Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?
sizin ki yine iyi bizim doktor 280 tl alıyor her seferinde . ikili test için de ayriyeten 100 tl istiyor.
ben kız isteyip erkek hissediyorum.. bakalım ne olacak :)
Bende sadece tuzlu seyler istiyorim tatli seylerehic istegim yok cok sukur benim bulantimda yok cok hafif hafif arada oluyor o kadar sizin nasil
çikolata değilde geçen hafta işyerindeyken zeytin ekmek istedi canım ama nasıl :) aldırdım hemen.onun dışında zaten sürekli mide bulantısı yaşıyorum.hiç bişey yiyip içemiyorum
Sanırım öyle tek istediğim şey turşuuuu
Eylül annelerinde tuzlu şeyler aşerenlerin erkek cocuğu olacakmış. Şuanda 3 de 3 oldu :))
Hamileliğinden once okadar cok turşu ve çiğ köfte yedim ki şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Bende sadece tuzlu seyler istiyorim tatli seylerehic istegim yok cok sukur benim bulantimda yok cok hafif hafif arada oluyor o kadar sizin nasil
Benim canim cig kofte istiyor ama yiyemiyorim zararli diyolar ama etsiz olanlarinda zarar olmamasi lazim dime
Bakalim tahminler tutacakmi canim once saglikli olsunlarda cinsiyet farketmez benim icimede kiz yada erkek bir his yok genelde herkes hissederya kucagima alayim yeter :)
Benim bu güne kadar bulantılarım cok fenaydı. Ama bugun sanki biraz daha rahatım. Kokulara karşı hassasiyete devam ama :) sana da söyliyim bari Eylül annelerinde bir tablo oluşturulmuş orada 3 kişi tuzlu seyler aşermiş ve şimdi üçünde erkek bekliyor :)
Etsiz olanlar zararlı değil tatlım afiyetle yiyebilirsin
Evet once sağlık ama cinsiyette önemli canım ya soyle önemli merakımızı dindirebilmek için önemli :)
Bu topicte bir tek çikolatalı şeyler aşeren ben miyim acaba?
Ilk bebeğim kızdı hep tatlı türü şeyler yedim,şimdi yine hamileyim yine tatlı şeyler yiyorum kız olabilir seninki de:)ekim annesi olacağım inşallah
Eylül annelerinde tuzlu şeyler aşerenlerin erkek cocuğu olacakmış. Şuanda 3 de 3 oldu :))
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin sana da
Canım bende de şişkinlik ve kasık ağrıları dışında hiçbir şey yok. Anneciğim 3. Aydan sonra bulandırdı benim gebeliklerinde diyor. Inşallah benimki öyle olmaz.
Ben de geçmişte hep diyet yaptığın için 59dan 61,5a fırladım 4 haftada. Ama 3 gündür durdu ve 100er gram da geriye gidiyor her gün. Çok almam inşallah
Ben Eyüp'te Balat hastanesine gidiyorum. Memnunum da.
Ben de tatlının adını bile duymak istemiyorum. Varsa yoksa limonlar, ekşiler. Dün en sevdiğim çikolatayı bile zoraki yedim.
Benim de önce gitti ama bu hafta yeniden başladı. Herhalde artık rahim genişlemeye başladı ufak ufak diyorum.
Canım ben Balat hastanesinde Nevin Hanım'a gidiyorum, bir arkadaşım da Türkiye hastanesinde Figen hanımı tavsiye etmişti
Eczaneden okyanus suyu alıp burnunu yıkamayı dene canım.
Hamileliğinden once okadar cok turşu ve çiğ köfte yedim ki şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Benim canim cig kofte istiyor ama yiyemiyorim zararli diyolar ama etsiz olanlarinda zarar olmamasi lazim dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?