2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

canımmmmm sabırlı ve sakin ol olurmu çok zor sanada nasip etcek inş. arkadaşım dularım seninle inan çok üzüldümmmm...

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

canım inanki çok üzüldüm içim çok acıdı (( ne diyeceğimi hiç bilmiyorum bol bol dua et rabbime sığın herşey ondan geliyo inşallah bigün rabbim kucağına almayı nasip etsin..bugün hastanede biri vardı 4 kez düşük yapmış ve 5.de rabbim nasip etmiş allahtan umut kesilmez..rabbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana hep dualarımda olucaksın inşallahh kendine çok iyi bak...........

Ben bursaya yeni geri taşındım, öğrenir öğrenmez istanbulda kendi dr uma gittim, ilk 9-12 haftayı onunla tamamlayıp bursaya geçicem, acıbadem de istanbuldaki dr um, o yüzden bursada da acıbadem e giderim sistemde bütün tahliller vs var diye

Okuyunca çok üzüldüm. Rabbim sabir versin canim.Daha once 4 kez kaybettim bebegimi oglum 5. Hamileligimde geldi. Vardir herşeyin bir hikmeti.şimdi sana ne söylersek teselli etmez Rabbim en yakin zamnda guldursun yüzünü arkadaşım (

Zeynepcim ilk sayfadaki tabloyu alıntıla. Ozaman listeye ekliyor boyle yasıyorsun ama seni göremeyebilir.

Canım öyle yaptım ama görmedi.gene yapayim ozaman :)))) Canım ben İstanbul da yaşıyorum bu aralar işler yoğun çok giremedim.neyseki haftaya yoğunluğum olmıcak bu kadar :))) namazlarınıda erteleme canım ara sıra iyi değil.önemsemeye çalış Allah nasip eder ama nefsimiz etmez...sorun o! Acıbadem'e çok geliyorum ben orda otuyordum annemlerle evlinince Atakent de geldim

Çok geçmiş olsun.. Bu haberlere çok üzülüyorum ...

Merhaba guzel anneler ben sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum iki oglum var biri 4.5 biride 1.5 bir kizim olur umuduyla simdi tekrar hamileyim kismetse ekim annesi olucam.bugun doktoruma gittim keseyi gordum mutluydum ama doktorum artik bir sureligine calismiycagini biraktigini soyleyince yikildim yillardir arkadas gibiydik 3.sezaryen olacagi icin doktorumda o oldugu icin hic korkum yoktu.offf ya cok uzuldum karmancorman oldum ne dusunecegimide sasirdim dogumu dusunmekten stres oldum :))

ayy ne güzel mide bulantısı yaşamaman bende bekliyorum olacakmı diye inş olmaz

geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım
Sağolasın cnm
Bide kızlar bişy sorcam bende sabahları kahvaltıdan sonra çarpıntı.oluyo halsiz kalıyorum sizdede varmı çayda çarpıntı yaparmış oluyomu sizde:26::26:
Canim bende sabahları aşırı derecede , halsizlik
Oluyo ama o senin bahsettiğin çarpıntı olmuyo
Allahallah niye o oluyoki:44::44: istersen doktoruna
Sor inş önemli bişey yoktur:)))

Kızlar kilo alan varmıııı :))) (
Eweeeeeet ben varimmmmm 1.5 kg aldım poffffff zaten
Balık etli hamile kaldım napcam sonra bilmiyorum (
Doğumdan sonrasını düşündükçe deli oluyorum insssss hemen veririz
Hoşgeldin canım Allah bagislasin yakisiklilarini insssss
Rabbim bu bebeğini kalbine göre verir doktorun içinde gerçekten üzüldüm üzme kendini bebeğin
Icin inş karsina güvene bilecegin başka doktor çıkar: )))))

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim kolaylık sabir versin....

Hoşgeldin canım Allah bagislasin yakisiklilarini insssss
Rabbim bu bebeğini kalbine göre verir doktorun içinde gerçekten üzüldüm üzme kendini bebeğin
Icin inş karsina güvene bilecegin başka doktor çıkar: )))))[/QUOTE]

COok cok tesekkur ederim guzel dileklerine Allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin saglikli dogumlar nasip etsin :))

Keşke açmasaydım kk yı gece gece dedirtti bu haber çokk üzüldüm çoook rabbim sabır ve en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

Nasil yapiliyomus canim ben hic bilmiyorum onu

Günaydın canım sac telinle yüzüğünü bağlıyorsun sac telinin uçlarından tutup sol avcının içine alıp 3 ihlas 1 fatiha okuyorsun sonra sağ eline aluyorsun yüzüğü ve sol eline 3 kere vuruyorsun sol elin karnının hizasında duracak sağ elinle yüzüğü bağladığın sac telini tutuyorsun sonra düşük yaptıysanız yada aldırdıysanız cocuk sayınıza göre yüzük dönmeye yada sağa sola gitmeye baslıyor kendiliğinden. Valla bana cok saçma geldi ama yapmadan da kendimi alamadım ki bence yalnış yaptım ama kız çıktı göreceği bakalım 3 hafta sonra :)

Inanılmaz üzüldüm Rabbim acını dindirsin yeni şanslar versin sana. Rabbim neylerse güzel eyler eminim vardır bunda da bi hayır. Metin olmaya çalış Rabbim dayanma gücü versin sana kıyamam cok üzüldüm

Hayırlı sabahlar canım. Sabah üzcü bi haber gördüm....

5n1k ya çok üzüldüm, çoook geçmiş olsun, Rabbim sabır versin
Ben de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..
Hem de 4. hamilelikmiş..
Çok zor bir durum insanın 4 kez yıkılması. İçim bi tuhaf oldu ya.

Hayırlı sabahlar kızlar...
Hayırlı sabahlar canımcım :) bhcg 30 du dün 80 olmuş MaşALLAH...bir de karından ultrosanbaktı rahim kalınlaşması varmı diye.şükür o da normal çıktı.progestan
İçmiceksin gerek yok dedi.içmiyorum ,sadece günde 1 tane folik asit al dedi.folidoce kullanıyodum ben 400 mcg lik.ona devam et dedi.6 mart perşembeye kese için tandevu verdi ..bakalım görüncekmi...? Bir de sende yerleşme kanaması oldumu ve ne zaman oldu canım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…