2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah canım meleğine allhım saglıklı sıhatli kucagına aldırsın inşbize de duanı eksk etme cnım

Âmin canım âmin. Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Sağlıkla kaçağımıza almayı nasip etsin. Tabi dualarım hepimizle. Ama sana noldu geçmişi okuyamadım henüz

Maşallah canım, Allah cinsiyetini öğrenmeyi de nasip eder inşallah

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. ne güzel bir duygu ya:) kalp atışlarını duydunuz mu peki?

Âmin canım Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Evet 6+3 günlükken görmüştük canım

Canım ben 6+2 de alttan muayene ile duymuştum...

Canım ben meleğimi 24 ünde gördüm çok şükür doktorumz 5 haftlık demişti 5 martta randevu verdi şuan 5+3 günlük mü oluyor ozman 6+2 oluyır sanırım yanlış bilmiyorsam 15 ocak adet tarihim 16 sında tedaviye başladım 31 inde transfer oldum 11 gün öğrendik bu sonuçlara göre nasıl hesaplanıyor anlayamadım bi turlu:26:

Âmin canım benim âmin sen nasıl oldun bakıyım

Ben de bir değişiklik yok, 15 Mart ı bekliyorum bakalım, inşallah o güne kadar bir sorun çıkmaz...

Ama göbeğime iğne yapmak her geçen gün zorlaşıyor.Sanırım altlar ödem olmuş ve iğnenin girmasinde sıkıntı oluşturuyor.Bakalım bebekte bir sorun çıkmasın da...

Âmin canım âmin. Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Sağlıkla kaçağımıza almayı nasip etsin. Tabi dualarım hepimizle. Ama sana noldu geçmişi okuyamadım henüz

Amin canım çok şükür iyim meleğimde iyidr inş 5 martta randevumz var onun heycanı endişesi var işte canm iknci denemm inş meleğim sagıklı sıhatli gelişp klp atışlarında duymak nasip olur

adetinin ilk gününden sayıyorsun kaç günlük hamile olduğunu öyle bulabilirsin 5+4 gün gibi görünüyor 16 sında regl olduysan

masallah 3 cm mi olmuss.....ayy yerim ben onu, ben gecen hafta gittiyimde 3,5 mm di...
kalp atisini falan duydunmu? ben yarin gidecem. bakalim ne dicek kesin bir karar verir herhalde, bir bos gebelikten sonra doktorda dikkatli...yarin belli olacak, allahim hayirlisini versin. cokta korkuyorum

ne kadar sürecek acaba bu? su içemez oldum ya
bende su icemiyorum herseyi geri cikartiyorum...
dün cok kötü oldum...yemek bile yiyemiyorum...

Başka nir ilaç kullanmaya çalış canım değiştir yani ilacını bence

yarin randevum var canim bir sorayim....
icim disima cikiyor..hic demirim kalmamis...

geçmiş olsun canım, iğne neden vuruluyorsun?

adetinin ilk gününden sayıyorsun kaç günlük hamile olduğunu öyle bulabilirsin 5+4 gün gibi görünüyor 16 sında regl olduysan

Canım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:

ben bulantım var dedim doktorum ilaç vermedi, tüm ilaçların yan etkisi var kullanma dedi. ben de dayanıyorum limon kolonyasına:)

ben bulantım var dedim doktorum ilaç vermedi, tüm ilaçların yan etkisi var kullanma dedi. ben de dayanıyorum limon kolonyasına:)

hmm ben almam gerekmis canim demirim sifir olmus..yarin kadin doktorunda zaten randevum var ona soracam birde...
guatr ilaci mecbur almam gerek
demirde sifirlanmis
birde folik asit aliyorum
birde kan incelticisi (bir bos gebeliyim oldu) tedavi yeri önerdi...
yani icim disim hap oldu...ama bebisim icin yaparim napim artik

dün annemde limon kaynatmis icemedim bile....icim disina cikti istifa edecem diye

hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin allah.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun. Inş en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalırsın canım...

First'e...

Canım seni çok merak ettim, leke olayını sabah gördüm, bugün de geç gelince endişelendim açıkçası...

Ne durumdasın tatlım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…