2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tabiii canimm falan inanmaa Allah bilir orasini bakarsin eyaz tenli
guzel mi guzel bi kizin olurr:) Allah gonlune gore versin cnm:)

Âmin âmin :)) ne güzel bir Dilek bu Rabbim sende ne istiyorsan onu versin sana inşallah )

Kızlar 27"sinde kalp atışları için gideceğim dr.
Alttan bakmamızda sakınca yok dedi ama çekiniyorum ben yine de.
Acaba diyorum 1-2 hafta daha mı beklesem?
Ben daha 5+3 teyim.

Kizlar merhaba.bir sorum olcak kabizlik ikinmak wc de bebege bi zarar verir mi ki

Mümkün oldukça ıkınmamaya çalış tatlım bol su iç ve wc ihtiyacın olduğunda nerde olursan ol mutlaka lavaboya git bu seni kabuzlıktan onleyecektir.

Kızlar bugün doktora gittim. Biliyorsunuz kalbi yavaş atıyor demişti doktor. Bugün çok güzel haberlerle döndüm. Kalp atışları, gelişimi herşeyi normal kuşumun. Artık 3 hafta sonra verdiği testlerin sonuçlarıyla gideceğiz tekrar. Darısı haber bekleyen tüm annelerin başına :)

Ben daha 5+3 teyim.

Alttan bakmayla düşse benimkide düşerdi 4+3 günlük. Bence düşeceği varsa düşüyor alttan bakmayla üstten bakmayla olacak sey değil bu. Ama bence bekle biz erkenden baktık ta noldu yada bekleme Rabbim korusun git keseni gor amaan sen bilirsin bilemedim ben :)

6+2 cnm yarın sağlık ocağina gidip kayıt yapcam hamile olduğuma dairr cnm sağlık ocağinda utrason varmıdırr:26:

Canm kayit icin erken hele bir kalp atimini duy ben 8 haftaligim ve haka kayit yaptirmadim bizim burda. Ultrason vari saglik ocaginda ama o gormefi birde canim bu soyledigin hafta sat goremi yoksa kan tahlile gore mi

Ben daha 5+3 teyim.

cnm alltan bakmanın hiç bir sakıncası yok benim bildiğim kadarı ile sen bilirsin dr nezaman gel dedi ise ozamn git işallah iyi haberlerle gelirsinn

çok sevindim cnm işallah kucağinada alırsın minişinii darıda bana ve diğer hamişlere

Âmin canım dualarım sizinle. O kadar rahatladım ki, bugün gerçekten anne olmaya başladığımı hissettim:)

6+2 cnm yarın sağlık ocağina gidip kayıt yapcam hamile olduğuma dairr cnm sağlık ocağinda utrason varmıdırr:26:

Ben hiç görmedim canım belki olan sağlık ocakları vardır ama hiç duymadım da. Yalnış okumadıysanız kalp atışını duymadın dimi? Ee daha erken zaten. Bence göremezdin ozaman, ben 6+3 de karından ultrasonla gördüm.

Canm kayit icin erken hele bir kalp atimini duy ben 8 haftaligim ve haka kayit yaptirmadim bizim burda. Ultrason vari saglik ocaginda ama o gormefi birde canim bu soyledigin hafta sat goremi yoksa kan tahlile gore mi

sata göre 8+4 olması gerek ama çatlatma iğnesi ile oldu yumoşlar geç büyüdü cnm utrasona göre 6+2 olduğunu söyledi dr
o zamn bekliyimm cumartesi dr giderimm işallah kalp atışlarını duyuca kayıt yapmaya giderimm sağol cnmm

Ben daha 5+3 teyim.

Canım ben her gittiğimde doktor alttan bakıyor. Çok şükür ne ağrı ne sızı, hiçbir sıkıntım yok. Zaten sorun olacak olsa doktor! Neden baksın. Onca yılın eğitimi ve deneyimi var sonuçta. Doktoruna güven, rahat ol:)

Bitti ozaman stres hadi gözünaydın. Rabbim kötü günler yaşatmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canim benim sen o zaman hic kafani takma o zamanda karindan gorememen gayet normal ben sat 10 hafta olmam lazim ama 8+1 su an yani gec dollenme o yuzden stres yapma gorulecek bebeginin hayirlisiyla

Âmin canım dualarım sizinle. O kadar rahatladım ki, bugün gerçekten anne olmaya başladığımı hissettim:)

ayy hala hamile olduğuma innamıyorum cnmm kalp atımları gördüğümde ancak innaırım ve hissederim diyorumm cnm
hcg sonuçları çıktı hep negatif gördüğüm için tel ile aradım öğrendimm hamilesiniz dedi hemşire innamadım sonuçlar karışmadı demi diyorumm kocama diyorum ki benmi yanlış anladım hmile deyilim diyorumm sonra koçiş tekrar hstaneye gitti sonuçları almaya kaybetmişler sonuçu kocam inanmadı kalk acile kan vemeye gidelim diyo akşamin saat 9 da aynı gün tekrar kan vedimm soğukt bekledi sonucu görünce innadı ben hala innamıyorumm sanki bbeğimin kalp atışlarını göremeyeceğim bebeğimi benden alcaklar ben bu topikten ayrılacağimm içimde kötü hisler varr

hayır duymadım cnm karından baktı 6+0 dedi kaşlp atımı başlamamış dedi en iyisi ben cumartesiyi doğum günümde işallah bebğim doğmadan annesine doğum günü hediyesi veriir pıtırcığimm

Son düzenleme:

Canım hiç kötü düşünme, bende de aynı korkular vardı. Allah'a emanet dedim hep. Bir de tesbih çektim bol bol. Sağlıklı olması için 70.000 sübhanallah çekmek gerekirmiş. Sen de çek, dua ettikçe rahatlarsın zaten

Canim benim sen o zaman hic kafani takma o zamanda karindan gorememen gayet normal ben sat 10 hafta olmam lazim ama 8+1 su an yani gec dollenme o yuzden stres yapma gorulecek bebeginin hayirlisiyla

çok sağol cnm benim hepinizden allah razi olsunn destek olduz bana
cumartesi gittiğimde işallah görürüm bebeğimin kalbinin attığını

tesbih çekiyorum çok sağol cnm benim hepinizden allah razi olsunn destek olduz bana işallah sağlıklı bebişleriniz olurr kucaklarınıza alırsızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…