2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amin canım amin ağrısız sızısız sıkıntımız bir hafta geçirmemiz dileğiyle. Bizim randevumuz normalde cuma güneş ama haftaya cuma gideceğiz :)) belki cinsiyeti öğreniriz. Yaa dün kayınvalidemle yiğeni arkamda iş çevirdiler. Bi koltuğun üstüne makas ve bıçak koymuşlar. Bıçağa oturduuuuummm ( erkek geliyor sanırım yolda. Sen nasılsın camım

tatlım sakın korkma, endişelenme. biyopsi olmak kötü bir şey değil ki. her şeyden önce bebişini düşün lütfen. O senin tüm duygularını hissediyor, onu üzme annesi. Hem biyopsi olman ikinizin sağlığı içinde çok önemli, böyle düşün olur mu.

ha ha o nasıl bişey öyle ben ilk defa duydum . İnanma be öyle şeylere :) sen az sabırlı ol doktorun sana söyler en doğrusunu , hayırlı neyse o olsun boş ver takılma

Tabiki 3 isimli öğrencilerimiz var bizim :))) Demek ki oluyor :)))
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize:)
Kız olursa da süsler püslerim Geçen kocişe de söyledim O da içten içe kız istiyor

daha önce de olmuştum biopsi çok can yakan bir şey bu nedenle korkuyorum. Haklısın yapacak bir şey yok bebeği üzmemem lazım çok sağol canım dua et inşallah.

bak diyosun ki yemek yiyemiyorum. Demek ki bu senin için önemli bir tedavi olacak , hiç moralini bozma

ha ha o nasıl bişey öyle ben ilk defa duydum . İnanma be öyle şeylere :) sen az sabırlı ol doktorun sana söyler en doğrusunu , hayırlı neyse o olsun boş ver takılma

Saçmasapan birsey işte :) paylaşmak istedim sadece :)

Bayanlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Benim oğlum olursa ismi Kerem olacak ama kız olursa henüz isim bulamadık. Babası erkek ismini sen buldun kız ismi bana ait diyor:)

Saçmasapan birsey işte :) paylaşmak istedim sadece :)

cnm ya , ama senin kızın olacak sanki , ablam diyor ki mide bulantısı erken başlarsa kız geç başlarsa yada olmazsa erkek hadi bakalım senin galiba erken başladı hemen hisettirdi kendini kız diye tahmin ediyorum ama yine de hayırlısı olsun

Zaman okadar çabuk geçiyor ki sana anlatamam :) ben bile anlamadım nasıl geldim 11. Haftaya. Ben hiç istememe rağmen sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim daha 5. Haftadayken herkese yaydı. Onların akrabaları da bir kalabalık ki sorma. Eşimin 86 tane de kuzeni var çoğunu tanımıyor sen düşün :) yani bunların hepsi duydu ama cok şükür suanlık sağlıklı bir şekilde büyüyor bebişim. Yani inanmadıktan sonra bir sorun olmuyor. Dua et canım bebişine bol bol. Kalbinin atışını gördün mü yada duydun mu?

stres yapmamaya calisiyorum ama olmuyor cünkü birsey olacak diye cok korkuyorum...melegimin kalbi atmaya basladi bile...allahim hepimize yardim etsin..AMIN

Gecmiş olsun canım strese girme kötü bişey yoktur inşallah bence başka bir doktorun görüşünüde al bakalım o ne dicek ??

Gidecem canim bu Persembe..cok merak ediyorum ne dicek...

evet haklisin elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyor canim...ama yinede cok tedirginim....yumurtalikta bir kistim var o zararli degilmis ama tam kesenin icindede birsey var onu bilemiyor doktor iste...cocukla alakasi yok dedi öyle görünüyor dedi...
ama yinede cok tedirginim. bu persembe randevum var canim baska bir doktorda....insallah iyi haberler alirim

yok dedi cocukla ilgisi ama yinede cok tedirginim tam kesenin icinde ortada birsey var cocuktan büyük....allahim cümlemize yardim etsin

Allahım şifa versin canım.. Korkma biyopsi hiç acıtmıyormuş.. Bende de guatr var ama çok şükür nodül yok. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Doğumdan sonra ameliyatla alıyorlar canım hiçbir şey olmaz merak etme.. Allahım sağlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…