2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
dün bacaktan yaptım ben. sol bacağımın yukardan dört parmak aşağısından hafif sağ tarafından.

.

bacağımın o iç kısmı daha hassas olduğu için morardı.göbek de bir şey yok.. ama insan korkuyor tabi bebeğe yakın yerde ya..neyse allah sonumuzu iyi getirsin.

nasılsınız hanımlarr
işe geldim tüm geçmişi okuyamıyorum çok hızlı ilerliyor sayfalar gördüğüm kadarıyla iğne vuran bir sürü hamiş var ilk defa burda duydum allah kolaylık versin diyorum sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
bulantı olması şart değil ilk bebeğimde oldu bunda doktora gittim başladımı bulantı dedi yok dedim belki hiç olmaz dedi doktor
benimde oldu canım cumartesi doktora gittim rapor verecekti istemedim evde daha çok yoruluyorum 7. ayını doldurmuş bir kızım olduğu için fırsatın varken bol bol dinlen

alttan bakmanın sakıncası yok canım ilk bebeğimde de bunda da alttan baktı doktor sat 8 ocak 6+3 de gittim alttan baktı kalp atışı duymadı ve bana 20 gün sonra gel dedi birde sorularını aklına geldikçe kağıda yaz gidince tektek sorarsın

Kızlar 27"sinde kalp atışları için gideceğim dr.
Alttan bakmamızda sakınca yok dedi ama çekiniyorum ben yine de.
Acaba diyorum 1-2 hafta daha mı beklesem?
Ben daha 5+3 teyim.
alttan bakmanın sakıncası yok canım ben ilk bebeğimde son adet tarihimden tam bir ay sonra baktırmıştım sorrun çıkmadı
gözün aydınn
bende 4 saatte normal doğurdum dediğin gibi çok rahattım epiduralle normal doğum istiyordum ama sancımı evde çekip gittim 8 cm olmuş açıklık 5 cm den sonra epidural olmuyormuş inşallah bu seferde öyle yapacağım kesi ve dikişlerde beni bayılttı doktor onu bile hiç hissetmedim
gözün aydın o tür farklılıklar olabiliyor bazen 1 2 hafta önde bazen geride çıkabiliyor ölçümden kaynaklı
sat aynı benimde cumartesi gittim alttan kesenin içinde nokta gördü 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi baya uzun bi süre bakalım sen duyarsan belki bende haftaya giderim

Günaydınlar sanada. Yok yok yazın cok açıklayıcı cok net olmuş. Keşke herkes senin gibi güzel yazabilse. Yazın için öncelikle sana cok teşekkür ederim. Evet doğum hikayen beni cok etkiledi. Hele doğumdan sonra kalkıp oyun oynamanız falan cok hoşuma gitti tabiki de sezeryanda boyle birsey mümkün değil belki mümkündür ama hiç duymadım yani ben :) kanama gözümü korkutuyordu ama yok diyorsn sabırım artık biraz daha kesin kararımdan vazgeçtim yani net demiyorum. Bunda en büyük katkı sahibi sensin. Cok teşekkür ederim sanırım. Cok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için. Artık hakkımda hayırlısı olsun kesin kararımdan vazgeçtim sayende :) %60 sezeryan %40 normal doğum düşünüyorum. Eskiden aa asla derdim ama hikayen gercekten inanılmaz hoşuma gitti.

Günaydın anneler ve bebekleri Herkes iyidir inşallah Bebeklerimiz bugün biraz daha büyüdü, zaman biran önce geçsin bebeklerimiz kocaman olsun inşallah

Günaydın canımcım evet kocaman oldular her gecen gün daha fazla büyüyorlar :) gözümü kapatıp avşara kucağımızda olsalar keske :)

Günaydın canımcım evet kocaman oldular her gecen gün daha fazla büyüyorlar :) gözümü kapatıp avşara kucağımızda olsalar keske :)

İnşallah canımmm emzireceğimiz günleri iple çekiyorum... Ne güzel bi duygudur, bol bol sütümüz olsun Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah

Günaydın bayanlaar ve annelerinin kuzularıı nasılsınız bugün hepiniz iyisinizdir inşallah... Biz biraz kötüyüz sabah çok midem bulandı ve hala devam etmekte iş yerine çok zor geldim nasıl baş edicez bu bulantılarla yahuu allahım sabır versin bizlere dayanma gücü versin.

