2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Mrb kızlar inş ben de Ekim annesi olmam bgn5+5 . Daha önce bir kürtaj bir de kimyasal gebeliğim var.hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsak rahatlıcam

Ayy böyle güzel haberler de geliyor ya inanılmaz mutlu oluyorum
Hayırlı olsun canım gözümüz aydın :))))))))))
Ben de folik asit kullanıyorum:) Tok karnıma 1 tane...
Yerleşme kanaması hiç olmadı bende canım:)

Ben de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..
Hem de 4. hamilelikmiş..
Çok zor bir durum insanın 4 kez yıkılması. İçim bi tuhaf oldu ya.

Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder ve kucağını doldurur inşallah. 4 defa aynı şeyle karşılaşması çok kötü bişey tabi. Onun için dua edelim , Rabbim ikiz verir bidahakine sağlıklı sıhhatli doğurur kucağına alır inşallah. Benimde bi kürtajım var ya İnsan böyle şeyler duyunca korkuyo Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.

RABBİM nasıp ederse bende ekım anne adayıyım.7 haftalgz.sorunsuz,saglklı br gebelık gecrmek dılegyle ınsallah

hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun sen bu yolda çok uğraş verenlerdensin , diğer topikten biliyorum ben Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

kaykut ve kuğu hoşgeldiniz Benim 5 ya da 6. haftada normalde sarı olan akıntım gri kahverengi arası bi renge bürünüp günde 1 sefer peçeteye geliyodu. 2-3 gün sürdü sonra sarıya döndü. Bu yerleşme kanaması sayılır mı aceba.
Bi de kızlar doktor bana kansızlık olduğu için demir hapı verdi, folbiolu bıraktım. Kullandığım ilacın içinde folik asitte varmış. Yeterli olurmu gramajı dedim, normalde folbiolde bulunan doz fazla dedi onu haftada iki defa alsanda yeterdi, bunu hergün alıyosun kafi gelir dedi. Kansızlık sorunu yaşayan var mı, hamilelikte önemli bi sorun. Test yaptırmadıysanız yaptırın arkadaşlar.

Amin... Allahım kimseye yaşatmasın..
Allahım hayırlısıyla en tezinden nasip etsin ve kucağına alsın inşallah...

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

çok geçmiş olsun , Rabbim bu yolda yardımcın olsun inş...

Kızlar ya bu çatlak kremleri ne kadar fiyat olarak?
İnternete yazıyorum 50den aşağı yok. Bu kadar pahalı mı???

Evet canım binlerce şükür olsun..Allah kimseye aratmasın isteyen herekse hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin...
folik asitin recetesinde yeemklerden önce diye yazıyor benim.aç alıyorum ben.afada kasıklarıma iğne batar gibi yada sinek ısırıgı gibi oluyo geçiyo.yabenim gebelik haftam ne iimdi heryerde farklı yazıyo.sat ım 27 ocak aset döngüm 30.
Sen keseyi ne zaman görmüştün .

günaydın beni eklerseniz sevinirim.. 26 yaşındayım ilk bebegim olucak boş gebelik sonrasında.. sat 10 ocak.. bebiş muhtemelen 17 ekimde gelcek bide diyarbakırdayız tayinciyiz

günaydın hamişler
benim bulantı var. ekmek arası peynir zeytin yaptım.ama yine de var. su içiyorum daha çok bulanıyor.

5n1k hani şuan teselli değil senin istediğin biliyorum ama demek ki biraz daha sabır göstermen lazımmış..allah o sabırı ve gücü verir inşallah..

tsk ederim canim benjm uzunca bi ugras sonundq geldi minikim :)) siz nasılsıniz

saol canım benim cok şukur şimdi iiyiz şimdi tatlı mucadele baslıyacak senin önce kese sonra bebeiş sonra kalp atısı sonra cinsiyet devamı geliyo rabbim kucagımıza almayı nasip etsin bildiğim kadar yardımcı olacagım birsey varsa her zaman yanınızdayız miniğinle

bayanlar günde yaklaşık 2 litre su içerdim ama hamile kaldığımdan beri 1 bardak suda midem alt üst oluyor. hiç su içemiyorum. aç veya tok farketmiyor midem suyu kabul etmiyor. sizde de bunu yaşayan var mı? ne yapmam lazım, bebeğim susuz kalacak diye korkuyorum.:26:

bende senin gibiyim su içerken bile bulanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…