2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benim dr alanında en iyisi baya isim yapmış bir dr ondan öyle gerçekten iyi biz 8 yıllık evliyiz 5 yıldırda istiyoruz dr umdan çok memnunum dedimya hafif bir leke geldi çok az birdaha gelirse hastahaneye yatırcam dedi iğne verdi kesildi bir dahada olmadı çok dikkatlı bir dr

Canım bu şekilde sürekli korkarak geçmez hamilelik..
Hepimiz düşünüyoruz kalbi hala atıyor mu diye ama 9 ay boyunca da bunu düşünürsek kafayı yeriz.
Hem psikolojimiz bebeğimize olumsuz yansır.. Bu daha mı iyi?
Dua et, Allaha sığın...
Ben dua edip karnıma sürüyorum :))
Çok şükür hep hayırlı güzel haberler aldım doktorlardan..
Sen de güzel haberler alacaksın, hepimiz güzel haberler alıcaz Allahın izniyle..
İyi güzel düşünelim...

Aferim ozaman oyle doktora helal olsun yani dana boyle davranması cok güzel bence. Kimi doktor burada da görüyoruz ilgilenmiyorlar bile. Bizimkide oyle ama fazla görüşemiyoruz biz. Bırakma bırakma oyle doktoe bırakılmaz 5 yıl kim bilir neler yaşadın kıyamam sana gecti ama gecti o günleri hatırlama artık

Denizli. 28 yas ,07 ocak sat ,14 ekim dogum ve ilk çocuğum olcak:) yarışmacı arkadaslarima saglikli gebelikler dilerim

Cok saol cnm amin insAllah hepimiz saglik sihhatle alalim bebisleri kucagimiza...

merhaba sizr bi.sorum olacak sanirim sözlerinde bulanilari baslamistir hafifletmek icin neler yapıyorsunuz kraker ve leblebi dısında

merhaba sizr bi.sorum olacak sanirim sözlerinde bulanilari baslamistir hafifletmek icin neler yapıyorsunuz kraker ve leblebi dısında

Ahh ahh şu bulantılar :s çözümü yok valla canım ben meyve ve çubuk krakerle atlattım o dönemi şimdi bulanmıyorum yine bulanıyor ama gecen haftaya göre daha iyiyim zamanla azalıyor yani bulantılar ama kokulara hassasiyetin suan için hala duruyor yani

Canim sen kac haftaliksin peki

nasılsınız hamişler benim bugün itibariyle mide bulantılarım başladı yavaştan bu erkenci davrandı diğerinde 2 ayda başlamıştı
ben kız isteyip erkek hissediyorum.. bakalım ne olacak :)
ilk bebeğimde bende aynı durumdaydım ve kızım oldu :)
Kızlar soll taraf kasığımda batma var
arada bende de oluyor bence yerleştiği için falandır
Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.
hoşgeldinn bende 2013 temmuz annesiyim
Kizlar benim karnim cok agriyor ya kullandgm ilaclardan mi acaba folik asit decavit coraspirin ve kan ilaci kullaniyorum he birde progestan var ama onu kullanmiyorum cok fazla geliyo hepsi artik bunaldim hap yutmaktan
sanki çok fazla ilaçlar decaviti 3. aydan sonra vrmişti doktorum bana
gözün aydın darısı bize artık
doktor tavsiyesi ile ilaç kullanabilirsin

Hoşgeldin aramıza bende sana sağlıklı gebelikler dilerim :))
hb canım:) en önemlisi sağlıklı gebelikler
benim vok yeni basladi ama siddetli geccek gibi yaramazlik yapio sipam

ilac yazdi dün doktorum bulanti icin ilav kullanmalda istemiyorum aslında doktor vitamin falan yazmadı bana hic neden acaba

Merhaba hanımlar bugün belim çok ağrıyo geceleri zaten uyuyamıyorum belimin ağrısından bugün dr a gitcem bakalım ne kadar büyümüş keseyi görürüz herhalde bide karınınızda şişlik varmı sizin gazım çok oluyo benim

Canim gaz olmasi cok normal bendede olmustu cok sukur suan gecti benimki

Bende 8+3 canim hepnbiran once doktor kontrolumu bekliyorum bir hissedebilsem icimde belki bu kadar tedirgin olmam o zaman dime cnm birde bulantim falan da yok hic cok sukur bir sikayetim yok

Bugun benimde ağrım var ya bide garip bir sekilde makatmı ne oluyor orası ağrıyor ayağa kalkınca neler oluyor acaba içimde

Hadi git hemende güzel güzel haberlerle gel biZe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…