Hosgeldin sefalar getirdin :)) Rabbim kucağına almayıda nasip etsin insallah
Bende artık dayanamıyorum baska hastanede bebeğime bakmaya gitcem bakalım randevuyu alıyım bugüne yarına. 3 hafta oldu ya cok fazla özledim ufaklığı
Ben de ikimizin aynı olduğunu düşünüyorum.Bizimkilerin cinsiyeti aynı bak ben sana soyliyim :) bende her gece rüyamda erkek görüyorum :) erkek hissediyorum ama kız istiyorum bakalım :)
Benim hamilelik takviminde kalbi için kritik dönem bitti diyor :)Saolun kızlar kafamın karışık olduğu anlarda hep yanımdasınız yapım olarak çok pipirikliyim bu bebeği de çok istedim 6. Ayda rabbim nasip etti çok şükür biliyorum diğer kontrolde de çok gerildim ama herşey yolunda dedi doktor bari hissedebilsek böyle endişelerimiz olmayacak işte biraz daha zaman bu süre zarfında rabbim yardımcımız olsun inşallahhh
Cok tesekkur ederim.hepimiz saglika kucagimiza alaxagimiz gunleri goururz insallah.en erken ne zaman keseyi gordunuz gitsem gorurmuyum acaba sat 30 ocak
Ben de ikimizin aynı olduğunu düşünüyorum.
Ben de erkek görüyorum rüyamda. Bakalım ne olacak:)
Hayırlısı olsun Rabbimdenn
Göbek deliğinin yanında batmalar oluyor bende de... Sebebini bilmiyorum.bulantım yok, 5. haftada biraz karın ağrım olmuştu regl ağrısı gibi o kadar, tek sorunum midem çok yanıyor ve gazım çok, daha da önemlisi göbek deliğimin sağ yanına iğne batıyor gibi oluyor bazen, sizce neden olabilir?
Bir tane var koşuyolu kadın doğum merkezi diye bir yer ama nasıl hiç bilmiyorum. Merak ettim doğrusu nasıl biyer olduğunuBenim daha bir hafta geçmedi ben böyleyim bak bakalım canım doğum hastanesi varmı sizin orda sadece kadındoğumcuların olduğu
Erkek olacak erkekkkkkkkkkkkkkk erkekkkkkkkk erkekkkkkKız olacak kızzzzzzz :))
Erkek olacak erkekkkkkkkkkkkkkk erkekkkkkkkk erkekkkkk
Sirkeeee, limoooonnn gibi oldu bizimkiii
doktorada sormuştum parol vermişti faydası olmadı bende bilmiyorum ama hep ağrısı otururken birşey yok kalkarken ve kalktıktan sonra bir süre ağrıyor birde çok çok uzun yürüdüysem daha da artıyorNeden oluyor peki bu ağrı yani bir problem falanmı var sence bende ilk defa oluyor boyle bir ağrı
rüyamda 3 kere erkek gördüm pipisine kadar hem de erkek hissediyordum kız oldu ve 16 mı 18. hafta mıydı cinsiyetini öğrendiğimdeBi akrabam hep erkek hissediyordu. Rüyalarında erkek görüyordu.Yeni öğrendi cinsiyetini.
Kızmış
Bu yüzden hislerimizde de yanılabiliriz sanırım.
Ben de hep erkek düşünüyorum hissediyorum ve rüyamda da gördüm. Annem de görmüş
yaş: 29, şehir: bursa, ilk bebek, SAT: 15 ocak, Doktor tahmini doğum: 20 Ekim
hoşgeldiniz yeni hamişler[
yaş 29
şehir manisa
ilk gebelik
son adet 29 aralık 2013
tahmini doğum 5 ekim
Ben çok acayip bir şeyim. Neyi görsem canım çekiyor.Hahaha evetama kız olacak sen istediğin kadar yırt buralarda kendini erkekte erkek diye :))
Ne çekiyordu senin Can'ın :)
Demeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))rüyamda 3 kere erkek gördüm pipisine kadar hem de erkek hissediyordum kız oldu ve 16 mı 18. hafta mıydı cinsiyetini öğrendiğimde
Bir tane var koşuyolu kadın doğum merkezi diye bir yer ama nasıl hiç bilmiyorum. Merak ettim doğrusu nasıl biyer olduğunu
Ben çok acayip bir şeyim. Neyi görsem canım çekiyor.
Bazen çikolata, bazen erik...
Bazen turşu, bazen limon.
Hani şunu canım çekiyor diyemiyorum. Her türlü yiyorum ben.
Zaten hep böyle pis boğazdım :))))
Midem bu yüzden alışkın ve çok sağlam
Hiç bulantım yok.
Demeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))
Bak ya:)) Buraya gelip cinsiyeti kızmış yazdığımda damla dalga geçicek benimle
Napıyım bebeğim istemese yiyememOo senin mide karmakarışık olmuş :)) kıyamam bebişine ne yiyeceğini şaşırıyordur :) bende varsa yoksa çikolata tatlı gibi seyler istiyorum ye tatlıyı çıkar atlıyı demişler ama bakalım artık :))
Demeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))
Bak ya:)) Buraya gelip cinsiyeti kızmış yazdığımda damla dalga geçicek benimle
Benimki kız seninki erkek olursa ben de kıskanırım emme yapacak bir şey yok :)))))))Hahaha hemde ne dalga gececeğim ne dalga sorma o günleri iple çekiyorum sırf seninle dalga geçebilmek için bide düşün :)) ama benimki erkek olurda senin ki kız olursa bak cok pis kıskanırım seni haberin olsun :) ama arkadasın dediği inanılmaz hosuma gitti bakalım bende her gece rüyamda erkek goruyorum bu kızın işaretimi acaba :)
hayirli olsun senin de allahim saglikla kucahina almayi nasip etsin jnsyaş: 29, şehir: bursa, ilk bebek, SAT: 15 ocak, Doktor tahmini doğum: 20 Ekim
Cok tesekkur ederim.hepimiz saglika kucagimiza alaxagimiz gunleri goururz insallah.en erken ne zaman keseyi gordunuz gitsem gorurmuyum acaba sat 30 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?