Olsun oda bebişinden hatıra olsun sana yıllar geçtikçe bakar anarsın canım :)Saçımı boyuyordum ama hamile kaldıktan sonra hiç boyamadım.. Zaten boyamam da inşallah başka beyaz olmaz. 3 tane var.
Allaha şükür halsizlik uykusuzluk ve şimdi yeni eklendi kokulara karşı hassasiyetlik parfüm deterjan sigara kokusundan tiksinmeye başladım bugün derste uyudum ya gözlerim açık o derece uykum geliyo :)Hoşgeldin bizde iyiyiz bebislerimizi buyutuyoruz canım kendini çok fazla yorma dinlen
Bendede oluo uyku hali uykusuzluk zor geçiyo gün
Bana bende sayfaları okuyodum seni gormeyince merak ettim ama neyseki iyiymissin
Canım bende bide yaramaz dağınık bi kız var mecbur yapıyorum içimde rahat etmiyo kendimi zorlamadan yapıyorum işteMerhabalar canım kendini cok yormamaya çalış bak benim evde rezîl oldu gecem hafta kadın var ama bir haftaa gitti yine berbat ev haftasonu olsunda eşimle beraber yapalım diye bekliyorum 3. Ay bitene kadar boyle. Cok yormak istemiyorum kendimi sende oyle yap bence canım benim
Canım benim stres sıkıntı yok Allaha emanet miniklerimiz inşallah hiç bişey olmıcakKızlar Günaydın,
Çok canım sıkkındün akşamdan beri kanamam var az ama vargeçen hafta bu yüzden doktora gitmiştim bana progestan verdi.
Dün akşam progestanı içtim ama hala azda olsa devam ediyor baya üzülüyorum ya endişeliyim.
Aynen canım o saç dökülmeleri normal doğumdan sonrada dökülüyo zatenSlm canım benimde sac dökülmesi ve beyz var ama bi kaçtane beyazım önceden de sacım dökülüyordu doktora sormayı düşünüyodun bnde hamile olmadn öncede vardı hayırlısı olsun bebklermz iyi olsunda
Hayra yor canım inş hayırlara çıkarBugün çok kötü bir güne uyandım.
Kabus gördüm .
Ve gece iki ayağıma da kramp girdi...
İlk haftalarda yasaklıyo dr zaten biraz fedakarlık yapacak erkekler artık bebek için :)Hala baslamadik, dr 20 martta ilaclari birak dedi herhalde o zaman normale donuyoruz
Cok ugrastim valla riske atamam:)
İnş bizde bu sene yazıcaz anne olmak başka bişey :)İnşallah aminnn.. 2013 Ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum ağladım. Ya o kadar güzel ki:)
3 aylıkken çıkmaya başlıyoda o bünyeylede alakası var kimininki daha erken çıkıyo benim zaten azcık göbeğim vardı onun üstüne katlanacak :)Nevoşum kız bn hiç yapmamyı düşünüyorumriske atamaycam bir heves uğruna beklesin karnımz ne zmn çıkar acba 3 ayı geçiyormudur:26:
Çocuğa zararı yoksa üzülme canım inş kötü bişey değildir kist olsa bile öyke doğum yapanlarda var doğumda kistleride alıyolar sorun olmuyogünaydin kizlar,
dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?
Hamur işini kes canım sebze meyve ağırlıklı ye kilolar gidiyo korkma bebiş sağlıklı olsun yeterkikızlar ya ilk 8 hafta hiç kilo almamştm ne güzel, bu sabah tartıldım neredeyse 1 haftada 1,5 kilo almşm.. Hep bi şişkinlk hazmszlk olmştu zaten bu hafta =( 1,5kg dan bşy olmaz tabii de, doktor bana göbek bölgen çok yağlı, senin ekstra dikkat etmen gerekiyo demişti geçen haftapoff napsam ki, az yemek olmaz, spor yapmak yasak bana hala bu ay..
Maşallah canım bundan sonrası daha keyifli geçicek sağlıkcakla al yavrunu kucağına bende bekliyorum iki hafta sonra gitcem duymaya :)Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))
Dr una sor canım benimde kızımda çok oluyodu gaviscon vermişti bide şekerli süt rahatlatıyo mideyi çok yağlı acılı ekşimsi şeyler yeme yiyip yatma uzanma bide yatarken yastığını biraz yükselt seninki çok erken başlamış geçer ama geçmiş olsunArkadaslar yogun bir sekilde reflum ve mide agrim var bulanti ve kusmada cabasi 6.haftada basladi su an 8 haftaligiz 2 haftadir cok kotuyum hicbirseyden tad almiyorum dun itibari ile mecbur lansor basladim b grubu ama yinede icim rahat degil,onerebileceginiz mideyi rahatlacak bisey var mi ilk hamileligimdede ilk 5 ay kusma bulantim oldu ama reflu cok baska moralim cok bozuk oglumla bile ilgilenemiyorum,ayva ve leblebi disindada bisey yiyemiyorum 2 haftadir