Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
bebeği ve kalp atışlarını da görürsün inşallah canım bende cumartesi gitmiştim kesenin içinde nokta gördü nerdeyse
bendeki gaz önemli değil de bebekler gazlı olmasın aman ilkinden çok çektim hala tam oturmadı ikincisi bari normal olsun die dua ediyorum
merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim inş hayırlısıyla alırsın kucağına. Bende bursadanım doktor takıntım var biraz doruk zeynep çolak a gidiyorum ama değiştirsemmi diyorum daha iyi vardır muhtemelen Sen hangi doktora gidiyorsun...
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
ilk hamileliğinse söleme bence benim ilki boş gebelik oldu herkese sölemiştik ikincisini sölemedik kızım oldu şimdi yine söledim çok beklediğim bir gebelik değildi allah korusun bi sorun çıksa ilki kadar etkilenmem galiba sen bilirsin yine
Kıslar nasılsınız?
Benm bugün mide bulantılarım çoktu işe gidemedim. tüm gün yattım ancak şimdi kendime gelebildim.
Sizlere birşey sormak istiyorum karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi. 1 dk bile sürmedi geçti sonra. böyle bir şey başına gelen var mı? daha önce sadece kasıkta hafif batmalar oluyordu.
Aramıza hoşgeldin canım. Biz günüm 1 gün geçince test yaptık öğrendik ve hemen annelere söyledik. Akrabalarsa bilmiyo daha Bebeği gördüyseniz kesede söyleyebilirsiniz bence sevinsin onlarda insan zaten herkese ilan etmek istiyo, zor duruyo, onlara söyleyerek rahatlıyoruz biraz
Kıslar nasılsınız?
Benm bugün mide bulantılarım çoktu işe gidemedim. tüm gün yattım ancak şimdi kendime gelebildim.
Sizlere birşey sormak istiyorum karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi. 1 dk bile sürmedi geçti sonra. böyle bir şey başına gelen var mı? daha önce sadece kasıkta hafif batmalar oluyordu.