2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben hap yada fitil seklinde diil de haftada 1 kere igne olarak aliyorummprogestani... Ama burda kullanan arkadaslarimdan duydugum kadariyla hapi agizldan almak yerine fitil olarak kulanmak daha etkiliymis dr un da istersen oyle de kullanabilirsin dedigine gore bence fitilnolaraknkullab kisa zamanda sonuc alirsin en azindan...

Aslında mantıklı öyle yapayım. sen duydunmu bebişinin kalp atışını.

ayy İnşallah zamanla azalır. benim hiç yoktu bulantım ya kendi kendime nazar verdim sanki. 7 haftada başladı.yemek yapamıyorum yaptığım yemeği yiyemiyorum zavallı koca ne bulsa onu yiyor:) hayırlısıyla bu günler biter inşallah. çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Ne demek canım aminn inşallah benim ikinci gebeliğim olduğu için artık neyin nasıl olduğunu biliyorum ilkinde endişelerim paniklerim yok şimdi çok rahatmış valla :)

Allah nasip eder ikinci çocuğum olursa o zaman ben de böyle rahat olurum herhalde:) valla buluttan nem kapıyor insan. zor ama tatlı bir süreç. çabuk geçse şu 7 ayda kucağımıza alsak:)

kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena ((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((

benim de dün sinüzitim azdı doktora gittim hiçbir ilaç kullanamazsın dedi sadece minoset kullan dedi eve gittim tavuk suyu çorba limonlu ıhlamur vs. düzeldim bugün de işe geldim. bu süreçte dikkat et kendine.

inşallah ya çok teşekkür ederim.

Allah nasip eder ikinci çocuğum olursa o zaman ben de böyle rahat olurum herhalde:) valla buluttan nem kapıyor insan. zor ama tatlı bir süreç. çabuk geçse şu 7 ayda kucağımıza alsak:)

Aslında biz çok pimpirikliyiz herşeyi stres sıkıntı yapıyoruz Allaha sığınsak dua etsek içimiz rahatlıcak veren o o doğ derse doğacak biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz pozitif düşünelim ki çocuğumuzda sakin olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

aynen ya çok doğru söylüyorsun. tevekkül en önemlisi. dua edip beklemek en güzeli. Allah razı olsun içimi rahatlattın.

doktorlarınızla aranız nasıl bayanlar? istanbul'da hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? benim doktor iyi aslında ama ilaç asla vermiyor hastayım ölüyorum ilaç vermiyor, rapor bile vermedi onun dışında gayet iyi. bakacam duruma göre daha iyi bulursam değiştiririm belki:)

Aslında mantıklı öyle yapayım. sen duydunmu bebişinin kalp atışını.

Duymadim ama gordum canim :) yani dr um sesini acmadi neden bilmiyorum bende o pitpitlari gorunce yetti bana acmiyosa sesi bi bildigi vardir dedim Allaha sukur suan hersey yolunda insallah hepimizin gwbeligi sonuna kadar sorunsuz bi sekilde devam eder ve minnaklarimizi kucagimiza alabiliriz...

merhaba kızlar...
Ben de çok hastayım, zaten hamile olduğumu öğrendiğim zaman çok fena öksürüyordum, daha o geçmeden sinüzitim azdı, hem ağrı yapıyo hem hapşırık hem burun akıntısı off ilaç ta kullanamıyorum... içtiğim potakal sularının, ballı ılık suların vs. haddi hesabı yok ama bir türlü iyileşemedim inş bebişe bir zararı dokunmaz ama, tek korkum o, hapşırırken, öksürürken her yerim acıyor ( inşallah en kısa zamanda hepimiz atlatırız da hastalığımızı, hamişliğin tadını çıkarırız...
görüşürüz kızlar...

Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)

Aslında çok değil canım zayıf olanlar hamilelikte daha çabuk kilo alıyo doğum sonrasıda daha çabuk kilo veriyo :)

Evet ben çok zayıf oldugum için kaybedenlerdenim sanırım com cok korkuyorum doğuma kadar 20 kilo falan alacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…