aaa çooook geçmiş olsun Allah şifa versin.
ultrason çıktın varsa altında yazar. sat diye başlıyor
hmm ben almam gerekmis canim demirim sifir olmus..yarin kadin doktorunda zaten randevum var ona soracam birde...
guatr ilaci mecbur almam gerek
demirde sifirlanmis
birde folik asit aliyorum
birde kan incelticisi (bir bos gebeliyim oldu) tedavi yeri önerdi...
yani icim disim hap oldu...ama bebisim icin yaparim napim artik
dün annemde limon kaynatmis icemedim bile....icim disina cikti istifa edecem diye
Amin canım çok şükür iyim meleğimde iyidr inş 5 martta randevumz var onun heycanı endişesi var işte canm iknci denemm inş meleğim sagıklı sıhatli gelişp klp atışlarında duymak nasip olur
Hıı takma kafana ya bence hersey cok güzel bir şekilde devam ediyordur içinde. Bende korkuyordum kalbi durdu yok soyle oldu diye eşimi deli ettim günlerdir bugun bi gittik hersey yerinde :) eşim değdi mi bu kadar sıkıntı yaptın kendine dedi artık stres yapmamaya çalışacağım. Emin ol hersey yolunda. Sunu da soyliyim son regli tarihinin ilk günü baz alınıyor hamile kaldığın ilk tarih
masallah 3 cm mi olmuss.....ayy yerim ben onu, ben gecen hafta gittiyimde 3,5 mm di...
kalp atisini falan duydunmu? ben yarin gidecem. bakalim ne dicek kesin bir karar verir herhalde, bir bos gebelikten sonra doktorda dikkatli...yarin belli olacak, allahim hayirlisini versin. cokta korkuyorum
5 hafta canım yani 5+3 günlükallhıma emanet
Evt canım allhıma emanet ettim meleğimi rabbim korusun kollasın inş sglıklı sıhatli olsunda ben başka bişey istemiyorum8 sene sonra gelen mucizem benm allhım çok şükür evt canm şuan 5+3 teyim 5 martta randevum var ozamn 6+2 oluyoz
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin İnşallah. bol bol dua oku inşallah.
Canım şimdi gördüm mesajını, lekelenme devam ediyor mu, yoksa sadece dün 1 kere mi geldi ?
İşte ozaman belki duyabiliriz kalp atışlarını :) gercekten mucizeymiş Rabbim sonuna kadar korusun bebeklerimizi.
saol canım benim cok şukur şimdi iiyiz şimdi tatlı mucadele baslıyacak senin önce kese sonra bebeiş sonra kalp atısı sonra cinsiyet devamı geliyo rabbim kucagımıza almayı nasip etsin bildiğim kadar yardımcı olacagım birsey varsa her zaman yanınızdayız miniğinle
Amin canım ona emanetiz allhım yar ve yrdımcımız olsun inş duymayı nasip edr allhım
Yok tatlim Allaha sukur devam etmiyo dun sadece bi damla geldi o da sanirim biraz stres yaptim arkadasim dun sezeryanla dogum yapti ciktiginda cok sancisi vardi ona uzuldum kasiklarima vurdu flan...sonra dogumun oldugu hastanenin dr una gttim bebegin kalbi atiyo haftasiyla uyumlu suyu da yeterli ama madem leken var o zaman dusuk tehliken var yatiralim seni istetsennoyle takip edelim dedi yok dedim cikip kendi dr uma gttim adama anlattim durumu offf ya odumu kopardin kalbi atmiyo diceksin sandim diyo :) aldi bniniceri bakti bebis gayet ii sorun yok etrafinda kanama da yok ama sen yine de mumkun oldugunca dinlen stres yapma dedi bende utun gun yattim esim saolsun yemek isini flan halletti beni hic kaldirmadi bugun daha iyiyim ama yatmaya devam:)
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
Canım lütfen stres yapma, ben de en çok bunun için uğraşıyorum,inşallah bir daha olmaz,çok şükür ki sorun yok...
5n1k'nın mesajını da okuyunca baya moralim bozuldu... Zaten korkulu ve tedirgindim,iyice beter oldum...
Benim iğne yapmam iyice zorlaştı bu arada, iğne hiçbir yere girmiyor sanki göbeğimde ve çok fazla acıyor.Sende de ilk günlere oranla iğnenin girmesi zorlaştımı ve daha çok acıyor mu?
teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
Canım lütfen stres yapma, ben de en çok bunun için uğraşıyorum,inşallah bir daha olmaz,çok şükür ki sorun yok...
5n1k'nın mesajını da okuyunca baya moralim bozuldu... Zaten korkulu ve tedirgindim,iyice beter oldum...
Benim iğne yapmam iyice zorlaştı bu arada, iğne hiçbir yere girmiyor sanki göbeğimde ve çok fazla acıyor.Sende de ilk günlere oranla iğnenin girmesi zorlaştımı ve daha çok acıyor mu?
Canım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:
Yok tatlim Allaha sukur devam etmiyo dun sadece bi damla geldi o da sanirim biraz stres yaptim arkadasim dun sezeryanla dogum yapti ciktiginda cok sancisi vardi ona uzuldum kasiklarima vurdu flan...sonra dogumun oldugu hastanenin dr una gttim bebegin kalbi atiyo haftasiyla uyumlu suyu da yeterli ama madem leken var o zaman dusuk tehliken var yatiralim seni istetsennoyle takip edelim dedi yok dedim cikip kendi dr uma gttim adama anlattim durumu offf ya odumu kopardin kalbi atmiyo diceksin sandim diyo :) aldi bniniceri bakti bebis gayet ii sorun yok etrafinda kanama da yok ama sen yine de mumkun oldugunca dinlen stres yapma dedi bende utun gun yattim esim saolsun yemek isini flan halletti beni hic kaldirmadi bugun daha iyiyim ama yatmaya devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?