- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
doktorlarınızla aranız nasıl bayanlar? istanbul'da hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? benim doktor iyi aslında ama ilaç asla vermiyor hastayım ölüyorum ilaç vermiyor, rapor bile vermedionun dışında gayet iyi. bakacam duruma göre daha iyi bulursam değiştiririm belki:)
Nereye gidiyorsun istanbulda?
merhaba kızlar...
Ben de çok hastayım, zaten hamile olduğumu öğrendiğim zaman çok fena öksürüyordum, daha o geçmeden sinüzitim azdı, hem ağrı yapıyo hem hapşırık hem burun akıntısı off ilaç ta kullanamıyorum... içtiğim potakal sularının, ballı ılık suların vs. haddi hesabı yok ama bir türlü iyileşemediminş bebişe bir zararı dokunmaz ama, tek korkum o, hapşırırken, öksürürken her yerim acıyor ( inşallah en kısa zamanda hepimiz atlatırız da hastalığımızı, hamişliğin tadını çıkarırız...
görüşürüz kızlar...
ayy İnşallah zamanla azalır. benim hiç yoktu bulantım ya kendi kendime nazar verdim sanki. 7 haftada başladı.yemek yapamıyorum yaptığım yemeği yiyemiyorumzavallı koca ne bulsa onu yiyor:) hayırlısıyla bu günler biter inşallah. çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Evet ben çok zayıf oldugum için kaybedenlerdenim sanırım com cok korkuyorum doğuma kadar 20 kilo falan alacağım diye
bağcılar medipol mega hastanesine. sen nereye gidiyorsun?
Canım ben ilk hamileliğimde 55 le hamile kaldım 82 yle doğuma girdim tam 27 kilo aldım ama bir yıl içinde gitti kilolar emziren anneler daha çabuk veriyo bebişinde seninde sağlığın iyi olsunda kilolar veriliyo hele bebiş yürümeye başlayınca tam gün onun peşinde koşuşturmaktan spor yapıyosun :)
Duymadim ama gordum canim :) yani dr um sesini acmadi neden bilmiyorum bende o pitpitlari gorunce yetti bana acmiyosa sesi bi bildigi vardir dedim Allaha sukur suan hersey yolunda insallah hepimizin gwbeligi sonuna kadar sorunsuz bi sekilde devam eder ve minnaklarimizi kucagimiza alabiliriz...
aslında hamileliğin en güzel yanı her ne kadar kendimize stres yapsakta yinede karnımızda bir canlı olduğunu düşünüp sürekli onun için endişeleniyor olmak...Allah annelik mucizesini ilk andan itibaren hissettiriyor....ama ikinci kez yaşayanlar buna bende dahil daha az stres yaşıyor...ben ilk hamileliğimde 3 ayrı doktora ve hastaneye gidiyordum...kalp atışı için kaç kez gittim hatırlamıyorum bile...ama şimdi rahatım...2 hafta olacak nerdeyse doktora gitmeyeli...cuma günü kalp atışı için gidicem inşallah
bu arada hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum...şükür ben atlattım...öksürük için zencefil ve bal öneriyorum...bol bol su için...ballı limonlu ıhlamur için
yok vala canım korunmayı bıraktık 2.ay hamıle kaldım benımde son adet 8 ocak 8 subatta ogrendım hamıs oldugumu ıns gorurum ben cuma gunu gıdıcem gecen hafta gunune gore gıttıgını soledı doktor demek satıma uyuyor
nasılsınız hanımlarr
işe geldim tüm geçmişi okuyamıyorum çok hızlı ilerliyor sayfalar gördüğüm kadarıyla iğne vuran bir sürü hamiş var ilk defa burda duydum allah kolaylık versin diyorum sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
bulantı olması şart değil ilk bebeğimde oldu bunda doktora gittim başladımı bulantı dedi yok dedim belki hiç olmaz dedi doktor
benimde oldu canım cumartesi doktora gittim rapor verecekti istemedim evde daha çok yoruluyorum 7. ayını doldurmuş bir kızım olduğu için fırsatın varken bol bol dinlen
alttan bakmanın sakıncası yok canım ilk bebeğimde de bunda da alttan baktı doktor sat 8 ocak 6+3 de gittim alttan baktı kalp atışı duymadı ve bana 20 gün sonra gel dedi birde sorularını aklına geldikçe kağıda yaz gidince tektek sorarsın
alttan bakmanın sakıncası yok canım ben ilk bebeğimde son adet tarihimden tam bir ay sonra baktırmıştım sorrun çıkmadı
gözün aydınn
bende 4 saatte normal doğurdum dediğin gibi çok rahattım epiduralle normal doğum istiyordum ama sancımı evde çekip gittim 8 cm olmuş açıklık 5 cm den sonra epidural olmuyormuş inşallah bu seferde öyle yapacağım kesi ve dikişlerde beni bayılttı doktor onu bile hiç hissetmedim
gözün aydın o tür farklılıklar olabiliyor bazen 1 2 hafta önde bazen geride çıkabiliyor ölçümden kaynaklı
sat aynı benimde cumartesi gittim alttan kesenin içinde nokta gördü 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi baya uzun bi süre bakalım sen duyarsan belki bende haftaya giderim
Geçmiş olsun canım nane limon kaynattıp içersen iyi gelir korkma canım ateşin olmadığı sürece korkma ama dikkat et kendine bi tatlı kaşığı bala biraz limon damlat onu ye canım öksürüğe iyi geliyo inş geçer
ilki boştu sonra kızım oldu şimdi kalp atışı bekliyorum :)Senin kaçıncı gebeliğin canım :)
geçmiş olsunnmerhaba kızlar...
