2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ahh bu kilolar bu kilolar.. Hepimize fazla kilo almadan geçirebileceğimiz bir hamilelik diliyorum ozaman ben :)

Normal canım o ağrılar bizde de oluyor bazen hatta benim ara ara batmalar oluyor başlarda yasamıştım yeniden başladım valla ben benim kitabımı öneririm tüm samimiyetimle söylüyorum cok iyi bir kitap mutluların okumalısın. Benim tek dayanamadınız bu aralar çikolatalar tabi bunların hepsi kalori olarak geri dönüyor :s dün dedim ki eşime söyle çikolatalı kestaneli cevizli pasta olsa da yesem :) ama saat geldi aklıma gece 11 :) tabi hemen vazgeçtim ki ben çikolatalı pastadan nefret ederim cok şekerli Kremalı oluyor diye. Keske bende ekşi aşersem ama yok :s ekşi herseyden resmen iğrwniyorum

Cok cok gecmiş olsun canım evet eve git dinlen mutlaka bol bolda sıvı tüket çıkarttığın için su ihtiyacın artmıştır

Hoşgeldin sefalar getirdin tatlım :)

hoşbulduk tatlımm ya cnm benim miğde bulantılarım 2,3gündür olmuyor dünde bel ağrım gitti kasıklarımda artık çok sık ağrımıyor bi terslik mi var acaba demekten alı koyamıyorum kendimii allahımm sabır vesin bütün annelere

26
Ankara
İlk
25.12.2013
01.10.2014

aynen ya ben günde en az 2 litre su içerdim su içtiğim anda midem altüst oluyor şimdi yoğurt,süt vs. yaklaşamıyorum bile. İnşallah fazla uzun sürmezde çocuklarımızı besleyebiliriz güzelce. annemin hiç midesi bulanmazmış valla ben kime çektim bilmiyorum sürekli uyumak istiyorum,işyerinde çalışmak kabus oldu çalışamıyorum hiç keşke hamile olduğumuz günden itibaren ücretli izin verseler:)))) benim ilk başlarda kasık ağrılarım da çok olurdu Allahtan artık o kalmadı.

bebek yerleştikten kese oluştuktan sonra kasık ağrısı kalmıyor. benim de çok kasıklarım ağrırdı ama artık yok. kasık ağrısının sırası mide bulantısı ne yazıkki

Bende koşuyolu medipole. O hastahaneye gidenler var burada istersen sorabilirsin belki aynı hastane içerisinde baska doktor önerirler sana

evet baktım o konuşmalara. herkes nagehan hanım'ı öneriyor ama o da çok yoğun. ya ben iğneden ipliğe benimle ilgilenecek her şeyi sorup cevaplandıracak kafamda hiç soru işareti bırakmakayacak içimi rahatlatacak doktor istiyorum tamam çok şey istiyorum imkansız gibi ama napim fazla hassas ve takıntılıyım:)

Cok cok gecmiş olsun canım evet eve git dinlen mutlaka bol bolda sıvı tüket çıkarttığın için su ihtiyacın artmıştır
canım işten annemin ameliyatı için izin alıyorum cuma gününden sonra 2 hafta anneme bakacam umarım herşey iyi olur
tavsiyerin için çok sağol
yaş 28
şehir Malatya
ilk çocuk
sat 02/01/2014
Tahmini doğum 08/11/2014
ellerine sağlık phia süper olmuş ne güzel takip edecez i,kizler varmış maşallahhhhhhhh
senin durum nasıl kuzum

doktorumla aram gayet iyi şükür.. yeditepe üni. hast gidiorum istanbul da. geçmş olsun dinlenmeye çalış fırsat buldukça.

merhaba. çok geçmiş olsun inş. en kısa zmanda iyi olursun cnm..

Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)

benin canım birşey istemiyor aksine hiçbirşey yiyemiyorum ne güzel senin böyle olmam çünkü yiyemediğinde bebeğin beslenmiyor gibi geliyor bana.

bebek yerleştikten kese oluştuktan sonra kasık ağrısı kalmıyor. benim de çok kasıklarım ağrırdı ama artık yok. kasık ağrısının sırası mide bulantısı ne yazıkki

cnm kasık arısının olmasına seviniyorum ama 4 gün miğde bulantıs oldu 3 günden beride olmuyor normal mi sence ayy olsa bi dert olmaması bi der :26:

benim de dün sinüzitim azdı doktora gittim hiçbir ilaç kullanamazsın dedi sadece minoset kullan dedi eve gittim tavuk suyu çorba limonlu ıhlamur vs. düzeldim bugün de işe geldim. bu süreçte dikkat et kendine.

banada minoset iç dedi.ama korkuyorum içmiyorum nane limon balla idare ediorum.düzelirim inşallah .hasta olan arkadaslarıma hepsine geçmiş olsunnn

cnm kasık arısının olmasına seviniyorum ama 4 gün miğde bulantıs oldu 3 günden beride olmuyor normal mi sence ayy olsa bi dert olmaması bi der :26:

mide bulantısı kasık ağrısı vs. kişinin kendi bünyesi, fizyolojisi ile alakalı. birisinde olur birisinde olmaz. bebeğinin kesesini gördüysen, kalp atışlarını duyduysan doktorun her şey yolunda dediyse takma bunları kafana. hafta hafta belirtiler değişir. ilk haftalar kasık ağrılarım çok fenaydı uykumdan uyanıyordum sonraları mide bulantısı ve koku hassasiyeti oldu bu da zamanla geçer inşallah diye dua ediyorum. kimisinde hiçbir belirti bile olmuyor. kafan rahat olsun, tevekkül edip dua ile bekleyeceğiz inşallah bebişlerimizi:)

banada minoset iç dedi.ama korkuyorum içmiyorum nane limon balla idare ediorum.düzelirim inşallah .hasta olan arkadaslarıma hepsine geçmiş olsunnn

süte tarçın,bal katıp iç o da iyi geliyor. boşver hiç ilaç kullanma en iyisi. saçlarını kurut banyodan sonra ıslak saçla filan durma,ayaklarını sıcak tut. ilaç kullanamıyorsak kendimize çok dikkat etmeliyiz bu süreçte.

Merhaba herkese bende uzun zamandır yazamadım.bebişimizde bir sorun yok şükür kalp atışları da normal ...
sizinkiler nasıllar inşallah bir sorun yoktur.
Birde İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı??

çok sağol cnm içimi rahatlatın işallah sağlıklıdir bebişlerimizz

medipol mega ayfer özbek iyi bir doktor.

kızlar merhaba bende hamileliğimin 8. haftsındayım şuanda iştahsızlık ve devamında mide bulantısı var ama kusma yok allaha şükür..ara sıra kasığımda ağrı oluyo..henüz doktora gidip bebeğimin kalp atışlarını dinleyemedim çünkü hastanelerden randevu almak artık çok zorlaştı.neyse önümüzdeki hafta gidicem doktora.birşey sormak istiyorum siz bebiş için kan testi yaptırdınızmı hani şu toksoplazma falan için????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…