2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok sağol canım. hepimizin allah yardımcısı olsun. zor olacak benim için ama o kadar seviyorum ki ikizleri hiç gözüme gelmiyor. 4 minik el 4 minik ayak geliyor hep aklıma

sizin ki yine iyi bizim doktor 280 tl alıyor her seferinde . ikili test için de ayriyeten 100 tl istiyor.

benim doktorum 300 tl alıyor. daha test yaptırmadık ona ne istiycek bakalım.

Vahh kuzum 300 tl verilirim bir doktora? Ne yapıyorsunuz siz? Hangi hastane burası

ayy benimde canim hep tuzlu seyler canim cekiyor, erkek hissediyorum ama , genelde tatli seylere as ermem gerekir fakat tatli hic birsey yiyemiyorum ilac gibi geliyor bana onlar.

zaten hamile degilkende yemezdim tatli.
Şu tatlı yersen erkek ekşi yersen kız mevzusunun aksine sahit oldugim icin belli olmaz diyorum o annemde teyzemde ekşi yemis ikisininde oglan olmus
Benim hic belli olmuyor canımın ne isteyecegi ilk basta hep turşu istiyordu canım simdi tatlida tuzluda cekiyor :) bugun ruyamda bebegimin kiz oldugunu soyluyordu hic tanımadığım yolda gordugum biri :) hayirlisi artik :)

Arkadaşlar zaten hepinizle tam olarak tanışamamıştık Bugün doktora gittiğimde henüz 4haftalık olduğunu ve tahmini doğum tarihiminde 1Kasım olarak kayıtlara geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım... Buna görede çizelgemi güncelledim tamamen benim yanlış hesaplamam sonucu oldu))))))) Kasım annesi olacağım için o grupta olmam daha etik olacak diye düşünüyorum ama sık sık sizide buradan takip edeceğim HEPİMİZE BU YOLDA HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM ALLAHA EMANET OLUN DOĞUM HİKAYELERİNİZİ SABIRSIZLIKLA OKUYACAĞIM ))))))))))

Bende eylul sonu gibi gozukuyor ama bastan beri ekim annelerindenmis gibi hissediyorum kendimi o yuzden hep buradayım :) nerede rahat ediyorsan oraya yazarsın benc :)

Hoşbulduk:))amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..yazarız artık burada cinsiyetlerini bakalım doğru çıkacak mı:))

Aman ne fark eder ki. 1 Kasım sadece tahmin.
nerede rahat olacaksan orada ol .
Benimde 30 Eylül görünüyor ultrasonda ama Eylül annelerine yazdığımda kimse muhattap olmadı. Insan yoktu ben oraya yazdığımda:))) O yüzden başından beri buradayım.:)

Ayy burası çok heyecanlı ya şimdi yaşadıklarımızı hissittiklerimizi yazıyoruz ilerde cinsiyetlerini kilolarini gelişimlerini dogumlarini yazacagiz seneyede 2014 ekim bebekleri büyüyor diye biz konu acariz Allah kısmet ederse :)

koşuyolunda özel bi klinik doktoru daha önce ikizleri olan iki arkadaşım tavsiye etti. gerçekten çok iyi ama çok pahalı
değiştiricem zaten baska yerlere bakıyorum.

Unutmuştum ben sen buralara yakın mı oturuyorsun? Koşuyolunda nerede o klinik yahu

Mrb bende 2014 ekim annesi olucam kismet olursa,tahmini dogum ekim 13 gorunuyor bu arada bu ikinci bebegim 3 yasinda bir oglum var konyadayim konyadan baska kimse var mi merak ettim.

Kasım'ın ilk annelerinden misin? Gecen baktığımda hiç anne adayı yoktu da. Hayırlı uğurlu olsun. Bizde büyüdük sanırım altımızda bir ay daha başladığına gore :)) ee bende Eylül annesi olarak Ekim annelerindeydim burada daha rahatım cunku Kamuranın dediği basta Eylül annelerine cok yazdım ama kimse beni sallamayınca buraya yazmaya başladım. Buranın ortamı cok güzel istediğin zaman gelebilirsin tabi nerede rahatsın orada kal Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

İmşallah seneyed oyle bir grubumuz olur cocuk yetiştirmek zor ve meşakkatli bir iş cünkü birbirimize yardımlarımız cok olacak diye düşünüyorum.

Unutmuştum ben sen buralara yakın mı oturuyorsun? Koşuyolunda nerede o klinik yahu

ben pendikte oturuyorum canım. koşuyolunda bi ana cadde var onun üzerinde, tam adresini bilmiyorum. sanırım medipole gidicem orda hakan şefik apaydının da çok iyi olduğunu duydum. sen oralarda mı oturuyorsun, mahzuru yoksa senin doktorunu öğrenebilir miyim?

Tabi canım bende Cevahir Hanım'a gidiyorum oldukça iyi bir doktor tavsiye ederim. Hakan beyi hiç duymadım ama ben. Bu arada medipolde en iyi doktor sanırım Leyla hanım sonrada Suna hanım ama ikiside birbirinden yoğun. Evet bende koşuyounda oturuyorum canım

Hakan bey riskli gebelik uzmanıymış. İkili testleri sadece oyapıyormuş. Yani seni de doktorun hakan beye yönlendirecek eğer ikili testi yaptıracaksan. Bakalım hayırlısı artık.

Hakan bey riskli gebelik uzmanıymış. İkili testleri sadece oyapıyormuş. Yani seni de doktorun hakan beye yönlendirecek eğer ikili testi yaptıracaksan. Bakalım hayırlısı artık.

Bak ben bunu hiç duymadım uzman doktor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…