- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
maşallah canım meleğine allhım saglıklı sıhatli kucagına aldırsın inş bize de duanı eksk etme cnım
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. ne güzel bir duygu ya:) kalp atışlarını duydunuz mu peki?
Canım ben 6+2 de alttan muayene ile duymuştum...
Maşallah canım, Allah cinsiyetini öğrenmeyi de nasip eder inşallah
Âmin canım benim âmin sen nasıl oldun bakıyım
Âmin canım âmin. Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Sağlıkla kaçağımıza almayı nasip etsin. Tabi dualarım hepimizle. Ama sana noldu geçmişi okuyamadım henüz
Canım ben meleğimi 24 ünde gördüm çok şükürdoktorumz 5 haftlık demişti 5 martta randevu verdi şuan 5+3 günlük mü oluyor ozman 6+2 oluyır sanırım yanlış bilmiyorsam 15 ocak adet tarihim 16 sında tedaviye başladım 31 inde transfer oldum 11 gün öğrendik bu sonuçlara göre nasıl hesaplanıyor anlayamadım bi turlu:26:
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
bende su icemiyorum herseyi geri cikartiyorum...ne kadar sürecek acaba bu? su içemez oldum ya
Başka nir ilaç kullanmaya çalış canım değiştir yani ilacını bence
Ben de bir değişiklik yok, 15 Mart ı bekliyorum bakalım, inşallah o güne kadar bir sorun çıkmaz...
Ama göbeğime iğne yapmak her geçen gün zorlaşıyor.Sanırım altlar ödem olmuş ve iğnenin girmasinde sıkıntı oluşturuyor.Bakalım bebekte bir sorun çıkmasın da...
adetinin ilk gününden sayıyorsun kaç günlük hamile olduğunu öyle bulabilirsin 5+4 gün gibi görünüyor 16 sında regl olduysan
masallah 3 cm mi olmuss.....ayy yerim ben onu, ben gecen hafta gittiyimde 3,5 mm di...
kalp atisini falan duydunmu? ben yarin gidecem. bakalim ne dicek kesin bir karar verir herhalde, bir bos gebelikten sonra doktorda dikkatli...yarin belli olacak, allahim hayirlisini versin. cokta korkuyorum
bende su icemiyorum herseyi geri cikartiyorum...
dün cok kötü oldum...yemek bile yiyemiyorum...
yarin randevum var canim bir sorayim....
icim disima cikiyor..hic demirim kalmamis...
Canım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:
ultrason çıktın varsa altında yazar. sat diye başlıyor
Yok seninki daha cok kocaman olur ozaman biz bugun 9+6 yız ve bu haldeyiz :) sen gittiğinde daha net görürsün yiğenimizi :))
ben bulantım var dedim doktorum ilaç vermedi, tüm ilaçların yan etkisi var kullanma dedi. ben de dayanıyorum limon kolonyasına:)
hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin allah.
geçmiş olsun canım, iğne neden vuruluyorsun?
Bende kan pıhtılaşması sorunu var canım, o nedenle iğne oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?