Kaç gün geçti reglinkızlar 13.25 kan değeri gebelik olabilirmi? arkadaş aradı da şimdi merak ettim???:26::26:
Yok canim zaten dr dan geldim bisey olsa erken gel derdi
kızlar 13.25 kan değeri gebelik olabilirmi? arkadaş aradı da şimdi merak ettim???:26::26:
RABBİM nasıp ederse bende ekım anne adayıyım.7 haftalgz.sorunsuz,saglklı br gebelık gecrmek dılegyle ınsallah
sağol canım mesajınla daha iyi olduk.. :)
önce bebişin iyi olmasını sevindim. benim kahvrengi lekelenmeler var.. gebelikten önce de adetten 1 hafta önce 2 gün vs olurdu. inşallah sorun olmaz.. allah bebişlerimize sağlık versin.
bol su içiyordum önce ama maalesef birkaç gündür bulantılardan içemiyorum. o kadar da atıştırıyorum birşeyler.. içinde bulantı oluyor diye soğudum ne yalan söyleyim..ama içmemiz lazım tekrar dürttüğün için teşekkürler:)
ilk gebeliğimde dr a yüzüstü yatmamda sakınca var mı diye sordum. o da yok dedi.. sağ ya da sola yatmaktansa yüzüstü yatmanı öneririm dedi. tabi ilerde zaten yatamazsın demişti..
ama bebeğimin kalbi durdu..
bu gebeliğimde yüz üstü yatarken rahatsız olduğum resmen kalbim sıkıştı. dedim bu zararlı.. o yüzden tam yüz üstü değil de yarım yüz üstü yatıyorum. yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.
canım sana da soruyum sen bizden daha öndesin.. folibolu ne kadar süre daha içmemiz lazım. başka vitamin de içmemiz gerekir mi? drlara sormayınca söylemiyorlar.
Canim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim
ne demek cnm tabiki yazcaz paylaşacak çok şeyimiz olackNe guzel ya herkes bana cevap yazmis cok tesekkurler:)
Sağol cnm evet cnm vajina için fitil vermedi ilk üç ay önermiyolarmışhadi canım hayırlısı inşallah kalp atışlarını da görürsünüz.. şampuan mı verdi? vajina için mi. akıntılar benim de oluyor. inşallah geçer..
tebrikler canım. inşallah sağılacakla kucağımıza alırız. valla canım ailelere söylersiniz tabi de akrabalara söylemeyin daha sonra söylersiniz. o kadarını da geç öğrensinler.ilk gebeliğim olumsuz sonuçlanmıştı o yüzden söylemedim. her açıdan kötü oluyor etrafın bilmesi. hem şimdi akrabalar bilse ne olacak iyi niyetle sevinirler belki ama lafta olursun. zamanla söylersin.. ben üç aya kadar söylemeyecektim ama ister istemez duyuluyor. o yüzden özellikle söylemene gerek yok..
aynen cnm ama dikkat etmektede fayda varBen almaya razıyım canım hiç kafama takmıyorum valla yeter ki bebeğim iyi olsun tatlım
Canım napıyosun varmı kasık ağrın arada
ayy ne güzel mide bulantısı yaşamaman bende bekliyorum olacakmı diye inş olmazRahat merak etme, benim hamileligi ogrnedigimden beri kahverengi kanamam oldu, doktor normal dedi, ve bircok doktor gordu, amerikada yasiyorum burdaki doktorlar daha pinpirikli oldugu icin en ufak seyde arastirma yapiyorlar. Normal dedi hepsi. hatta az kanaman varsa hemen telas yapma oda normal sekerimtabi kasik agrisi olmadan bir kanama sekli normal, hem agri hem kanaman olursa o biraz tehlikeli gibi.
yuzustu konusunda, doktorum sag sol ve sirtustu yat dedi, yuzustu yatma dedi, ileriki donemlerde zaten sadece sol tarafa yaticaz
benim doktorum ayrica folik asiti vermedi, vitamin verdi demir ilaci verdi, vitaminin icinde folik asit te var. senin sordugun folibolu folik asit mi bilmiyorum. ama dedigim gibi iki ilac verdi. progesteran falan vermedi.
bol suya devam :)) mide bulantin varsa sabahlari, yataktan kalkmadan bir kac cubuk kraker onerdi doktorum. ama bana gerek kalmadi cunki mide bulantisi cok istememe ragmen yasamadim hic:)))
Iyi Akşamlar kizlarrrr Nasılsıniz iyisinizdir inş
Ben de bugun doktora gittim maalesef alttan
Enfeksiyon kapmisim offf çok kötüydum krem falan
Verince duzeldim çok şükür aman dikkatli olun hamilelikte enfeksiyon çok kötü bir illet aramıza
Yeni arkadaşlar gelmisler hosgelmisler inssss sağlıcakla kucaklarimiza alirizzz meleklerimizi
allah kucagına almaı nasip etsin..bende ekim annesi olacagım inşlallah..daha önce benimde bir kürtajım var.o yüzden bende cok tedirginim...seninkinin nedenini öğrenebildiniz mi..benim genetikte bir sıkıntı oldugundan düşmüş..inş..bu sefer sagsaglim kucagımıza almak nasip olur..
Aranızda yüzükle cinsiyet belirleme testi yapan varmı :)
RABBİM nasıp ederse bende ekım anne adayıyım.7 haftalgz.sorunsuz,saglklı br gebelık gecrmek dılegyle ınsallah
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?