suzicim hamileyim ayynen canım tşkr ederim bende bi sıkıntılar oldu girmedim epeyce hamilelik olunca ekim annelerine geldim işte planlı değildi ben öbür kış yapmayı planlıodum ama kaza bebeği oldu spiralde yoktu eşime güvendim ama güvenmez olaydımyok kullanmıorum tatlım face fln görüşmüyorum malesef hiçbiriyle slm söylersin bnm adıma [/B]paşamıda öp yerime atom karıncam benim yiriim nen onu ben
ilacı bi zararı olmuyor canım ben kullandım ilkinde bunda da bugün kullanaya başladım vitamin 3. aydan sonra yazıo doktorhb canım:) en önemlisi sağlıklı gebelikler
benim vok yeni basladi ama siddetli geccek gibi yaramazlik yapio sipam
ilac yazdi dün doktorum bulanti icin ilav kullanmalda istemiyorum aslında doktor vitamin falan yazmadı bana hic neden acaba
gazz benden sorulurrMerhaba hanımlar bugün belim çok ağrıyo geceleri zaten uyuyamıyorum belimin ağrısından bugün dr a gitcem bakalım ne kadar büyümüş keseyi görürüz herhalde bide karınınızda şişlik varmı sizin gazım çok oluyo benim
o ağrı 9 ay boyunca devam etti bende ve yine başladı hiç gitmemiş gibi aynı ağrıBugun benimde ağrım var ya bide garip bir sekilde makatmı ne oluyor orası ağrıyor ayağa kalkınca neler oluyor acaba içimde
suziiiiiiiiii kızzzz 2013 temmuz annesi şimdi 2014 ekim annelerindeyim bak adım değişmiş ama sen tanırsın benihakkında hakkınımızda hayırlısı da ıle canım gene normalınden kolayından bır kıscen olsun ınsallahh paşaya kardes sana yoldas sıkıntılarından uzak kalasın ınsl..a.s sölerım nurgu66 ya ınsll
Bugün ilk defa sağ kasığımda batmalar oluyor. Demek batma dediğiniz buydu
O zaman bebeklerimizin cinsiyeti aynıBende de batma olunca sağda oluyor :18:
o ağrı 9 ay boyunca devam etti bende ve yine başladı hiç gitmemiş gibi aynı ağrı
O zaman bebeklerimizin cinsiyeti aynı
Çok merak ediyorum damlaaaaaaa. 2 hafta sonra gidicem doktora. 2 hafta geçer mi ki?
Bugun benimde ağrım var ya bide garip bir sekilde makatmı ne oluyor orası ağrıyor ayağa kalkınca neler oluyor acaba içimde
Erkek de diyen var kız da3 haftaya belli olur zaten az cok seninkide benimkide ee sağda batma olunca ne oluyormuş :)
Erkek de diyen var kız da
Ben anlamadım
Bi de dudağımda uçuk çıktı
O zaman bizim kızımız mı olacakBenimde gecdn hafta yanağımda çıkmıştı şimdide bisürü sivilcem var :s
O zaman bizim kızımız mı olacak
Bi akrabam hep erkek hissediyordu. Rüyalarında erkek görüyordu.Yeni öğrendi cinsiyetini.Eşim sabah suratıma bakıp gülüyor ne var dedim ya neden gülüyorsun utanmadan bide dalga geciyorsun dimi sivilcelerimle dedim :) eşimde hayır doğacak olan kızımıza gülüyorum dedi :) bilemiyorum ben hala erkek hissediyorum ama eşim ve annem de kız hissediyor
Hoşgeldinnnn[
yaş 29
şehir manisa
ilk gebelik
son adet 29 aralık 2013
tahmini doğum 5 ekim
Bi akrabam hep erkek hissediyordu. Rüyalarında erkek görüyordu.Yeni öğrendi cinsiyetini.
Kızmış
Bu yüzden hislerimizde de yanılabiliriz sanırım.
Ben de hep erkek düşünüyorum hissediyorum ve rüyamda da gördüm. Annem de görmüş
Günaydın tatlım benim evet kalbi dursa anlaşılmıyormuş abi birden belirtilerinde azalma hatta yok olma oluyormuş bende de var o kalbi durdumu acaba korkusu. Okadar cok hikaye okuyorum ki insanların çoğu bebeğinin içinde kalbi duruyor e kontrole gittiğinde öğreniyorlar. Ama bebeğim bence içimde ve sağlıklı eğer oyle olmasaydı 5 gün once hasta olurdum sanırım regli tarihim yine gecti çünkü. Bilinçli anneler bizi bilgilendirse keske bu konuda. Bide düşük olunca şiddetli bir ağrın olur diye biliyorum oyle batma falam değil kıvranırsın heralde acıdan. Ama en güzeli de demek ki sağlıklı bir gebeliğin var ve doktor bir ay sonra gel demiş. Sağlıklı olanlara genelde bir ay sonra cagırıyorlarmış düşük tehdidi olanları yada gözetim altında tutulanlarıda 2 hafta sonra çağırıyorlar. Evet xaman geçmiyor Rabbim bebeklerimizi korusun
Canım bu şekilde sürekli korkarak geçmez hamilelik..
Hepimiz düşünüyoruz kalbi hala atıyor mu diye ama 9 ay boyunca da bunu düşünürsek kafayı yeriz.
Hem psikolojimiz bebeğimize olumsuz yansır.. Bu daha mı iyi?
Dua et, Allaha sığın...
Ben dua edip karnıma sürüyorum :))
Çok şükür hep hayırlı güzel haberler aldım doktorlardan..
Sen de güzel haberler alacaksın, hepimiz güzel haberler alıcaz Allahın izniyle..
İyi güzel düşünelim...
Saolun kızlar kafamın karışık olduğu anlarda hep yanımdasınız yapım olarak çok pipirikliyim bu bebeği de çok istedim 6. Ayda rabbim nasip etti çok şükür biliyorum diğer kontrolde de çok gerildim ama herşey yolunda dedi doktor bari hissedebilsek böyle endişelerimiz olmayacak işte biraz daha zaman bu süre zarfında rabbim yardımcımız olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?