2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim cok tesekkur cvabin icin.ben daha doktora gtmedim hic. Yarin gtcem goruscem.tkrar tskur tatlim saglkkla..

Daha miniciktir annesi o yuzden gorunmemistir...gec dollenme de olmus olabilr...hic kafana tkma 2 hafta sonra kalp atislarini duyacaksin insallah:)

Inşallah ya o minik kalbinin pitpitlarini bi duysam rahatlicam zaten ama günler geçmek bilmiyo sanki Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla buyutsun

Çok haklısın tesekkurler cevabın için ama işte sende anlarsın insanı n malesef elinde olmuyor bi de ilk gebelik herseyi düşünüyorum farkındayım kendimi boşuna uzuyorum :44: üç gündür bulantı var yeni başladı sadece portakal yiyebiliyorum canım hep portakal istiyor Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin de inşallah bütün bu dusuncelerimize gülüp geçelim o zaman inşallah

Son düzenleme:

Canım hiç kafana takma benim çevremde 9 ayı kanamayla geçiren, bebeğini sağlıkla kucağına alan çok insan var. Rabbim izin vermedikçe bişiycik olmaz bebeğine inşallah.

Canim benim sakin uzulme strea yapma boyle durumlarda en cok ihtiyacimiz olan sey dinlenmek sende zaten rapor almissin iyice dinlen Allahin izniyle bebegine bisey olmayaxaktir...
Teşekkürler arkadaşlar. Umarım sorun yoktur ama önceki kötü tecrübelerim pozitif düşünmeme engel oluyor. Yapacak bir şey yok gerçi, sakin kalıp beklemekten başka.

Selamlar hepinizeee....yarın regl günüm bugün kan testi yaptırdım sonucum 30.35
nasip olursa 4 kasımda doğacak.ama muhtemelen ekim sonu olacak.ben de suanda ekim ayı annesiyim...hepinize hayırlı evlat ve sağlıklı doğum diliyorum...

Normal doğumu istemediğini çok net belirtiyorsun, olabilir, kararını vermiş olman seni rahatlatır ayrıca kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin, bebek senin, vücut senin, seçim senin. Allah istediğin gibi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Fakat, affına sığınarak bazı düzeltmeler yapmak istiyorum ilk bebeğini normal doğurmuş biri olarak. Bunları söylememin sebebi normal doğum ihtimali olan arkadaşları bilgilendirmektir sadece, yanlış anlama lütfen.
Öncelikle, evet ıkınmak zor ama isteyen herkes (analarımızın yaptığı gibi) bunu başarabilir. Normal doğumda kan görmüyorsun, bebeğim de kanlı değildi benim, zaten hemen temizleyip öyle getiriyorlar. Doğum sonrası vajinal kanama sezeryandan biraz daha fazla ama bir gece hasta bezi, 4 gün uzun petten sonra günlük petlere geçtim. Kesi ve dikişi biraz hissettiğimi söyleyebilirim ama çok kısa sürdü, zaten doğurmuş olmanın verdiği rahatlıkla hiç bir şeyi önemsemiyorsun.
Normal doğumun en güzel yanına bir örnek: Bebeğim ve ben yaklaşık aynı zamanda odaya geldik (ben yürüyerek, o bebek hemşiresinin kucağında). Oğlumuzla öpüşüp koklaştıktan sonra, babası telefondan Ankara havası açtı ve biz karşılıklı oynadık. Sezeryanla bu imkansız olsa gerek:)) İlk andan itibaren dikişlerimin üzerine oturabildim ve o gece duş aldım kendi kendime. Daha bir çok avantajı var ama çok sıkmak istemiyorum. Uzun yazdığım için kusuruma bakmayın lütfen...

pıtpıtlarımızı duyduuuk =)) Eve geldik şimdi ultrasonda çekilen fotoları inceliyordum da, sat a göre 8 hafta 2 günlük olması gerekirken altında da 8 hafta 4 günlük yazıo.. Bu nasıl oluyor anlamadım doktora da sormayı unuttum heyecandan?=) Niye öyle farklı oldu ki acabaa??

Heyecanlı arkadaşım benim :) hoşgeldin:))) artık aramızdasın Allah'ın izniyle beraber bekliceZ:) ben sana hamile olduğunu hissettiğimi söylemiştimmmm:)))

Maşallah ne güzel haber:) Allahım inşallah burada hepimiz güzel hayırlı haberler yazarız :)) AMİN

Hakkına hayırlısı olsun canım :) çıktım çıkıcam derken çıkmışsın:) bence bebeğinle eşinle evinde daha ilgili alakalı olacaksın:) ben de bebeğim için doğduktan sonra işten çıkmak istiyorum ama bi yerde de 7 yıllık çalışmışlığım var ve bebeğim birgün okula başlayacak. O zaman çalışmam gerekecek. Ben izinli olduğumda bile sıkılıyorum evde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım zaman bize neler gösterir:)

2 gün önden gidiyor bebeğin canım:) benimki de 3 gün illerden gidiyor:) araştırmalarıma göre bizim bebekler tombik doğacakmış :)))))

Ben de birtek o kesme işinden korkuyorum. Keserken hissedilmiyor mu yani uyuşturmuyorlar mı ne biliyim öyle direk kesiyorlar mı?

yok vala canım korunmayı bıraktık 2.ay hamıle kaldım benımde son adet 8 ocak 8 subatta ogrendım hamıs oldugumu ıns gorurum ben cuma gunu gıdıcem gecen hafta gunune gore gıttıgını soledı doktor demek satıma uyuyor

Hoşgeldin sefa getirdin gözün aydın canım sağlıklı gebelik sağlıklı bir evlat diliyorum

Hoşgeldin cnm inşallah sağlıcakla Rabbim eline almayı nasip eder

canım ben başladım dün 6.iğnemi yaptım. ondan duymamış olabilirim. dr bana düşüğüm var diye verdi. değerlere bakılmadı. protein c v s sınırdaydı..

tebrikler canım... allah bizlere de bu mutluluğu nasip etsin.. herşey yolunda gitsin..
maşallah canım senin bebişe.

dr bana bacağın yanını falan gösterdi. sanırım tutabildiğimiz yerleri. ben göbek olur mu diye sormuştum o da olur ama morarır gibi birşey dedi.
Yaa gecen gun gobegimi cok acittim da canim o yuzden bi bacak denemei yapiyim demistim ama herzamanki gbi cesaret edemedim:)
Zaten ben nette de kola bacaga yapilan video hic bulamadim yaa herkes acmis gobegini :)

dün bacaktan yaptım ben. sol bacağımın yukardan dört parmak aşağısından hafif sağ tarafından.

beş tanesini göbekten yaptım morarma olmadı. acaba daha az yaptığım için mi böyle..

iğne yaparken tarifteki gibi dik sokuyorum. eğmiyorum. cesaretle sokuyorum. bir de iğnenin ucunu açtığınızda hava kabarcığının da faydası oluyor. o yüzden onu silmeyin. gerçi biliyorsunuzdur yazıyor da.. ama ben bir keresinde iğnenin ucunu çekerken o plastik ucu çıkmadı hızlıca çektim bu sefer o kabarcıklar görülmedi. dolayısıyla daha çok acıdı.

buz olayını dr a sordun mu canım. belki etkisini azaltabilir. yani en azından hemen dağılmasını engeller.

Son düzenleme:
Günaydın anneler ve bebekleri Herkes iyidir inşallah Bebeklerimiz bugün biraz daha büyüdü, zaman biran önce geçsin bebeklerimiz kocaman olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…