Aaaa ne güzelll sen kaçıncı haftadasın tatlım ya zaten ilk3 ay riskli ne kaldı ki şurda dimi amaBenim hamilelik takviminde kalbi için kritik dönem bitti diyor :)
Ona bile sevindim :)))
Allahım korusun miniklerimizi :)
Ben de 2 haftadır görmedim.
2 hafta daha sabredicem. Cinsiyetini de öğrenicem gelicem inşallah
Bir tane var koşuyolu kadın doğum merkezi diye bir yer ama nasıl hiç bilmiyorum. Merak ettim doğrusu nasıl biyer olduğunu
10. hafta içindeyim canım:)Aaaa ne güzelll sen kaçıncı haftadasın tatlım ya zaten ilk3 ay riskli ne kaldı ki şurda dimi ama
Hahaha hemde ne dalga gececeğim ne dalga sorma o günleri iple çekiyorum sırf seninle dalga geçebilmek için bide düşün :)) ama benimki erkek olurda senin ki kız olursa bak cok pis kıskanırım seni haberin olsun :) ama arkadasın dediği inanılmaz hosuma gitti bakalım bende her gece rüyamda erkek goruyorum bu kızın işaretimi acaba :)
bende 8. haftanın içindeyim canım 7+4 bugun az kalmış10. hafta içindeyim canım:)
Gittiğimde 13. hafta içinde oluyorum :)
Sabah korku filmi yasadim resmen. Lavaboya gittigimde kanamam old gordum hemen acile kostuk cok sukur bebegimin kalbi atiyor. Saglikli gorunuyor ama ben cok kotuyum.allahim ins onu benden almaz
Maşallah:) Allahım 38. haftaları da göstersinbende rüyamda geçenlerde kucaağımda erkek bebek vardı ama eşimin kuzeninin çocuğuymuş ama çok küçük olduğu halde konuşuyormuş öyle ilginç bir rüya gördüm
bende 8. haftanın içindeyim canım 7+4 bugun az kalmış
geçmiş olsun aynı durum bende de oldu progestan kullanıyorum ara ara kahverengi akıntı devam ediyorSabah korku filmi yasadim resmen. Lavaboya gittigimde kanamam old gordum hemen acile kostuk cok sukur bebegimin kalbi atiyor. Saglikli gorunuyor ama ben cok kotuyum.allahim ins onu benden almaz
Geçmiş olsun. Allahım bi daha yaşatmasın. İlacını kullan ve dinlen. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle...Sabah korku filmi yasadim resmen. Lavaboya gittigimde kanamam old gordum hemen acile kostuk cok sukur bebegimin kalbi atiyor. Saglikli gorunuyor ama ben cok kotuyum.allahim ins onu benden almaz
seninkide baya alıyormuş benim dr umda çok iyi memnunum ama sadece keseyi gördu 2 dakika sürmedi çıkışta para alacağını bile tahmin etmedim normalde ayda bir kere veriliyo sanıyordum biraz koyuyo açıkçası ama dr umdan memnunum ince eleyip sık dokuyo biz biraz geç bebek sahibi olduğumuzdan bizde parayı önemsemiyoruz daha doğrusu eşim önemsemiyo bana gayet te koyuyo 150 olsaydı iyiydi diyorum ama yapacak bişey yok
bilmiyorum ki canım. şimdiki doktorum 12. haftada gel ikili test yapalım ense kalınlıklarına bakalom dedi ama benimki kendisi yapıyor onun için randevu alırken ayrıca belirtmedim.Normalde 6 sında randevum. Ama ben 14 ünde gideceğim aslında belli olmaz bir bakarsın haftaya giderim inanılmaz ozledim cunku :) ikili test için randevu almamız gerekiyormu acaba telefonda biliyormusun?
merhaba sizr bi.sorum olacak sanirim sözlerinde bulanilari baslamistir hafifletmek icin neler yapıyorsunuz kraker ve leblebi dısında
Maşallah:) Allahım 38. haftaları da göstersin
Çok fazla yok. Arada bir yokluyor :)inşallahhh tatlım nasıl kasık ağrın varmı
Çok fazla yok. Arada bir yokluyor :)
Geç uyanırsan öyle olur canım..benimde arada batma şeklinde bugun 1 de uyandım başım da ağrıyor
Geç uyanırsan öyle olur canım..
Ne kadar erken kalkarsan o kadar dinç olursun...
Bi sorun yok Allaha şükür büyümeye çalışıyı şimdilik :)Hadi git hemende güzel güzel haberlerle gel biZe :)
ilacı bi zararı olmuyor canım ben kullandım ilkinde bunda da bugün kullanaya başladım vitamin 3. aydan sonra yazıo doktor
gazz benden sorulurr
o ağrı 9 ay boyunca devam etti bende ve yine başladı hiç gitmemiş gibi aynı ağrı
suziiiiiiiiii kızzzz 2013 temmuz annesi şimdi 2014 ekim annelerindeyim bak adım değişmiş ama sen tanırsın beni
Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
gözün aydın canım. her şeyin yolunda olmasına sevindim. bana akıntı olur normal dedi. bi şey vermedi. 7 haftadan sonra folik asiti bıraktrdı onun yerine multivitamin verdi. içinde folik asit de var. ben de 3 hafta sonra gitcem bebişlerimin ense kalınlığına bakcak doktor amcası
gözünaydın canım inşalahh kalp atışlarınıda duyarsın akıntı bende de baya var bide kasıkta bakma oda bu haftalarda normal oluyomuş Rahim büyüdüğü için
rabbim bebeklerimizi korusun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?