2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Saçımı boyuyordum ama hamile kaldıktan sonra hiç boyamadım.. Zaten boyamam da inşallah başka beyaz olmaz. 3 tane var.
Olsun oda bebişinden hatıra olsun sana yıllar geçtikçe bakar anarsın canım :)
Hoşgeldin bizde iyiyiz bebislerimizi buyutuyoruz canım kendini çok fazla yorma dinlen
Bendede oluo uyku hali uykusuzluk zor geçiyo gün
Bana bende sayfaları okuyodum seni gormeyince merak ettim ama neyseki iyiymissin
Allaha şükür halsizlik uykusuzluk ve şimdi yeni eklendi kokulara karşı hassasiyetlik parfüm deterjan sigara kokusundan tiksinmeye başladım bugün derste uyudum ya gözlerim açık o derece uykum geliyo :)
Canım bende bide yaramaz dağınık bi kız var mecbur yapıyorum içimde rahat etmiyo kendimi zorlamadan yapıyorum işte
Canım benim stres sıkıntı yok Allaha emanet miniklerimiz inşallah hiç bişey olmıcak
Aynen canım o saç dökülmeleri normal doğumdan sonrada dökülüyo zaten
Bugün çok kötü bir güne uyandım.
Kabus gördüm .
Ve gece iki ayağıma da kramp girdi...
Hayra yor canım inş hayırlara çıkar
Hala baslamadik, dr 20 martta ilaclari birak dedi herhalde o zaman normale donuyoruz
Cok ugrastim valla riske atamam:)
İlk haftalarda yasaklıyo dr zaten biraz fedakarlık yapacak erkekler artık bebek için :)
İnşallah aminnn.. 2013 Ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum ağladım. Ya o kadar güzel ki:)
İnş bizde bu sene yazıcaz anne olmak başka bişey :)
Nevoşum kız bn hiç yapmamyı düşünüyorumriske atamaycam bir heves uğruna beklesin karnımz ne zmn çıkar acba 3 ayı geçiyormudur:26:
3 aylıkken çıkmaya başlıyoda o bünyeylede alakası var kimininki daha erken çıkıyo benim zaten azcık göbeğim vardı onun üstüne katlanacak :)
Çocuğa zararı yoksa üzülme canım inş kötü bişey değildir kist olsa bile öyke doğum yapanlarda var doğumda kistleride alıyolar sorun olmuyo
Hamur işini kes canım sebze meyve ağırlıklı ye kilolar gidiyo korkma bebiş sağlıklı olsun yeterki
Maşallah canım bundan sonrası daha keyifli geçicek sağlıkcakla al yavrunu kucağına bende bekliyorum iki hafta sonra gitcem duymaya :)
Dr una sor canım benimde kızımda çok oluyodu gaviscon vermişti bide şekerli süt rahatlatıyo mideyi çok yağlı acılı ekşimsi şeyler yeme yiyip yatma uzanma bide yatarken yastığını biraz yükselt seninki çok erken başlamış geçer ama geçmiş olsun

Aynı durumdayım diyebilirim bende 8 haftalığım 10 gündür bende mide bulantısından ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyo.yatıyorum ama uyumak için değil ayakta olunca acayip miden bulanıyo.reflü için ben diğer hamileliklerimde gaviskon içmiştim 1-2 saat geçiyo ama yine başlıyo.yarım ç.bardağı süt içmeni tavsiye ederim bana iyi geliyordu.şimdi bende daha reflü başlamadı gerçide int. mide bulantısına zencefil çayı iyi geliyormuş.ama taze zencefil ilk bulduğum fırsatta onu deneyeceğim.inş bu günler geçici ama insan hayattan beziyo

Bende başlamadı daha ama yavaş yavaş başlıcak gibi bende poşetle geziyorum ne olur ne olmaz diye aminn canım doğuralımda büyüsün bebişlerde kızıma hamileyken çok tedirgindim şimdi çok rahatım doğsada daha rahat bakacakmışım gibi geliyo :)
Ayy hadi hayırlı olsun bu erkek olabilir canım iki kızın peşinde rabbim yavrularını bağışlasın bahtlarını açık etsin ben bi kızım daha olsun istiyoruö tabi hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Senin mideni bozuyo demekki canım yeme bence sosisi haşlayarak yiyin diyo dr lat zaten kanserojen madde içeriyo ya ama haşlayarak yediğinde zararı pek yok ama ishal oluyosan yeme canım

