2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sana da geçmiş olsun Bana da çok dediler üzülme diye bebeğine bişey olcak diye. Hatta babam hastaneye gelmemi istemiyordu bebeğine bişey olur kaç yıl bekledi bu anı benim yüzümden bişey olursa kahrolurum dedi ama ben dinlemedim her gün gittim ziyaretine hergün sevdiği ( en azından yiyebileceği) yemekleri yaptım 1saatlık yol gittim toplu taşıma aracıyla bişey yapamamak çaresiz kalmak o kadar zorki yaptığım yemekleri yemek istemiyordu iştahı hiç yoktu ama benim hatrıma bikaç kaşık yerdi. Ama canım babamı kaybettim evladım babamın vefaatinden 2 ay sonra doğdu mutluluk ve hüzün bir aradaydı

Cnm ben 2012 nisan annesiydim bizim grupta 40 kişi vardı sadece ikisi normal doğurdu ben dahil hepimizi ceşitli nedenlerle sezeryana aldılar benimki doğum pozisyonu almadı mecbur oldum

ah canım bende aynıyım o yüzden seni uyardım. Tecrübeme dayanarak söylüyorum doğum zamanı en çok anlaşan aileler bile anlamsız bir çekişmeye tutuluyor özellikle bir taraf baskınsa diğer tarafı eziyor. Beni lohusalığımda hem çok yalnız bıraktılar hemde uzaktan herşeye yetiştiler eşimi tanıyamaz olmuştum nerdeyse bana düşman olmuştu. Doğum yaptığım gün eşime ne dedilerse doldrmuşlar o gece beni hüngür hüngür ağlattı hastanedeki doktorlar hemşireler lohusa depresyonu yaşadığımı sanıyorlardı ahhh ahhh

aslında korkmuyorum desem yalan olur bizim kızda çok kıskanç inşallah senin kadar değildir :)

mecbur kaldim aldim diyosun hehe yavas yavas baslarsin yaglanmaya ben cok useniyorum vllh, offf bide yaz sicaklarindada yaglanacaz simdiden terler basiyo catlak olayina gelince hic belli olmuyo yani tamamen senin deri yapina bagli...
Bugünden başladım kremlenmeye:)
Bakalım artık bu yaz hiç fit beden olamıcam :))))))))))
Yaz olsa da bi yerlere gitsek diyorum. 7 aylıkken sorun olmaz herhalde:)

Bu arada youtube'da doğum hikayeleri izledim ağlattılar beni yaaa

çatlak tamamen genetik bende başlarda mustela kullandım 1-2 ay falan ama asıl sürmeme gerektiği zamanlarda hiçbişey süremedim ama hiç çatlağım olmadı inşallah bu hamileliğimdede olmaz. Kutularca krem sürüp çatır çatır çatlayanlar var

Olacağın önüne geçemeyiz :) En azından elimizden geleni yaptık amA çatladı deriz:)
Annemin de hiç çatlağı olmadı hiçbişey kullanmamasına rağmen.

kızlar ben 2 yıl sonunda bebeğime kavuştum çok duygusal biriyim dediğin gibi doğum hikayelerine videolara ağlardım. Hatta kontrole gitmiştim sezeryenle yeni doğan bir bebeği görmüştüm yeşil örtünün içinde minicik bacakları çırpınışlarını görünce salya sümük ağlamıştım. Ama kendi doğumumda bi garip duygudaydım ilk bikaç gün hiç benimsiyemedim hatta hiç annelik duygusu falanda hissetmedim eve geldiğimiz gece annemle kardeşime verdim kızımı ben sabaha kadar uyumuşum :) 15 gün meme almadı biberonla besledik öyle oluncada vurdum kafayı yattım. 5-6 gün sonra içime bir sevgi doldu kimseye bırakmadım eşime bile vermedim kızımı tuhaf bi durumdu:)

İnşallah canım biliyorum yaşadığın çok zor ama güçlü olmaya çalış inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Herkeste farklı hissediliyor annelik demek ki :)
Ayy ben nasıl olucam çok merak ediyorum :)
Şimdi deli gibi gün sayıyorum o zaman ne yapıcam çok merak ediyorum. Şapşallaşıp kalır mıyım öyle saf gibi bilmem.
Ben düşünüyorum da insan çok şaşırır çünkü canından bir can doğuyor ve yabancı sana ne olursa olsun. Ya çok ilginç bir şey bu ya. :)

Görüşemiyoruz kaç zamandır canım bırakma bizleri :)
Bulantıların inşallah 3. ay bitiminde uçup gidecek canım. Napalım bazılarımız daha ağır yaşıyoruz ama anne olucaz sonunda:)

Sezeryanı hiç düşünmüyorum ben de doktorum zorunlu demedikçe...
İnşalllah Allahım kısmet eder de annemin beni doğurduğu gibi normal doğururum..
Doğum zamanlarımızı çatı muayenelerimizi zamanı gelince konuşuruz beraberce inaşllah :)))

Şimdi sırada cinsiyet öğrenme var :)
Bakalım bebeklerimizin cinsiyetleri hangilerimizin aynı olacak :)

doğum epüdral sezeryendi Bebegim doğdu sürekli ağlıyor hemşire çok güzel bir kızın oldu dedi sonar yanıma getirdiler bi baktım ayyy bumu güzel kap kara bişey bu odaya çıktık detaylı baktım yüzü hep kıl içinde ama 1 hafta sonra bir tatlı oldu tüyler sarılık gitti dünyanın en tatlı bebeği oldu kızım bir yana dünya bir yana. Genelde ilk anda sersemlik oluyor benimsenmiyormuş ama tam tersine doğduğu anda kucağına alıp bırakmayan annede var

Kuzlar kocam aldı dışarı çıkardı beni hava aldım kuru kayısı aldık eve geldik bii duş aldım kasık ağrım hafifledi ama bulantıya devam

ZeynepRunya ilk çocuk istanbul yaş:30 son adet tarihi:28.12.2013 Tahmini doğum tarihi:05.10.2014

Kuzlar kocam aldı dışarı çıkardı beni hava aldım kuru kayısı aldık eve geldik bii duş aldım kasık ağrım hafifledi ama bulantıya devam

Canım tatlı şeyler giyinecekler dahamda çoğaldığını anladım bulantılarımın bu aralar iyiyim.3,4hafta çok kötüydüm bu hakim iyi Allah îmâ Şükür...az oluyor ve hiç mide bulantısı ilacında almadım 1kere aldım yok sahada kötü oldum.böyle iyi :)))) limonu tavsiye ediyorum ve limonlu kolonya bana çok iyi geliyor çantamda küçük şişe taşıyorum anca :)))))

arada heyecan basıyor yaaa :)))) sanki arada hissediyorum onu kokusunu duyuyorum içimde olmasına rağmen dahada en derinime içime çekiyorum kokusunu oda anlıyor ve bana sarıldığını düşünüyorum :2:

Son düzenleme:

Ben zaten tatlı hiç yemiyorum canım mecburen kayısı bi o limonlu sade soda rahatlatıyo beni kolanya ise arabada benimde yardımcım 😘😘😘

Nasılsın canım tuzlu kraker iyi geliyor bulantiya tatlılar tetikliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…