- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Anlatamadım galiba sanki size illa normal doğuracaksınız demişim gibi kalkmış bana cevap yazmışsın. Ben yaşadığım tecrübemi ve düşüncelerimi aktardım elbette herkes kendi seçimini kendi yapacaktır. Siz istediğinizi seçin gibi cevaplarınız hiç hoş olmamış! Nazikçe kendi düşünce ve seçiminizi yazabilirdiniz. Doğrusu çok kırıldım..
Yoookkk o hep korkuyordu :)))))))))))))) Sona gelince daha çok korkmuş :)))))
Geçen de arkadaşım hiç doğum yapmadı ama bana sen doğum sancısına nasıl katlancan diyor :))))))
Benim diğer kuzen katlandı ama nasıl oluyor :)
Bu katlanılmıcak bir şey değil. Allahım cesaret nasip etsin o an geldiğinde...
Sankim daha önce de doğum sancısı çekmiş tövbeee. Korkutma kız beni de :)Tabi Rabbim acısını verirse direnme gücünü de verirmiş. Ama bana normal doğum işkence gibi geliyor yani tatlım kabus hatta cok kotu anlatılmaz bilmiyorum. Belki geçmiş yaşantımda normal doğumla ilgili bir anım vardır.
Normal, bende de yok bulantı kusma..
Kırılacağınız birsey söylediğimi hiç sanmıyorum. Sonuc olarak secim sizin doğum sizin ve beni cok irdelemez yani. Sizin sezeryanla doğumu anlayamadığınız gibi bende normal doğumu anlayamadım hiç bir zamanda anlamam yani. Bana gore o doğum biçimi işkenceden ibaret. Valla illa normal doğur demedin ama günahların affına kadar değindin. Neyse yaşadığımız cevreye gore anlayış fauklılıkları doğmuş olabilir. Ama herkesin görüşü kendine. Burda değer verdiğim kişiler belli zaten onların görüşleri dışında kimsenin fikirleri beni cokta ilgilendirmez. Hadi iyi geceler size..
Zaten 2 saat arayla bir şey mutlaka yiyeceksin. Ve hamur işinden uzak dur. Bebeğine faydalı olacak yeşil sebzeler ve meyveler ye. Ana öğünlerinde zaten sulu yemek yiyeceksin. Kilo almamak için yemeğin yanında ekmeği az ye. Kendine bi sınır koy. Mesela iki dilim ekmek koy. Onu bütün yemeğine yetir :)ama bu bna cok kilo aldıracak gbi bulantı kusma olmayınca sürekli acıkıyorum midem kazınıyo ve yiyorum
Hoşgeldinn :))))İyi akşamlar kızlaaar..
Slm kızlar nasipse bende yolun başındayımpazatesi kese için gşdecm ikinci denmem dualrınızda banada yer verirmisnz inş bnde siznle güzel şeylerimi pylşmk nasip olur hepinzn evltlrı saglıkla doğsun
Hoşgeldinn :))))
Hayirli ugurlu olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)
kızlar bzm de 2 günümüz kaldı pıt pıtları duymaya =) İnşallah duyarz Alahın izniyle, bzn endişeleniyorum ama geçio sonra.. İnş Pztesi akşam duyduk diye haber vermeye gelrm buraya =)
Kızlarrrrr!!!!
Lütfen tartışmayın... Kim nasıl istiyorsa o şekilde yapar doğumunu..
Şuanda hiçbir şeye de emin değiliz.
Doktorumuz ne derse öyle doğurucaz.
Sonuçta çatımız iyi değilse, açılma yoksa normal da yapamayız..
Normal doğum yapabilecek gibiysek sezeryanı da tercih etmeyebiliriz...
Lütfen bu seçimler için tartışmalara girmeyelim..
Burada güzel şeyler konuşalım.
Ve ben bir tek kişinin bile diğeriyle tartışmalı olmasını istemiyorum.
Hadi öpüşün barışın bakıyım
Hoşbuldukk nasılsın canım iyisindir inşaAllah..
Damlayla başından beri konuşuyoruz burada. O sinirlendiği için öyle yazmıştır..Sorun doğum şekli değil zaten! Siz okumadınız mı yazılanları? Bu arkadaş burda belli kişilerin fikirlerine değer verdiğini diğerlerinin onun için bir önemi olmadığını söylüyor. Siz benim umrumda değilsiniz gibi şeyler söyleyip duruyor!
İyiyim canım kayınvalidemler bendeydi ancak gelebildim :)
Maçımız vardı beşiktaşla onu izledik ve bebişimin şansına gs kazandı tabi
Eşim beşiktaşlı. Ona dedim ki bu maçı kim alırsa bebeğimiz o takımlı olacak.
Tabi yemedi, kabul etmedi
Etseydi sözünden dönemezdi ama olmadı
Bi de beşiktaşın hastane çıkış takımını alacakmış. O da 85 lira. Onu giydirecekmiş kocim :)))))))
Ben de tabi o halimle engel olamayacağıma göre sanırım benim bebeğim beşiktaşlı olacak :)
Artık ikincisinde gs olacak dicem
Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?