2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gözünaydın canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın:)

Sağol canım inş ikinciler daha uslu oluyormuş öyle diyolar bizde ilerde görcez inş uslu sorunsuz olurlar
canım ben 3 kilo aldım bile allahdan boyum uzun eşim sen 9 ayda sen 80 -90 kilo olursun diyo
Verirsin canım kilo hiç dert değil zamanla veriliyo dikkat edersen gidiyo emzirirken çok yiyip almıcan onlar kalıyoda hamilelik kiloları gidiyo ben daha tartılmadım almışımdır ama yüzümden anlıyorum kızımda çok almıştım verdim ama ikincisinde kalıyomuş bunda almamam lazım :)
Merhaba arkadaşlar bir ekim annesi daha geldi aranıza :)
Heyy maşallah ekim annelerimiz çoğalıyo gün geçtikçe hoşgeldin canım
slmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz???????
İyiyiz canım sen nasılsın
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
Ben söyledim canım saklanacak bişey değilki en azından yakınlarına söyle saklamak çok abest kaçıyo Allahın izniyle doğar sende hoşgeldin canım
Kasıkta ağrılar olur canım şimdi bebek yerleşiyo kese büyüyo o yüzden her hamilede kasıklarda ağrı batma olur korkma bişey olmaz Allahın izniyle

iyiyim cnm koçiş gelir birazdan ben sofrayı hazırlıyımm byy

Yok kese gormedik baktrmadik sdce kanda baktik zor tutuorm arkdaslara flan sole
Emek icin:)

Ne guzel ya herkes bana cevap yazmis cok tesekkurler:)

Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim

Canim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim

Canim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim

merhabalar hamişler yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler kızlar bugün serviste az kalsın kusuyordum çok korktum ben. napsam acaba sabah evden çıkmadan yemek mi yesem ki, yada serviste falan mı yesem ya, o değil servistekilere söylemedim de

Sabah cikmadan mideni bastirxak biseyler ye tatlim yoksa servistekilerin ogrenmesi an meselesi:)

hadi canım hayırlısı inşallah kalp atışlarını da görürsünüz.. şampuan mı verdi? vajina için mi. akıntılar benim de oluyor. inşallah geçer..

tebrikler canım. inşallah sağılacakla kucağımıza alırız. valla canım ailelere söylersiniz tabi de akrabalara söylemeyin daha sonra söylersiniz. o kadarını da geç öğrensinler.ilk gebeliğim olumsuz sonuçlanmıştı o yüzden söylemedim. her açıdan kötü oluyor etrafın bilmesi. hem şimdi akrabalar bilse ne olacak iyi niyetle sevinirler belki ama lafta olursun. zamanla söylersin.. ben üç aya kadar söylemeyecektim ama ister istemez duyuluyor. o yüzden özellikle söylemene gerek yok..

Ben almaya razıyım canım hiç kafama takmıyorum valla yeter ki bebeğim iyi olsun tatlım

Canım napıyosun varmı kasık ağrın arada

Sabah cikmadan mideni bastirxak biseyler ye tatlim yoksa servistekilerin ogrenmesi an meselesi:)

sorma, ama benim sabah sabah cnm birşey istemiyor ki , zaten ben sevdiğim birçok yiyeceği artık yiyemez hale geldim . Doktorum da zorlama yok dedi , sabahları halletmem lazım hayırlısıyla

Merhabalar ben yeni geldim eve. Bugun dışardaydık annemle biraz alışveriş biraz yürüyüş yaptık. Sizler nasılsınız? Benim kasık ağrılarım hala geçmedi bu arada sanki gaz ağrısı gibi kasıklarımı kaplamış resmen. Sizler nasılsınız? Yeni gelenler olmuş aramıza hosgeldiniz sefalar getirdiniz Rabbim hepimize sağlıklı bir 9 ay nasip eder inşallah

canım sen folik asit içiyorsun değil mi ne zamana kadar kullanacağız dr bir şey dedi mi.. ya da bundan sonra başka vitaminlerde verir mi acaba.. ben bugün sormaya çalışıyım. bir de benim iğneyi soracağım bitince devam edeceğim sanırım.çünkü rapor da çıkartırdı.. büyük ihtimal ama yine de soruyum.

Aynen bende seninle aynı durumdayım canım doktorumu aradım sorayım diye oda çıkmış konuşamadım 😞😞😞

Ben almaya razıyım canım hiç kafama takmıyorum valla yeter ki bebeğim iyi olsun tatlım

Canım napıyosun varmı kasık ağrın arada

Evet canim bugun baya oldu hala da devm ediyo cok hafif leke de geldi bnde gidip bebegimi gordum Allaha sukur sorun yok kalp atisini da dinletti, haftasiyla uyumlu ,1.03 cm olmus boyu, kese etrafinda kanama flan yok ama yine denprogestana basliyoruz gunde 3 kere hemde...stresten uzak bi hayat ve yatak istirahati verdi:) bu arada hunlarin hepsini kendi dr um diil baska bi dr soledi hata dusuk tehlikesi var lekelenmem oldu ddim diye sonra guvenemeyip kendi de uma gttim hicbisey yok korkmaa git eve dinlenn yat uyu bisey yok dedi sevindim:)

Aynen bende seninle aynı durumdayım canım doktorumu aradım sorayım diye oda çıkmış konuşamadım 😞😞😞

Nedir ki bu? Bende senin gibi cok pimpirikliyim. Eşim cok kızıyor boyle seyler söyleyince. Kotu seyleri alma çekme kendine bebeğimiz iyi diyor. Ama olmuyor işte ben cok merak ettim :s

Evet xanim folic plus jullaniyorum ama bitmek uzere o bitince decavit yazmisti aldim ona baslixakmisim...sende buyuk ihtimal igneye devam edersin tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…