2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sizin ki yine iyi bizim doktor 280 tl alıyor her seferinde . ikili test için de ayriyeten 100 tl istiyor.

Ohh ohh ohh seninki baya iyimiş :) ee hangi hastaneye gidiyorsun sen? Bizim hastanede ne kadar bilmiyorum ama 2008 de 108 tl mi neymiş suan ne kadar hiiiiç bilmiyorum zaten hala cokta kararlı değilim ikili test konusunda biraz gereksiz geliyor ama eşim ve annem yaptıralım diyor. Sen ne yapmayı planlıyorsun :)

Bende sadece tuzlu seyler istiyorim tatli seylerehic istegim yok cok sukur benim bulantimda yok cok hafif hafif arada oluyor o kadar sizin nasil

ben kız isteyip erkek hissediyorum.. bakalım ne olacak :)

Yaaa işte bu tam benim durumum :)) aşırı aşırı kız istiyorum ama erkek hissediyorum. Bide şimdi çikolata yemeye başladım ya tamm dedim ye tatlıyı çıkar atlıyı demişler. Ama Eylül annelerinde şimdi birmiş gordüm tatlı aşermiş hep ve bugun öğrenmiş ki kızı oluyor :)

Bende sadece tuzlu seyler istiyorim tatli seylerehic istegim yok cok sukur benim bulantimda yok cok hafif hafif arada oluyor o kadar sizin nasil

Eylül annelerinde tuzlu şeyler aşerenlerin erkek cocuğu olacakmış. Şuanda 3 de 3 oldu :))

çikolata değilde geçen hafta işyerindeyken zeytin ekmek istedi canım ama nasıl :) aldırdım hemen.onun dışında zaten sürekli mide bulantısı yaşıyorum.hiç bişey yiyip içemiyorum

Kıyamam sana inşallah geçecek bu bulantılarımız

Benim bu güne kadar bulantılarım cok fenaydı. Ama bugun sanki biraz daha rahatım. Kokulara karşı hassasiyete devam ama :) sana da söyliyim bari Eylül annelerinde bir tablo oluşturulmuş orada 3 kişi tuzlu seyler aşermiş ve şimdi üçünde erkek bekliyor :)

Bakalim tahminler tutacakmi canim once saglikli olsunlarda cinsiyet farketmez benim icimede kiz yada erkek bir his yok genelde herkes hissederya kucagima alayim yeter :)

Evet once sağlık ama cinsiyette önemli canım ya soyle önemli merakımızı dindirebilmek için önemli :)

O koku hassasiyeti cok fena canim ya sorma en gecen doktora gittigimde bulantim yok dedim korkuyorum oda guldu daha ne istiyon iste dedine guzel canim cinsiyeti inan hic dusunmuyorum hic fark etmez yeterki saglikla kucagima alayim evladimi tabi hepimizde

Ilk bebeğim kızdı hep tatlı türü şeyler yedim,şimdi yine hamileyim yine tatlı şeyler yiyorum kız olabilir seninki de:)ekim annesi olacağım inşallah

Hosgeldin aramıza sende Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :)) ayy bakalım az kaldı öğrenmemize en f zla 1 ay sonra öğreneceğiz inşallah senin içinde gönlünden ne geçiyorsa oyle olur cinsiyeti oncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat sonra cinsiyet tabii :)

Eylül annelerinde tuzlu şeyler aşerenlerin erkek cocuğu olacakmış. Şuanda 3 de 3 oldu :))

ayy benimde canim hep tuzlu seyler canim cekiyor, erkek hissediyorum ama , genelde tatli seylere as ermem gerekir fakat tatli hic birsey yiyemiyorum ilac gibi geliyor bana onlar.

zaten hamile degilkende yemezdim tatli.

çok sağol canım benimm bir an önce cumartesi günü gelsede bebeğimi görsemm çok merak ediyorumm

Hamileliğinden once okadar cok turşu ve çiğ köfte yedim ki şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor

Benim canim cig kofte istiyor ama yiyemiyorim zararli diyolar ama etsiz olanlarinda zarar olmamasi lazim dime

Ben de çiğ köfte yemek istiyorum sait usta satan yerlerden alıyorduk eskiden ama korkuyorum bişey olur diye kaç gün bekliyor ki belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…