Ayy hadi bakalım duyarsın pıtpıtlarıda ben daha keseyi görmeye gitcem :) öyle şeyler çekiyoki canım hemen bulunacak şeyler değil :)
Tecrübe kazandın canım nerde ne yapacanı biliyosun ya o yüzden biraz daha rahat olursun
umarım bakımda da rahat oluruz...çünkü ben oğlumda çok paniktim...hamilelik gibi stressiz yaşarsam ne mutlu bana
Simge merhaba. Kusura bakma yazmadan geçemedim. Sen Pgt topiğindeki simge misin ? :26: İkinciye mi hamilesin ?? Çok sevindim senin adına
aminn diyorum sizlerin adına benim ne olacağım ilkinden belliAhh bu kilolar bu kilolar.. Hepimize fazla kilo almadan geçirebileceğimiz bir hamilelik diliyorum ozaman ben :)
ilk üç ay bebek annenin depolarından beslenirmiş yemesende rahat ol o alıyor alacağın ı allahın izniyledoktorumla aram gayet iyi şükür.. yeditepe üni. hast gidiorum istanbul da. geçmş olsun dinlenmeye çalış fırsat buldukça.
merhaba. çok geçmiş olsun inş. en kısa zmanda iyi olursun cnm..
benin canım birşey istemiyor aksine hiçbirşey yiyemiyorumne güzel senin böyle olmam çünkü yiyemediğinde bebeğin beslenmiyor gibi geliyor bana.
merhaba canım...aynen ta kendisi...evet ikinciye hamileyim canım allah izin verirse inşallah...sendemi o topikteydin
Evet canım. Ben de o topikteyim. Topiği baştan sona okumuştum. Bu bebeğin de doğal yoldan mucize olarak mı geldiBen de pgt hamileyim.
evet hemde hiç beklemiyordum sürpriz oldu...inşallah sağlıklı olsunda başka birşey düşünmüyorum...oğlumun maaşallahı var...ne güzel canım senin adına sevindim...hayırlı olsun inşallah
bende ekim annesi olacağım :) bu mutluluğu yaşamak bambaşka birşeymiş :) benim göğüsteki hafif şişlik dışında herhangi bir belirtim yok. Mide bulantısı da yaşamıyorum :) umarım bu hep böyle devam eder :)
Sağol Simgeciğim.. Allah'ın izniyle sağlıklıdır inşallah.. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin.
aynısı canım.fark yoktu aslında..Peki bacak cok aciyo diyolar acidi mi senin de? Yani gobekle kiyaslayinca hangisi daha zor?
yeşil zeytin yiyorum iyi geliyor. böyle ekşili tuzlu olduğundan iyi geliyor bana bunu da deneyin..Napcaz biz... 9 ay Sürmesin yaaaaa. Olurmuymuş öyle şey, 3 ay sürsün yeter:) çok zor... Ama bunları yaşamakta çooooook güzel
canım ben de kullanıyorum vajinadan. dr bana erken gebelikte ağızdan alınca pek etkisi olmuyor vajinadan al demişti.haftaya bakıcaz kalp atışına hayırlısı olsun. ilacımı evet ihmal etmemeliyim. gece yatarken al sersemlik yapıyo dedi.
kutunun üzerinde günde 2 yazıyo ama doktor bir tane çogalırsa kanama 2 çıkar dedi hatta fitil gibi bile kullanabilirsin dedi.
benim o sıralarda başladı. ekşi istiyordu sürekli.. hatta normalde portakal ı bitiremem asla ekşili portakal aldırdım 2 tane ekşili portakal yedim. ertesi gün de yemiştim. ne zamandır yemiyorum. bugün alıyım.Bide kızlar aşerme durumunuz ne benim her saat bişey çekiyo canım burnuma ne koksa canım istiyo çok erken başladı aşermem ne olcak böyle bilmem :)
süte tarçın,bal katıp iç o da iyi geliyor. boşver hiç ilaç kullanma en iyisi. saçlarını kurut banyodan sonra ıslak saçla filan durma,ayaklarını sıcak tut. ilaç kullanamıyorsak kendimize çok dikkat etmeliyiz bu süreçte.
yok cnm bebeğin daha senden beslenmesine çok var her hamilelik bir olmuyo cnm kızımda turşu çekmişti cnm bi kaç kez ondan sonra aşermem olmadı bunda şimdiden çok aşermem başladı ama sürekli değişiyo bebeğin ne istediği hiç belli olmuyodoktorumla aram gayet iyi şükür.. yeditepe üni. hast gidiorum istanbul da. geçmş olsun dinlenmeye çalış fırsat buldukça.
merhaba. çok geçmiş olsun inş. en kısa zmanda iyi olursun cnm..
benin canım birşey istemiyor aksine hiçbirşey yiyemiyorumne güzel senin böyle olmam çünkü yiyemediğinde bebeğin beslenmiyor gibi geliyor bana.
hoşgeldin cnm aynı haftadayız benimde daha başlamadı mide bulantım ama 1 buçuk 2 aylıkken başlıyo genellikle benimde tek temennim o hiç mide bulantısı olmaması inş olmazbende ekim annesi olacağım :) bu mutluluğu yaşamak bambaşka birşeymiş :) benim göğüsteki hafif şişlik dışında herhangi bir belirtim yok. Mide bulantısı da yaşamıyorum :) umarım bu hep böyle devam eder :)
aynısı canım.fark yoktu aslında..
yeşil zeytin yiyorum iyi geliyor. böyle ekşili tuzlu olduğundan iyi geliyor bana bunu da deneyin..
canım ben de kullanıyorum vajinadan. dr bana erken gebelikte ağızdan alınca pek etkisi olmuyor vajinadan al demişti.
benim o sıralarda başladı. ekşi istiyordu sürekli.. hatta normalde portakal ı bitiremem asla ekşili portakal aldırdım 2 tane ekşili portakal yedim. ertesi gün de yemiştim. ne zamandır yemiyorum. bugün alıyım.
--
kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.
yeşil zeytin yiyorum iyi geliyor. böyle ekşili tuzlu olduğundan iyi geliyor bana bunu da deneyin..
kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.
evet baktım o konuşmalara. herkes nagehan hanım'ı öneriyor ama o da çok yoğun. ya ben iğneden ipliğe benimle ilgilenecek her şeyi sorup cevaplandıracak kafamda hiç soru işareti bırakmakayacak içimi rahatlatacak doktor istiyorum tamam çok şey istiyorum imkansız gibi ama napim fazla hassas ve takıntılıyım:)
Ee bu senin en doğal hakkın tabiki oyle olmalı ama bunun işinde fazla yoğun doktoe olmaması lazım. Suna hanım vardı sanırım o hastanede bide o nasıl
siyah zeytini denemiştim , yeşili deneyim bide iyi fikir teşekkür ederimBurun tıkanması bende de var canım hamilelikten olabiliyomuş diye duydum. Özellikle sabahları oluyo bende...
Turşu demeyin arkadaşlar, iş yerindeyim ve bugün turşu çekiyo canım, bu yaptığınız revamı
suna hanım iyiymiş ama sakin tabiatlı çok soruya geleceğini sanmıyorum:)) doçent olduğu için muayenesi 100 lira.
kızlar nasılsınızzzz
benim midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?