- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
ne yazıyor canım üstünde. büyüttüm ama büyümedi..
çok iyi pişirmişsin canım birşey olmaz ama başka da yeme..
bir ara yeşil zeytin, peynir ekmek iyi geliyordu. onlardan da bıktım. şimdi elma yiyorum. iyi geliyor.
anneme diyorum ki nasıl doğum yaptınız yapıyorlar üç beş doğum nasıl geçiriyorlar herkes hamileliği.. zormuş diyorum. ilk üç ay böyle 4 aydan sonra rahatlarsın diyor.
Aynı durumdayım diyebilirim bende 8 haftalığım 10 gündür bende mide bulantısından ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyo.yatıyorum ama uyumak için değil ayakta olunca acayip miden bulanıyo.reflü için ben diğer hamileliklerimde gaviskon içmiştim 1-2 saat geçiyo ama yine başlıyo.yarım ç.bardağı süt içmeni tavsiye ederim bana iyi geliyordu.şimdi bende daha reflü başlamadı gerçide int. mide bulantısına zencefil çayı iyi geliyormuş.ama taze zencefil ilk bulduğum fırsatta onu deneyeceğim.inş bu günler geçici ama insan hayattan beziyo
Kesinlikle ilk hamilelik cok rahat en azindan istediginde yatip kalkabiliyorsun eger calismiyorsan ben ilk hamileligimde cok uyurdum bunda imkansizzaynen cnm doğurup büyütünce ne kadar gereksiz yere endişelenmişim diyeceksin keyfini tadını çıkartın ilkinde öyle bi imkanın oluyo ikincide malesefki olmuyo bitane yanında olduğu için onunla ilgilenmekten karnındakine fırsat kalmıyo
Hadi hayirli haberlerle gelin insallahSabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...
Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...
slm kızlar yarın ogleden sonra benımde kontrolum var ıkı haftadır hıc gıtmedım dua edın bana ıyı haberler alıyım ıns:18:
Allah yardimcimiz olsun canim:) dualrim seninle...
bende buna benzer 3 tane çıtçıtlı badi aldım çok hoşuma gittiyazıyorum canım
baba anlaşalım senle..önümüzdeki uzun yıllar annem artık benim..iyi günümde kötü günümde hastalıgımda saglıgımda..Bu işler sırayla babacım
bende tarihteki türk kağanların isimlerini çok seviyorum cihangir timurhan atilla ne bileyim birsürü var öyle erkek çocukta entel dantel isimleri sevmiyorum ama benim oğlum olursa (gönlümden geçen bu hayırlısıysa) mihrali koycam çünkü hamile olduğumu öğrenmeden önce rüya gördüm oğlum olcak diyordu adete 5 gün kala bende sabah hemen test yaptım çıktı içime birden mihrali ismi işlendi tabi benim içime doğan bu yoksa kızda olabilir vede çok sevinirim benim için cinsiyet farketmez allahım hayırlı veAnneye düşkünlük ismini çocuğuna vermekle gösterilmez ki. Eşin hiç de doğru düşünmüyor. Bir gün annesi vefat ettiğinde çocuğuna nasıl Meral diyecek? Adını söylerken içi acımayacak mı? Bence ileriyi düşünmüyor. Ben de annemi babamı çok seviyorum. Kardeşlerimi de çok seviyorum. Ama isimlerini veremem. Çünkü söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Ki bence ailemde hısım akrabada olan bi ismi vermektense nadir rastlanan anlamlı bir isim vermek daha mantıklı. Ben Cihangir ismini verecektim. Hamile değilken de hep düşüncem buydu. Ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman Allahıma bir söz verdim. Eğer erkek çocuğum olursa ona Muhammed Mustafa Cİhangir adını vereceğim dedim. Ve üstüne hamile olduğumu öğrendim. Şimdi cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum:)
Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...
büyümüş senin kuzucuk en zor günleri atlatmışsın 4. ayına girince hiç bişeyin kalmaz valla söylersen alan dr lar var eşinde istiyorsa girebilir cnm tabi ide dayanabilirse çünkü oda görüyor ya herşeyi benim eşim istemedi dayanamam diye odada bekledi hazırlık yaptılar gelenler vardı onları aldı koşuşturmayada adam lazım oluyo benim ilk doğumum sezeryandı şimdikini normal istiyorum olabilirse hakkımızda hayırlısı
Anneye düşkünlük ismini çocuğuna vermekle gösterilmez ki. Eşin hiç de doğru düşünmüyor. Bir gün annesi vefat ettiğinde çocuğuna nasıl Meral diyecek? Adını söylerken içi acımayacak mı? Bence ileriyi düşünmüyor. Ben de annemi babamı çok seviyorum. Kardeşlerimi de çok seviyorum. Ama isimlerini veremem. Çünkü söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Ki bence ailemde hısım akrabada olan bi ismi vermektense nadir rastlanan anlamlı bir isim vermek daha mantıklı. Ben Cihangir ismini verecektim. Hamile değilken de hep düşüncem buydu. Ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman Allahıma bir söz verdim. Eğer erkek çocuğum olursa ona Muhammed Mustafa Cİhangir adını vereceğim dedim. Ve üstüne hamile olduğumu öğrendim. Şimdi cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum:)
Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm biraz:) ben de eşimi çok sevdiğim için onu kırmamak için ailesiyle mümkün olduğunca ters düşmemeye huzurumuzu bozmak istemiyorum. Ama benim eşim de beni kırmaz, karşılıklı olunca böyle oluyor galiba. Biz isim konusunda böyle bir durumda kalmadık ama birşeyi söylemek istedim sana, Bade ismi bana da hoş geliyordu ama anlamı içki demek canım, Türk sanat müziği eserlerinde de geçer, isim olarak koyulması da pek tavsiye edilmiyor ama yine de siz bilirsiniz tabi. Yanlış anlama olur mu, sadece söylemem gerektiğini düşündüm.
evet canım hiç zorlama kendini ne canın isterse onu ye sadece 14-16 hafta sürüyor sonra sağlıklı beslenirsin. Ben 24. haftadan sonra neredeyse hiç beslenemedim ailevi sebepler hastalıklar yüzünden 34. haftadan sonra biraz yiyebildim. Herkes bebeğin beslenemiyor kendine gel dedi ama yapamadım. doğum yaptığımda bebeğim 3.350 gr ve 51 cm di bebek senden alıyor ama olan sana oluyor tabi :))
Ayy ne kadar iyi niyetli bir gelinsin sen :)) bende senin gibi boyle düşünmek isterdim sanırım.
maşallah canım bundan sonrası daha keyifli geçicek sağlıkcakla al yavrunu kucağına bende bekliyorum iki hafta sonra gitcem duymaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?