım sadece o özür dilerse geçer.. Madem fikirlerime değer vermiyormuş bende onunkilere vermeyeceğim!
Tamamen normalll..
Belki 12 haftalıkken cinsiyetini de öğrenirsin :)
Mide bulantılarına çok zor diyorlar. Allah yardımcınız olsun..
Önümüzdeki hafta da güzel haberler alıp geleceksin inaşllah:)
Benim tercihim 14-16 haftalar arasında ögrenmek canım.. İnşaallah canikom.. sen ne zaman gideceksin kontrolune..??
Anladım.
Bunca çabama rağmen yapıcı değil yıkıcı cümlelerin seni üstün kılmayacak...
Burada ilk defa birinin yorumlarını görmezden geleceğim..
Tamam sana hayırlı hamilelikler.
12 haftalıkken gidicem. Martın 15inde :)
Öğrenemezsem iki hafta sonra tekrar giderim :)))
Herkese Hayırlı Olsun Sevgili 2014Ekim Anneleriiiiiiii
Bende siteye yeni katıldım...
YAŞ. :39
ŞEHİR. :İstanbul
SAT. :20.01.2014
BDT. :27.10.2014 (hayırlısıyla)
İlk Çocuğum bir ay sonra 3yaşında olacak,erkek
Meslek. : Hostes
Bilgilerim şimdilik bunlar henüz doktora gitmedim idrar testiyle öğrendim... Bir hafta kadar daha bekliicem çünkü bu benim 5.gebeliğim ama yaşayan bir çocuğum var .. Dış gebelik boş gebelik düşük gibi sebeplerle çok kayıplarım oldu ne yazık ki...
Zaten gitsem her zamanki gibi iki hafta sonra gel kalp atışları için diyecekler... En son haziran ayında 4aylık kalbi durduğu için doğurttular o yüzden kayıbım çok yeni sayılır ilaçlarım hep yarım kalmıştı onlara başladım ... 5 gebelikten sonra artık tecrübe oldu sevinemiyorum henüz
Daha çooooook paylaşımlar yaşııcaaz zaten hem uçtuğum hem anne olduğum için ben de çook hikaye var
Henüz resim yükleyemedim yeni üye olduğum için ... Oğlumun ve benim resimlerimi paylaşıcam
Şimdi aranıza hoşgeldim inşallahhhhhhhhhh. Hepinizi tebrik ediyor hayırlı hamilelikler diliyorum
Şimdi biraz sizleri okuyayım ben
Hadi bakalım..
Ben yatar canim midem kazinmaya basladi.. başımın agrısıda zaten hic gecmiyo.. namaz kilip yatiyimda dahada siddetlenmesin.. hayirli geceler hanimlar..
Bizde daha cuma günü gördük canım 19.gün transferden sonra
Ben o idrar testlerinde kötü anılar biriktirdim yapmadım yapmak istemiyorum hep tek cizgi hep tek cizgi psikolojimi bozdular.. eşim ısrarla yap içimizde kalmasın cift cizgi diyo ama ben inatla reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?