napcaz biz... 9 ay sürmesin yaaaaa. Olurmuymuş öyle şey, 3 ay sürsün yeter:) çok zor... Ama bunları yaşamakta çooooook güzel
merhaba bayanlar:) benim ilk gebeliğim çok tecrübesizim. guatrım var.her sabah aç karnına ilaç almam gerek ama su içer içmez kusuyorum. sabahları yataktan kalkacak halim yok işe zorla geliyorum. dün ilk kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese verin ama çok zormuş ya. yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum midem ağzımda hep. ne kadar sürer bu böyle? 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı ne kadar iyiydim oysalütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.
Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdi :)
Bebeğin kesesini gördük :) kalp atışı için haftaya gidicem. Aslında ben mart başı gibi gitmeyi planlıyordum ama sızıntı şeklinde kanama olunca kontrol zamanını erkene çekmek zorunda kaldım. Beklenen dogum 20 ekim dedi. Kanama için progesteron verdi.
ilk 3 ay herkes de riskli dedi bekliycez dedi. işte böyle.
kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((
teşekkür ederim canım...nasip tabiki rabbim büyük bundada bir hayır vardır diyorum..sen kimyasal gebelikten sonra korunmuşmuydun..canım...bana doktor 2 ay korun dedi yani 2 regli gör dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum...
Canım yataktan hemen kalkma ilacınıda kalkar kalkmaz alma biraz bekle öyle iç dört aya kadar sürüyo bulantılar canım
Ayyy gecmis olsun cnmrapor alamaz misin?[/QUO
valla bilmiorumki canım bugunü atlatayım yarına iyi olmazsam alırım.ilaçda alamıyoruzda başımın ağrısından duramıyorum doktorumu aradım minoset iç dedi bende korkuyorum içmek istemiyorum.
merhaba bayanlar:) benim ilk gebeliğim çok tecrübesizim. guatrım var.her sabah aç karnına ilaç almam gerek ama su içer içmez kusuyorum. sabahları yataktan kalkacak halim yok işe zorla geliyorum. dün ilk kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese verin ama çok zormuş ya. yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum midem ağzımda hep. ne kadar sürer bu böyle? 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı ne kadar iyiydim oysalütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.
kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((
4 ay mı?((( inşallah o kadar sürmez. herkes hamilelikte kilo alır ben veriyorum çok iştahlıyım normalde ama hiçbir şey yiyemiyorum neyse buna da süşür Allah hiç uğraştırmadan bebiş verdi bize:) aslında çalışmasam evde çok rahat ama mecbur çalışıyoruz çok teşekkür ederim ilgin için:) İstanbul'da mısın?
Gozunaydin canim bak keseyi gormussun insallah kalp atisini da goreceksin:)) kanama icin mumkun oldugunca dinlenmeye bak ilacini sakin ihmal etme...
4 ay mı?((( inşallah o kadar sürmez. herkes hamilelikte kilo alır ben veriyorum çok iştahlıyım normalde ama hiçbir şey yiyemiyorum neyse buna da süşür Allah hiç uğraştırmadan bebiş verdi bize:) aslında çalışmasam evde çok rahat ama mecbur çalışıyoruz çok teşekkür ederim ilgin için:) İstanbul'da mısın?
Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu
Canım benim kızımda dört aya kadar sürmüştü dört aydan sonra yediğin bebeğe geçiyo canım şimdi bizdeki depodan kullanıyolar ki kilo almasan bile dert değil üç buçuk dört aylıkken hızla kilo alacaksın zaten kocaelidenim canım
Geçmiş olsun canım sinüzit ağrısını bilirim hele hamileyken bence rapor al canım en azından bugün dinlen
Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu
ayyy Allah razı olsun içime su serptin:) Hayırlısıyla kucağımıza alırız İnşallah.
bende bulantı 2. aydan sonra başlıyor henüz başlamadı ilkinde kullanmıştım memnundum doktora sor yinede çok çeşidi varbu ctesi gidicem tekrardan o zaman söylicem bi öncekinde aklım başımda değildi heycanda unuttum her şeyi :) sen kullanıyomusun o ilacı canım
evet canım 7 ayı bugün bitiren bi kızım var kısmet gerçekten bizde daha kalp atışı duymadık bekliyoruzteşekkür ederim canım..benimde olsaydı 2.bebişim olucaktı bir tane kızım var 3,5 yaşında rabbim ona uzun ömürler versin...seninde galiba 2.bebişindi dimi..
hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah erken biter bulantılarınmerhaba bayanlar:) benim ilk gebeliğim çok tecrübesizim. guatrım var.her sabah aç karnına ilaç almam gerek ama su içer içmez kusuyorum. sabahları yataktan kalkacak halim yok işe zorla geliyorum. dün ilk kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese verin ama çok zormuş ya. yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum midem ağzımda hep. ne kadar sürer bu böyle? 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı ne kadar iyiydim oysalütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.
geçmiş olsun canım rapor al bence dinlenmek iyi gelir parol içilebiliyor ben çok kullanmıştım ilkindekızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?