gebelik başlamış.istiyor mu arkadaşın?
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim inş hayırlısıyla alırsın kucağına. Bende bursadanım doktor takıntım var biraz doruk zeynep çolak a gidiyorum ama değiştirsemmi diyorum daha iyi vardır muhtemelenSen hangi doktora gidiyorsun...
Zeynepcim ilk sayfadaki tabloyu alıntıla. Ozaman listeye ekliyor boyle yasıyorsun ama seni göremeyebilir.
Çok geçmiş olsun.. Bu haberlere çok üzülüyorum ...Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Sağolasın cnmayy ne güzel mide bulantısı yaşamaman bende bekliyorum olacakmı diye inş olmaz
geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım
Canim bende sabahları aşırı derecede , halsizlikBide kızlar bişy sorcam bende sabahları kahvaltıdan sonra çarpıntı.oluyo halsiz kalıyorum sizdede varmı çayda çarpıntı yaparmış oluyomu sizde:26::26:
Eweeeeeet ben varimmmmm 1.5 kg aldım poffffff zatenKızlar kilo alan varmıııı :)))(
Hoşgeldin canım Allah bagislasin yakisiklilarini insssssMerhaba guzel anneler ben sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum iki oglum var biri 4.5 biride 1.5 bir kizim olur umuduyla simdi tekrar hamileyim kismetse ekim annesi olucam.bugun doktoruma gittim keseyi gordum mutluydum ama doktorum artik bir sureligine calismiycagini biraktigini soyleyince yikildim yillardir arkadas gibiydik 3.sezaryen olacagi icin doktorumda o oldugu icin hic korkum yoktu.offf ya cok uzuldum karmancorman oldum ne dusunecegimide sasirdim dogumu dusunmekten stres oldum :))
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim kolaylık sabir versin....Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Nasil yapiliyomus canim ben hic bilmiyorum onu
Hayırlı sabahlar kızlar...
Ben de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..Hayırlı sabahlar canım. Sabah üzcü bi haber gördüm....
5n1k ya çok üzüldüm, çoook geçmiş olsun, Rabbim sabır versin
Hayırlı sabahlar canımcım :) bhcg 30 du dün 80 olmuşHayırlı sabahlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?