Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdi :)
Bebeğin kesesini gördük :) kalp atışı için haftaya gidicem. Aslında ben mart başı gibi gitmeyi planlıyordum ama sızıntı şeklinde kanama olunca kontrol zamanını erkene çekmek zorunda kaldım. Beklenen dogum 20 ekim dedi. Kanama için progesteron verdi.
ilk 3 ay herkes de riskli dedi bekliycez dedi. işte böyle.[/QUO
cnm haberini bekliyordum, çok şükür iyi hep iyi olsun bebişlerimiz inş.
haftaya bakıcaz kalp atışına hayırlısı olsun. ilacımı evet ihmal etmemeliyim. gece yatarken al sersemlik yapıyo dedi.
kutunun üzerinde günde 2 yazıyo ama doktor bir tane çogalırsa kanama 2 çıkar dedi hatta fitil gibi bile kullanabilirsin dedi.
Ne demek canım aminn inşallah benim ikinci gebeliğim olduğu için artık neyin nasıl olduğunu biliyorum ilkinde endişelerim paniklerim yok şimdi çok rahatmış valla :)
saol canım.geçmezse başımın ağrısı alıcam artık napıyım(
kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((
Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdi :)
Bebeğin kesesini gördük :) kalp atışı için haftaya gidicem. Aslında ben mart başı gibi gitmeyi planlıyordum ama sızıntı şeklinde kanama olunca kontrol zamanını erkene çekmek zorunda kaldım. Beklenen dogum 20 ekim dedi. Kanama için progesteron verdi.
ilk 3 ay herkes de riskli dedi bekliycez dedi. işte böyle.[/QUO
cnm haberini bekliyordum, çok şükür iyi hep iyi olsun bebişlerimiz inş.
İnşaAlla canımya. hep iyi sağlıklı olsunlar. ben 6 hafta diye hesaplıyordum bebeşi 5 haftalık dedi doktor.
Şuan kalp atışı yok inşaAllah haftaya kadar olur. Gerçi herşey nasip ya.
Ben hap yada fitil seklinde diil de haftada 1 kere igne olarak aliyorummprogestani... Ama burda kullanan arkadaslarimdan duydugum kadariyla hapi agizldan almak yerine fitil olarak kulanmak daha etkiliymis dr un da istersen oyle de kullanabilirsin dedigine gore bence fitilnolaraknkullab kisa zamanda sonuc alirsin en azindan...
Hayırlısında Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Bende 6. Haftadan beri cok kötü mide bulantıları yasadım ama sanki bugun daha hafif yani evet kokulara karan hassasiyetin hala devam ediyor. Ama belli zaman sonra azalıyor yavaş yavaş. Mesela suanda sadew 2 fıs parfüm sürdüm kendime ve midem resmen ağzıma geldi kendi parfümümden bile iğrwniyorum ama bulantılar sanki daha azaldı belkide psikolojik olarak azalmasını istiyorum
Ne demek canım aminn inşallah benim ikinci gebeliğim olduğu için artık neyin nasıl olduğunu biliyorum ilkinde endişelerim paniklerim yok şimdi çok rahatmış valla :)
kızlar ben cok hastayım sinüzitlerim fena boğazım fena midem fena((( ağlamak istiyorum bide üstüne işteyim ((
bende bulantı 2. aydan sonra başlıyor henüz başlamadı ilkinde kullanmıştım memnundum doktora sor yinede çok çeşidi var
evet canım 7 ayı bugün bitiren bi kızım var kısmet gerçekten bizde daha kalp atışı duymadık bekliyoruz
hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah erken biter bulantıların
geçmiş olsun canım rapor al bence dinlenmek iyi gelir parol içilebiliyor ben çok kullanmıştım ilkinde
Allah nasip eder ikinci çocuğum olursa o zaman ben de böyle rahat olurum herhalde:) valla buluttan nem kapıyor insan. zor ama tatlı bir süreç. çabuk geçse şu 7 ayda kucağımıza alsak:)
Aslında biz çok pimpirikliyiz herşeyi stres sıkıntı yapıyoruz Allaha sığınsak dua etsek içimiz rahatlıcak veren o o doğ derse doğacak biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz pozitif düşünelim ki çocuğumuzda sakin olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
gerçekten öyle canımm katılıyorum sana :)
Aslında mantıklı öyle yapayım. sen duydunmu bebişinin kalp atışını.
Aslında çok değil canım zayıf olanlar hamilelikte daha çabuk kilo alıyo doğum sonrasıda daha çabuk kilo veriyo :)
Cook teşekkür ederim..amin..Allah a emanet artık bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?