Canım ben görmemiştim yazdığını.. Çok geçmiş olsun. Allahım bir daha yaşatmasın. Kızına da uzun ömürler versin inşallah...günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişe çok bakamadım...ben düşük yaptım canlar..çok şükür dış gebelik değilmiş...betam düşmeye başladı henüz sıfırlanmadı ama kanamamda azda olsa devam ediyor...inşallah benden başka kötü haber yoktur..yolunuz açık olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almaı nasip etsin inşallah..
ooo canım sen 3 defa içiyormuşsunaman canım maşallah yapmasın çünkü gerçekten bendeki etkisi çok fena bünye ile alakalı buyük ihtimal..ben günde 3 defa alıyorum sabah öğle akşam 3 gün bıraktım içmedim bugün tekrar başladım.şu tehlike bi geçsede bende kurtulsam şu ilaçdan :))
Ben de tatlının adını bile duymak istemiyorum. Varsa yoksa limonlar, ekşiler. Dün en sevdiğim çikolatayı bile zoraki yedim.
ooo canım sen 3 defa içiyormuşsun
aman olsun iç canım katlan meleğin için
ikili test nasıl oluyo canım???
aynen öyle canım herşey onlar için..umarım en yakın zamanda bütün risklerimiz biter hamileliğimizi güle oynaya geçiririz
tatlım ne kaldı 2 ay oldu say geriye kaldı 1 ay ondan sonrası su gibi akar geçer inşallah teyzem bana her ayının tadını çıkar diyo bırak bulansın miden diyo ama teyze diyorummm
hatta hiç bir zorluk yaşamasak 9 ay boyunca bir bakmışız doğmuş sorunsuz sıkıntısız ne güzel olurdu
Evimize cok yakın oyuzden tercihimiz orası. Devlet hastaneleri var çevremizde 3 tane ama özel istiyoruz. Evet pahalı ama eşim sigortamı başlatsa ucuz olacak ama onu da gereksiz görüyor
eşinizden sigortalı olamıyor musunuz? doğum da pahalı olur bu şekilde. gerçi maddi durumunuz iyiyse tabi bunlar sorun değil:)
bugün hafifi hafif bende de başladı bunda olmaz belki diye umut ediyordum amaolmayacak galibakızlar nasılsınızzzz
benim midem bulanıyo
Başka ne çekiyor Can'ın? Valla benim canım hiç ekşi çekmiyor keske çekse
Kızlar 27"sinde kalp atışları için gideceğim dr.
Alttan bakmamızda sakınca yok dedi ama çekiniyorum ben yine de.
Acaba diyorum 1-2 hafta daha mı beklesem?
Ben daha 5+3 teyim.
Kızlar bugün doktora gittim. Biliyorsunuz kalbi yavaş atıyor demişti doktor. Bugün çok güzel haberlerle döndüm. Kalp atışları, gelişimi herşeyi normal kuşumun. Artık 3 hafta sonra verdiği testlerin sonuçlarıyla gideceğiz tekrar. Darısı haber bekleyen tüm annelerin başına :)
bulantı olması şart değil ilk bebeğimde oldu bunda doktora gittim başladımı bulantı dedi yok dedim belki hiç olmaz dedi doktor
Bugün itibari ile 9+4 günlük olmuşuz kızlar :)) kalbimizin gelişimi de tamamlanmış bence artık daha kolay günler beni ve bebeğimi bekliyor :)) bugun itibari ile daha iyi uyandım daha az mide bulantım vardı ve uzun zamandan sonra ilk defa buzdobanının kapağını açabildim. Sanırım azalıyor artık bulantılarım :)) maşallah diyin bize teyzelerii
canım başka pek bişey istemiyor canım. nar ekşisi limon ekşi yaprak ... tatlı pek aklıma gelmiyor. benimkiler ikiz ya daha çok merak ediyorum cinsiyetlerini.
Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?
öyle gözüküyor :) benim canımsadece ekli istiyor limon greyfurt ısırasım var :))
Sizin hastane baya uçuşmuş bizim hastanede normal doktor ücreti 120 lira tabi sgk yoksa ee napcaksın şimdi?
Şimdi kendimi gerçekten yalnız hissettim :)) bakalım kimin hayallerini pembe kimin hayallerini mavi renkler süsleyecek. Kendi bebişimin cinsiyetini merak ettiğim kadar burada ki herkesede merak ediyorum :))
Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?