Son düzenleme:

sabah kalkınca hemen bişeyler ye canım, boş mide daha çok bulanıyo Ben öyle yapıyorum, işyerinde de yanımda sürekli bişeyler bulunduruyorum.

Bugün itibari ile 9+4 günlük olmuşuz kızlar :)) kalbimizin gelişimi de tamamlanmış bence artık daha kolay günler beni ve bebeğimi bekliyor :)) bugun itibari ile daha iyi uyandım daha az mide bulantım vardı ve uzun zamandan sonra ilk defa buzdobanının kapağını açabildim. Sanırım azalıyor artık bulantılarım :)) maşallah diyin bize teyzelerii

günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişe çok bakamadım...ben düşük yaptım canlar..çok şükür dış gebelik değilmiş...betam düşmeye başladı henüz sıfırlanmadı ama kanamamda azda olsa devam ediyor...inşallah benden başka kötü haber yoktur..yolunuz açık olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almaı nasip etsin inşallah..

Geçmiş olsun cnm , üzülme lütfen çoğunda oluyor malesef teşke hiç olmasa ama, yapman gerekeni yapıyorsunzaten raporunu almışsın ohh mis dinlen ,

Çok şükür iyi haberlerini bekliyorduk cnm , çok sevindim hep güzel haberlerle dönelim hepimiz inş. AMİN

hoşgeldin cnm hayırlı olsun

Çok geçmiş olsun , ne yazacağımı hiç bilemedim Rabbim yardım etsin inş..

sabah kalkınca hemen bişeyler ye canım, boş mide daha çok bulanıyo ben öyle yapıyorum, işyerinde de yanımda sürekli bişeyler bulunduruyorum.

sağolasın canım seninde çok bulanıyormu? Hemen yiyemiyorum daha çok bulanıyo midem almıyo hiç bir şekilde mesela bu sabah mutfaga hiç giremedim nasıl yapıcam bilmiyorum leblebi iyi gelir dediler bakalım iyi gelir inşallah...

maşallah size demekki bu dönemlerde geçecek bu bulantılar , çok iyi

günaydın canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim ilk gebeliğimde böyle sonlanmıştı kimyasal gebelik diyorlar bebek tutunamıyor. Rabbim tez vakitte tekrar nasip eder inş canım sakın üzme kendini herşeyde vardır bi hayır... Bak ben tekrar hamile kaldım insan üzülüyo hemde çok ama kendimizi üzmek bi işe yaramıyor sadece psikolojımız bozuluyo o da çok farklı sonuçlar doğurabiliyor...

benimde bulanıyo canım ya, leblebi kraker iyi oluyo evet ama onları da çok yeyince bi isteksizlik oluyo. İçin almaya almaya yiyosun. Domates salatalığı çok iyi yiyorum hormonluysa diye çekindiğimden onlardan da uzak duruyorum. Simiti öneririm sabah kahvaltıda iyi oluyo. Yemekhanede hiç yiyemiyorum, simit bisküvi galeta onlarla geçiyo günlerim akşama kadar. Akşam yemeğinide önce güzel canım isteyerek bi iki kaşık yiyorum, sonra ondanda tiksiniyorum, bulantılar zaman zaman azalıyo zaman zaman çoğalıyo. Ne zaman geçer bilmiyorum... Bulanmayınca da endişeleniyorum bişey mi oldu diye

teşekkür ederim canım...nasip tabiki rabbim büyük bundada bir hayır vardır diyorum..sen kimyasal gebelikten sonra korunmuşmuydun..canım...bana doktor 2 ay korun dedi yani 2 regli gör dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum...

günaydın canım bulantı için metpamid falan ilaç veriyor doktor vermedi mi sana
geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş diyelim ilk bebeğim benimde boş gebelikti seni çok iyi anlıyorum ama emin ol unutacaksın bu günleri yeni bebeklerinle hatırlamayacaksın bile

Heyecanlı arkadaşım benim :) hoşgeldin:))) artık aramızdasın Allah'ın izniyle beraber bekliceZ:) ben sana hamile olduğunu hissettiğimi söylemiştimmmm:)))
Allah ın izniyle canım...hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah.İçimi ferah tutmaya calışıyorum.yarın mı veriyim kanı cuma mı karar veremiyorum ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…