Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
Dün akşam 4-5 damla kanamam oldu. Bütün gece ağladım. Rapor aldım bu hafta yatacağım. Randevumu da perşembeye çektim. Şimdilik çok az kahverengi lekelenmem var. Herkese iyi akşamlar.
Kahve falı baktırdım şimdi cok bilen bir ablaya. Ve söylenen su kara kaşlı kara gözlü esmer bir oğlum olacakmış. Yani yediğim ayvalar armutlar beyaz tenli yapmaya yetmiyor aman Allahım babasına çekiyor sanırım :)) hemde erkek oluyor :)) fala inanma haksızda kalma demişler dimi :)
amin canım ıns saglıklı gelısır bebıslerımız
Biz çok erken öğrenmek zorunda kalınca hamileliği, çok daha uzun sürdü gibi...Ben de 3+ larda öğrendim bugün 6+4 olmuşum ama tabi bir de bana sor :)
inşallah zamanla geçecek canım korkuarımız, gerçi bence ancak doğum yapınca geçecek gibi ama,herşeyin hayırlısı...
Canım hiç kafana takma benim çevremde 9 ayı kanamayla geçiren, bebeğini sağlıkla kucağına alan çok insan var. Rabbim izin vermedikçe bişiycik olmaz bebeğine inşallah.Dün akşam 4-5 damla kanamam oldu. Bütün gece ağladım. Rapor aldım bu hafta yatacağım. Randevumu da perşembeye çektim. Şimdilik çok az kahverengi lekelenmem var. Herkese iyi akşamlar.
Bebeğinizin kalp atışları, hamileliğinizin 8. haftasında duyulmaya başlar. Bağzı durumlarda hamileliğinizin 12. haftasına kadar kalp atışlarını duyamayabilirsiniz. Bu durum hakkında doktorunuzla görüştüğünüzde kalp atışı için sizi alttan muayene etmek isteyebilir. Buna izin vermek yada muayene yaptırmak tamamen size bağlıdır. Bebeğinizin kap atışlarının en rahat duyulacağı dönemler, saptamalara göre 10 ve 12. hafta diyebilirim. kızlar bi sitede böyle yazıyor doğrumu sizce 12 haftayı bekler mi drlar almzlarmı 8 yada 9 haftada bebeği kalbi atmadı içinn kafam karıştı:26::26:
Bebeğinizin kalp atışları, hamileliğinizin 8. haftasında duyulmaya başlar. Bağzı durumlarda hamileliğinizin 12. haftasına kadar kalp atışlarını duyamayabilirsiniz. Bu durum hakkında doktorunuzla görüştüğünüzde kalp atışı için sizi alttan muayene etmek isteyebilir. Buna izin vermek yada muayene yaptırmak tamamen size bağlıdır. Bebeğinizin kap atışlarının en rahat duyulacağı dönemler, saptamalara göre 10 ve 12. hafta diyebilirim. kızlar bi sitede böyle yazıyor doğrumu sizce 12 haftayı bekler mi drlar almzlarmı 8 yada 9 haftada bebeği kalbi atmadı içinn kafam karıştı:26::26:
Canım hiç kafana takma benim çevremde 9 ayı kanamayla geçiren, bebeğini sağlıkla kucağına alan çok insan var. Rabbim izin vermedikçe bişiycik olmaz bebeğine inşallah.
Canım ben 6+7 de duydum kalp atışlarını. O süre çok uzun bence. Göbekten bakılınca duyulabiliyor. Duyulmayınca istenirse alttan kesin duyuluyor. Hem alttan bakmanın bi sakıncası yok ki. İstatistiki olarak alttan muayenenin düşüğe sebep olduğu hiç bir olay olmamış. Tercih meselesi tabiki ama ben acaba kalbi atıyormu atmıyor mu diye stresten kendimi yiyeceğime baktırmayı tercih ederim.
Canim sen suan kac haftaliksin bilidgm kadariyla en fazla 8 ve 9 haftaya kadar bekliyorlar ben 8 haftalifim 6 haftada vajinal olarak duyuldu 7+5 ken karnimdan duyuldu
cnm 5 şubatta kese görüldü 22 şubatta kalp atışları duyulur dedi ama duyulmadı şimdi 6+2 hftalık alttan bakmadı dr haftaya yani 1 mart gel dedi konturole ozamn duyarız dedi alltan niye bakmadıkı belki baksa duyardı 1 hafta bekletip beni strese sokuyor cnm sıkkın bu duruma
cnm 5 şubatta kese görüldü 22 şubatta kalp atışları duyulur dedi ama duyulmadı şimdi 6+2 hftalık alttan bakmadı dr haftaya yani 1 mart gel dedi konturole ozaman duyarız dedi alltan niye bakmadıkı belki baksa duyardı 1 hafta bekletip beni strese sokuyor cnm sıkkın bu duruma
Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
Dün akşam 4-5 damla kanamam oldu. Bütün gece ağladım. Rapor aldım bu hafta yatacağım. Randevumu da perşembeye çektim. Şimdilik çok az kahverengi lekelenmem var. Herkese iyi akşamlar.
