2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
RABBİM nasıp ederse bende ekım anne adayıyım.7 haftalgz.sorunsuz,saglklı br gebelık gecrmek dılegyle ınsallah

Rahat merak etme, benim hamileligi ogrnedigimden beri kahverengi kanamam oldu, doktor normal dedi, ve bircok doktor gordu, amerikada yasiyorum burdaki doktorlar daha pinpirikli oldugu icin en ufak seyde arastirma yapiyorlar. Normal dedi hepsi. hatta az kanaman varsa hemen telas yapma oda normal sekerim tabi kasik agrisi olmadan bir kanama sekli normal, hem agri hem kanaman olursa o biraz tehlikeli gibi.

yuzustu konusunda, doktorum sag sol ve sirtustu yat dedi, yuzustu yatma dedi, ileriki donemlerde zaten sadece sol tarafa yaticaz

benim doktorum ayrica folik asiti vermedi, vitamin verdi demir ilaci verdi, vitaminin icinde folik asit te var. senin sordugun folibolu folik asit mi bilmiyorum. ama dedigim gibi iki ilac verdi. progesteran falan vermedi.

bol suya devam :)) mide bulantin varsa sabahlari, yataktan kalkmadan bir kac cubuk kraker onerdi doktorum. ama bana gerek kalmadi cunki mide bulantisi cok istememe ragmen yasamadim hic:)))

buarada esimde alisti kahverengi lekenmenin normal oldugunu cunki doktorlarla oda gorusuyor:)) ben bazen soyluyorum kahverengi lekelenmem var diye , oda normal normal merak etme diyor:))))

Iyi Akşamlar kizlarrrr Nasılsıniz iyisinizdir inş
Ben de bugun doktora gittim maalesef alttan
Enfeksiyon kapmisim offf çok kötüydum krem falan
Verince duzeldim çok şükür aman dikkatli olun hamilelikte enfeksiyon çok kötü bir illet aramıza
Yeni arkadaşlar gelmisler hosgelmisler inssss sağlıcakla kucaklarimiza alirizzz meleklerimizi

Canim ben 7+3 gunlugum Allaha cok sukur kalp atislarini da gordum ama hala ailelere soleyemedik bizim 2 defa dusuk tecrubemiz var diye korkuyoruz sen bilirsin ama biraz daha bekleyebilirsin bence canim

allah kucagına almaı nasip etsin..bende ekim annesi olacagım inşlallah..daha önce benimde bir kürtajım var.o yüzden bende cok tedirginim...seninkinin nedenini öğrenebildiniz mi..benim genetikte bir sıkıntı oldugundan düşmüş..inş..bu sefer sagsaglim kucagımıza almak nasip olur..

Ne guzel ya herkes bana cevap yazmis cok tesekkurler:)
ne demek cnm tabiki yazcaz paylaşacak çok şeyimiz olack
Sağol cnm evet cnm vajina için fitil vermedi ilk üç ay önermiyolarmış
Ben almaya razıyım canım hiç kafama takmıyorum valla yeter ki bebeğim iyi olsun tatlım

Canım napıyosun varmı kasık ağrın arada
aynen cnm ama dikkat etmektede fayda var

ayy ne güzel mide bulantısı yaşamaman bende bekliyorum olacakmı diye inş olmaz

geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım

Bide kızlar bişy sorcam bende sabahları kahvaltıdan sonra çarpıntı.oluyo halsiz kalıyorum sizdede varmı çayda çarpıntı yaparmış oluyomu sizde:26::26:

Evet canim ben 2 kere bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum sonra yapilan tahlillerde kan pihtilasmasi sorunum oldugu cikti...suan hem kan sulandirici aspirin kullaniyorum hemde heraksam gobekten igne vuruyorum kendime...insallah Allahim bu defa saglikla kucagimiza almayi nasip eder...

Aranızda yüzükle cinsiyet belirleme testi yapan varmı :)

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

Yapmaa( cok uzgunum canim inan cok uzgunumm ne denilebilir kii(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…