2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Arkadaşın olduğundan korumaya çalışmanı anlıyabiliyorum ancak, Bir kişinin sadece hamile olduğu ve sinirlendiği için bana fikirlerine değer vermiyorum demesini haklı bulmana şaşırdım doğrusu..

Bu arada ben sinirli değilim ki sadece çok kırıldım! Yanlış hiç birşey de yazmadım! Artı bunalımda da değilim! Diğer arkadaşı ise bilemeyeceğim..

Ben gayet normalim ve her zamanda böyleyimdir..

Boşuna ara bulmaya çalışmayın bence.. Ona olan kırgınlığım sadece o özür dilerse geçer.. Madem fikirlerime değer vermiyormuş bende onunkilere vermeyeceğim!

Son düzenleme:

Canim sanirim tup bebekte farkli oluyo ama bu konu hakkinda maalesef bi bilgim yok

Canım hosgeldinn seni burada görmek ne güzel :) hadi bakalım insaAllah görürsünüz keseyi

Hoşbuldum canm senide görmek güzel amin inş canım az kaldı:18:sen kaçıncı gününde görmüştün idrar testi yptınmı

Belki 12 haftalıkken cinsiyetini de öğrenirsin :)
Mide bulantılarına çok zor diyorlar. Allah yardımcınız olsun..
Önümüzdeki hafta da güzel haberler alıp geleceksin inaşllah:)

Anladım.
Bunca çabama rağmen yapıcı değil yıkıcı cümlelerin seni üstün kılmayacak...
Burada ilk defa birinin yorumlarını görmezden geleceğim..
Tamam sana hayırlı hamilelikler.

Belki 12 haftalıkken cinsiyetini de öğrenirsin :)
Mide bulantılarına çok zor diyorlar. Allah yardımcınız olsun..
Önümüzdeki hafta da güzel haberler alıp geleceksin inaşllah:)

Benim tercihim 14-16 haftalar arasında ögrenmek canım.. İnşaallah canikom.. sen ne zaman gideceksin kontrolune..??

Anladım.
Bunca çabama rağmen yapıcı değil yıkıcı cümlelerin seni üstün kılmayacak...
Burada ilk defa birinin yorumlarını görmezden geleceğim..
Tamam sana hayırlı hamilelikler.

Ben yıkıcı değilim canım yıkıcı olan korumaya çalıştığın arkadaşın! Ayrıca üstün olmaya çalışmıyorum bu da ne demek şimdi?

Ben ona hiçbirşey demediğim halde o bana "ne istiyorsan onu yap senin fikirlerine önem vermiyorum!" diyor. Ve ben sadece kırıldığımı söylüyorum. Bunu ifade etmeye çalışıyorum bunu anlamak bu kadar zor mu?

Şimdi sende kırılmış bir insana yorumlarını görmezden geliyorum diyorsun pes yani!

Sana da hayırlı hamilelikler..

12 haftalıkken gidicem. Martın 15inde :)
Öğrenemezsem iki hafta sonra tekrar giderim :)))

Hadi bakalım..
Ben yatar canim midem kazinmaya basladi.. başımın agrısıda zaten hic gecmiyo.. namaz kilip yatiyimda dahada siddetlenmesin.. hayirli geceler hanimlar..

Herkese Hayırlı Olsun Sevgili 2014Ekim Anneleriiiiiiii

Bende siteye yeni katıldım...
YAŞ. :39
ŞEHİR. :İstanbul
SAT. :20.01.2014
BDT. :27.10.2014 (hayırlısıyla)
İlk Çocuğum bir ay sonra 3yaşında olacak,erkek
Meslek. : Hostes

Bilgilerim şimdilik bunlar henüz doktora gitmedim idrar testiyle öğrendim... Bir hafta kadar daha bekliicem çünkü bu benim 5.gebeliğim ama yaşayan bir çocuğum var .. Dış gebelik boş gebelik düşük gibi sebeplerle çok kayıplarım oldu ne yazık ki...

Zaten gitsem her zamanki gibi iki hafta sonra gel kalp atışları için diyecekler... En son haziran ayında 4aylık kalbi durduğu için doğurttular o yüzden kayıbım çok yeni sayılır ilaçlarım hep yarım kalmıştı onlara başladım ... 5 gebelikten sonra artık tecrübe oldu sevinemiyorum henüz

Daha çooooook paylaşımlar yaşııcaaz zaten hem uçtuğum hem anne olduğum için ben de çook hikaye var
Henüz resim yükleyemedim yeni üye olduğum için ... Oğlumun ve benim resimlerimi paylaşıcam

Şimdi aranıza hoşgeldim inşallahhhhhhhhhh. Hepinizi tebrik ediyor hayırlı hamilelikler diliyorum

Şimdi biraz sizleri okuyayım ben

Hoş geldin aramıza. Konunun ilk mesajını alıntılayıp bilgilerini yazarsan konu sahibi listeye ekler seni de. Umarım yaşadığın kötü tecrübeleri unutturacak sorunsuz bir gebelik yaşarsın.

Bizde daha cuma günü gördük canım 19.gün transferden sonra sende görürsün bük ihtimal ptesi günü transferlerimizin arasında 3 gün vardı sanırım demi? 3 marttada kalp atışı için gidicez insaAllah: 16:

Ben o idrar testlerinde kötü anılar biriktirdim yapmadım yapmak istemiyorum hep tek cizgi hep tek cizgi psikolojimi bozdular.. eşim ısrarla yap içimizde kalmasın cift cizgi diyo ama ben inatla reddediyorum icimden gelmiyor hiç

hamile olduğumuz nasılda belli kızlar baya kırılganız yapmayalım böyle bebişleri üzmeye değmez kayınvalidemlere gittim söylemesi ayıp pide yaptırmışlar sizde gelin dediler gittik bizde bir geldim ooo karışmış burası kırmayalım birbirimizi arkadaşlar hepinizi öptüm bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…