Haklisin canim bikac kisiye soledim ben nie boleyimmmmm:)dayanamiorum
Merhabalar ben yeni geldim eve. Bugun dışardaydık annemle biraz alışveriş biraz yürüyüş yaptık. Sizler nasılsınız? Benim kasık ağrılarım hala geçmedi bu arada sanki gaz ağrısı gibi kasıklarımı kaplamış resmen. Sizler nasılsınız? Yeni gelenler olmuş aramıza hosgeldiniz sefalar getirdiniz Rabbim hepimize sağlıklı bir 9 ay nasip eder inşallah
Evet canim bugun baya oldu hala da devm ediyo cok hafif leke de geldi bnde gidip bebegimi gordum Allaha sukur sorun yok kalp atisini da dinletti, haftasiyla uyumlu ,1.03 cm olmus boyu, kese etrafinda kanama flan yok ama yine denprogestana basliyoruz gunde 3 kere hemde...stresten uzak bi hayat ve yatak istirahati verdi:) bu arada hunlarin hepsini kendi dr um diil baska bi dr soledi hata dusuk tehlikesi var lekelenmem oldu ddim diye sonra guvenemeyip kendi de uma gttim hicbisey yok korkmaa git eve dinlenn yat uyu bisey yok dedi sevindim:)
Dur bakalım ben yarın kesin arıcam sorcam canım eşim varya çıldırıyo bi sorun yok diyo zehir ediyorsun keyfini bile çıkaramıyoruz sayende diyo neler neler işteNedir ki bu? Bende senin gibi cok pimpirikliyim. Eşim cok kızıyor boyle seyler söyleyince. Kotu seyleri alma çekme kendine bebeğimiz iyi diyor. Ama olmuyor işte ben cok merak ettim :s
Evet xanim folic plus jullaniyorum ama bitmek uzere o bitince decavit yazmisti aldim ona baslixakmisim...sende buyuk ihtimal igneye devam edersin tatlim...
En son ne zaman oldu ki leken
Hamilelik boyunca gelenler bile oluyormuş bebişin çok şükür iyi bol bol dinlen ben bile valla günün çoğunu tv karşısında yatıyorum inan ki rabbim korur inşallah meleklerimizi kuzum
Dur bakalım ben yarın kesin arıcam sorcam canım eşim varya çıldırıyo bi sorun yok diyo zehir ediyorsun keyfini bile çıkaramıyoruz sayende diyo neler neler işte
Şimdi şöyle diyelim rahim büyüyo ondan ağrı oluyor ben böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum
Bugun geldi leke canim...yaa bugun baya bi konuda stres yaptim gerildim biraz soranlasiklarima vurdu sorra da leke geldi iste
Merhaba bende bugun ogrendim hamile oldugumu benim 2.bebegim olacak insallah.bir tane 2.5 yasinda oglum var 2011 temmuz annesiyim.daha kese ve kalp atisini gormedik cok ailece heyecanliyiz.
Bugun geldi leke canim...yaa bugun baya bi konuda stres yaptim gerildim biraz soranlasiklarima vurdu sorra da leke geldi iste
Evet xanim folic plus jullaniyorum ama bitmek uzere o bitince decavit yazmisti aldim ona baslixakmisim...sende buyuk ihtimal igneye devam edersin tatlim...
Kizlar ben de ekim annesi olcam allah izin verirse.suan 1 ay 4 gunlk hamileymsm.18 inde kalp atisna bakcaz.siz bu zamanlarda solediniz mi akrabalara. Ben solemek istiom soleme dio esim
[
yaş 29
şehir manisa
ilk gebelik
son adet 29 aralık 2013
tahmini doğum 5 ekim
dinleneceksiniz ben düşük yaptıgımda ilk önce kahverengi leke gelmişti . hemen dr. a gidin bence
Ya hiç bişeyi takma kafana canım boşver hiç bişey canını sıkma kontrolün ne zaman canım
Pazartesi gidicem bidaha canim bakalim insallah haberler iyi olur
Selam ekim anneleri nasilsiniz bakalimm
kahverengi kanamasi olanlar, hic korkmasin benim hala var, bebis gayet iyi, doktorlarim normal diyor. En onemlisi kendinizi strese sokup bebeginize zarar vermemeniz.
bol bol su icin idrar enfensiyonu engelemek icin . yuzustu yatmamaya calisin . Simdilik bukadar
hamişşşşlerrrr slm ii akşamlar. herkes iyidir bebişlerde inş.yarın ilk kan tahlilerimi vericem bakalım. tırmıyoda değilim. Allahım her an stresli bi iş bu hamilelik :18: inş. iyi sonuçlar çıkar bugün bebişime bi daha baktım herşey normal küt küt bebeğim büyümüşş annesi yesin onu bi de ben folik asit folbiol kullanıyorum. burda çoğu arkadaş progestan kullanıyorr bana vermedi iki doktorumda neden kullanıyor tehlikeli bi durum için sanırım öylemi (akkah korusun tabi) hepimiziiii
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun sr arayıp söyledin mi belki erken çağırırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?