2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben zaten tatlı hiç yemiyorum canım mecburen kayısı bi o limonlu sade soda rahatlatıyo beni kolanya ise arabada benimde yardımcım 😘😘😘

Nasılsın canım tuzlu kraker iyi geliyor bulantiya tatlılar tetikliyor sanki

Ben zaten tatlı hiç yemiyorum canım mecburen kayısı bi o limonlu sade soda rahatlatıyo beni kolanya ise arabada benimde yardımcım 😘😘😘

Aynen canım sadece tuzlu çubuk kraker stoğum azaldı almam lazım nukracım senin kasıkda batma oluyor mu gerçi damla bugun gitti dr normal demiş

Yok canım kasikta batmam olmuyor dün tam kuyruk sokumu kemiği dedigimiz yerde ağrı vardı adet zamanlarim herhalde ondan çünkü onceki adet zamanimdada aynısı oldu.benim mide bulantim yok kokulara karşı hassaslik oldu bir anim bir animi tutmuyor aslında öyle.kuzum phia dan haberin oldu mu senin

Malesef canım haberim oldu ve çok üzüldüm dilerim rabbimden kısa zamanda tekrar sağlıklı gebelik yaşasın tüp bebekti belki şimdi kendiliğinden hamile kalır

Benim de adet günüm normalde yaklaşıyo acaba onundamı etkisi oluyor

Insaallah canım insaallah dualarimiz onun için her zaman.adet zamanı ağrı oluyor canım panik olma yani hatta nefesin kesilmisti benim cutem normal demişti dedigi gibide oldu ağrı oluyor ama geçici

Insaallah canım insaallah dualarimiz onun için her zaman.adet zamanı ağrı oluyor canım panik olma yani hatta nefesin kesilmisti benim cutem normal demişti dedigi gibide oldu ağrı oluyor ama geçici

Şuan sen kaçtasın ben 7+6 ben bulantı çekmeye razıyım bebeğim iyi olsunda randevumda taaaa mart 22 çok var yahuuu

Şuan sen kaçtasın ben 7+6 bayın ulantı çekmeye razıyım bebeğim iyi olsunda randevumda taaaa mart 22 çok var yahuuu

Doktorumun hesabına göre 7+4 yada 5im benim randevum ayin 12sine canım 9 haftalık görmek istedi bakalım Allah a emanetiz.

Doktorumun hesabına göre 7+4 yada 5im benim randevum ayin 12sine canım 9 haftalık görmek istedi bakalım Allah a emanetiz.

Aynen tatlım rabbime emanetiz rabbim korusun meleklerimizi yine bir araya gelelimde konuşuruz kontrolden sonra yaz merak ederim allaha emanet canım

Kizlarr aranizda folic plus marka folik asit kullanan varmi? Varsa kac tane aliyo gunde?
canım folik asitten günde üç defa foliboldan günde bir defa alınıyor. o kadar çok hap kullanıyorum ki günde üç taneyi ayriyetten almak istemem.

selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder

tebrikler canım maşallah.. benim de 7 hafta oldu.. bu cts günü gitsem mi diye düşünüyorum. 1 hafta önce gitmiştim. sonra diyorum en asından 2 hafta geçsin öyle gidiyim. tabi insan endişeleniyor her hafta gitmek istiyor. ama dr bana ne verebilir ki.. önlem olarak clexane verdi zaten. coraspirin de içiyorum. progestanı da vajinaldan alıyorum. folibol içiyorum. ama bunu ve diğer vitamini sormam lazım. tsh için eutroxy kullanıyorum.guatr..

ama yine de dr un görmesi önemli tabi.. ama her zaman da gidilmiyor. cts de çalışıyorum. en iyisi haftaya gidiyim en azından biraz daha büyümüş olur.

hadi bakalım hayırlısı canım.. sonucunu yazdın mı okuyamadım. yarım saattir okuyorum. bitmiyor. şimdi tekrar uyumam lazım işe gidecek sabah çünkü..

canım zaten yanındakiler sana ve mutfak ve yemek işleri için ve pek tabi gelen giden için orda oluyorlar. senin bebeğinle ilgilenmen lazım sadece. üstelik bir de sezeryanla olursan bebeği bile kucağına emzirmek için birisinin vermesi lazım. zaten bebekler o zaman sadece annesinden emmeğe ve uymaya ihtiyacı oluyor. tabi dikkat edilmeye de ihtiyacı oluyor.

Kızlar benim regl gecikmem 3 gün şuan.karındanultrasonla keseyi ne zamangörebiliyoruz. Ona göre randevu alıcam da.? Vajinal ultrason istemiyorum.bilgilendirrsenz cok sevinirim

Başın sağ olsun cnm . Gitmekle bence iyi yapmışsın bir evlat olarak görevin yerine getirmişsin , için rahattır en azından. Rabbim evlatlarına ve size ömür versin

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş. seninde güzel haberlerini bekliyoruz , her zaman bekleriz

Kızlar benim regl gecikmem 3 gün şuan.karındanultrasonla keseyi ne zamangörebiliyoruz. Ona göre randevu alıcam da.? Vajinal ultrason istemiyorum.bilgilendirrsenz cok sevinirim
Gecikmeden sonraki 3. gün görmüştük biz keseyi canım. kan değerin 2000 e yaklaştığında görebiliyorsun. Benim 1 gün geçince 1040 tı. Önce bi kan testi yaptır bence ona göre git.

Günaydın kızlar phia ya ne oldu?

Merhaba Kızlar,

3 gündür belim yüzünden evde yatıyordum yaptığım ters bir harekette yok ama sağ tarafım çok fena tutuldu. Orada ki kemik sanki etimi oyuyor. Doktor ne bi ilaç ne de krem verdi. yatmaktan başka tedavin yok dedi. Rapor bitti ve bugün işe başladım. Herkes diyor ki neden eğildin, eğilmeden günlük yaşantısını sürdürebilen var mı çok merak ediyorum. Böyle akıl verenlere de gıcık oluyorum.
Bol keyifli, ağrısız sızısız ve bulantısız bir gün diliyorum.

Ben 4+3 kan vajinal ultrasonla görebilmiştim keseyi 1300 lerde falandır sanıyorum betam. Bence 5. Haftana randevu alabilirsin

Âmin canım da senin bel ağrım bitmeden keşke gitmeseydin işe uzatsaydın raporunu

Gecikmeden sonraki 3. gün görmüştük biz keseyi canım. kan değerin 2000 e yaklaştığında görebiliyorsun. Benim 1 gün geçince 1040 tı. Önce bi kan testi yaptır bence ona göre git.
Yaptırdm canım 2 gün çnce 85 cıktı.dr haftaya cumaya randevu verdi ama sormayı unuttum vajinal ultrasonla mı bakıcak. İstemiyorum vajinal.karnımdan ne zamangörünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…