2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
napcaz biz... 9 ay sürmesin yaaaaa. Olurmuymuş öyle şey, 3 ay sürsün yeter:) çok zor... Ama bunları yaşamakta çooooook güzel

9 ay süren var canım malesef :) ya zor geliyo aama evladını dünyaya getirmek için yaşıyosun tüm bu bulantıları böyle olunca dayanırız diyoruz. Ama rahat hamilelik geçirmek bizimde hakkımız

Merhaba kızlar aranızda hafta olarak en küçük biziz galiba beşinci haftama yeni girdim yarın kontrole gitcez bakalım ne kadar büyümüş :)

Canım yataktan hemen kalkma ilacınıda kalkar kalkmaz alma biraz bekle öyle iç dört aya kadar sürüyo bulantılar canım

Gozunaydin canim bak keseyi gormussun insallah kalp atisini da goreceksin:)) kanama icin mumkun oldugunca dinlenmeye bak ilacini sakin ihmal etme...

kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena ((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((

çok geçmiş olsun canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır.takdir Allahın.önümüzdeki aylarda sağlıklı gebelikler seni bekliyodur inşallah.

Canım yataktan hemen kalkma ilacınıda kalkar kalkmaz alma biraz bekle öyle iç dört aya kadar sürüyo bulantılar canım

4 ay mı?((( inşallah o kadar sürmez. herkes hamilelikte kilo alır ben veriyorum çok iştahlıyım normalde ama hiçbir şey yiyemiyorum neyse buna da süşür Allah hiç uğraştırmadan bebiş verdi bize:) aslında çalışmasam evde çok rahat ama mecbur çalışıyoruz çok teşekkür ederim ilgin için:) İstanbul'da mısın?

Hayırlısında Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Bende 6. Haftadan beri cok kötü mide bulantıları yasadım ama sanki bugun daha hafif yani evet kokulara karan hassasiyetin hala devam ediyor. Ama belli zaman sonra azalıyor yavaş yavaş. Mesela suanda sadew 2 fıs parfüm sürdüm kendime ve midem resmen ağzıma geldi kendi parfümümden bile iğrwniyorum ama bulantılar sanki daha azaldı belkide psikolojik olarak azalmasını istiyorum

kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena ((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((

Geçmiş olsun canım sinüzit ağrısını bilirim hele hamileyken bence rapor al canım en azından bugün dinlen

Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu

Gozunaydin canim bak keseyi gormussun insallah kalp atisini da goreceksin:)) kanama icin mumkun oldugunca dinlenmeye bak ilacini sakin ihmal etme...

haftaya bakıcaz kalp atışına hayırlısı olsun. ilacımı evet ihmal etmemeliyim. gece yatarken al sersemlik yapıyo dedi.
kutunun üzerinde günde 2 yazıyo ama doktor bir tane çogalırsa kanama 2 çıkar dedi hatta fitil gibi bile kullanabilirsin dedi.

Canım benim kızımda dört aya kadar sürmüştü dört aydan sonra yediğin bebeğe geçiyo canım şimdi bizdeki depodan kullanıyolar ki kilo almasan bile dert değil üç buçuk dört aylıkken hızla kilo alacaksın zaten kocaelidenim canım

Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu

Aslında çok değil canım zayıf olanlar hamilelikte daha çabuk kilo alıyo doğum sonrasıda daha çabuk kilo veriyo :)

ayyy Allah razı olsun içime su serptin:) Hayırlısıyla kucağımıza alırız İnşallah.

ayyy Allah razı olsun içime su serptin:) Hayırlısıyla kucağımıza alırız İnşallah.

Ne demek canım aminn inşallah benim ikinci gebeliğim olduğu için artık neyin nasıl olduğunu biliyorum ilkinde endişelerim paniklerim yok şimdi çok rahatmış valla :)

bu ctesi gidicem tekrardan o zaman söylicem bi öncekinde aklım başımda değildi heycanda unuttum her şeyi :) sen kullanıyomusun o ilacı canım
bende bulantı 2. aydan sonra başlıyor henüz başlamadı ilkinde kullanmıştım memnundum doktora sor yinede çok çeşidi var
teşekkür ederim canım..benimde olsaydı 2.bebişim olucaktı bir tane kızım var 3,5 yaşında rabbim ona uzun ömürler versin...seninde galiba 2.bebişindi dimi..
evet canım 7 ayı bugün bitiren bi kızım var kısmet gerçekten bizde daha kalp atışı duymadık bekliyoruz
hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah erken biter bulantıların
geçmiş olsun canım rapor al bence dinlenmek iyi gelir parol içilebiliyor ben çok kullanmıştım ilkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…