Ishalin ne tehlikesi varmis? Bende oluyorum da. Ama bagirsaklarimizin duzenli calismamasi normal degil mi? Cunku her gun ayni sekilde beslenemiyotuz. Mide sorumlarimizdan dolayi.
Sanırım ishal olunca su ve mineral kaybediyoruz diye tehlikeli. Bol bol su içmek lazımmış ishal olunca!!
Kitabımda ne zararı olduğu yazmıyor ama söyle diyor günde 3 kereden fazla ishal şikayetininolursa acilen doktorunuza danışın diyor. Hiç bilmiyorum Eve gidince kitabımın o bölümün sayfasını çekip paylaşırım şuan net hatırlamıyorum çünkü.
herkese hayirli pazarlar kizlar Rabbim agrisiz sizisiz gecirsin mide bulantisi olanlarin Allah
Yardimcisi olsun gercekten cok zor benimde
Bugun bir suru
Utum var nasil yapcam bilemiyorum ins
Belim tutulmadan bitiririm ayakta olunca cok agriyo
Sizdede oluyo mu?
Kızlar size bir sorum var. Annem demin kahvaltıda sosis haşladı salçayla. Ama direk ayıptır söylemesi ishal oldum. Iki hafta once de sosisli yemiştim yine blzulmuştu midem. Biliyorum hamilelikte sosis sucuk yemek sakıncalı. Ama canım istiyor ve karşı koyamıyorum. Yani cok iyi pişmişse bile sakıncası olurmu?
Bende oyle yapmayi dusunuyodum zaten yoksa imkansizBende az once utu yaptim. Belim agridi. Simdi dinleniyorum. Hepsini bir anda yapma bence.
Canim birsey olmaz bence bende herzaman sucuk yerim olsaydi bana olur zaten pismis yemissin strese tapa
Kuzum kendine. ......bu arada Masallah 11 haftalık
Olmussunuzartik 3 ay bitmek
Uzere zaman nasilda sure gibi
Akip geciyo yaaaa ins saglicakla elimize also gimme
Gunude gosterir Rabbim Aminnnn
Amin cnm hayirli olsun bebegin
Hayirli ugurlu olsubb aramiza hosgeldinn arkadasim:)
Allahim kucuk prensesin azraya ve dogacak bebegine saglikli mutlu huzurlu uzun yillar nasip etsin insallah:)
Ayyyyyyyy şifamm.nasıl mutlu oldum anlatamam..tebrik ederim.sağlıkla sıhatla al kucağına...bizde seni çok merak ettik kızlarla..nerde bu kız diyorduk..maşallah benim arkadaşıma ve bebişlerine...
hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))
Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindim
Iste Rabbimin mucizesi ins saglicakla kucagina alirsin
hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Bende 2 yıl uğraştım artık pes etmiş tüp bebek düşünürken rabbim o ay bana meleğimi verdi. Benim kızım 20 aylık ikinci gebeliğim tam bir sürpriz oldu korunmayı barktığımız ilk ay hamile kaldım. Bende inanamamıştım belki 4-5 gebelik testi yaptım öyle inandım
hepiniz çok sağolunn amin ALLAH razı olsun sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca kucaklayalım inşallahŞifaamm şoklardayımAmaa çook sevindim. Seninle aynı dönem hamileyiz. Harika bir haber bu. O kadar tebrik ettin beni ama hiç renk vermedin. Seni gidi seni
Bende de erkek ismi hazır :) kıza isim düşünmedik:)
Evet cnm benim :)Hanife :44: sen misin
Evet kuzum ya zaman su gibi akıp geçiyor. Teşekkür ederim içimi rahatlatığın için. Nasılsın bugun bebişin nasıl bakıyım? İnşallah ağrın sızın yoktur
Çok sağol canım amin cumlemizkini: )
Hoşgeldin cnm allah bagislasin oğlunu miniginide inş sağlıcakla kucağına alırsın.
hepiniz çok sağolunn amin ALLAH razı olsun sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca kucaklayalım inşallah
ALLAH yardimcin olsun canim RABBIM sifa wersin elinde geldikce stresArkadaslar yogun bir sekilde reflum ve mide agrim var bulanti ve kusmada cabasi 6.haftada basladi su an 8 haftaligiz 2 haftadir cok kotuyum hicbirseyden tad almiyorum dun itibari ile mecbur lansor basladim b grubu ama yinede icim rahat degil,onerebileceginiz mideyi rahatlacak bisey var mi ilk hamileligimdede ilk 5 ay kusma bulantim oldu ama reflu cok baska moralim cok bozuk oglumla bile ilgilenemiyorum,ayva ve leblebi disindada bisey yiyemiyorum 2 haftadir
Amin insallah insanin agrisi nerdeyse cani orda derler ya cok dogruymus bazen gozum bisey gormuyor insallah biran once gecerALLAH yardimcin olsun canim RABBIM sifa wersin elinde geldikce stres
Yapmamaya calis be begin icin
çok şükür cnm
hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))
Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindim
Iste Rabbimin mucizesi ins saglicakla kucagina alirsin
Sende Hosgeldin cnm Allahim esirgesin yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?