2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bana doktor 3 hafta once verdi ama hala gidip yaptıramadım

sgk lı doçent 100 lira uzman doktor 20 lira. emekli sandığına bağlıyım 20 lira muayene başına veriyorum.

Iyimiş valla bizim hastanede sgk lı ücret 60 lira. Bizde doçent uzmanda fiyat değişikliği olmuyor hepsi aynı ücret ama doçentler 2 ay sonraya randevu veriyor ne yazıkki oyüzden bende uzmana gidiyorum mecbur

hiç bişey canım istemiyor akşam için yemek yapmam lazım ne yapcağımıda bilmiyorum napayım ben yaaa

Ben yaklaşık 1 aydır evde yemek yapamıyorum ne yazıkki eşimde artık ne bulsa yiyor garibim. Bence sebze yemeği yapabilirsin yada salata hazırlayabilirsin benim bunlar midemi bulandırmıyor belki sana da iyi gelebilir. Yada sıcak bir çorba

bende bir an önce öğrenmek istiyorum inş bi sorun çıkmaz yaa çok önemliymiş bence bir an önce yaptır canım....

Normalde randevum haftaya oyüzden giderken yaptırırım demiştim ama brn de bir iki güne yaptırcam bakalım artık 14 ünde de direk randevuya gitcem sonrada ikili test yapılacak bakalım

Iyimiş valla bizim hastanede sgk lı ücret 60 lira. Bizde doçent uzmanda fiyat değişikliği olmuyor hepsi aynı ücret ama doçentler 2 ay sonraya randevu veriyor ne yazıkki oyüzden bende uzmana gidiyorum mecbur

çok gereksiz pahalı. başka hastaneye doktora gitsene. ya da avrupa medipole gel:)

hımmm mercimek çorbası
makarna salatası
ve etli patates
benim işimi görür tatlım misafirim var ondan yoksa bende yapmıyorum

kızlar nasılsınız hepiniz iyisinirdir inşallah..Şu progestanı kullanmaktan nefret ediyorum beni benden alıyooo..bana %30 düşük riskin var dedi çok şükür lekelenmem falan olmadı şuzamanda kadar önlem amaçlı werdi sanırım ..az önce zorla bi tane alıp içeyim derken inceleyeyim dedim elimde oynarken baktım plastik elimde sıktım patladı içinde resmen sıvı krem var beyaz bakmak bile midemi bulandırdı bunu vajinadan almak daha mantıklı sanırım kontrolumde dr a sorucam vajinadan almak için..

aaa öylemi o zaman ben de içeyim ilk bebiş ya ister istemez acaba bir zararı olur mu olmaz mı diye cesaret edemedim işte... ama bugün içeyim madem bir zararı yok, hem beni de daha çabuk ayağa kaldırır... çünkü böyle iş te çekilmiyor, yorgunluktan ölüyorum resmen çok sağol canım, görüşürüz...

çok teşekkür ederim canım, inş benim de tek istediğim o ...

canım gece bende 1 tane içiyorum sarı akıntım için bende hiç yan etki yapmadı tabbi midem gün içinde bulanıyor ama oda gebelikten diye düşünüyorum

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin sana da

Canım bende de şişkinlik ve kasık ağrıları dışında hiçbir şey yok. Anneciğim 3. Aydan sonra bulandırdı benim gebeliklerinde diyor. Inşallah benimki öyle olmaz.

Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu

Ben de geçmişte hep diyet yaptığın için 59dan 61,5a fırladım 4 haftada. Ama 3 gündür durdu ve 100er gram da geriye gidiyor her gün. Çok almam inşallah

Ben Eyüp'te Balat hastanesine gidiyorum. Memnunum da.

Ben de tatlının adını bile duymak istemiyorum. Varsa yoksa limonlar, ekşiler. Dün en sevdiğim çikolatayı bile zoraki yedim.

Benim de önce gitti ama bu hafta yeniden başladı. Herhalde artık rahim genişlemeye başladı ufak ufak diyorum.

Canım ben Balat hastanesinde Nevin Hanım'a gidiyorum, bir arkadaşım da Türkiye hastanesinde Figen hanımı tavsiye etmişti

kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.

Eczaneden okyanus suyu alıp burnunu yıkamayı dene canım.

canım gece bende 1 tane içiyorum sarı akıntım için bende hiç yan etki yapmadı tabbi midem gün içinde bulanıyor ama oda gebelikten diye düşünüyorum

aman canım maşallah yapmasın çünkü gerçekten bendeki etkisi çok fena bünye ile alakalı buyük ihtimal..ben günde 3 defa alıyorum sabah öğle akşam 3 gün bıraktım içmedim bugün tekrar başladım.şu tehlike bi geçsede bende kurtulsam şu ilaçdan :))

çok gereksiz pahalı. başka hastaneye doktora gitsene. ya da avrupa medipole gel:)

Evimize cok yakın oyuzden tercihimiz orası. Devlet hastaneleri var çevremizde 3 tane ama özel istiyoruz. Evet pahalı ama eşim sigortamı başlatsa ucuz olacak ama onu da gereksiz görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…