2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aminnn.....Allah senin bebeğini de sana bağışlasın.hayırlı doğum ve evlat diliyorum
Çok sağol canım amin cumlemizkini: )
Mrb bende 2014 ekim annesi olucam kismet olursa,tahmini dogum ekim 13 gorunuyor bu arada bu ikinci bebegim 3 yasinda bir oglum var konyadayim konyadan baska kimse var mi merak ettim.

Hoşgeldin cnm allah bagislasin oğlunu miniginide inş sağlıcakla kucağına alırsın.

Persembe hastaneye gidecem bakalım miniğim ne halde..

Mrb bende 2014 ekim annesi olucam kismet olursa,tahmini dogum ekim 13 gorunuyor bu arada bu ikinci bebegim 3 yasinda bir oglum var konyadayim konyadan baska kimse var mi merak ettim.

Hanife :44: sen misin

Bana cevap yazan tüm Ekim annelerine tesekkür ediyorum çok az topikte bu sıcaklık var..Ekim Anneleri çok keyifli valla )
O neseniz hiç bozulmasin .... Gorusuruz Kasım anne adayi olarak takipteyim hamişleer...

Benim de sağda var . Seninle bebeklerimiz farklı cinsiyetlerde olacak gibi. :)))))

Tatlım bu ağrılar beni korkutuyo işte biliyorum kanama yoksa sıkıntı yok ama düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ya kalbi durursa ya düşerse biliyorum rabbim nasıl kararladıysa öyle ama ben üşüttüm üşütücem bir sonra ki randevu 1 ay sonra boyna gün sayıyorum bu hamilelik böyle nasıl geçicek bilmem uzman yardımı bile düşünür oldum eşimede sıkıntı vericem diye korkuyorum baya kötü durumdayım

Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.

Kizlar benim karnim cok agriyor ya kullandgm ilaclardan mi acaba folik asit decavit coraspirin ve kan ilaci kullaniyorum he birde progestan var ama onu kullanmiyorum cok fazla geliyo hepsi artik bunaldim hap yutmaktan

Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebisin kalp.atislarinin duyduk elhamdulillahsaglikli bi bebek ama gec dollenme 25. Gunde dollenmis adet olman gereken zamanda hamile kalmissin o yuzden bdt 6 ekim dedi (normalde 26 eylul cikiyodu sat a gore ) sonraaa tsh larda sknti cikti ilac verdi bir ay kullanicam bir ay sonraki kontrolumde dozu ona gore ayarlanicakmis haberler boyle bizden...

Günaydın tatlım benim evet kalbi dursa anlaşılmıyormuş abi birden belirtilerinde azalma hatta yok olma oluyormuş bende de var o kalbi durdumu acaba korkusu. Okadar cok hikaye okuyorum ki insanların çoğu bebeğinin içinde kalbi duruyor e kontrole gittiğinde öğreniyorlar. Ama bebeğim bence içimde ve sağlıklı eğer oyle olmasaydı 5 gün once hasta olurdum sanırım regli tarihim yine gecti çünkü. Bilinçli anneler bizi bilgilendirse keske bu konuda. Bide düşük olunca şiddetli bir ağrın olur diye biliyorum oyle batma falam değil kıvranırsın heralde acıdan. Ama en güzeli de demek ki sağlıklı bir gebeliğin var ve doktor bir ay sonra gel demiş. Sağlıklı olanlara genelde bir ay sonra cagırıyorlarmış düşük tehdidi olanları yada gözetim altında tutulanlarıda 2 hafta sonra çağırıyorlar. Evet xaman geçmiyor Rabbim bebeklerimizi korusun

Gözünaydın tatlım bebeğin ne güzel bir zamanda tutunmuş oyle :) tam kırmızıların geleceği gün bence cok şanslısınız ikinizde :) Rabbim bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.

Hosgeldin sefalar getirdin :)) Rabbim kucağına almayıda nasip etsin insallah

benim doktorum 300 tl alıyor. daha test yaptırmadık ona ne istiycek bakalım.

seninkide baya alıyormuş benim dr umda çok iyi memnunum ama sadece keseyi gördu 2 dakika sürmedi çıkışta para alacağını bile tahmin etmedim normalde ayda bir kere veriliyo sanıyordum biraz koyuyo açıkçası ama dr umdan memnunum ince eleyip sık dokuyo biz biraz geç bebek sahibi olduğumuzdan bizde parayı önemsemiyoruz daha doğrusu eşim önemsemiyo bana gayet te koyuyo 150 olsaydı iyiydi diyorum ama yapacak bişey yok

Normalde 6 sında randevum. Ama ben 14 ünde gideceğim aslında belli olmaz bir bakarsın haftaya giderim inanılmaz ozledim cunku :) ikili test için randevu almamız gerekiyormu acaba telefonda biliyormusun?

kalp atışlarını duymak için randevumuzu bekleyemedik 6. haftada egepole gittik ultrasyon çok iyiydi son model yeni hastahane olduğundan dr da rahattı öyleki onun rahat oluşu beni rahatlattı 55 tl verdik benim eşim sabırsızlandıkça egepole gidelim bir bakalım ne yapıyo bizim sıpa diyor her hafta gitmek istiyor ama ben iki haftada bir gitcem artık belki bi daha gittiğimde 10. hafta nubuna bakarız cinsiyet tahmin ederiz gittiğimde sorcam ama bazı yerlerde 15 gün içinde gidince para almıyorlar öyle olursa her haftada gidebiliriz

Senin eşinde benim eşim gibi yani :) bunlara tasarruflardan olmayı öğretmeliyiz biran önce :) banada fazla geliyor 120 bile ama gidip sgk yı başlatmıyor gereksiz geliyor beyimize bu ücret zaten devlete hiç gitmiyoruz ki ne diye ödüyoruz bide ona para diyor oysa ki indirim yapıyorlar yani :) ee tabi haklısın canım ama ayda bir verseydiniz daha iyi olurdu bence o parayı. Mesela bizim hastanede de ilk 15 için içinde kontrole geliyorsan ücret almiyorlar ama 16 oldugunda kontrol olsa dahi alınıyor. Sizde her gidişle sanırım bu kötüymüş işte

günaydınlar..

nasılsınız hamişler ve çok kıymetlileri,

bugün kontrole gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…