2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bu haftalarda olabiliyo canım sıkıntı yapma benim bi tanıdığım var ilk çocuğunda 2 buçuk ay kanaması oldu ama bi sorun olmadı dr yerleşirken olabiliyo demiş şimdi ikinciye hamile ondada aynı oldu şimdi sağlıklı bebeği akıntılar oluyo canım üzülme

Hayırlısı olsun canım. Benim de canım ekşi şeyler istiyor. Öyle aşerme gibi diil ama tatlı hiç aklıma gelmiyor. Acaba ikisi de mi aynı cinsiyetteler. Çok merak ediyorum. Ama tabi ki en önemlisi sağlık, hem bedenen hem zihinen.

amin canım ıns saglıklı gelısır bebıslerımız

Amin canım inşallah, zamanında ve sağlıklı gelirler. Benimki ikiz olduğu için erken doğma ihtimali varmış.

Canım nasıl o kadar erken öğrenebildin merak ettim :)

Bebeğinizin kalp atışları, hamileliğinizin 8. haftasında duyulmaya başlar. Bağzı durumlarda hamileliğinizin 12. haftasına kadar kalp atışlarını duyamayabilirsiniz. Bu durum hakkında doktorunuzla görüştüğünüzde kalp atışı için sizi alttan muayene etmek isteyebilir. Buna izin vermek yada muayene yaptırmak tamamen size bağlıdır. Bebeğinizin kap atışlarının en rahat duyulacağı dönemler, saptamalara göre 10 ve 12. hafta diyebilirim. kızlar bi sitede böyle yazıyor doğrumu sizce 12 haftayı bekler mi drlar almzlarmı 8 yada 9 haftada bebeği kalbi atmadı içinn kafam karıştı:26::26:

Dün akşam 4-5 damla kanamam oldu. Bütün gece ağladım. Rapor aldım bu hafta yatacağım. Randevumu da perşembeye çektim. Şimdilik çok az kahverengi lekelenmem var. Herkese iyi akşamlar.
Canım hiç kafana takma benim çevremde 9 ayı kanamayla geçiren, bebeğini sağlıkla kucağına alan çok insan var. Rabbim izin vermedikçe bişiycik olmaz bebeğine inşallah.

Canım ben 6+7 de duydum kalp atışlarını. O süre çok uzun bence. Göbekten bakılınca duyulabiliyor. Duyulmayınca istenirse alttan kesin duyuluyor. Hem alttan bakmanın bi sakıncası yok ki. İstatistiki olarak alttan muayenenin düşüğe sebep olduğu hiç bir olay olmamış. Tercih meselesi tabiki ama ben acaba kalbi atıyormu atmıyor mu diye stresten kendimi yiyeceğime baktırmayı tercih ederim.

Canim sen suan kac haftaliksin bilidgm kadariyla en fazla 8 ve 9 haftaya kadar bekliyorlar ben 8 haftalifim 6 haftada vajinal olarak duyuldu 7+5 ken karnimdan duyuldu

Canim sen suan kac haftaliksin bilidgm kadariyla en fazla 8 ve 9 haftaya kadar bekliyorlar ben 8 haftalifim 6 haftada vajinal olarak duyuldu 7+5 ken karnimdan duyuldu

cnm 5 şubatta kese görüldü 22 şubatta kalp atışları duyulur dedi ama duyulmadı şimdi 6+2 hftalık alttan bakmadı dr haftaya yani 1 mart gel dedi konturole ozamn duyarız dedi alltan niye bakmadıkı belki baksa duyardı 1 hafta bekletip beni strese sokuyor cnm sıkkın bu duruma

Evet canim keske vajinal baksaydi duyulurdu belki iste insani strese sokuyorlar belki karnindan sadece kese gormustur o anda ve alttan bakmak istememistir

keşke sen söyleseydin alttan bakalım diye. Duyulmaması duyulmayacağı anlamına gelmez canım 8. hatta 9. haftada duyulan bile var. Sen hiç bir zaman kötü bir şey düşünme. Unutma kötü kötüyü çağırır derler. Eğer için rahat değilse 7. haftaya girdiğin gün git alttan baktır derim ben ama tabiki karar senin.