Ben de çok hastayım, zaten hamile olduğumu öğrendiğim zaman çok fena öksürüyordum, daha o geçmeden sinüzitim azdı, hem ağrı yapıyo hem hapşırık hem burun akıntısı off ilaç ta kullanamıyorum... içtiğim potakal sularının, ballı ılık suların vs. haddi hesabı yok ama bir türlü iyileşemediminş bebişe bir zararı dokunmaz ama, tek korkum o, hapşırırken, öksürürken her yerim acıyor ( inşallah en kısa zamanda hepimiz atlatırız da hastalığımızı, hamişliğin tadını çıkarırız...
görüşürüz kızlar...
aynen bende geçen gün bi meyve istedi canım 3 tanesi 25 lira tadı da hiç mevsimindeki gibi değildi ama yedim yinede az kaldı tazelerinin çıkmasınaa :)Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)
ben 61 le hamile kalmıştım ve 19 kilo alarak 80 le doğuma gittim şimdi 69 la tekrar kaldım 90 olmasam die dua ediyorum :)Evet ben çok zayıf oldugum için kaybedenlerdenim sanırım com cok korkuyorum doğuma kadar 20 kilo falan alacağım diye
Aynen canım ikinciler rahat stressiz geçiyo bebek bakımındada aynı şey geçerli ilkindeki endişeler panikler stresler tecrübe kazanmamızı sağlıyo :)
ilki boştu sonra kızım oldu şimdi kalp atışı bekliyorum :)
geçmiş olsunn
aynen bende geçen gün bi meyve istedi canım 3 tanesi 25 lira tadı da hiç mevsimindeki gibi değildi ama yedim yinede az kaldı tazelerinin çıkmasınaa :)
ben 61 le hamile kalmıştım ve 19 kilo alarak 80 le doğuma gittim şimdi 69 la tekrar kaldım 90 olmasam die dua ediyorum :)
Teşekkür ederim canım, nane limonun bir zararı yok mu var mı onu tam bilmiyorum, o yüzden hiç içmedim sen biliyor musun ? zararı yok mu hiç bir şekilde ? kara turpun içine bal koydum onu içtim, bal zencefil karıştırdım onu yiyorum ama öksürük hafifliyo ama anlık oluyo malesef( bal limonu deneyeyim bir de inşallah geçer...
Olsun olsun bence biz yine de dikkatli olalım. Ben mide bulantım cok fazla olduğu için ekmeğe cok dadanmışım bugun kestim yani akşam 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda yine uçmuşum tabiki. Sen nerde yaşıyorsun başka neler istiyor mesela canın?
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı bende var. Ilk öğrendiğimde aldım ve iyikide almışım mükemmel bir kitap tavsiye ederim
Ayy hadi bakalım duyarsın pıtpıtlarıda ben daha keseyi görmeye gitcem :) öyle şeyler çekiyoki canım hemen bulunacak şeyler değil :)ilki boştu sonra kızım oldu şimdi kalp atışı bekliyorum :)
geçmiş olsunn
aynen bende geçen gün bi meyve istedi canım 3 tanesi 25 lira tadı da hiç mevsimindeki gibi değildi ama yedim yinede az kaldı tazelerinin çıkmasınaa :)
ben 61 le hamile kalmıştım ve 19 kilo alarak 80 le doğuma gittim şimdi 69 la tekrar kaldım 90 olmasam die dua ediyorum :)
umarım bakımda da rahat oluruz...çünkü ben oğlumda çok paniktim...hamilelik gibi stressiz yaşarsam ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?