2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim hamilelik takviminde kalbi için kritik dönem bitti diyor :)
Ona bile sevindim :)))
Allahım korusun miniklerimizi :)
Ben de 2 haftadır görmedim.
2 hafta daha sabredicem. Cinsiyetini de öğrenicem gelicem inşallah
Aaaa ne güzelll sen kaçıncı haftadasın tatlım ya zaten ilk3 ay riskli ne kaldı ki şurda dimi ama
Bir tane var koşuyolu kadın doğum merkezi diye bir yer ama nasıl hiç bilmiyorum. Merak ettim doğrusu nasıl biyer olduğunu

Para almıyorlar ssk lı denemek lazım aslında

Sabah korku filmi yasadim resmen. Lavaboya gittigimde kanamam old gordum hemen acile kostuk cok sukur bebegimin kalbi atiyor. Saglikli gorunuyor ama ben cok kotuyum.allahim ins onu benden almaz

bende rüyamda geçenlerde kucaağımda erkek bebek vardı ama eşimin kuzeninin çocuğuymuş ama çok küçük olduğu halde konuşuyormuş öyle ilginç bir rüya gördüm
10. hafta içindeyim canım:)
Gittiğimde 13. hafta içinde oluyorum :)
bende 8. haftanın içindeyim canım 7+4 bugun az kalmış

Sabah korku filmi yasadim resmen. Lavaboya gittigimde kanamam old gordum hemen acile kostuk cok sukur bebegimin kalbi atiyor. Saglikli gorunuyor ama ben cok kotuyum.allahim ins onu benden almaz

canım bi çok arkadaşın kanaması oldu progestanla geçti çok mu oldu kanaman üzülme tatlım rabbim meleğini korusun

Maşallah:) Allahım 38. haftaları da göstersin

geçmiş olsun aynı durum bende de oldu progestan kullanıyorum ara ara kahverengi akıntı devam ediyor

Geçmiş olsun. Allahım bi daha yaşatmasın. İlacını kullan ve dinlen. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle...

aynen ya cok koyuyo. benim merak ettiğim şu. şimdi ayda bir gidiyoruz ilerde 15 günde bir gidicez o zaman nasıl para alıcaklar. 15 günde bir 300 tl mi
Normalde 6 sında randevum. Ama ben 14 ünde gideceğim aslında belli olmaz bir bakarsın haftaya giderim inanılmaz ozledim cunku :) ikili test için randevu almamız gerekiyormu acaba telefonda biliyormusun?
bilmiyorum ki canım. şimdiki doktorum 12. haftada gel ikili test yapalım ense kalınlıklarına bakalom dedi ama benimki kendisi yapıyor onun için randevu alırken ayrıca belirtmedim.
merhaba sizr bi.sorum olacak sanirim sözlerinde bulanilari baslamistir hafifletmek icin neler yapıyorsunuz kraker ve leblebi dısında

canım bana doktor sabahları kızarmış ekmekle peynir ye demişti. susuz şeyler ye dedi. ben çok bulandığında yataktan kalkmadan biraz ekmek yiyprum geçiyor. eğer çok bulantın yoksa kusmuyorsan ilaç içme bence.

Son düzenleme:
Geç uyanırsan öyle olur canım..
Ne kadar erken kalkarsan o kadar dinç olursun...

canım varya gece geç te yatmıyorum Sabah kalkamıyorum hep uyumak istiyorum şimdide öyle midem de bulanıyor olsun bulansın bebeğim iyi olsun da

karnımın büyüyeceği gün için çok heyecanıyım hareketlerini hissetmek allahım inşallah nasip etsin canımm

Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)

Hadi git hemende güzel güzel haberlerle gel biZe :)
Bi sorun yok Allaha şükür büyümeye çalışıyı şimdilik :)

Normaldede gazlıyım ama bu kadar değil yani son aylardada oluyo gaz sorunu

gözün aydın canım. her şeyin yolunda olmasına sevindim. bana akıntı olur normal dedi. bi şey vermedi. 7 haftadan sonra folik asiti bıraktrdı onun yerine multivitamin verdi. içinde folik asit de var. ben de 3 hafta sonra gitcem bebişlerimin ense kalınlığına bakcak doktor amcası

gözünaydın canım inşalahh kalp atışlarınıda duyarsın akıntı bende de baya var bide kasıkta bakma oda bu haftalarda normal oluyomuş Rahim büyüdüğü için

rabbim bebeklerimizi korusun tatlım

Sağol canım bende başlıcamda çok ilaç içme özürlüyüm hep unutuyorum inş içebilirim senin bebişler büyümüş o zaman en küçük benim bebiş olacak ya :)

Sağol canım inş iki hafta nasıl beklenir bilemem aynen benimde kasık ağrılarım oluyo akıntıda oluyo amin canım cümlemizin bebişini korusun sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…