2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Eve gidince paylaşırım diye soz vermiştim. Sizde 3 kereden fazla egerki bu durumu yasarsanız mutlaka doktorunuza bildiriniz. Benim cok şükür 3 kaldı.

Dr una sor canım benimde kızımda çok oluyodu gaviscon vermişti bide şekerli süt rahatlatıyo mideyi çok yağlı acılı ekşimsi şeyler yeme yiyip yatma uzanma bide yatarken yastığını biraz yükselt seninki çok erken başlamış geçer ama geçmiş olsun[/QUOTE]

Dr um esim gaviscon renni cok anlik cozumler hicbir ise yaramiyor lansor bugun biraz rahatlatti gibi tek temennim cabuk gecmesi doguma kadar cekilcek gibi degil

Banada ayva iyi geliyor gibi biraz bastiriyor ama sonra yine ayni 2 hafta piskolojinin bozulmasina yetiyor bile zaten hassasiz dahada herseyi takar oluyoruz

Allah dayanma gucu versin cnm biran once gecer insallah,zencefili bende duymustum tek derdim bulanti olsa keske bu reflu delirticek beni ilac basladim insallah birazda olsa rahatlatir.

Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...

Kesinlikle ilk hamilelik cok rahat en azindan istediginde yatip kalkabiliyorsun eger calismiyorsan ben ilk hamileligimde cok uyurdum bunda imkansizz

Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...

slm kızlar yarın ogleden sonra benımde kontrolum var ıkı haftadır hıc gıtmedım dua edın bana ıyı haberler alıyım ıns:18:

yazıyorum canım

baba anlaşalım senle..önümüzdeki uzun yıllar annem artık benim..iyi günümde kötü günümde hastalıgımda saglıgımda..Bu işler sırayla babacım
bende buna benzer 3 tane çıtçıtlı badi aldım çok hoşuma gitti
bende tarihteki türk kağanların isimlerini çok seviyorum cihangir timurhan atilla ne bileyim birsürü var öyle erkek çocukta entel dantel isimleri sevmiyorum ama benim oğlum olursa (gönlümden geçen bu hayırlısıysa) mihrali koycam çünkü hamile olduğumu öğrenmeden önce rüya gördüm oğlum olcak diyordu adete 5 gün kala bende sabah hemen test yaptım çıktı içime birden mihrali ismi işlendi tabi benim içime doğan bu yoksa kızda olabilir vede çok sevinirim benim için cinsiyet farketmez allahım hayırlı ve
sağlıklı evlat nasip etsin yeter
sen muhammed mustafa cihangir düşünüyorsun 3 isim oluyor koyuluyormu 3 isim

Günaydın canımcım son 45 Dakika'n :) hadi git güzel haberlerle gel hemen olurmu dualarım seninle :)

Gerçi artık normal doğumda olabilir diyorum fotograf istiyorum da ben doğumda hangisinde kabul edilirse bem direk onu seçerim. Fotograf olsunda normal sezeryan hiç farketmez :) ret evet az kaldı haftaya cok şükür bitiyor 3. Ayımız 4e giriyoruz inşallah artık hamileliğimden zevk almaya başlayacağım bu alar cok zormus çünkü :s bemde söyle duydum sezeryandan sonra normal doğum istiyorsan doktorun cok iyi olmalı iyi seç yani. Olmayacak diye birsey yok ama cogu doktor önermiyor

oo ne güzel efendimizin ismi vesile olmuş bebegine Allahım bagışlasın gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.. isim konusunda eger ki biri ah etmişse ben bile hayatına girmeden koymuşsa kafaya artık manasız üsperlemenin anlamı yok.. bende anne babamın adını koymam ama herkes farklı işte..

merhaba bayanlar. moralim çok bozuk. cuma günü endokrolojiye gittim. guatrım var. nodüllerim çoğalmış ve büyümüş doktor biopsi yapacağız dedi. haziran'a randevu verdi. 6 aylık hamileyken biopsi olacam. çok korkuyorum. cumadan beri moralim altüst oldu. psikolojik sanırım bulandılarım çoğaldı. yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. bana dua edin Allah rızası için.

dimi ama insan yıllar sonra ya bunun için mi kavga etmişi diyecegine yanına ekle gitsin bu arada çok şaşırdım bende baktım bade nin anlamı aşk kutsal sevgi.. anlamını da ççok begenerek seçtim bu ismi... hatta çocugumuz yokken bi kuş almıştık dişi olana bade dedik..

maşallah kızına güzel bir kilo ile doğmuş annesi:) darısı buna inş. Ben dediğini yapıyorum yemek için kendimi zorlamıyorum midemin alabildiği şeyleri yiyorum , kendimi zorlamıyorum sütü çok seven ben artık içemiyorum , içebileceğim zamanı bekliyorum bakalım

Ayy ne kadar iyi niyetli bir gelinsin sen :)) bende senin gibi boyle düşünmek isterdim sanırım.

Sağol cnm kıymetimi bilen olsa bari kayınvaldem iyidir hoştum ama hep davet bekler gelmek için, bana bir kere telefon edip yada gelip nasılsın kızım demedi . Hep eşime soruyor nasıl midesi bulanıyor mu iyimi falan diye bir şeyler gönderiyor yakın otoruyoruz zaten .Ama gelip yoklamıyor . Hep beni bekliyor

Günaydın hamişler nasılsınız bakalım bu hafta çok güzel sıkıntısız geçsin hepimiz için inş . doktora giden arkadaşlar iyi haberlerle gelin emi :) benim randevum kısmetse haftaya bu gün çok heyecanlıyım şimdiden yavrumu merek ediyorum beennn Rabbim sana emanetiz

maşallah canım bundan sonrası daha keyifli geçicek sağlıkcakla al yavrunu kucağına bende bekliyorum iki hafta sonra gitcem duymaya :)

inşallah canım inşallah duyarsın o kadar güzel bi duygu ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat çok farklı bişiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…