Canım tatlı şeyler giyinecekler dahamda çoğaldığını anladım bulantılarımın bu aralar iyiyim.3,4hafta çok kötüydüm bu hakim iyi Allah îmâ Şükür...az oluyor ve hiç mide bulantısı ilacında almadım 1kere aldım yok sahada kötü oldum.böyle iyi :)))) limonu tavsiye ediyorum ve limonlu kolonya bana çok iyi geliyor çantamda küçük şişe taşıyorum anca :)))))
Canım tatlı şeyler giyinecekler dahamda çoğaldığını anladım bulantılarımın bu aralar iyiyim.3,4hafta çok kötüydüm bu hakim iyi Allah îmâ Şükür...az oluyor ve hiç mide bulantısı ilacında almadım 1kere aldım yok sahada kötü oldum.böyle iyi :)))) limonu tavsiye ediyorum ve limonlu kolonya bana çok iyi geliyor çantamda küçük şişe taşıyorum anca :)))))
Nasılsın canım tuzlu kraker iyi geliyor bulantiya tatlılar tetikliyor sanki
Aynen canım sadece tuzlu çubuk kraker stoğum azaldı almam lazım nukracım senin kasıkda batma oluyor mu gerçi damla bugun gitti dr normal demiş
Yok canım kasikta batmam olmuyor dün tam kuyruk sokumu kemiği dedigimiz yerde ağrı vardı adet zamanlarim herhalde ondan çünkü onceki adet zamanimdada aynısı oldu.benim mide bulantim yok kokulara karşı hassaslik oldu bir anim bir animi tutmuyor aslında öyle.kuzum phia dan haberin oldu mu senin
Malesef canım haberim oldu ve çok üzüldüm dilerim rabbimden kısa zamanda tekrar sağlıklı gebelik yaşasın tüp bebekti belki şimdi kendiliğinden hamile kalır
Benim de adet günüm normalde yaklaşıyo acaba onundamı etkisi oluyor
Insaallah canım insaallah dualarimiz onun için her zaman.adet zamanı ağrı oluyor canım panik olma yani hatta nefesin kesilmisti benim cutem normal demişti dedigi gibide oldu ağrı oluyor ama geçici
Şuan sen kaçtasın ben 7+6 bayın ulantı çekmeye razıyım bebeğim iyi olsunda randevumda taaaa mart 22 çok var yahuuu
Doktorumun hesabına göre 7+4 yada 5im benim randevum ayin 12sine canım 9 haftalık görmek istedi bakalım Allah a emanetiz.
canım folik asitten günde üç defa foliboldan günde bir defa alınıyor. o kadar çok hap kullanıyorum ki günde üç taneyi ayriyetten almak istemem.Kizlarr aranizda folic plus marka folik asit kullanan varmi? Varsa kac tane aliyo gunde?
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder
hadi bakalım hayırlısı canım.. sonucunu yazdın mı okuyamadım. yarım saattir okuyorum. bitmiyor. şimdi tekrar uyumam lazım işe gidecek sabah çünkü..canım ben 5+6da gördüm bebişimi ve kalbinin fener gibi yanıp söndügünüçok şükür.. bugün akşam randevum var bugün tam 7+0 ilk defa bu sabah kustum neyse canı sagolsun melegimin inşallah bi sorun yoktur.. bide pcde bişey oldu artık foto ekleyemiyorum
Ben dicem zaten o cocuğu çıkartan ben olacağım için benim bakıma ihtiyacım var o an için dicem haklı olarak annem gelsin kalsın yani bebeğime kimse bakmasın yani ben hikaye onlar bebek için geliyorlar etcem etcem bugun telefonda söyledi ne gerek var ya falan dedim ama yok anlatamadım bu gece eşimlede konuşcam o halleder inşallah
sana da geçmiş olsun Bana da çok dediler üzülme diye bebeğine bişey olcak diye. Hatta babam hastaneye gelmemi istemiyordu bebeğine bişey olur kaç yıl bekledi bu anı benim yüzümden bişey olursa kahrolurum dedi ama ben dinlemedim her gün gittim ziyaretine hergün sevdiği ( en azından yiyebileceği) yemekleri yaptım 1saatlık yol gittim toplu taşıma aracıyla bişey yapamamak çaresiz kalmak o kadar zorki yaptığım yemekleri yemek istemiyordu iştahı hiç yoktu ama benim hatrıma bikaç kaşık yerdi. Ama canım babamı kaybettim evladım babamın vefaatinden 2 ay sonra doğdu mutluluk ve hüzün bir aradaydı
Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.
Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.
Gecikmeden sonraki 3. gün görmüştük biz keseyi canım. kan değerin 2000 e yaklaştığında görebiliyorsun. Benim 1 gün geçince 1040 tı. Önce bi kan testi yaptır bence ona göre git.Kızlar benim regl gecikmem 3 gün şuan.karındanultrasonla keseyi ne zamangörebiliyoruz. Ona göre randevu alıcam da.? Vajinal ultrason istemiyorum.bilgilendirrsenz cok sevinirim
Malesef canım haberim oldu ve çok üzüldüm dilerim rabbimden kısa zamanda tekrar sağlıklı gebelik yaşasın tüp bebekti belki şimdi kendiliğinden hamile kalır
Benim de adet günüm normalde yaklaşıyo acaba onundamı etkisi oluyor
Kızlar benim regl gecikmem 3 gün şuan.karındanultrasonla keseyi ne zamangörebiliyoruz. Ona göre randevu alıcam da.? Vajinal ultrason istemiyorum.bilgilendirrsenz cok sevinirim
Merhaba Kızlar,
3 gündür belim yüzünden evde yatıyordumyaptığım ters bir harekette yok ama sağ tarafım çok fena tutuldu. Orada ki kemik sanki etimi oyuyor. Doktor ne bi ilaç ne de krem verdi. yatmaktan başka tedavin yok dedi. Rapor bitti ve bugün işe başladım. Herkes diyor ki neden eğildin, eğilmeden günlük yaşantısını sürdürebilen var mı çok merak ediyorum. Böyle akıl verenlere de gıcık oluyorum.
Bol keyifli, ağrısız sızısız ve bulantısız bir gün diliyorum.
Yaptırdm canım 2 gün çnce 85 cıktı.dr haftaya cumaya randevu verdi ama sormayı unuttum vajinal ultrasonla mı bakıcak. İstemiyorum vajinal.karnımdan ne zamangörünür.Gecikmeden sonraki 3. gün görmüştük biz keseyi canım. kan değerin 2000 e yaklaştığında görebiliyorsun. Benim 1 gün geçince 1040 tı. Önce bi kan testi yaptır bence ona göre git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?