Sizin hastane baya uçuşmuş bizim hastanede normal doktor ücreti 120 lira tabi sgk yoksa ee napcaksın şimdi?
kızlar merhaba bende hamileliğimin 8. haftsındayım şuanda iştahsızlık ve devamında mide bulantısı var ama kusma yok allaha şükür..ara sıra kasığımda ağrı oluyo..henüz doktora gidip bebeğimin kalp atışlarını dinleyemedim çünkü hastanelerden randevu almak artık çok zorlaştı.neyse önümüzdeki hafta gidicem doktora.birşey sormak istiyorum siz bebiş için kan testi yaptırdınızmı hani şu toksoplazma falan için????
Ozaman susamalı çubuk yeme zamanı gelmiş :)
sgk lı doçent 100 lira uzman doktor 20 lira. emekli sandığına bağlıyım 20 lira muayene başına veriyorum.
Bana doktor 3 hafta once verdi ama hala gidip yaptıramadım
hiç bişey canım istemiyor akşam için yemek yapmam lazım ne yapcağımıda bilmiyorum napayım ben yaaa
bende bir an önce öğrenmek istiyorum inş bi sorun çıkmaz yaa çok önemliymiş bence bir an önce yaptır canım....
Kıyamam sana ben :) sabret canım akşam olunca yersin
Normalde randevum haftaya oyüzden giderken yaptırırım demiştim ama brn de bir iki güne yaptırcam bakalım artık 14 ünde de direk randevuya gitcem sonrada ikili test yapılacak bakalım
Iyimiş valla bizim hastanede sgk lı ücret 60 lira. Bizde doçent uzmanda fiyat değişikliği olmuyor hepsi aynı ücret ama doçentler 2 ay sonraya randevu veriyor ne yazıkki oyüzden bende uzmana gidiyorum mecbur
Yarın git canımAllah ın izniyle canım...hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah.İçimi ferah tutmaya calışıyorum.yarın mı veriyim kanı cuma mı karar veremiyorum ya:44:
Ben yaklaşık 1 aydır evde yemek yapamıyorum ne yazıkki eşimde artık ne bulsa yiyor garibim. Bence sebze yemeği yapabilirsin yada salata hazırlayabilirsin benim bunlar midemi bulandırmıyor belki sana da iyi gelebilir. Yada sıcak bir çorba
Ben hamileyken içmiştim canım bi zararı olmaz niye olsun maydonoz yemeyin diyo dr lar düşüğe sebeb olabiliyomuşta onada inanmıyorum ben hep yedim ki bayılırım bişey olmaz Allahın izniyle ama genede sen bîlirsin canım
doktorumla aram gayet iyi şükür.. yeditepe üni. hast gidiorum istanbul da. geçmş olsun dinlenmeye çalış fırsat buldukça.
merhaba. çok geçmiş olsun inş. en kısa zmanda iyi olursun cnm..
benin canım birşey istemiyor aksine hiçbirşey yiyemiyorumne güzel senin böyle olmam çünkü yiyemediğinde bebeğin beslenmiyor gibi geliyor bana.
kızlar nasılsınız hepiniz iyisinirdir inşallah..Şu progestanı kullanmaktan nefret ediyorum beni benden alıyooo..bana %30 düşük riskin var dedi çok şükür lekelenmem falan olmadı şuzamanda kadar önlem amaçlı werdi sanırım ..az önce zorla bi tane alıp içeyim derken inceleyeyim dedim elimde oynarken baktım plastik elimde sıktım patladı içinde resmen sıvı krem var beyaz bakmak bile midemi bulandırdıbunu vajinadan almak daha mantıklı sanırım kontrolumde dr a sorucam vajinadan almak için..
günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişe çok bakamadım...ben düşük yaptım canlar..çok şükür dış gebelik değilmiş...betam düşmeye başladı henüz sıfırlanmadı ama kanamamda azda olsa devam ediyor...inşallah benden başka kötü haber yoktur..yolunuz açık olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almaı nasip etsin inşallah..
merhaba bayanlar:) benim ilk gebeliğim çok tecrübesizim. guatrım var.her sabah aç karnına ilaç almam gerek ama su içer içmez kusuyorum. sabahları yataktan kalkacak halim yok işe zorla geliyorum. dün ilk kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese verin ama çok zormuş ya. yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum midem ağzımda hep. ne kadar sürer bu böyle? 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı ne kadar iyiydim oysalütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.
Keyfini çıkart salla kilo almamak kadar güzelimi var ohh ben şimdiden 1,5 kilo almışım ve psikolojim bozuldu
doktorlarınızla aranız nasıl bayanlar? istanbul'da hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? benim doktor iyi aslında ama ilaç asla vermiyor hastayım ölüyorum ilaç vermiyor, rapor bile vermedionun dışında gayet iyi. bakacam duruma göre daha iyi bulursam değiştiririm belki:)
Normal canım o ağrılar bizde de oluyor bazen hatta benim ara ara batmalar oluyor başlarda yasamıştım yeniden başladım valla ben benim kitabımı öneririm tüm samimiyetimle söylüyorum cok iyi bir kitap mutluların okumalısın. Benim tek dayanamadınız bu aralar çikolatalar tabi bunların hepsi kalori olarak geri dönüyor :s dün dedim ki eşime söyle çikolatalı kestaneli cevizli pasta olsa da yesem :) ama saat geldi aklıma gece 11 :) tabi hemen vazgeçtim ki ben çikolatalı pastadan nefret ederim cok şekerli Kremalı oluyor diye. Keske bende ekşi aşersem ama yok :s ekşi herseyden resmen iğrwniyorum
hoşbulduk tatlımm ya cnm benim miğde bulantılarım 2,3gündür olmuyor dünde bel ağrım gitti kasıklarımda artık çok sık ağrımıyor bi terslik mi var acaba demekten alı koyamıyorum kendimii allahımm sabır vesin bütün annelere
Merhaba herkese bende uzun zamandır yazamadım.bebişimizde bir sorun yok şükür kalp atışları da normal ...
sizinkiler nasıllar inşallah bir sorun yoktur.
Birde İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı??
kızlar benim çok fena burnum tıkalıyor.. ne yapcam bilmiyorum. konuşamıyorum.nefes alamıyorum.
canım gece bende 1 tane içiyorum sarı akıntım için bende hiç yan etki yapmadı tabbi midem gün içinde bulanıyor ama oda gebelikten diye düşünüyorum
çok gereksiz pahalı. başka hastaneye doktora gitsene. ya da avrupa medipole gel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?