2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bide iki gün önce rüyamda bebeğimi gördüm erkekmiş mavi gözlüymüş ama bizde mavi göz yok kime çekti acep

Sağol canım inş iki hafta nasıl beklenir bilemem aynen benimde kasık ağrılarım oluyo akıntıda oluyo amin canım cümlemizin bebişini korusun sağlıklı doğumlar nasip etsin

tatlım sen iki hafta benim kontrole 3 hafta var napsak ne ile kendimi meşgul etsem
zaman hızla aksınnnn

Gozunaydin canim :) Allahim once kalp atisini duymayi sonea sa aaglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Bi sorun yok Allaha şükür büyümeye çalışıyı şimdilik :)

Normaldede gazlıyım ama bu kadar değil yani son aylardada oluyo gaz sorunu
bebeği ve kalp atışlarını da görürsün inşallah canım bende cumartesi gitmiştim kesenin içinde nokta gördü nerdeyse
bendeki gaz önemli değil de bebekler gazlı olmasın aman ilkinden çok çektim hala tam oturmadı ikincisi bari normal olsun die dua ediyorum

slmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz???????

yaş: 29, şehir: Bursa, ilk bebek, sat: 15 ocak, doktor tahmini doğum: 20 ekim

merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim inş hayırlısıyla alırsın kucağına. Bende bursadanım doktor takıntım var biraz doruk zeynep çolak a gidiyorum ama değiştirsemmi diyorum daha iyi vardır muhtemelen Sen hangi doktora gidiyorsun...

Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim

Merhaba arkadaşlar bir ekim annesi daha geldi aranıza :)
hoşgeldiiiii
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
ilk hamileliğinse söleme bence benim ilki boş gebelik oldu herkese sölemiştik ikincisini sölemedik kızım oldu şimdi yine söledim çok beklediğim bir gebelik değildi allah korusun bi sorun çıksa ilki kadar etkilenmem galiba sen bilirsin yine

Kıslar nasılsınız?
Benm bugün mide bulantılarım çoktu işe gidemedim. tüm gün yattım ancak şimdi kendime gelebildim.
Sizlere birşey sormak istiyorum karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi. 1 dk bile sürmedi geçti sonra. böyle bir şey başına gelen var mı? daha önce sadece kasıkta hafif batmalar oluyordu.

Aramıza hoşgeldin canım. Biz günüm 1 gün geçince test yaptık öğrendik ve hemen annelere söyledik. Akrabalarsa bilmiyo daha Bebeği gördüyseniz kesede söyleyebilirsiniz bence sevinsin onlarda insan zaten herkese ilan etmek istiyo, zor duruyo, onlara söyleyerek rahatlıyoruz biraz

geçmiş olsun canım, bugün bende de oldu aynısı. Gazdan da olabilir diye düşünüyorum, endişelenme normal bi durum bence

ben kalp atışlarını duyduktan sonra yakınlardan başladım söylemeye:) keseyi gördükten sonra eşim ve annem biliyordu sadece. acele etme canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…