2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hakkında hakkınımızda hayırlısı da ıle canım gene normalınden kolayından bır kıscen olsun ınsallahh paşaya kardes sana yoldas sıkıntılarından uzak kalasın ınsl..a.s sölerım nurgu66 ya ınsll

ilacı bi zararı olmuyor canım ben kullandım ilkinde bunda da bugün kullanaya başladım vitamin 3. aydan sonra yazıo doktor
gazz benden sorulurr
Bugun benimde ağrım var ya bide garip bir sekilde makatmı ne oluyor orası ağrıyor ayağa kalkınca neler oluyor acaba içimde
o ağrı 9 ay boyunca devam etti bende ve yine başladı hiç gitmemiş gibi aynı ağrı
suziiiiiiiiii kızzzz 2013 temmuz annesi şimdi 2014 ekim annelerindeyim bak adım değişmiş ama sen tanırsın beni

Bugün ilk defa sağ kasığımda batmalar oluyor. Demek batma dediğiniz buydu

O zaman bebeklerimizin cinsiyeti aynı
Çok merak ediyorum damlaaaaaaa. 2 hafta sonra gidicem doktora. 2 hafta geçer mi ki?

3 haftaya belli olur zaten az cok seninkide benimkide ee sağda batma olunca ne oluyormuş :)

O zaman bizim kızımız mı olacak

Eşim sabah suratıma bakıp gülüyor ne var dedim ya neden gülüyorsun utanmadan bide dalga geciyorsun dimi sivilcelerimle dedim :) eşimde hayır doğacak olan kızımıza gülüyorum dedi :) bilemiyorum ben hala erkek hissediyorum ama eşim ve annem de kız hissediyor

Bi akrabam hep erkek hissediyordu. Rüyalarında erkek görüyordu.Yeni öğrendi cinsiyetini.
Kızmış

Bu yüzden hislerimizde de yanılabiliriz sanırım.
Ben de hep erkek düşünüyorum hissediyorum ve rüyamda da gördüm. Annem de görmüş

Bizimkilerin cinsiyeti aynı bak ben sana soyliyim :) bende her gece rüyamda erkek görüyorum :) erkek hissediyorum ama kız istiyorum bakalım :)

Saolun kızlar kafamın karışık olduğu anlarda hep yanımdasınız yapım olarak çok pipirikliyim bu bebeği de çok istedim 6. Ayda rabbim nasip etti çok şükür biliyorum diğer kontrolde de çok gerildim ama herşey yolunda dedi doktor bari hissedebilsek böyle endişelerimiz olmayacak işte biraz daha zaman bu süre zarfında rabbim yardımcımız olsun inşallahhh

yaş: 29, şehir: bursa, ilk bebek, SAT: 15 ocak, Doktor tahmini doğum: 20 Ekim

Bende artık dayanamıyorum baska hastanede bebeğime bakmaya gitcem bakalım randevuyu alıyım bugüne yarına. 3 hafta oldu ya cok fazla özledim ufaklığı

bulantım yok, 5. haftada biraz karın ağrım olmuştu regl ağrısı gibi o kadar, tek sorunum midem çok yanıyor ve gazım çok, daha da önemlisi göbek deliğimin sağ yanına iğne batıyor gibi oluyor bazen, sizce neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…