Kızlar size bir sorum var. Annem demin kahvaltıda sosis haşladı salçayla. Ama direk ayıptır söylemesi ishal oldum. Iki hafta once de sosisli yemiştim yine blzulmuştu midem. Biliyorum hamilelikte sosis sucuk yemek sakıncalı. Ama canım istiyor ve karşı koyamıyorum. Yani cok iyi pişmişse bile sakıncası olurmu?
valla bende neye ve kime inanacağımı şaşırıyorum benim gittiğim doktorda her gün mutlaka 1 bardak portakal suyu iç dedi bende midemi ekşitmesine rağmen içmeye çalışıyordum.
Bu hamileliğimde başka bir doktor gittim diğer doktorun muayene ücreti bütçemi aşıyor daha uygun bir kliniğe gidiyorum onun tavsiyeside 3 ana öğün 3 ara öğün dedi
1. sabah yumurta mutlaka olacak yanında kahvaltılık ve 1 barak portakal suyu mutlaka
ara öğün meyve+süt
2. öğlen et +sebze
ara öğün meyve+ yoğurt
3. akşam et
ara öğün meyve+ kaşar peyniri
hımm dedim her gün 2 öğün et bulursam yerim kafayı yemiş adam
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 3. Bebeğe mi hamilesin :). Sen tabi artık baya baya tecrübelisindir.ee diğer cocuklarının cinsiyeti nedir? Kac yasındaşar?
Canim doktorum simdilim herseyin normal oldugunu soyledi iste ben evham yaptim malesef su yolk sac i da nereden okuduysam takinti yaptim iste neyse dusunmemeye calisicam insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle
Benim doktorum çok iyi piştiği sürece yiyebilirsin demişti, korkma ye ama rahatsız ediyorsa nefsini köreltecek kadar ye:)
Ya be aldırış etmedim zaten. Hamileliği bir hastalık olarak nitelendirmek istemiyorum. Doğal bir sürec yani. Ama işte sosis yedikten sonrası kotu oldugu için acaba dedim. Cunku hamilelikte ishal olmakta tehlikeymiş, kitabımda oyle yazıyor.
Ya be aldırış etmedim zaten. Hamileliği bir hastalık olarak nitelendirmek istemiyorum. Doğal bir sürec yani. Ama işte sosis yedikten sonrası kotu oldugu için acaba dedim. Cunku hamilelikte ishal olmakta tehlikeymiş, kitabımda oyle yazıyor.
Mrhb berkandamla, rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İlk kızım 3 ay sonra 10 yaşını bitirecek inşallah. İkinci kızım 10. Ayında. 3. Bebek bakalım kiz mı olacak erkek mi.? Sizin kaç Bebeğinizin var?
canım sen yinede sucuk sosis ve salamdan mümkün olduğunca uzak dur. İshalin ondan olmamıştır belki bende bikaç gündür isal gibiydim galiba üşütmüştüm. Sende üşütmüş olabilirsin belki. Gıda zehirlenmesinden dolayı olursa çok miden bulanır hem kusarsın hem de uzun süreli ve su gibi akar böyle bir sorun yaşadınmı
Ishalden ishale fark var. Çok tehlikeli olanlar problem. Ama yediklerinden miden bozuluyorsa sıkıntı değil. Sadece yapman gereken bol bol sıvı tüketerek kaybettiğini kazanmak. Evet bence de hasta değiliz, hamileyiz. Doğa bize muhteşem birşey bahşetti, tadını çıkarmalıyız kendimize eziyet etmek yerine. Ben de bugün ayıptır söylemesi sucuk yemeyi düşünüyorum, ben de ona dayanamıyorum
Kızlar merhaba ya benim mide bulantılarım tavan yaptı hiç bişey yapamıyorum şuan kalktım yine midem bulanıyo bişey yiyemicem yersem de çıkarıcam belli oldu
Akşam recep ivediğe gittik açıkcası ben çooook güldümm ama eşim beğenmedi torbalarla gittim zaten kusma ihtimaline karşın allahdan kusmadım da rezil olmadım
Siz iyisiniz dimi bebeğimi görmeye 3 hafta kaldı iyice sabırsızlanıyorum
Rabbim hepimizin meleklerini kprusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
valla bende neye ve kime inanacağımı şaşırıyorum benim gittiğim doktorda her gün mutlaka 1 bardak portakal suyu iç dedi bende midemi ekşitmesine rağmen içmeye çalışıyordum.
Bu hamileliğimde başka bir doktor gittim diğer doktorun muayene ücreti bütçemi aşıyor daha uygun bir kliniğe gidiyorum onun tavsiyeside 3 ana öğün 3 ara öğün dedi
1. sabah yumurta mutlaka olacak yanında kahvaltılık ve 1 barak portakal suyu mutlaka
ara öğün meyve+süt
2. öğlen et +sebze
ara öğün meyve+ yoğurt
3. akşam et
ara öğün meyve+ kaşar peyniri
hımm dedim her gün 2 öğün et bulursam yerim kafayı yemiş adam
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum güzel sıkıntısız bir gün geçirmemiz dileğiyle
Beklediğim derken istediğim anlamında:) sağlıklı olsunlar öncelikle:)
Bende de erkek ismi hazır :) kıza isim düşünmedik:)ne yalan söyleyim bende oglum olsun isterimama inana ki sadece his Allahım yeterki aklı vucüdu saglam versin.. hatta biliyormusun kız ismi tamam hazır ama erkek olursa ismi bile yok
Ishalin ne tehlikesi varmis? Bende oluyorum da. Ama bagirsaklarimizin duzenli calismamasi normal degil mi? Cunku her gun ayni sekilde beslenemiyotuz. Mide sorumlarimizdan dolayi.
Ayy canim benim yaabenim bi arkadasim limonu tuzlayip yerdi sende dene istersen iyi geliyomus
Kaçıncı Çocuk : 2
Son Adet Tarihi : 01-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 01-10-2014
70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yollaçok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?