2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ishalin ne tehlikesi varmis? Bende oluyorum da. Ama bagirsaklarimizin duzenli calismamasi normal degil mi? Cunku her gun ayni sekilde beslenemiyotuz. Mide sorumlarimizdan dolayi.

Sanırım ishal olunca su ve mineral kaybediyoruz diye tehlikeli. Bol bol su içmek lazımmış ishal olunca!!

herkese hayirli pazarlar kizlar Rabbim agrisiz sizisiz gecirsin mide bulantisi olanlarin Allah
Yardimcisi olsun gercekten cok zor benimde
Bugun bir suru
Utum var nasil yapcam bilemiyorum ins
Belim tutulmadan bitiririm ayakta olunca cok agriyo
Sizdede oluyo mu?

Bende az once utu yaptim. Belim agridi. Simdi dinleniyorum. Hepsini bir anda yapma bence.

Canim birsey olmaz bence bende herzaman sucuk yerim olsaydi bana olur zaten pismis yemissin stres yapma
Kuzum kendine. ......bu arada Masallah 11 haftalık
Olmussunuz artik 3 ay bitmek
Uzere zaman nasilda su gibi
Akip geciyo yaaaa ins saglicakla elimize aldigimiz Gunude gosterir Rabbim Aminnnn

Son düzenleme:

Evet kuzum ya zaman su gibi akıp geçiyor. Teşekkür ederim içimi rahatlatığın için. Nasılsın bugun bebişin nasıl bakıyım? İnşallah ağrın sızın yoktur

Amin cnm hayirli olsun bebegin

Hayirli ugurlu olsubb aramiza hosgeldinn arkadasim:)
Allahim kucuk prensesin azraya ve dogacak bebegine saglikli mutlu huzurlu uzun yillar nasip etsin insallah:)

Ayyyyyyyy şifamm.nasıl mutlu oldum anlatamam..tebrik ederim.sağlıkla sıhatla al kucağına...bizde seni çok merak ettik kızlarla..nerde bu kız diyorduk..maşallah benim arkadaşıma ve bebişlerine...

hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))

Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindim
Iste Rabbimin mucizesi ins saglicakla kucagina alirsin

Şifaamm şoklardayım Amaa çook sevindim. Seninle aynı dönem hamileyiz. Harika bir haber bu. O kadar tebrik ettin beni ama hiç renk vermedin. Seni gidi seni
hepiniz çok sağolunn amin ALLAH razı olsun sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca kucaklayalım inşallah

Bende de erkek ismi hazır :) kıza isim düşünmedik:)

hadi ya hayırlısı bakalım bizim kız olursa kocuşun istegi annesinin adı ondan takıntı yaptım ben annesinin adının yanına isim ara ara buldum neyse ki bade bide babaannesinin ismi olucak.. ama erkek olursa özgürüm kimse karışmıcak istedigimi koyarım ondan onu daha düşünmedim ayy sanırıom kayınvalde ismi olmasın diye erkek istiyorum ben

Evet kuzum ya zaman su gibi akıp geçiyor. Teşekkür ederim içimi rahatlatığın için. Nasılsın bugun bebişin nasıl bakıyım? İnşallah ağrın sızın yoktur

Ne demek canim rica ederim iyiim çok sukur
Canim bebisimde iyi dir umarim annesini
Uzmuyo bakalim simdilik

Arkadaslar yogun bir sekilde reflum ve mide agrim var bulanti ve kusmada cabasi 6.haftada basladi su an 8 haftaligiz 2 haftadir cok kotuyum hicbirseyden tad almiyorum dun itibari ile mecbur lansor basladim b grubu ama yinede icim rahat degil,onerebileceginiz mideyi rahatlacak bisey var mi ilk hamileligimdede ilk 5 ay kusma bulantim oldu ama reflu cok baska moralim cok bozuk oglumla bile ilgilenemiyorum,ayva ve leblebi disindada bisey yiyemiyorum 2 haftadir

ALLAH yardimcin olsun canim RABBIM sifa wersin elinde geldikce stres
Yapmamaya calis be begin icin

çok şükür cnm

hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))

Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindim
Iste Rabbimin mucizesi ins saglicakla kucagina alirsin

Sende Hosgeldin cnm Allahim esirgesin yavrularimizi

hepiniz çok sağolunn amin ALLAH razı olsun sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca kucaklayalım inşallah

Şehir= Eskişehir
Kaçıncı Çocuk= 2
Son Adet Tarihi=27.12.2013
Tahmini Doğum Tarihi=04/10/2014

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…