2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bu ctesi gidicem tekrardan o zaman söylicem bi öncekinde aklım başımda değildi heycanda unuttum her şeyi :) sen kullanıyomusun o ilacı canım

teşekkür ederim canım..benimde olsaydı 2.bebişim olucaktı bir tane kızım var 3,5 yaşında rabbim ona uzun ömürler versin...seninde galiba 2.bebişindi dimi..

korunmadım canım bana bişiy demedi doktorum korun yada korunma diye biz çok denedik ama psikolojım bozuktu çok hamile kalamadım haziran 2013 de düşük yaptım daha sonra tedavi aldım 2 ay sonrasında çok düşünmemeye başladım ve hamile kaldım... Ondan diyorum çok üzülme diye canım herşey rabbimden belki böylesi daha hayırlı bilemeyiz ki...

hoşbuldukk canım sağolasın

aynı ben gibisin canım bende seve seve yiyorum sonra görünce onu midem bulanıyo çok... Zamanla geçicek inş tek temennim 9 ay boyunca sürmemesiii düşünsene bi de öyle olduğunu allah korusun yaa çok zor olur...

Son düzenleme:

Canımm inan cok üzüldüm ( Rabbim derman versin sana en yakın zamanda kavuştursun istediklerine sağlıklı bir sekilde ( işte kelimelerin yetersiz olduğu yerdeyim suanda inanılmaz üzüldüm. Metin olmaya çalış olurmu düşük olmasının bir sebebi de bebeğin sağlıksız olmasıymış üzülmemehe çalış olurmu (

merhaba:) ben de ekim annesi olacağım inşallah :) 4 ocak son adet ilk çocuk 11 Ekim doğum tarihi

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Bende kürtaj yaşamıştım, önceki bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu. Kanamam az az 2 ay sürdü, sonraki 2 ay kist oluştu ve doğum kontrol hapı kullandım. sonraki 3. ayımda hamile kaldım çok şükür. 1 ay rahminin toparlanması için bekle bence canım, sonraki gebeliğin için önemli. Bizim bi tanıdığında başına geldi, doktoru 1 ay korun demiş. Sen bilirsin. tekrar geçmiş olsun canım, Rabbim bi daha yaşatmasın. Berkendamlanın da dediği gibi bebekte problem olduğu zaman düşükle sonuçlanıyormuş, tabiat sağlıksız olanları eliyo demişti doktorum. Bunda da vardır bi hayır, kendini üzmemeye çalış canım..

Napcaz biz... 9 ay Sürmesin yaaaaa. Olurmuymuş öyle şey, 3 ay sürsün yeter:) çok zor... Ama bunları yaşamakta çooooook güzel

merhaba bayanlar:) benim ilk gebeliğim çok tecrübesizim. guatrım var.her sabah aç karnına ilaç almam gerek ama su içer içmez kusuyorum. sabahları yataktan kalkacak halim yok işe zorla geliyorum. dün ilk kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese verin ama çok zormuş ya. yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum midem ağzımda hep. ne kadar sürer bu böyle? 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı ne kadar iyiydim oysa lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.

Hayirli ugurlu olsun aramiza hosgeldin:) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

İlk defa bu gece sabaha karsi 4 te bende mide bulantisiyla uyandim cok kotuydu kraker flan yedim biraz bastirdi zaten normalde gun icinde gecmeyen bi bulantim var benim surekli ama gece uykumdan kaldiracak kadar olmamisti Allah yardimcimiz olsun...

Masallah masallahhh Allah nazarlardan korusunn:))

Canim cok cok uzuldum ne dicegimi inan bilmiyorum bende 2 kere bos gebelik gecirdim biliyorum cok zor ne desem bos gelecek sana ama hayirlisi boyleymis Allahim tez vakitte saglikli gebelikler saglikli evlatlar nasip etsin sana insallah...

maşallah size demekki bu dönemlerde geçecek bu bulantılar , çok iyi

Yani tam geçiyor denilemez ama midemin bulamadığını düşünmemeye çalışıyorum yani hamileliği hastalık olarak geçirmemeye çalışıyorum mide bulantılarımı yaşam şeklim halime getirdim

amin cnm hoşbuldum senin de nasip etsin
niallah

Canım çok geçmiş olsun,açıkçası ne diyeceğimi bilemedim.Allah bir daha böyle bir sonucu yaşatmasın inşallah...

Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdi :)

Bebeğin kesesini gördük :) kalp atışı için haftaya gidicem. Aslında ben mart başı gibi gitmeyi planlıyordum ama sızıntı şeklinde kanama olunca kontrol zamanını erkene çekmek zorunda kaldım. Beklenen dogum 20 ekim dedi. Kanama için progesteron verdi.
ilk 3 ay herkes de riskli dedi bekliycez dedi. işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…