istersen doktorunu ara ve sor ilaçı alıyımmı diye.çünkü ben kullanıodum o halde bile oldu malesef vajinadan kullan dedi doktorum öle geçti.
ilaç kullanmana ragmen kanaman devam mı etti?
benimde tam tersi .alt tarafa rahat giriyo yukarıya daha zor.geçen günde sokamadım çıkardım başka bi iğne açtım yeniden yaptım iğne maceralarımızı yazsak kitap olur heralde :))
kızlar benim aşılama tedavimde de göbekten iğne yapılıyodu, iğnenin girmediği oluyodu, kendimi sıkıp korktuğum zamanlar öyle bi sorun oluştuğunu gördüm daha sonra. İğneyi yaparken gayet sakin olmaya ve kendinizi sıkmamaya çalışın,iğne o zaman daha rahat giriyo. naçizane bi tavsiye:))
kızlar benim aşılama tedavimde de göbekten iğne yapılıyodu, iğnenin girmediği oluyodu, kendimi sıkıp korktuğum zamanlar öyle bi sorun oluştuğunu gördüm daha sonra. İğneyi yaparken gayet sakin olmaya ve kendinizi sıkmamaya çalışın,iğne o zaman daha rahat giriyo. naçizane bi tavsiye:))
Saol canım verdiğin tavsiye için, ben artık bebeğin kalp atışlarını düşünüyorum iğneyi batırırken, sanki kalbinin atması o iğneye bağlı gibi düşünüyorum...
Canin benim yaa ne kadar haklisin gercekten de igneyi yapmazsam yada geciktirirsem kalbi duracakmis diye korkuyorum bendebu korkular icinde bak bugun7+1 olmusun ogrendigim gun 3+5 tim zaman cabuk geciyo aslinda ahh su korkularimiz da olmasaa...
Doktorum bana aynı saatte ol demedi mesela, yani anlamıyorum.İlk kez first söylemişti, aynı saate dikkat et diye,benim de mantığım zaten öyle yapmamı söylüyordu...
doktora özellikle sordum bir de aynı saatte olma olayını...
Çok saol canım, birlikte nice mutlu yaşlara inşallah...
cnm o jeli bende leke gibi birşey olduğunda doktor verdi , geçen gittiğimde rahmin yanında hafif kanama görünüyor dedi ilecı tekrar verdi, niye oluyor bu bende anlamadım üstelik ilacı kullanırken ,
Her gebelik farklı canım. belki herkeste oluyordur da şimdi biz takip altında olduğumuz için farkediyoruzdur,Allaha emanet bebişler...
ben bir tedavi bebişine sahibim benim bebişim 23 ocak aşılaması çocuğu, allahıma şükürler olsun 2yılın sonunda güzel haber alabildik ama gecen hafta bebişimiz bizi korkuttu... kalp atışını duyduk çok sağlıklı ama sag tarafta çok az bir kanamam varmış iç kanama dışa vurmuyor doktor progestrol verdi ve 10 gün rapor bakalım dinleniyorum bu hafta kontrolüm var umarım atlatırız bu durumu. aranızda var mı acaba benim gibi iç kanama yaşayan?
Bende de görüldü canım, crinone jel verdi, alttan kullanılıyor, bir hafta sonra gittiğimizde epey azalmış dedi, inşallah sakıncası yoktur.
teşekkür ettik canım .doğru sölüyosun o da olabilir.bide sakin olmaya calısalım :::))
Pıhtılı kankalarım ben iğneyi batırırken sırtımı bir yere yaslayıp, batırırken derin nefes alıyorum o zaman acımıyor fazla,sadece ilacın yanması oluyor.
Kahve falı baktırdım şimdi cok bilen bir ablaya. Ve söylenen su kara kaşlı kara gözlü esmer bir oğlum olacakmış. Yani yediğim ayvalar armutlar beyaz tenli yapmaya yetmiyor aman Allahım babasına çekiyor sanırım :)) hemde erkek oluyor :)) fala inanma haksızda kalma demişler dimi :)
cnm işallah duyarız hepimiz bebeişlerimizin kalp atışlarını duyarız cnm duyasın bence ama duymazsan panik yapma çünkü 8 haftada duyanlar varr sen benden önce gidiyorsunn ADETİNE GÖREMİ 6+5 yoksa utrasonna göremi benim adete göre 8+5 utrasyona göre bu günn 6+2 belki ilerde arayı kapatır cnm benim çok sık deyil ama arada miğde bulantılarım oluyor gögüslerim kocaman oldu ve uçları acıyorr bel ağrım beni öldürecek resmenn cnm hiç hamilelik belirtisi olamadan bebişlerini kucaklarına alanlar var hem belirti olaması daha iyi hamileliğinin tadını çıkarır sın cnm belki yakında başlar miğde bulantılalır o zamn anlarsın nedemek istediğimi ilk bebiş mi buu
Canım allhım saglıklı sıhatli kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş bnde 5 haftdyım bugun mucizemi gördüm çok şükür rabbimebnde 5 martta gidicem nasipse ozmn bizdr duymak nasip olur inş hayırlısıyla rabbime emanet bebeklerimz
adetime göre canım ultrasona gore hıc sormadım doktorda demedı bısıy haftaya gel kalp atısı ıcın dedı ama sorarım onuda farklı oluyomus madem.benımde sadece gogslerim cok sıs ustune yatamıyorum bulantı vs yok ama bır ıkı sevdıgım seyı zor yemeye ıcmeye basladım bakalım hepımız ıcın hayırlısı
Ver evet zayıfım baya hemde biraz takıntılıydım hamile olmadan once oyle cok yemek belli saatlerden sonra yemez ve hergün düzenli spor yapardım oyuzden baya formdaydım ama şimdi karşı çıkamıyorum nefsime sürekli yiyorum bide mide bulantım var düşün olmasa mutfakta yemek bırakmamayacağım herhalde :) coook tesekkürrrr ederim sana, bak cok sevdim seni ben :))
kızlar bebegimi beklerken onunla ve hamilelikle bilgi edinmek istiyorum beni iyi kötü neler beklio bunun için ktap almak istiyorum önerebileceginiz anne bebek kitapları var mı bn baktım cok fazla var karar veremedim ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?