Sağlıcakla al kucağına hoşgeldin canım

2. ciler daha rahat geçiyormuş biz herşeye pimpirikleniyoruz elimizde değil anneme ne zaman anne kusuyorum desem gülü seven dikenine katlanır diyor doğru diyor

Çok teşekkür ederim cevabın için. Hamilelikten önce hiç boyle birsey yasamadım gerçi cok tüketen bir insan değilim. Şimdi yiyincede midem bozuluyor sen nasılsın kuzucuk

Çok teşekkür ederim cevabın için. Hamilelikten önce hiç boyle birsey yasamadım gerçi cok tüketen bir insan değilim. Şimdi yiyincede midem bozuluyor sen nasılsın kuzucuk

iyiyim tatlım sen nasılsın geçtimi mide bulantıları senin 3 . ayına gireceksin dimi en önce sen doğuracan herhalde benimde uzun zaman yemediğim şeyleri çekiyo cnm ama sürekli değişiyo

2. ciler daha rahat geçiyormuş biz herşeye pimpirikleniyoruz elimizde değil anneme ne zaman anne kusuyorum desem gülü seven dikenine katlanır diyor doğru diyor

aynen cnm doğurup büyütünce ne kadar gereksiz yere endişelenmişim diyeceksin keyfini tadını çıkartın ilkinde öyle bi imkanın oluyo ikincide malesefki olmuyo bitane yanında olduğu için onunla ilgilenmekten karnındakine fırsat kalmıyo

çok güzel bir süreç eşimle dışarı çıktık ebebek diye bir mağazaya girdik öyle güzel şeyler varki insan çekiniyor almak istiyorsun ama ya diyorsun anmak istemiyorum

bugun eşim illa dökülmeyen mama kaseleir varya ondan alıcam dedi bende karşı çıkmadım

beşiğini odasını konuşuyoruz gerçekten harika şeyler

rabbime şükürler olsun nasip etti ya bizede bunlara bakmak bile çok çok güzel

cinsiyetini öğrendikten sonra almaya başlayabilirsin cnm şimdi çok erken mağzaya girdinmi kendini alamıyosun zaten mağzayı alıp çıkasın geliyo beşiğide park yatak alıcam ben onlar çok kullanışlı mobilya olanlar çok ağır ve hantal ordan oraya taşınmıyo zamanla rayları bozuluyo sallanmıyo park yatak en iyisi bide yeni doğduğunda yatağımın yanına koyabileceğim küçük salllanan beşiklerden alcam o zamanlar gelsinde bakcaz artık

Canım kayınvalidenin ismini bebeğine vermek zorunda değilsin ki. Sen ikinci isim koysan da senin verdiğin ismi kimse söylemez. Hep kayınvalidenin ismini söylerler. Keşke bunu kabul etmeseydin. Benim kayınvalidem de erkek için mertcan düşünmüş ama tabiki ben bu ismi vermeyeceğim . Benim ismim hazır ve bunu en başında eşime de söyledim. Bence tavrını koy. Bu çocuğu sen taşıyorsun karnında. Ne münasebet başkasının gelip adını koyması.. Ben böyle şeylere kızıyorum.

iyiyim tatlım sen nasılsın geçtimi mide bulantıları senin 3 . ayına gireceksin dimi en önce sen doğuracan herhalde benimde uzun zaman yemediğim şeyleri çekiyo cnm ama sürekli değişiyo

