2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Haklisin canim bikac kisiye soledim ben nie boleyimmmmm:)dayanamiorum

Bende çok sabırsızım kan tahlilimi öğrendim hemen annemi kardeşimi en yakın arkadaşımı aradım eşimde annesine babasına ablasına söyledi

Sonra düğün vardı 2 gün sonra salonda ki herkes öğrendi çok heyecanlıydı eşimin ailesi bende neden hemen söyledim diye pişman oldum ama çok şükür ki bebeğimide gördüm rabbim korusun inşallah

Canim bugun bndede cok fazlla kasik agrisi vardi bence buyukmihtimal gazdan kaynaklaniyo

En son ne zaman oldu ki leken
Hamilelik boyunca gelenler bile oluyormuş bebişin çok şükür iyi bol bol dinlen ben bile valla günün çoğunu tv karşısında yatıyorum inan ki rabbim korur inşallah meleklerimizi kuzum

Nedir ki bu? Bende senin gibi cok pimpirikliyim. Eşim cok kızıyor boyle seyler söyleyince. Kotu seyleri alma çekme kendine bebeğimiz iyi diyor. Ama olmuyor işte ben cok merak ettim :s
Dur bakalım ben yarın kesin arıcam sorcam canım eşim varya çıldırıyo bi sorun yok diyo zehir ediyorsun keyfini bile çıkaramıyoruz sayende diyo neler neler işte
Şimdi şöyle diyelim rahim büyüyo ondan ağrı oluyor ben böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum

Evet xanim folic plus jullaniyorum ama bitmek uzere o bitince decavit yazmisti aldim ona baslixakmisim...sende buyuk ihtimal igneye devam edersin tatlim...

Bende folic plus kullanıyorum bide decavit birer tane decaviti yarıladım 10 tane felan kaldı sanırım bu kontrolde sanırım demir hapı yazcak oda varya beni mahvediyo çok yan etkisi var

Bugun geldi leke canim...yaa bugun baya bi konuda stres yaptim gerildim biraz soranlasiklarima vurdu sorra da leke geldi iste

Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.

ayyy ne güzel haberler hayırlı olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın cnmmm

Bugun geldi leke canim...yaa bugun baya bi konuda stres yaptim gerildim biraz soranlasiklarima vurdu sorra da leke geldi iste

dinleneceksiniz ben düşük yaptıgımda ilk önce kahverengi leke gelmişti . hemen dr. a gidin bence

Evet xanim folic plus jullaniyorum ama bitmek uzere o bitince decavit yazmisti aldim ona baslixakmisim...sende buyuk ihtimal igneye devam edersin tatlim...

valla benim dr hiç söylemedi. ben folibol kullanıyorum. bitmesini bekleyemem çok çünkü.:) diğer vitaminlerde almam lazım mı söylemiyor ben soruyum..

Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
bebiş geliyo demek hayırlı olsun hoşgeldin. inş. saglıkla al kucağına. benim ilk gebeliğim bende söylemeyelim dedim ama insan tutamıyo ki :18:

Selam ekim anneleri nasilsiniz bakalimm

kahverengi kanamasi olanlar, hic korkmasin benim hala var, bebis gayet iyi, doktorlarim normal diyor. En onemlisi kendinizi strese sokup bebeginize zarar vermemeniz.

bol bol su icin idrar enfensiyonu engelemek icin . yuzustu yatmamaya calisin . Simdilik bukadar

hamişşşşlerrrr slm ii akşamlar. herkes iyidir bebişlerde inş. yarın ilk kan tahlilerimi vericem bakalım. tırsmıyoda değilim. Allahım her an stresli bi iş bu hamilelik :18: inş. iyi sonuçlar çıkar bugün bebişime bi daha baktım herşey normal küt küt bebeğim büyümüşş annesi yesin onu bi de ben folik asit folbiol kullanıyorum. burda çoğu arkadaş progestan kullanıyorr bana vermedi iki doktorumda neden kullanıyor tehlikeli bi durum için sanırım öylemi (akkah korusun tabi) hepimiziiii ve ilk başlardaki karın , kasık memelerdeki ağrıların adet döngüm içinde daha fazla attığını çözmüş bulunmaktayım. yine adet döngüm deyim memelerde ağrı azalmıştı ama şimdi tekrar çoştu dokunmadan ilk zmanki acı var..

Son düzenleme:

sağol canım mesajınla daha iyi olduk.. :)

önce bebişin iyi olmasını sevindim. benim kahvrengi lekelenmeler var.. gebelikten önce de adetten 1 hafta önce 2 gün vs olurdu. inşallah sorun olmaz.. allah bebişlerimize sağlık versin.

bol su içiyordum önce ama maalesef birkaç gündür bulantılardan içemiyorum. o kadar da atıştırıyorum birşeyler.. içinde bulantı oluyor diye soğudum ne yalan söyleyim..ama içmemiz lazım tekrar dürttüğün için teşekkürler:)

ilk gebeliğimde dr a yüzüstü yatmamda sakınca var mı diye sordum. o da yok dedi.. sağ ya da sola yatmaktansa yüzüstü yatmanı öneririm dedi. tabi ilerde zaten yatamazsın demişti..
ama bebeğimin kalbi durdu..

bu gebeliğimde yüz üstü yatarken rahatsız olduğum resmen kalbim sıkıştı. dedim bu zararlı.. o yüzden tam yüz üstü değil de yarım yüz üstü yatıyorum. yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.

canım sana da soruyum sen bizden daha öndesin.. folibolu ne kadar süre daha içmemiz lazım. başka vitamin de içmemiz gerekir mi? drlara sormayınca söylemiyorlar.

Son düzenleme:

Benim dr sarı akıntı için verdi düşük tehlikem yok önlem için verdi canım allah korusun canım rabbim kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…