2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Nereye gidiyorsun istanbulda?

Geçmiş olsun canım nane limon kaynattıp içersen iyi gelir korkma canım ateşin olmadığı sürece korkma ama dikkat et kendine bi tatlı kaşığı bala biraz limon damlat onu ye canım öksürüğe iyi geliyo inş geçer

Rica ederim canım ne demek istediğini sor bende tecrübesixim ama 10 haftalık ne yaşanduysanız deneyimlerimi sana anlatabilirim :) bitecek diye umuyorum annem 9 ay boyunca çekmiş bu bulantıları inşallah ben anneme çekmem. Ben birazda beynime inatlaşiyorum. Yemek görüyorum mesela basta ay oluyorum sonra diyorum ki kedime hayır onu yiyeceksin miden bulanmıyor senin diyorum zorlada olsa yemeye çalışıyorum ama henüz bunu sütte ve peynirde yapamadım :s

Evet ben çok zayıf oldugum için kaybedenlerdenim sanırım com cok korkuyorum doğuma kadar 20 kilo falan alacağım diye

Canım ben ilk hamileliğimde 55 le hamile kaldım 82 yle doğuma girdim tam 27 kilo aldım ama bir yıl içinde gitti kilolar emziren anneler daha çabuk veriyo bebişinde seninde sağlığın iyi olsunda kilolar veriliyo hele bebiş yürümeye başlayınca tam gün onun peşinde koşuşturmaktan spor yapıyosun :)

bağcılar medipol mega hastanesine. sen nereye gidiyorsun?

Bende koşuyolu medipole. O hastahaneye gidenler var burada istersen sorabilirsin belki aynı hastane içerisinde baska doktor önerirler sana

kızlar bi bakayım dedimgeçmişi okuyamadan işten izin alacağım için yoğunum umarım herkes iyidir
benimde bulantım var hatta ilk defa istifra ett,m sabah çok kötü oldum ama sarı su şeklinde iğrenç yazdım kusura bakmayın sizinde başınıza gelmiş olabilir diye yazdım
görüşmek üzere

Bende 46 ile kaldım simdi 47.6 yım :s inşallah canım inşallah

MaşaAllah canım darısı başıma.

aslında hamileliğin en güzel yanı her ne kadar kendimize stres yapsakta yinede karnımızda bir canlı olduğunu düşünüp sürekli onun için endişeleniyor olmak...Allah annelik mucizesini ilk andan itibaren hissettiriyor....ama ikinci kez yaşayanlar buna bende dahil daha az stres yaşıyor...ben ilk hamileliğimde 3 ayrı doktora ve hastaneye gidiyordum...kalp atışı için kaç kez gittim hatırlamıyorum bile...ama şimdi rahatım...2 hafta olacak nerdeyse doktora gitmeyeli...cuma günü kalp atışı için gidicem inşallah

bu arada hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum...şükür ben atlattım...öksürük için zencefil ve bal öneriyorum...bol bol su için...ballı limonlu ıhlamur için

Aynen canım ikinciler rahat stressiz geçiyo bebek bakımındada aynı şey geçerli ilkindeki endişeler panikler stresler tecrübe kazanmamızı sağlıyo :)

ayy ne güzel cnm rabbim bekletmemiş seni bebişini göndermiş ben 4 ay korundumm sonra istedimm 14 ay olmadı kısmett ocak ayınaymmış vakti saati gelince yavrularımızı gönderiyor rabbimm cuma günü işallah iyi haberlerle gelirsin cnm

cnm sağol cvp yazdığın içinn ben korkmuyorum zaten bi sakıncası olacağinida düşünmüyorum alttan bakmanın bu gidişimde işallah bütün sorularımı sorarımm

Teşekkür ederim canım, nane limonun bir zararı yok mu var mı onu tam bilmiyorum, o yüzden hiç içmedim sen biliyor musun ? zararı yok mu hiç bir şekilde ? kara turpun içine bal koydum onu içtim, bal zencefil karıştırdım onu yiyorum ama öksürük hafifliyo ama anlık oluyo malesef( bal limonu deneyeyim bir de inşallah geçer...

Senin kaçıncı gebeliğin canım :)
ilki boştu sonra kızım oldu şimdi kalp atışı bekliyorum :)
geçmiş olsunn
Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)
aynen bende geçen gün bi meyve istedi canım 3 tanesi 25 lira tadı da hiç mevsimindeki gibi değildi ama yedim yinede az kaldı tazelerinin çıkmasınaa :)
Evet ben çok zayıf oldugum için kaybedenlerdenim sanırım com cok korkuyorum doğuma kadar 20 kilo falan alacağım diye
ben 61 le hamile kalmıştım ve 19 kilo alarak 80 le doğuma gittim şimdi 69 la tekrar kaldım 90 olmasam die dua ediyorum :)

hu huuuuuuuuuuuuu naber güzell annelerrr

çok teşekkür ederim canım...

Ben hamileyken içmiştim canım bi zararı olmaz niye olsun maydonoz yemeyin diyo dr lar düşüğe sebeb olabiliyomuşta onada inanmıyorum ben hep yedim ki bayılırım bişey olmaz Allahın izniyle ama genede sen bîlirsin canım

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı bende var. Ilk öğrendiğimde aldım ve iyikide almışım mükemmel bir kitap tavsiye ederim

ekmege cok dadanmadım bn tabi dha senden küçügüz biz teyzesi belki senn haftalarda dadanabiliriz bnm cnm acılı ekşili şeyler istiyor sürekli tatlı pek istemiyorum cok nadir yiyorum ceviz badem fındık yiyorum hergün ama mesela şalgam suyu tursu suyu olsada icsem diyorum içim yanıyo sanki tebi benim adam içirmiyo yada adana çigköfte olsa diorum absürt seler istiyo cnm anlıycagın
bnde 1 2 ktap adı daha baaktım aksam artk sennkide dahil aralarında 1 2 tane secip alayım calısmıyorum bn bari boş oturp kendimi dinlememm

ya bide aksamdan beri sag kasık agrım var yatınca dha cok batıyo anlamadım ne oluyo

Ayy hadi bakalım duyarsın pıtpıtlarıda ben daha keseyi görmeye gitcem :) öyle şeyler çekiyoki canım hemen bulunacak şeyler değil :)
umarım bakımda da rahat oluruz...çünkü ben oğlumda çok paniktim...hamilelik gibi stressiz yaşarsam ne mutlu bana

Tecrübe kazandın canım nerde ne yapacanı biliyosun ya o yüzden biraz daha rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…