Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
Sağol canım inş ikinciler daha uslu oluyormuş öyle diyolar bizde ilerde görcez inş uslu sorunsuz olurlarbebeği ve kalp atışlarını da görürsün inşallah canım bende cumartesi gitmiştim kesenin içinde nokta gördü nerdeyse
bendeki gaz önemli değil de bebekler gazlı olmasın aman ilkinden çok çektim hala tam oturmadı ikincisi bari normal olsun die dua ediyorum
Verirsin canım kilo hiç dert değil zamanla veriliyo dikkat edersen gidiyo emzirirken çok yiyip almıcan onlar kalıyoda hamilelik kiloları gidiyo ben daha tartılmadım almışımdır ama yüzümden anlıyorum kızımda çok almıştım verdim ama ikincisinde kalıyomuş bunda almamam lazım :)canım ben 3 kilo aldım bile allahdan boyum uzun eşim sen 9 ayda sen 80 -90 kilo olursun diyo
Heyy maşallah ekim annelerimiz çoğalıyo gün geçtikçe hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bir ekim annesi daha geldi aranıza :)
İyiyiz canım sen nasılsınslmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz???????
Ben söyledim canım saklanacak bişey değilki en azından yakınlarına söyle saklamak çok abest kaçıyo Allahın izniyle doğar sende hoşgeldin canımKizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
Kasıkta ağrılar olur canım şimdi bebek yerleşiyo kese büyüyo o yüzden her hamilede kasıklarda ağrı batma olur korkma bişey olmaz Allahın izniyleKıslar nasılsınız?
Benm bugün mide bulantılarım çoktu işe gidemedim. tüm gün yattım ancak şimdi kendime gelebildim.
Sizlere birşey sormak istiyorum karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi. 1 dk bile sürmedi geçti sonra. böyle bir şey başına gelen var mı? daha önce sadece kasıkta hafif batmalar oluyordu.
Gözünaydın canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın:)
Sağol canım inş ikinciler daha uslu oluyormuş öyle diyolar bizde ilerde görcez inş uslu sorunsuz olurlar
Verirsin canım kilo hiç dert değil zamanla veriliyo dikkat edersen gidiyo emzirirken çok yiyip almıcan onlar kalıyoda hamilelik kiloları gidiyo ben daha tartılmadım almışımdır ama yüzümden anlıyorum kızımda çok almıştım verdim ama ikincisinde kalıyomuş bunda almamam lazım :)
Heyy maşallah ekim annelerimiz çoğalıyo gün geçtikçe hoşgeldin canım
İyiyiz canım sen nasılsın
Ben söyledim canım saklanacak bişey değilki en azından yakınlarına söyle saklamak çok abest kaçıyo Allahın izniyle doğar sende hoşgeldin canım
Kasıkta ağrılar olur canım şimdi bebek yerleşiyo kese büyüyo o yüzden her hamilede kasıklarda ağrı batma olur korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Aramıza hoşgeldin canım. Biz günüm 1 gün geçince test yaptık öğrendik ve hemen annelere söyledik. Akrabalarsa bilmiyo dahaBebeği gördüyseniz kesede söyleyebilirsiniz bence sevinsin onlarda insan zaten herkese ilan etmek istiyo, zor duruyo, onlara söyleyerek rahatlıyoruz biraz
ben kalp atışlarını duyduktan sonra yakınlardan başladım söylemeye:) keseyi gördükten sonra eşim ve annem biliyordu sadece. acele etme canım bence.
Sağol canım inş ikinciler daha uslu oluyormuş öyle diyolar bizde ilerde görcez inş uslu sorunsuz olurlar
Verirsin canım kilo hiç dert değil zamanla veriliyo dikkat edersen gidiyo emzirirken çok yiyip almıcan onlar kalıyoda hamilelik kiloları gidiyo ben daha tartılmadım almışımdır ama yüzümden anlıyorum kızımda çok almıştım verdim ama ikincisinde kalıyomuş bunda almamam lazım :)
Ben söyledim canım saklanacak bişey değilki en azından yakınlarına söyle saklamak çok abest kaçıyo Allahın izniyle doğar sende hoşgeldin canım
Kasıkta ağrılar olur canım şimdi bebek yerleşiyo kese büyüyo o yüzden her hamilede kasıklarda ağrı batma olur korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
Canim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim
merhabalar hamişleryeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler kızlar bugün serviste az kalsın kusuyordum çok korktum ben. napsam acaba sabah evden çıkmadan yemek mi yesem ki, yada serviste falan mı yesem ya, o değil servistekilere söylemedim de
hadi canım hayırlısı inşallah kalp atışlarını da görürsünüz.. şampuan mı verdi? vajina için mi. akıntılar benim de oluyor. inşallah geçer..Biz geldik hanımlar dr a gittik kontrol olduk keseyi gördük 6 haftalık dedi ama bebek 1 hafta geriden geliyo dedi beş haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklanırmı dedim olabilir dedi dr um akıntım vardı sordum ilk üç ay fitik önermiyoruz dedi şampuan verdi folik asit yazdı onlara başlıcam iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışlarını duycaz bebeğide görürüz bizdeki durumlar bu şimdilik sizde ne var ne yok :)
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
Canım napıyosun varmı kasık ağrın aradaCanim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim
Sabah cikmadan mideni bastirxak biseyler ye tatlim yoksa servistekilerin ogrenmesi an meselesi:)
Sabah cikmadan mideni bastirxak biseyler ye tatlim yoksa servistekilerin ogrenmesi an meselesi:)
Merhabalar ben yeni geldim eve. Bugun dışardaydık annemle biraz alışveriş biraz yürüyüş yaptık. Sizler nasılsınız? Benim kasık ağrılarım hala geçmedi bu arada sanki gaz ağrısı gibi kasıklarımı kaplamış resmen. Sizler nasılsınız? Yeni gelenler olmuş aramıza hosgeldiniz sefalar getirdiniz Rabbim hepimize sağlıklı bir 9 ay nasip eder inşallah
Ben almaya razıyım canım hiç kafama takmıyorum valla yeter ki bebeğim iyi olsun tatlım
Canım napıyosun varmı kasık ağrın arada
Aynen bende seninle aynı durumdayım canım doktorumu aradım sorayım diye oda çıkmış konuşamadım 😞😞😞
canım sen folik asit içiyorsun değil mi ne zamana kadar kullanacağız dr bir şey dedi mi.. ya da bundan sonra başka vitaminlerde verir mi acaba.. ben bugün sormaya çalışıyım. bir de benim iğneyi soracağım bitince devam edeceğim sanırım.çünkü rapor da çıkartırdı.. büyük ihtimal ama yine de soruyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?