2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
istersen doktorunu ara ve sor ilaçı alıyımmı diye.çünkü ben kullanıodum o halde bile oldu malesef vajinadan kullan dedi doktorum öle geçti.

ilaç kullanmana ragmen kanaman devam mı etti?

ilaç kullanmana ragmen kanaman devam mı etti?

canım benim önce kahverengi lekelrim geldi 3-4 gün boyunca sonrada pembe lekelemem oldu 1 gün .çok korktum anlatamam sabah uyanıruyanmaz doktora gittim kontrol etti o da korkulcak bişey yok panik yapma falan dedi progestanı vajinadan al daha etkili olur kırmızıya dönerse hemen gel dedi allaha şükür geçti.allah kimseye yasatmasın çok korkuyo insan anlıyorum seni.

benimde tam tersi .alt tarafa rahat giriyo yukarıya daha zor.geçen günde sokamadım çıkardım başka bi iğne açtım yeniden yaptım iğne maceralarımızı yazsak kitap olur heralde :))

kızlar benim aşılama tedavimde de göbekten iğne yapılıyodu, iğnenin girmediği oluyodu, kendimi sıkıp korktuğum zamanlar öyle bi sorun oluştuğunu gördüm daha sonra. İğneyi yaparken gayet sakin olmaya ve kendinizi sıkmamaya çalışın,iğne o zaman daha rahat giriyo. naçizane bi tavsiye:))

teşekkür ettik canım .doğru sölüyosun o da olabilir.bide sakin olmaya calısalım :::))

Evet evet cok haklisin cnmmkesinlikle cok etkiliyo sakin olmak lazim:)

Saol canım verdiğin tavsiye için, ben artık bebeğin kalp atışlarını düşünüyorum iğneyi batırırken, sanki kalbinin atması o iğneye bağlı gibi düşünüyorum...

Saol canım verdiğin tavsiye için, ben artık bebeğin kalp atışlarını düşünüyorum iğneyi batırırken, sanki kalbinin atması o iğneye bağlı gibi düşünüyorum...

Canin benim yaa ne kadar haklisin gercekten de igneyi yapmazsam yada geciktirirsem kalbi duracakmis diye korkuyorum bende bu korkular icinde bak bugun7+1 olmusun ogrendigim gun 3+5 tim zaman cabuk geciyo aslinda ahh su korkularimiz da olmasaa...

Canım hangi doktora gittiğini sorabilir miyim. Ben dr arıyorum da, hala karar veremedim. bu gün karnımın üst tarafı seğirmeye başladı. Mdemin alt kısma. Neden acaba? Bir de öyle aman aman bi bulantım yok. Hiç kusmadım. Normal mi ki, korkmaya başladım :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Canin benim yaa ne kadar haklisin gercekten de igneyi yapmazsam yada geciktirirsem kalbi duracakmis diye korkuyorum bende bu korkular icinde bak bugun7+1 olmusun ogrendigim gun 3+5 tim zaman cabuk geciyo aslinda ahh su korkularimiz da olmasaa...

Biz çok erken öğrenmek zorunda kalınca hamileliği, çok daha uzun sürdü gibi...Ben de 3+ larda öğrendim bugün 6+4 olmuşum ama tabi bir de bana sor :)

inşallah zamanla geçecek canım korkuarımız, gerçi bence ancak doğum yapınca geçecek gibi ama,herşeyin hayırlısı...

Senin doktor relax demek ki canım. olsun önemli konuları atlamadığı sürece sakin doktor da iyi:)

Kahve falı baktırdım şimdi cok bilen bir ablaya. Ve söylenen su kara kaşlı kara gözlü esmer bir oğlum olacakmış. Yani yediğim ayvalar armutlar beyaz tenli yapmaya yetmiyor aman Allahım babasına çekiyor sanırım :)) hemde erkek oluyor :)) fala inanma haksızda kalma demişler dimi :)

Tabiii canimm falan inanmaa Allah bilir orasini bakarsin eyaz tenli guzel mi guzel bi kizin olurr:) Allah gonlune gore versin cnm:)

adetime göre canım ultrasona gore hıc sormadım doktorda demedı bısıy haftaya gel kalp atısı ıcın dedı ama sorarım onuda farklı oluyomus madem.benımde sadece gogslerim cok sıs ustune yatamıyorum bulantı vs yok ama bır ıkı sevdıgım seyı zor yemeye ıcmeye basladım bakalım hepımız ıcın hayırlısı

amin canım ıns saglıklı gelısır bebıslerımız

cnm ben pkoluyumm
ben en son 25 aralıkta regli oldumm 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum 23 ocakta hamile olduğumu öğrendim 5 şubatta kesemizi gördükk dr 2 hafta sonra kalp atışlar duyulur dedi ama 22 şubatta gittim dr göremedi kalp atışlarını tam 6 haftalık dedi 1 marta gideceğim tekkrar benim yumoşlar geç büyüdü ondan bebiş küçük cnm sonradan açığı kapatıyormuş pıtırcıklarr cnm senin bebiş tedavi ilemi oldu

evet bnmde tek gebelik belirtim cok sık yemek yememmmmmm amannnnnnnn boşveeeeeeeeeeeerrrrrrrrr dogumdan sonra sıkı bi dietle veririrz biz o fazla kiloları zaten o minnaklarla ugrasmaktan gider gbi gelio bna fazlalıklar sevgiler de karsılıklııı

kızlar bebegimi beklerken onunla ve hamilelikle bilgi edinmek istiyorum beni iyi kötü neler beklio bunun için ktap almak istiyorum önerebileceginiz anne bebek kitapları var mı bn baktım cok fazla var karar veremedim ?????

Merhaba kızlar bende çok rahatım şu aralar o gögüs ağrılarım kasık ağrılarım geçti bulantılar daha başlamadı kızımda çok erken başlamıştı onda zor geçmişti inş bu kolay geçer kiloyuda hiç dert etmeyin bebek doğunca yemek yemeye fırsatınız olmuyo veriliyo kilolar yeterki dikkat edin

Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Dün akşam 4-5 damla kanamam oldu. Bütün gece ağladım. Rapor aldım bu hafta yatacağım. Randevumu da perşembeye çektim. Şimdilik çok az kahverengi lekelenmem var. Herkese iyi akşamlar.

kızlar bebegimi beklerken onunla ve hamilelikle bilgi edinmek istiyorum beni iyi kötü neler beklio bunun için ktap almak istiyorum önerebileceginiz anne bebek kitapları var mı bn baktım cok fazla var karar veremedim ?????

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı bende var. Ilk öğrendiğimde aldım ve iyikide almışım mükemmel bir kitap tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…