2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım ben görmemiştim yazdığını.. Çok geçmiş olsun. Allahım bir daha yaşatmasın. Kızına da uzun ömürler versin inşallah...

ooo canım sen 3 defa içiyormuşsun
aman olsun iç canım katlan meleğin için

Ben de tatlının adını bile duymak istemiyorum. Varsa yoksa limonlar, ekşiler. Dün en sevdiğim çikolatayı bile zoraki yedim.

Başlarda benimde çikolatadan midem bulanır, ekşiden tiksinirdim. Şimdi ekişden tiksinmeye bitti ama garip bir şekilde çikolatalı seylere aşeriyorum. Waffle, pasta gibi :)) bi çikolata aşeren benmiyim acaba?

ikili test nasıl oluyo canım???

Bebeğini detaylı inceliyorlar canım down sendromlumu değil mi sağlıklı değil mi diye. Hiç yaptırmayı düşünmediğim bir testti. Ama Rabbim korusun kotu birsey çıkacak olursa erken tedavi şansı oluyormuş ilaçla falan oyuzden yaptıracağız

hatta hiç bir zorluk yaşamasak 9 ay boyunca bir bakmışız doğmuş sorunsuz sıkıntısız ne güzel olurdu

aynen öyle canım herşey onlar için..umarım en yakın zamanda bütün risklerimiz biter hamileliğimizi güle oynaya geçiririz

tatlım ne kaldı 2 ay oldu say geriye kaldı 1 ay ondan sonrası su gibi akar geçer inşallah teyzem bana her ayının tadını çıkar diyo bırak bulansın miden diyo ama teyze diyorummm

tatlım ne kaldı 2 ay oldu say geriye kaldı 1 ay ondan sonrası su gibi akar geçer inşallah teyzem bana her ayının tadını çıkar diyo bırak bulansın miden diyo ama teyze diyorummm

benim midem sürekli dönüp duruyor içerden zatenama kusma falan olmadı şuzamana kadar..evet şu 3 aydan sonra her ayın tadını çıkartmalıyız bencede :)))

hatta hiç bir zorluk yaşamasak 9 ay boyunca bir bakmışız doğmuş sorunsuz sıkıntısız ne güzel olurdu

umarım hiç bir zorluk yaşamadan hepimiz ekim ayını bitirir bebeklerimizi kucağımıza alırız, sonra da sağlıklı olsun aman büyüsün ama yürüsün aman okusun diye uğraş dur :)

Evimize cok yakın oyuzden tercihimiz orası. Devlet hastaneleri var çevremizde 3 tane ama özel istiyoruz. Evet pahalı ama eşim sigortamı başlatsa ucuz olacak ama onu da gereksiz görüyor

eşinizden sigortalı olamıyor musunuz? doğum da pahalı olur bu şekilde. gerçi maddi durumunuz iyiyse tabi bunlar sorun değil:)

eşinizden sigortalı olamıyor musunuz? doğum da pahalı olur bu şekilde. gerçi maddi durumunuz iyiyse tabi bunlar sorun değil:)

Eşim yeni şirket kurdu. Sgk yaptırmadı kendisine. Amaaan demekki baya rahat bu durumdan cunku baş edemedim yani SGK konusunda onunla. Sgk ya Garip bi antipatisi var. Neyse ben haftaya evde oturarak işe başlayacağım sigortam yatııyor otomatik olarak. Doğumda da cok fark yok aslında. Sgk il doğum 1.750 sgksız 2450 tl.

Başka ne çekiyor Can'ın? Valla benim canım hiç ekşi çekmiyor keske çekse

canım başka pek bişey istemiyor canım. nar ekşisi limon ekşi yaprak ... tatlı pek aklıma gelmiyor. benimkiler ikiz ya daha çok merak ediyorum cinsiyetlerini.

Kızlar 27"sinde kalp atışları için gideceğim dr.
Alttan bakmamızda sakınca yok dedi ama çekiniyorum ben yine de.
Acaba diyorum 1-2 hafta daha mı beklesem?
Ben daha 5+3 teyim.

alttan bakmanın hiç bi sakıncası olduğunu sanmiyorum canım. sonuçta dr bizden daha iyi bilir. gönlünü rahattut derim ben ama takdir senin tabi ki.

gözün aydın canım.

bulantı olması şart değil ilk bebeğimde oldu bunda doktora gittim başladımı bulantı dedi yok dedim belki hiç olmaz dedi doktor

inşallah canım. böyle gitsin şikayetçi değilim ama bulantı olmayınca korkmıştum.

inşallah her şey sorunsuz olarak geçer canım. ben dra gideli 1 hafta oldu. vakit geçmiyor yaaaa. çok merak ediyorum bebişlerimiiii'.

canım başka pek bişey istemiyor canım. nar ekşisi limon ekşi yaprak ... tatlı pek aklıma gelmiyor. benimkiler ikiz ya daha çok merak ediyorum cinsiyetlerini.

Hep hayalimiz de kız ve ikiz cocuklarımız olsun vardı. Ama olmadı kısmet değilmiş. Rabbim gönlüne göre versin. Ikiz cocuklara bakmanın pozitif yanlarının yanında negatif yanlarında oldukça fazla bence. Rabbim sabrını da versin ama cok şanslısın bana gore. Mutlu huzurlu bir hamilelik diliyorum sana Rabbim kucagına da almayı nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?

öyle gözüküyor :) benim canımsadece ekli istiyor limon greyfurt ısırasım var :))

Şimdi kendimi gerçekten yalnız hissettim :)) bakalım kimin hayallerini pembe kimin hayallerini mavi renkler süsleyecek. Kendi bebişimin cinsiyetini merak ettiğim kadar burada ki herkesede merak ediyorum :))

Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?

çikolata değilde geçen hafta işyerindeyken zeytin ekmek istedi canım ama nasıl :) aldırdım hemen.onun dışında zaten sürekli mide bulantısı yaşıyorum.hiç bişey yiyip içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…