Pazartesi gidicem bidaha canim bakalim insallah haberler iyi olur
Slm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum bebişlerinzlebişi sorcam kızlar benm meleğim 5 haftlık dedi d oktorumz ve 5 martta hem klp atışı ve kontorol için gidecz siz kaçıncı haftada duydunz inş bende duymak nasip olur hayırlısıyla dualrınızı eksk etmeyin olurmu
sanada güzel günlerr olsun... ben 6. haftada duydum cnm ilk kalp atışını. sizede nasip olur Allahın izniyle inş.. dualar sana ve tüm hamişlere inş...
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
bende senin gibiyimsu içerken bile bulanıyorumm
6. hafta içinde görmüştüm canım.Evet canım binlerce şükür olsun..Allah kimseye aratmasın isteyen herekse hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin...
folik asitin recetesinde yeemkler:2:den önce diye yazıyor benim.aç alıyorum ben.afada kasıklarıma iğne batar gibi yada sinek ısırıgı gibi oluyo geçiyo.yabenim gebelik haftam ne iimdi heryerde farklı yazıyo.sat ım 27 ocak aset döngüm 30.
Sen keseyi ne zaman görmüştün .
Kese için 6. hafta, kalp atımı için 8. haftada gitmiştim canım:)Slm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum bebişlerinzlebişi sorcam kızlar benm meleğim 5 haftlık dedi d oktorumz ve 5 martta hem klp atışı ve kontorol için gidecz siz kaçıncı haftada duydunz inş bende duymak nasip olur hayırlısıyla dualrınızı eksk etmeyin olurmu
Kese için 6. hafta, kalp atımı için 8. haftada gitmiştim canım:)
slm arkadaslar....
bulanti icin birsey önere bilirmsiniz?
benim demir eksikliyi varmis, hap aliyorum doktorum önderdi ama ne zaman alirsam dahada cok istifa ediyorum..cok kötü oluyorum...hata dün öleceyim sandim...
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Maaşallahkocaman olmuş yeğenimiz. Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça Bende 10+3 ken gideceğim hemen hemen aynı olur herhalde.
Slm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum bebişlerinzlebişi sorcam kızlar benm meleğim 5 haftlık dedi d oktorumz ve 5 martta hem klp atışı ve kontorol için gidecz siz kaçıncı haftada duydunz inş bende duymak nasip olur hayırlısıyla dualrınızı eksk etmeyin olurmu
Oyy maşallahhhhTeyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
Eki Görüntüle 998422
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?