2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aaa bende de guatr var her gün 50 mg levotron alıyorum. bana mide bulantı ilacı vermedi yoksa gyne ferro sanol kullanıyorum ben de. zaten guatr olanların vitamin değerleri hep düşük oluyor. sen hangi ilaçları alıyorsun?

Amin canım çok şükür iyim meleğimde iyidr inş 5 martta randevumz var onun heycanı endişesi var işte canm iknci denemm inş meleğim sagıklı sıhatli gelişp klp atışlarında duymak nasip olur

Hıı takma kafana ya bence hersey cok güzel bir şekilde devam ediyordur içinde. Bende korkuyordum kalbi durdu yok soyle oldu diye eşimi deli ettim günlerdir bugun bi gittik hersey yerinde :) eşim değdi mi bu kadar sıkıntı yaptın kendine dedi artık stres yapmamaya çalışacağım. Emin ol hersey yolunda. Sunu da soyliyim son regli tarihinin ilk günü baz alınıyor hamile kaldığın ilk tarih

Evt canım allhıma emanet ettim meleğimi rabbim korusun kollasın inş sglıklı sıhatli olsunda ben başka bişey istemiyorum 8 sene sonra gelen mucizem benm allhım çok şükür evt canm şuan 5+3 teyim 5 martta randevum var ozamn 6+2 oluyoz

Ben en son gittiğimde doktora 4 mm di. Ozaman duymuştuk kalp atışını 6+3 günlüktük. Kotu seyler düşünme hersey yolunda ve iyi olacak bebeğin seninle. Aa korkma bakıyım hersey yolundaaaa yarın gitte güzel haberlerle gel bize

İşte ozaman belki duyabiliriz kalp atışlarını :) gercekten mucizeymiş Rabbim sonuna kadar korusun bebeklerimizi.

Canım şimdi gördüm mesajını, lekelenme devam ediyor mu, yoksa sadece dün 1 kere mi geldi ?

Yok tatlim Allaha sukur devam etmiyo dun sadece bi damla geldi o da sanirim biraz stres yaptim arkadasim dun sezeryanla dogum yapti ciktiginda cok sancisi vardi ona uzuldum kasiklarima vurdu flan...sonra dogumun oldugu hastanenin dr una gttim bebegin kalbi atiyo haftasiyla uyumlu suyu da yeterli ama madem leken var o zaman dusuk tehliken var yatiralim seni istetsennoyle takip edelim dedi yok dedim cikip kendi dr uma gttim adama anlattim durumu offf ya odumu kopardin kalbi atmiyo diceksin sandim diyo :) aldi bniniceri bakti bebis gayet ii sorun yok etrafinda kanama da yok ama sen yine de mumkun oldugunca dinlen stres yapma dedi bende utun gun yattim esim saolsun yemek isini flan halletti beni hic kaldirmadi bugun daha iyiyim ama yatmaya devam:)

kalp atisini falan duyduk cok şükür 9mm olmus sipam büyümüş 3 gunsur feci bulantilarim oluyo onun dışında iiyiz sizinde ii olmaniza cok sevindim benom minik asagi yerlesmis biraz yukarı çıkması lazimmis ins çıkar onun dışında hersey normal gidio:)

Amin canım ona emanetiz allhım yar ve yrdımcımız olsun inş duymayı nasip edr allhım

Burada duydum kalp atışlarını dinlemek zarar veriyormuş bebek için. Bende dinledim hatta videoya çektim genelde herkes görüyor haberin olsun istedim

Canım lütfen stres yapma, ben de en çok bunun için uğraşıyorum,inşallah bir daha olmaz,çok şükür ki sorun yok...

5n1k'nın mesajını da okuyunca baya moralim bozuldu... Zaten korkulu ve tedirgindim,iyice beter oldum...

Benim iğne yapmam iyice zorlaştı bu arada, iğne hiçbir yere girmiyor sanki göbeğimde ve çok fazla acıyor.Sende de ilk günlere oranla iğnenin girmesi zorlaştımı ve daha çok acıyor mu?

Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

canım inanki çok üzüldüm içim çok acıdı (( ne diyeceğimi hiç bilmiyorum bol bol dua et rabbime sığın herşey ondan geliyo inşallah bigün rabbim kucağına almayı nasip etsin..

Ya bozma moralini. Olabilir Rabbim kimseye boyle kotu seyler yaşatmasın. 5n1k ya Rabbim dayanma gücü versin hiç kolay değil. Ama boyle kotu seyleri kendine çekme. Siz iğne kullanıyorsunuz ki ne acılarla hergün o iğneleri kendinize vuruyorsunuz. Bak ödem oldu diyorsun. Rabbim sizede düsabır versin. Ama sakın kotu seyler düşünme. Kanda gelebilir. Rabbim korusun bana da gelse bende panik olurum ama olağan birsey olarak düşünün. Hersey geçecek dua ediyorum size. Siz beni hiç yalnız bırakmadınız kotu günlerimde. Rabim bebeklerinizi korusun.

maşallah minik kuzuya bende öpüyorum miniği :) ne güzel ya allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.

Masallahh annesii masallahhh nazar degmesinnn kuzunaaa kocamnn olmuss:))
Bu arada yuzuk olayi hakkaten sacmaymis canim ama bede bi denicem:))

Haklisin cnm simdi daha iyiyim merak etme...
Evet igne cok acitmaya basladi bazen sokacakmyer bulamiyorum bacaga gecmeliyiz yada kola...

Canım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:

Yokhe ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. Senin de öyle sanırım. Tüp bebek tedavisinde de sat tarihi baz alınır. Son adet tarihin neyse oradan hesaplamalısın.

Kötü şeylerle beyninizi bulandırmayın lütfen. Sizin bebişleriniz cok iyi ve cok iyi olmaya devam edecek. Hemde bak ne güzel kanama yok etrafında hersey güzel olabilir kan gelebilir bol bol su iç olurmu? Yat bütün gün dinlen. Bırak eşin yapsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…