2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ahh bu kilolar bu kilolar.. Hepimize fazla kilo almadan geçirebileceğimiz bir hamilelik diliyorum ozaman ben :)
aminn diyorum sizlerin adına benim ne olacağım ilkinden belli
ilk üç ay bebek annenin depolarından beslenirmiş yemesende rahat ol o alıyor alacağın ı allahın izniyle

bende ekim annesi olacağım :) bu mutluluğu yaşamak bambaşka birşeymiş :) benim göğüsteki hafif şişlik dışında herhangi bir belirtim yok. Mide bulantısı da yaşamıyorum :) umarım bu hep böyle devam eder :)

Evet canım. Ben de o topikteyim. Topiği baştan sona okumuştum. Bu bebeğin de doğal yoldan mucize olarak mı geldi Ben de pgt hamileyim.

evet hemde hiç beklemiyordum sürpriz oldu...inşallah sağlıklı olsunda başka birşey düşünmüyorum...oğlumun maaşallahı var...ne güzel canım senin adına sevindim...hayırlı olsun inşallah

evet hemde hiç beklemiyordum sürpriz oldu...inşallah sağlıklı olsunda başka birşey düşünmüyorum...oğlumun maaşallahı var...ne güzel canım senin adına sevindim...hayırlı olsun inşallah

Sağol Simgeciğim.. Allah'ın izniyle sağlıklıdır inşallah.. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin.

Profilindeki o kız çocuğuna bittim yaaa... Ne tatlı bişey o Hoşgeldin aramıza ekim annesi Hayırlı olsun bebeğin. Mide bulantısı çok kötü bişey, o konuda şanslısın

Peki bacak cok aciyo diyolar acidi mi senin de? Yani gobekle kiyaslayinca hangisi daha zor?
aynısı canım.fark yoktu aslında..

Napcaz biz... 9 ay Sürmesin yaaaaa. Olurmuymuş öyle şey, 3 ay sürsün yeter:) çok zor... Ama bunları yaşamakta çooooook güzel
yeşil zeytin yiyorum iyi geliyor. böyle ekşili tuzlu olduğundan iyi geliyor bana bunu da deneyin..

canım ben de kullanıyorum vajinadan. dr bana erken gebelikte ağızdan alınca pek etkisi olmuyor vajinadan al demişti.

Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)
benim o sıralarda başladı. ekşi istiyordu sürekli.. hatta normalde portakal ı bitiremem asla ekşili portakal aldırdım 2 tane ekşili portakal yedim. ertesi gün de yemiştim. ne zamandır yemiyorum. bugün alıyım.

--

kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım akşam eve gidince onuda deniyim :)

yok cnm bebeğin daha senden beslenmesine çok var her hamilelik bir olmuyo cnm kızımda turşu çekmişti cnm bi kaç kez ondan sonra aşermem olmadı bunda şimdiden çok aşermem başladı ama sürekli değişiyo bebeğin ne istediği hiç belli olmuyo
hoşgeldin cnm aynı haftadayız benimde daha başlamadı mide bulantım ama 1 buçuk 2 aylıkken başlıyo genellikle benimde tek temennim o hiç mide bulantısı olmaması inş olmaz

benimde cnm ekşimsi şeyler istiyo turşu portakal limon felan

yeşil zeytin yiyorum iyi geliyor. böyle ekşili tuzlu olduğundan iyi geliyor bana bunu da deneyin..

kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.

siyah zeytini denemiştim , yeşili deneyim bide iyi fikir teşekkür ederim Burun tıkanması bende de var canım hamilelikten olabiliyomuş diye duydum. Özellikle sabahları oluyo bende...

Turşu demeyin arkadaşlar, iş yerindeyim ve bugün turşu çekiyo canım, bu yaptığınız revamı

Son düzenleme:

Ee bu senin en doğal hakkın tabiki oyle olmalı ama bunun işinde fazla yoğun doktoe olmaması lazım. Suna hanım vardı sanırım o hastanede bide o nasıl

Ee bu senin en doğal hakkın tabiki oyle olmalı ama bunun işinde fazla yoğun doktoe olmaması lazım. Suna hanım vardı sanırım o hastanede bide o nasıl

suna hanım iyiymiş ama sakin tabiatlı çok soruya geleceğini sanmıyorum:)) doçent olduğu için muayenesi 100 lira.

Kıyamam sana ben :) sabret canım akşam olunca yersin

suna hanım iyiymiş ama sakin tabiatlı çok soruya geleceğini sanmıyorum:)) doçent olduğu için muayenesi 100 lira.

Sizin hastane baya uçuşmuş bizim hastanede normal doktor ücreti 120 lira tabi sgk yoksa ee napcaksın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…