Iki haftaya 3. Ayımızı dolduruyoruz tam olarak 3 aylık oluyoruz yani :) mide bulantılarım biraz daha iyi o süt ve süt ürünlerini tüketemiyorum ama hala. Bende çikolatalı pasta ve benzeri hiç birşeyi sevmezsen bugun deli gibi yedim kıtlıktan çıkmış gibi :) kilo almasak bari ya. O belli olmaz tatlım ya bi bakarsın erken doğumlar olur yada 1 Ekim'de bekleyen na bir insan var ve benimle aynı gün olan 2-3 kişi daha var bakalım artık. Bide sezeryanda kimse giremiyormuş ameliyata öylemi?

yok canım daha ortada bişey yok.. o zıbın simgesel eşime baba olacagını söylemek için almıştım sen nerden biliyosun erkek oldugunu

ne yazıyor canım üstünde. büyüttüm ama büyümedi..

çok iyi pişirmişsin canım birşey olmaz ama başka da yeme..

Zaten sadece limonlu soda rahatlatıyor ������

bir ara yeşil zeytin, peynir ekmek iyi geliyordu. onlardan da bıktım. şimdi elma yiyorum. iyi geliyor.

anneme diyorum ki nasıl doğum yaptınız yapıyorlar üç beş doğum nasıl geçiriyorlar herkes hamileliği.. zormuş diyorum. ilk üç ay böyle 4 aydan sonra rahatlarsın diyor.

Son düzenleme:

büyümüş senin kuzucuk en zor günleri atlatmışsın 4. ayına girince hiç bişeyin kalmaz valla söylersen alan dr lar var eşinde istiyorsa girebilir cnm tabi ide dayanabilirse çünkü oda görüyor ya herşeyi benim eşim istemedi dayanamam diye odada bekledi hazırlık yaptılar gelenler vardı onları aldı koşuşturmayada adam lazım oluyo benim ilk doğumum sezeryandı şimdikini normal istiyorum olabilirse hakkımızda hayırlısı

canım bu konuda benden daha feminist olan yoktur emin ol.. neler yaptım kavga ettim inat ettim korundum aylarca emri vaki isim olacaksa olmasın dedim.. eşim ki sagolsun öküz möküz ama beni incitmez üzerime titrer..bir bu konuda ikna edemedim çok içerledi çocukluk hayaliymiş. annesine çok düşkün neyseki kayınvaldeyle sorunum yok eşime çok düşkün bebegimede ikigüne bi arar sorar düşkünler yani.. bende vicdana geldim kızımın adı Bade kayınvaldemin adı meral meral bade yada bade meral herneyse koyarız öyle.. ne de olsa çocuk aklı yetince helede okula gidince meral dedirtmez kendine bade yani kutsal aşk anlamında olan adını kullanır

Anneye düşkünlük ismini çocuğuna vermekle gösterilmez ki. Eşin hiç de doğru düşünmüyor. Bir gün annesi vefat ettiğinde çocuğuna nasıl Meral diyecek? Adını söylerken içi acımayacak mı? Bence ileriyi düşünmüyor. Ben de annemi babamı çok seviyorum. Kardeşlerimi de çok seviyorum. Ama isimlerini veremem. Çünkü söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Ki bence ailemde hısım akrabada olan bi ismi vermektense nadir rastlanan anlamlı bir isim vermek daha mantıklı. Ben Cihangir ismini verecektim. Hamile değilken de hep düşüncem buydu. Ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman Allahıma bir söz verdim. Eğer erkek çocuğum olursa ona Muhammed Mustafa Cİhangir adını vereceğim dedim. Ve üstüne hamile olduğumu öğrendim. Şimdi cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum:)

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm biraz:) ben de eşimi çok sevdiğim için onu kırmamak için ailesiyle mümkün olduğunca ters düşmemeye huzurumuzu bozmak istemiyorum. Ama benim eşim de beni kırmaz, karşılıklı olunca böyle oluyor galiba. Biz isim konusunda böyle bir durumda kalmadık ama birşeyi söylemek istedim sana, Bade ismi bana da hoş geliyordu ama anlamı içki demek canım, Türk sanat müziği eserlerinde de geçer, isim olarak koyulması da pek tavsiye edilmiyor ama yine de siz bilirsiniz tabi. Yanlış anlama olur mu, sadece söylemem gerektiğini düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…