Canim benim sakin uzulme strea yapma boyle durumlarda en cok ihtiyacimiz olan sey dinlenmek sende zaten rapor almissin iyice dinlen Allahin izniyle bebegine bisey olmayaxaktir...

Aynen bende dayanamayip 6 haftalikken alttan baktirdim duyuldu 7+5 de ise karnimdan gorundu cok sukur cunku bende cok takintiliydim bu konuda kasimda sagliksiz bir gebelik gecirdigim icin

Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonda 6 haftada, karından bakılan ultrasonda 7 haftada görülür. En geç 8 haftada muhakkak görülmeli, görülmüyorsa bir sorun vardır. 12 hafta çok geç.

Kizlar merhaba.bir sorum olcak kabizlik ikinmak wc de bebege bi zarar verir mi ki

Bikac gun once bu konuyu feci sekilde tecrube ettim ben canim ... O kadar ikindim ki bebek dusecek sandim Allaha sukur bisey olmadi ama tabi dr um arasaydin keske cozumu vardi bida sikma kendini o kadar dedi (ama cocuk duser yada dusmez demedi) bi surup yazdi bana walla on numara surupmus 2 aksam ictim bugun kendime getirdi beni...sende sakin ikinma canim dr unla gorus mutlaka

Evet canim keske vajinal baksaydi duyulurdu belki iste insani strese sokuyorlar belki karnindan sadece kese gormustur o anda ve alttan bakmak istememistir

cnm dr gittiğimde o anda soracağim bütün soruları unutuyorumm heycanlı oluyorum ben söylemedim kendiside söylemedi altan bakalım diye sinir oluyorum bu özel hastanelere paranla rezil olmak bu olsa gerek bide başka bi bayan daha vardı çekindimm keşke söyleseydimm 1 marta gidince 7 haftalık oluyor tam o zaman üsten baktığında görülmezse altan bak derimmm

Tek bir doktora gitmemelisin zaten canım ama be Rabbim korsun oyle bir durumdmuştu olsaydım aldırmazdım yani heleki boyle bir yazıyı gördükten sonra. Bende duydum 10. Haftaya kadar kalp atışlarını duymamayacak insanlar ki zaten duymak zarar veriyormuş görmek gerekirmiş bunu burada öğrendim ama bende duydum yani inşallah bebeğime zarar gelmemiştir

Bebişin kaç günlük şuanda canım?

Ben senin yerinde olsam hiç çekmem boyle stresi baska doktora giderim orada dinlerim daha 1 Mart'a 5 gün var aa dayanamazdım ben

Olsun olsun bence biz yine de dikkatli olalım. Ben mide bulantım cok fazla olduğu için ekmeğe cok dadanmışım bugun kestim yani akşam 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda yine uçmuşum tabiki. Sen nerde yaşıyorsun başka neler istiyor mesela canın?

Başka ne çekiyor Can'ın? Valla benim canım hiç ekşi çekmiyor keske çekse

Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonda 6 haftada, karından bakılan ultrasonda 7 haftada görülür. En geç 8 haftada muhakkak görülmeli, görülmüyorsa bir sorun vardır. 12 hafta çok geç.

cnm ben hemn duymak istemiyorum bebeğimi düşünürümm o mutluluktan mahrum kalırımm ona zarar gelmesin yeterki sadece utrastonda göreyim yeter bana rabbim işallah o anı yaşamaktan mahrum bırakmz işallah 1 marta gittiğimde işallah görürüm bebeğimin kalbinin attığini işallah bütün hamişlerde görür bende okuyunca şaşırdımm ilk defa duydumm mantıklı gelmdi bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…