Benim de sağda var . Seninle bebeklerimiz farklı cinsiyetlerde olacak gibi. :)))))Kızlar soll taraf kasığımda batma var
Çok sağol canım amin cumlemizkini: )Aminnn.....Allah senin bebeğini de sana bağışlasın.hayırlı doğum ve evlat diliyorum
Mrb bende 2014 ekim annesi olucam kismet olursa,tahmini dogum ekim 13 gorunuyor bu arada bu ikinci bebegim 3 yasinda bir oglum var konyadayim konyadan baska kimse var mi merak ettim.
Mrb bende 2014 ekim annesi olucam kismet olursa,tahmini dogum ekim 13 gorunuyor bu arada bu ikinci bebegim 3 yasinda bir oglum var konyadayim konyadan baska kimse var mi merak ettim.
Bak ben bunu hiç duymadım uzman doktor mu peki?
Randevu aldım canım 2 de gidiyorum yarın.inşallah iyi haberlerle dönerim.iyi gecelerYarın git canım
Bana cevap yazan tüm Ekim annelerine tesekkür ediyorum çok az topikte bu sıcaklık var..Ekim Anneleri çok keyifli valla)
O neseniz hiç bozulmasin .... Gorusuruz Kasım anne adayi olarak takipteyim hamişleer...
Benim de sağda var . Seninle bebeklerimiz farklı cinsiyetlerde olacak gibi. :)))))
Tatlım bu ağrılar beni korkutuyo işte biliyorum kanama yoksa sıkıntı yok ama düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ya kalbi durursa ya düşerse biliyorum rabbim nasıl kararladıysa öyle ama ben üşüttüm üşütücem bir sonra ki randevu 1 ay sonra boyna gün sayıyorum bu hamilelik böyle nasıl geçicek bilmem uzman yardımı bile düşünür oldum eşimede sıkıntı vericem diye korkuyorum baya kötü durumdayım
Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebisin kalp.atislarinin duyduk elhamdulillahsaglikli bi bebek ama gec dollenme 25. Gunde dollenmis adet olman gereken zamanda hamile kalmissin o yuzden bdt 6 ekim dedi (normalde 26 eylul cikiyodu sat a gore ) sonraaa tsh larda sknti cikti ilac verdi bir ay kullanicam bir ay sonraki kontrolumde dozu ona gore ayarlanicakmis haberler boyle bizden...
Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.
Ohh ohh ohh seninki baya iyimiş :) ee hangi hastaneye gidiyorsun sen? Bizim hastanede ne kadar bilmiyorum ama 2008 de 108 tl mi neymiş suan ne kadar hiiiiç bilmiyorum zaten hala cokta kararlı değilim ikili test konusunda biraz gereksiz geliyor ama eşim ve annem yaptıralım diyor. Sen ne yapmayı planlıyorsun :)
benim doktorum 300 tl alıyor. daha test yaptırmadık ona ne istiycek bakalım.
http://www.medipol.com.tr/Doktorlar/30/Hakan-Sefik-APAYDIN.aspx
Burada özgeçmişi var doktorun. Benim iki arkadaşım var medipole giden onlara ikili test için hakan beye göndereceklerini söylemişler. Sen ne zaman gideceksin bir dahaki randevuna? Gidince bi sor isgersen, ya da seni de ona mı gönderecekler bakarız.
seninkide baya alıyormuş benim dr umda çok iyi memnunum ama sadece keseyi gördu 2 dakika sürmedi çıkışta para alacağını bile tahmin etmedim normalde ayda bir kere veriliyo sanıyordum biraz koyuyo açıkçası ama dr umdan memnunum ince eleyip sık dokuyo biz biraz geç bebek sahibi olduğumuzdan bizde parayı önemsemiyoruz daha doğrusu eşim önemsemiyo bana gayet te koyuyo 150 olsaydı iyiydi diyorum ama yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?