2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim doktorum çok iyi piştiği sürece yiyebilirsin demişti, korkma ye ama rahatsız ediyorsa nefsini köreltecek kadar ye:)

Bana da oyle bir diyet listesi vermiş. Bende portakal suyunu cok severim oyle diyince birden duraksamıstım ama sonra televizyonlarda falanda görünce doğruluk payını verdim doktora. Doktor televizyonda çıkıp portakal suyu evet yararlı ama bir oturuşda kaçtane portala yiyebilirsin ki oturup içiyorsunuz hem fazlası kalori bakımından fazla, eger ki meyvesuyu içmek istiyorsanız, yiyebileceğiniz meyveleri sıkın. Mesela elma havuç portakal kivi birde armut bunları bir oturuşda daha rahat yiyebilirsiniz dedi ve daha cok faydalıdır dedi. Bir oturuşda bir portakal suyu içeceğinize bunları içmeniz daha yararlı dedi. Ama biz bu aralar baya üşenir sadece yiyoruz :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 3. Bebeğe mi hamilesin :). Sen tabi artık baya baya tecrübelisindir.ee diğer cocuklarının cinsiyeti nedir? Kac yasındaşar?

Mrhb berkandamla, rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İlk kızım 3 ay sonra 10 yaşını bitirecek inşallah. İkinci kızım 10. Ayında. 3. Bebek bakalım kiz mı olacak erkek mi.? Sizin kaç Bebeğinizin var?

Canim doktorum simdilim herseyin normal oldugunu soyledi iste ben evham yaptim malesef su yolk sac i da nereden okuduysam takinti yaptim iste neyse dusunmemeye calisicam insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle

canım benim neden endişe ediyorsun anlayamıyorum. Yolk sac bebeği besleyen kan keseciği eğer bu olmasa bebek gelişemez ve bu olmasaydı doktorun herşeyin yolunda olduğunu söylemezdi. Düşün gebelik takibine gidiyorsun ve doktor bebeğin göbek kordonunun olmadığını ama hamileliğin normal olduğunu söylüyor işte bunu gibi bir şey yani kafana takacak bişey yok. Bak ben ilk gebeliğimde o kadar evham yaptım her şeyden korkar olmuştum inan hamileliğin tadını bile çıkaramamıştım. Pıhtılaşma sorunu olanları duydum bendede var mı diye doktora koştum. Rahim ağzı yetmezliğini duydum doktora koştum bunun gibi bir sürü şey. Sakin ol doktoruna güven tabiki kendine dikkat et ve rabbime bol bol dua et hamileliğin tadını çıkar bebek doğunca aman allahım ben nasıl bir durumun içindeyim gecem gündüzüme karıştı diyceksin :) Bol bol uyu dinlen kafaya bişey takma bu günlerini çok arayacaksın :)

Benim doktorum çok iyi piştiği sürece yiyebilirsin demişti, korkma ye ama rahatsız ediyorsa nefsini köreltecek kadar ye:)

Ya be aldırış etmedim zaten. Hamileliği bir hastalık olarak nitelendirmek istemiyorum. Doğal bir sürec yani. Ama işte sosis yedikten sonrası kotu oldugu için acaba dedim. Cunku hamilelikte ishal olmakta tehlikeymiş, kitabımda oyle yazıyor.

Ishalden ishale fark var. Çok tehlikeli olanlar problem. Ama yediklerinden miden bozuluyorsa sıkıntı değil. Sadece yapman gereken bol bol sıvı tüketerek kaybettiğini kazanmak. Evet bence de hasta değiliz, hamileyiz. Doğa bize muhteşem birşey bahşetti, tadını çıkarmalıyız kendimize eziyet etmek yerine. Ben de bugün ayıptır söylemesi sucuk yemeyi düşünüyorum, ben de ona dayanamıyorum

canım sen yinede sucuk sosis ve salamdan mümkün olduğunca uzak dur. İshalin ondan olmamıştır belki bende bikaç gündür isal gibiydim galiba üşütmüştüm. Sende üşütmüş olabilirsin belki. Gıda zehirlenmesinden dolayı olursa çok miden bulanır hem kusarsın hem de uzun süreli ve su gibi akar böyle bir sorun yaşadınmı

Ilk olacak Rabb'imin izni ile. Inşallah bu sefer oncelikle sağlıklı sonrasında erkek evladın olacak. Bizde 3 tane evladımız olsun istiyoruz bakalım :))

Yok canım ya kabızlık sorunum hiç olmadı. Metabolizmam cok hızlı çalışır benim günde mutlaka 2 kere normal sekilde lavoba ihtiyacımı görürüm. Ama sosisten sonra direk sulu birşekilde lavaboya cıkayorum. Ikinci oldu canım bu. Bilmiyorum belkide senin dediğin gibidir. Kitabımda da oyle okuyunca buradaki bilinçli annelere sormak istedim.

Ye canım ye ya canımızın istediği herseyi yapmalıyız yemeliyiz. Iyice pişirdikten sonra problem olmayacaktır diye düşünüyorum

Kızlar merhaba ya benim mide bulantılarım tavan yaptı hiç bişey yapamıyorum şuan kalktım yine midem bulanıyo bişey yiyemicem yersem de çıkarıcam belli oldu

Akşam recep ivediğe gittik açıkcası ben çooook güldümm ama eşim beğenmedi torbalarla gittim zaten kusma ihtimaline karşın allahdan kusmadım da rezil olmadım

Siz iyisiniz dimi bebeğimi görmeye 3 hafta kaldı iyice sabırsızlanıyorum
Rabbim hepimizin meleklerini kprusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Ayy canim benim yaa benim bi arkadasim limonu tuzlayip yerdi sende dene istersen iyi geliyomus

Hadi bizim uzmanlik alanimiz degil de, doktorlar neden farkli tavsiyede bulunuyor anlamadim. Bu listeye bu bulantili haftalarda kimin midesi dayanir o da ayri bir durum . Allah yardimcimiz olsun :)

Ishalin ne tehlikesi varmis? Bende oluyorum da. Ama bagirsaklarimizin duzenli calismamasi normal degil mi? Cunku her gun ayni sekilde beslenemiyotuz. Mide sorumlarimizdan dolayi.

Beklediğim derken istediğim anlamında:) sağlıklı olsunlar öncelikle:)

ne yalan söyleyim bende oglum olsun isterim ama inana ki sadece his Allahım yeterki aklı vucüdu saglam versin.. hatta biliyormusun kız ismi tamam hazır ama erkek olursa ismi bile yok

ne yalan söyleyim bende oglum olsun isterim ama inana ki sadece his Allahım yeterki aklı vucüdu saglam versin.. hatta biliyormusun kız ismi tamam hazır ama erkek olursa ismi bile yok
Bende de erkek ismi hazır :) kıza isim düşünmedik:)

Ishalin ne tehlikesi varmis? Bende oluyorum da. Ama bagirsaklarimizin duzenli calismamasi normal degil mi? Cunku her gun ayni sekilde beslenemiyotuz. Mide sorumlarimizdan dolayi.

Kitabımda ne zararı olduğu yazmıyor ama söyle diyor günde 3 kereden fazla ishal şikayetininolursa acilen doktorunuza danışın diyor. Hiç bilmiyorum Eve gidince kitabımın o bölümün sayfasını çekip paylaşırım şuan net hatırlamıyorum çünkü.

Şifaamm şoklardayım Amaa çook sevindim. Seninle aynı dönem hamileyiz. Harika bir haber bu. O kadar tebrik ettin beni ama hiç renk vermedin. Seni gidi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…