Görüşemiyoruz kaç zamandır canım bırakma bizleri :)
Bulantıların inşallah 3. ay bitiminde uçup gidecek canım. Napalım bazılarımız daha ağır yaşıyoruz ama anne olucaz sonunda:)
Sezeryanı hiç düşünmüyorum ben de doktorum zorunlu demedikçe...
İnşalllah Allahım kısmet eder de annemin beni doğurduğu gibi normal doğururum..
Doğum zamanlarımızı çatı muayenelerimizi zamanı gelince konuşuruz beraberce inaşllah :)))
Şimdi sırada cinsiyet öğrenme var :)
Bakalım bebeklerimizin cinsiyetleri hangilerimizin aynı olacak :)
Senin kocan da benimki gibiiiEvet bende araya girmiş gibi oldu. Ama dertliyim bu konuda.dr o gün dedi ki bu kadar temkinli olma böyle geçmez dedi.bugune şim pinpirik dedi ağladım.ya çocuğumu ben düşünmezsem kim düşünür? O annelik duygusu var ya ne doktor ne babası kimse anlayamıyor onu sadece anneler anlar..doktor değiştircemd edim de eşim çok pinpirksin millet devlet hast yapıyo diyo
Cnm ben 2012 nisan annesiydim bizim grupta 40 kişi vardı sadece ikisi normal doğurdu ben dahil hepimizi ceşitli nedenlerle sezeryana aldılar benimki doğum pozisyonu almadı mecbur oldum
Canım benim, haklısın iğneyi batırırken ben de hep bunu düşünüyorum, kalp atışları bu iğneye bağlı diyorum,onu hayatta tutuyor diyorum ama iğneye rağmen düşük yapanları duyunca ister istemez moralim bozuluyor...
Ama haklısın moralli olalım, sonuçta hergün birşey olacakmı diye ölmektense, olunca düşünürüz demek lazım.
First'e espri yapacağım da onun da lekelenmeleri oluyor,beni korkutuyor, sinirimi bozuyor :))
Senin dr kontrolün ne zaman tatlım ?
Bi tahminde bulunurlar en azından. Ama kesin olmuyor diyenler var... 10. haftada bile öğreniliyor diyenler var. Bakıcaz artık :)ay inşallah canım bulantılar çok zor :-/
tabi zorunlu olmadıkça herkes normal doğurmak ister bencede adı üstünde "normal" :) ama zorunlu hallerde tabiki sezeryan olmak zorunda kalabiliriz.
bende cinsiyeti çok merak ediyorum 17 martta kontrolümüz var o zaman 11. haftada olucaz tahmin edebileceğini hiç zannetmiyorum :-/
valla hiç kaçarı yok gibi sen hazırlıklı ol en azından benim gibi şok yaşamazsın :))
Bebeğin saçları çıktığı zaman mide kazıntısı oluyormuş... Sende çok olmuş muydu?
Valla ben doğduğumda hiç kılı falan doğmamısım ki neden yeni doğan bebek kılı oluyormuş ilk defa duydum ben
Beim eşimde esmer ya deme oyle. Gerçi babamda esmermiş ama kardeşimde ben sapları doğmusuz. Yalnız gercekten ilk defa duydum bebeklerin kılı doğduğunu. Bende 5 tane falan yeni doğan bebek gordüm hiç birisi kılı değildi
valla dediğim gibi her bebek bir değil bazı bebekler doğduklarında çok tatlı oluyor bazılarıda çok çirkin ama 1-2 haftaya o kadar değişiyorlarki inanamazsın
En cok korktuğum sey ilk bebeğim geldiğinde onu beğenmemek. Bazı anneler direk kotu oluyormuş cocuklarını görünce
Benim şuanda hiçbir sıkıntım yok canım şaşıp kalıyorum. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne mide kazıntısı.. Sanki hamile değilmiş gibiyim. Her şeyi yiyebiliyorum. Hiçbir şeyden tiksinmiyorum.. Annem çok sıkıntı çekmiş bana hamileyken. Sana maşallah diyorhayır canım zaten o doğru bi bilgi değil 14-hatta 16. haftaya kadar bu yaşadığımız sıkıntıları yaşıycaz. Sonrada eğer birde fazla kilo alırsanız son 2 ay çok zor geçebilir mide yanması o kadar artıyorki ben 12 kilo aldım sadece o yüzden son aylarım rahat geçti ama yinede yanma sorunu yaşadım. Bazı arkadaşlar çok zorlandı hem fazladan yük hemde mide fokur fokur kaynayınca
evet ilk doğduklarında beğenilecek bi tarafları olmuyo oda anne karnında kalıyolar vücutları eli yüzü ödemli oluyo kısa süre sonra iniyo o ödemler asıl yüzü ortaya çıkıyo ben ilk doğduğunda bilmiyorum hayrandım bebeğime ki halada öyle yanlış anlama ama ne olursa olsun o senin yavrun doğduğunda onu çok seveceksin böyle düşündüğün içinde pişman olacaksın o daha bebek küçücük ve onu sen dünyaya getirdin çirkin veya güzel hepsi aynı benim gözümde zaten ne kadar çirkin olursa olsun senin gözünde dünya tatlısı olacak nasılsa
Evet evet oyle zaten o sadece duydugum birseydi cocuğumdan imrenmem ama yapan anneler varmış işte ama bende korkuyorum ite acaba ne hissetcem acaba nasıl bir duygu diye ama sonra birden aklıma geliyor o kokusunu duyunca dünyalar değişir işte hersey farklılasır gözümde biliyorumm
Benim şuanda hiçbir sıkıntım yok canım şaşıp kalıyorum. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne mide kazıntısı.. Sanki hamile değilmiş gibiyim. Her şeyi yiyebiliyorum. Hiçbir şeyden tiksinmiyorum.. Annem çok sıkıntı çekmiş bana hamileyken. Sana maşallah diyor
o zaman maşallah , benim de ilk başlarda sıkıntım yoktu hiç midem bulanmıyordu herşeyi yiyordum .Ama şimdi aç kalmaya görmiyim hemen midem bulanıyor hep bişeyler hemen gerekiyor işyerinde de ne yiyeceğimi şaşırıyorum . en iyi gelen şey ekmek arası . mide yanması falan yok çok şükür ara bide alt karın ağrısı kasık ağrısı onlar zaten beni hiç terk etmediler
merhaba kizlarr, hayirli cumalarr
merhaba kizlarr, hayirli cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?