2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Az kaldı öğrenmemize. Haftaya az cok tahmin yürütür herhalde doktorum. Dualarımız kızdan yana ama annesine babasına saygılı olsun da cinsiyeti pek mühim değil :) evet benim bulantılarım erkenden başladı sonra azaldı ama suanda iştahım artık baya arttı. İç sen ne kasr güzel seyler söylüyor senin :)

kim acımıyor dediyse yalan demiş:) ben daha önce biopsi oldum çok acıyor. ameliyat olmak istemiyorum 15 yıldır nerdeyse ilaç kullanıyorum. nodülün yoksa çok iyi ilaçla düzeltebilirsin. Amin Allah razı olsun canım.

Bayanlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Benim oğlum olursa ismi Kerem olacak ama kız olursa henüz isim bulamadık. Babası erkek ismini sen buldun kız ismi bana ait diyor:)

Oncelikle korkma canım hersey bebeğinin sağlığı için. Bi an kotu olacaksın sonra geçecek, geçer herhalde. Hiç bilmediğim birsey ama inşallah kolay gecer. Ikinci olarak erkek cocuk ismini hiç düşünmedim ben elimde bitonkız ismi var ama erkek bilmiyorum. En yakında sanırım yekta geliyor isim olarak ama daha araştırmak lazım benim için

27 subatta yanı 4-5 gun oldu göreli cok sukur, pıt-pıt bi hareketlilik gösterdi doktorumuz ve kalp dedi bu minnacık şey.
ama yine de insan duşunuyor, allahım korusun tabii.yaydık bız de cumle aleme.
işin garip tarafı kardesim de hamileymış.benden 1 hafta geride.

Ben 2 hafta kadar önce endokronolojiye gittim.Orada bir bayana biyopsi olacaksın demişler. Birisi de biyopsi olmuş. Ona söylüyordu hiç acıtmıyor diye. Ama insanın hassas olduğu bir adet dönemi var mesela.. O dönemde kan alsalar bile çok acırdı benim. Normal zamanlarımda kan aldırırken acımazdı:) Ama şimdi hamileyim her aldırdığımda acıyor orası ayrı. Allahım kolaylıkla geçirmeni nasip etsin.
Dere otu yiyor musun? Bir de kaya tuzu bağlayanlar var boğazına. Ama sen şimdi hamilesin önce doktoruna sor tabi..

inşallah ağrısız sızısız geçer çok sağol. kız ismi aklına ne geliyor. erkek olursa kesin kerem olacak belki yanına deniz de koyarım kerem deniz kulağa hoş geliyor:) kız ismi hiç yok aklımda. bir tek elif olabilir diyorum ama o da etrafımda çok var.

3 nodülüm vardı. sağlı sollu 6 iğne batırıp boğazıma su çektiler. tükürüğünü o anda yutarsan bir daha iğne batırıyorlar ki gözlerinden yaş akarken tükürüğünü yutmaman mümkün olmuyor. şuanda nodüllerim 6-7 tane olmuş. düşün boğaza saplanan 12-14 şırınga yeni bir teknoloji geliştirip kolayca biopsi yapıyorlarsa bilmiyorum artık:) dereotu ne işe yarıyormuş? kaya tuzunu da hiç duymadım. hep ilaç kullandım alternatif tıbba hiç bakmadım.

çok geçmiş olsun inş. iyi geçicek. Allah yardımcın olsun cnm..

Ne güzel beraber büyüteceksiniz bebişleri. Cok şanslısın bence birbirinizle sürekli paylaşırsınız tüm sorunlarınızı. Kalp atışlarını duyduktan sonra yani gördükten sonuninsan biraz daha rahatlıyor ama bir daha ki randevuya kadar insan yiyor içini. Benim normalde bu haftaydı randevum dayanamayıp gecen hafta gittik. Ben tabi kesin birsey oldu kesin kalbi durdu elemanlarını yapıpta gittim sonra eşim dalga gecti benimle :)) oluyor canım bunlar yeni doğum yapmış bir arkadasım var. Busıkınyılar bende de oluyordu ama 5.-6. Aydan sonra duymaya başlayınca hareketlerini rahatladım ozaman elham yapmayı bıraktım dedi bizde 5. Aydan sonra rahatlayacağız inşallah :)

Şaka yapıyorsun bu kadar zormu?

Ben sana listeme yollıyım bilmiyorum beğenirmisin :)

Yazmira: evrendeki en parlak yıldız.( kız)
Yekta: tek eşsiz
Yade: hatıra, anı ( kız )
Tusem: cennette esen rüzgar
Tilya: ıhlamur çiçeği
Tanem: tek olan benim tanem birtanem
Mihra: bir kuyruklu yıldız adı
Mihrace: hindistanda prenseslere verilen unvan
Milanda: benim güzel kızım
Laden: pembe çiçekler açan
İlay: ülkenin en güzeli
Hena: Uğur getiren
Henna: kına ağacı
Esilya: cennette açan çiçek
Belinda: aşık olunan güzellik,önsezileri güçlü kişi

Kız ismi olarak suan en yakın yade üzerinde duruyoruz bakalım ama cok değişiyor fikirlerimiz bizim :)

geçmiyor, daha da geçmeyecek gibi sanki :)
bu arada makas ve bıçak olayına ben inanıyorum nedense, bugüne kadar kime yapıldıysa tuttu, belki ondan. bana da yaptılar, senin gibi bıçağa oturdum :)))

Tuz olayıda cok tutuyormuş ama bana cok sacma geliyor yani nasıl oluyor ki erkekse bıçak üstüne oturma falan bilemedim ama ne yazık ki bıçağın üstüne oturdum :s

evet ya o kadar zor, keşke ameliyat olsaydım demiştim. şimdi hemileyken daha zor olacak. haziran'da yapacaklar. dua edin inşallah.

Telafi edemiyorum suanda seni Rabbim sabır versin. Ben acıdan ağda zor yaptırıyorum bu nasıl zor birsey olsa gerek. Alla acılarını hafifletsin bu sefer

aaa süper değişik isimler çoğusunu hiç duymamıştım:)) Esilya: cennette açan çiçek çok hoşuma gitti. teşekkürler canım.

Günaydın canımcım son 45 Dakika'n :) hadi git güzel haberlerle gel hemen olurmu dualarım seninle :)

Gunaydinn tatlim geldim ama haberlerle gelemedim doktorumun sehor disina cikmasi gerekmis yarin sabaha ettelendi randevu:) artik bugunku dualarini yarin icin kabul eder Allahim insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…