2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum bebişlerinzle bişi sorcam kızlar benm meleğim 5 haftlık dedi doktorumz ve 5 martta hem klp atışı ve kontorol için gidecz siz kaçıncı haftada duydunz inş bende duymak nasip olur hayırlısıyla dualrınızı eksk etmeyin olurmu

sanada güzel günlerr olsun... ben 6. haftada duydum cnm ilk kalp atışını. sizede nasip olur Allahın izniyle inş.. dualar sana ve tüm hamişlere inş...

Son düzenleme:
sanada güzel günlerr olsun... ben 6. haftada duydum cnm ilk kalp atışını. sizede nasip olur Allahın izniyle inş.. dualar sana ve tüm hamişlere inş...

İnş canım ikinci denemem bu inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr meleğimiallhım butun istyen ve dilyen herkese nasip etsin inş bide canım bebeğide görebiliyormusun acaba :26:benm ilk hamişliğim ya bilmiyorum

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

Canım ne söyleyeceğimi bilmiyorum,çok üzüldüm...Ne söylesem boş geleceğini biliyorum,Allah sabır versin...

6. hafta içinde görmüştüm canım.
Sen şimdi haftasını kafana takma.
Ultrasonda keseyi gördüğü zaman kaç haftalık görünüyor diye sorarsın.
Bi de ultrason çıktısında yazıyor zaten :)
Arada bi iğne batar, arada bi tam içine ağrı girer:)
Bunlar olur canım

Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))

Kese için 6. hafta, kalp atımı için 8. haftada gitmiştim canım:)

slm arkadaslar....

bulanti icin birsey önere bilirmsiniz?
benim demir eksikliyi varmis, hap aliyorum doktorum önderdi ama ne zaman alirsam dahada cok istifa ediyorum..cok kötü oluyorum...hata dün öleceyim sandim...

slm arkadaslar....

bulanti icin birsey önere bilirmsiniz?
benim demir eksikliyi varmis, hap aliyorum doktorum önderdi ama ne zaman alirsam dahada cok istifa ediyorum..cok kötü oluyorum...hata dün öleceyim sandim...

Başka nir ilaç kullanmaya çalış canım değiştir yani ilacını bence

Maaşallah kocaman olmuş yeğenimiz. Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça Bende 10+3 ken gideceğim hemen hemen aynı olur herhalde.

maşallah canım meleğine allhım saglıklı sıhatli kucagına aldırsın inşbize de duanı eksk etme cnım

Maaşallah kocaman olmuş yeğenimiz. Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça Bende 10+3 ken gideceğim hemen hemen aynı olur herhalde.

Yok seninki daha cok kocaman olur ozaman biz bugun 9+6 yız ve bu haldeyiz :) sen gittiğinde daha net görürsün yiğenimizi :))

Canım ben 6+2 de alttan muayene ile duymuştum...

Oyy maşallahhhh
Bi de 3 cm olmuş:)
Anam ne kadar çok büyümüş :/
Demek ki benimki de bu miniğe yakın bir şey oldu
Cinsiyetini de sorsaydın

Gunaydin herkese...

Kizlar sizdede baş ağrısı çok oluyor mu...

Ya nasıl bir agrıdır bu feci şekilde gözlerime vuruyor..

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

Çoooook üzüldüm Allah sabır versin. Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalmanı ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeni nasip etsin İnşallah. İnşirah suresini oku bol bol.

Hayat veren, yaşatan Allah’tır, eceller gelince ölümü gerçekleştirecek olan da Allah’tır. ÂLİ İMRÂN suresi - 156

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. ne güzel bir duygu ya:) kalp atışlarını duydunuz mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…