keşke sen söyleseydin alttan bakalım diye. Duyulmaması duyulmayacağı anlamına gelmez canım 8. hatta 9. haftada duyulan bile var. Sen hiç bir zaman kötü bir şey düşünme. Unutma kötü kötüyü çağırır derler. Eğer için rahat değilse 7. haftaya girdiğin gün git alttan baktır derim ben ama tabiki karar senin.
Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonda 6 haftada, karından bakılan ultrasonda 7 haftada görülür. En geç 8 haftada muhakkak görülmeli, görülmüyorsa bir sorun vardır. 12 hafta çok geç.Bebeğinizin kalp atışları, hamileliğinizin 8. haftasında duyulmaya başlar. Bağzı durumlarda hamileliğinizin 12. haftasına kadar kalp atışlarını duyamayabilirsiniz. Bu durum hakkında doktorunuzla görüştüğünüzde kalp atışı için sizi alttan muayene etmek isteyebilir. Buna izin vermek yada muayene yaptırmak tamamen size bağlıdır. Bebeğinizin kap atışlarının en rahat duyulacağı dönemler, saptamalara göre 10 ve 12. hafta diyebilirim. kızlar bi sitede böyle yazıyor doğrumu sizce 12 haftayı bekler mi drlar almzlarmı 8 yada 9 haftada bebeği kalbi atmadı içinn kafam karıştı:26::26:
Kizlar merhaba.bir sorum olcak kabizlik ikinmak wc de bebege bi zarar verir mi ki
Evet canim keske vajinal baksaydi duyulurdu belki iste insani strese sokuyorlar belki karnindan sadece kese gormustur o anda ve alttan bakmak istememistir
keşke sen söyleseydin alttan bakalım diye. Duyulmaması duyulmayacağı anlamına gelmez canım 8. hatta 9. haftada duyulan bile var. Sen hiç bir zaman kötü bir şey düşünme. Unutma kötü kötüyü çağırır derler. Eğer için rahat değilse 7. haftaya girdiğin gün git alttan baktır derim ben ama tabiki karar senin.
cnm dr gittiğimde o anda soracağim bütün soruları unutuyorumm heycanlı oluyorum ben söylemedim kendiside söylemedi altan bakalım diye sinir oluyorum bu özel hastanelere paranla rezil olmak bu olsa gerek bide başka bi bayan daha vardı çekindimm keşke söyleseydimm 1 marta gidince 7 haftalık oluyor tam o zaman üsten baktığında görülmezse altan bak derimmm
cnm 5 şubatta kese görüldü 22 şubatta kalp atışları duyulur dedi ama duyulmadı şimdi 6+2 hftalık alttan bakmadı dr haftaya yani 1 mart gel dedi konturole ozamn duyarız dedi alltan niye bakmadıkı belki baksa duyardı 1 hafta bekletip beni strese sokuyor cnm sıkkın bu duruma
evet bnmde tek gebelik belirtim cok sık yemek yememmmmmm amannnnnnnn boşveeeeeeeeeeeerrrrrrrrr dogumdan sonra sıkı bi dietle veririrz biz o fazla kiloları zaten o minnaklarla ugrasmaktan gider gbi gelio bna fazlalıklarsevgiler de karsılıklııı
Hayırlısı olsun canım. Benim de canım ekşi şeyler istiyor. Öyle aşerme gibi diil ama tatlı hiç aklıma gelmiyor. Acaba ikisi de mi aynı cinsiyetteler. Çok merak ediyorum. Ama tabi ki en önemlisi sağlık
Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonda 6 haftada, karından bakılan ultrasonda 7 haftada görülür. En geç 8 haftada muhakkak görülmeli, görülmüyorsa bir sorun vardır. 12 hafta çok geç.
Tek bir doktora gitmemelisin zaten canım ama be Rabbim korsun oyle bir durumdmuştu olsaydım aldırmazdım yani heleki boyle bir yazıyı gördükten sonra. Bende duydum 10. Haftaya kadar kalp atışlarını duymamayacak insanlar ki zaten duymak zarar veriyormuş görmek gerekirmiş bunu burada öğrendim ama bende duydum yani inşallah bebeğime zarar gelmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?