- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
aaa süper değişik isimler çoğusunu hiç duymamıştım:)) Esilya: cennette açan çiçek çok hoşuma gitti. teşekkürler canım.
Dereotunun nodüllere iyi geldiğini söylüyorlar. Ama ben de ilacımı kullanıyorum sadece. Her ay endokronolojiye kan verip baktırcam. İlaç dozumu yarım doz yükseltti benim hamile olduğum için. İlacımızı düzgün kullanmamız bebeğin gelişimi açısından çok önemli.. Allahım hepimize şifalar versin.3 nodülüm vardı. sağlı sollu 6 iğne batırıp boğazıma su çektiler. tükürüğünü o anda yutarsan bir daha iğne batırıyorlar ki gözlerinden yaş akarken tükürüğünü yutmaman mümkün olmuyor. şuanda nodüllerim 6-7 tane olmuş. düşün boğaza saplanan 12-14 şırıngayeni bir teknoloji geliştirip kolayca biopsi yapıyorlarsa bilmiyorum artık:) dereotu ne işe yarıyormuş? kaya tuzunu da hiç duymadım. hep ilaç kullandım alternatif tıbba hiç bakmadım.
Gunaydinn tatlim geldim ama haberlerle gelemedim doktorumun sehor disina cikmasi gerekmis yarin sabaha ettelendi randevu:) artik bugunku dualarini yarin icin kabul eder Allahim insallah:))
Anlamlarını araştırmak lazım ama canım coğu yerde anlamı boyle değil diyorlar yani sen de araştır sonra anlamı farklı çıkarsa beni suçlama :) ama isimler değişik :)
Dereotunun nodüllere iyi geldiğini söylüyorlar. Ama ben de ilacımı kullanıyorum sadece. Her ay endokronolojiye kan verip baktırcam. İlaç dozumu yarım doz yükseltti benim hamile olduğum için. İlacımızı düzgün kullanmamız bebeğin gelişimi açısından çok önemli.. Allahım hepimize şifalar versin.
Herkesin bi derdi var işte. Burada bazı arkadaşlar da pıhtılaşma sorunundan dolayı kendilerine iğne yapıyorlar hergün. Allahım yardımcımız olsun..
ben değil de eşim üstlendi isim bulma görevini .
dünden beri sacma sapan (bana göre) biseyler deyip durdu.
ama d ile başlamalıymış.aile geleneğiymiş nesillerdir.
bakalım.kısmet!
sağlıkla kucağımıza alalım allahın ıznıyle.
geriye isim kalsın:)
Yarında ederim canım ama korkma hersey güzel olacak inşallah
hu huuuuuu slm hamişler nasılsınızzzzzz????
iyiz tatlış anniş sen nasılsın?
iyiyim cnm 5 günden beri miğde bulantısı yoktu sabah biraz miğdem bulandı istifa ettimm herşeyden miğdem bulandı bu gün koçişş peçete ile burnunu siliyordu onu öyle gördüm istifa ettimm nasılda sevin miştimm miğde bulantısı bitti diye yine başladı bebeğimm içinn herşeye katlanırımm işallahhh ee sendenn naberr tatlımm sen çalışıyor musun?
haftaya başlayacağım işe. Yayıla yayıla oturduğum son haftam yani :) geçecek inşallah canım ya benim bulantılarım artık baya baya azaldı kokulara hassasiyet devam hala :) bide ben çıkartamıyorum boylesi daha da zor oluyordu cok zor azaldı artık
Ahh ahh su erkekler yokmu? Taşıyan eden sensin isim bulma konusunda illa birileri birsey diyecek. Keske onlar taşısa ve onlar çıkartsa bebişi de bu isim koyma görevide onlar alsa dimi ama
Hadi bizim uzmanlik alanimiz degil de, doktorlar neden farkli tavsiyede bulunuyor anlamadim. Bu listeye bu bulantili haftalarda kimin midesi dayanir o da ayri bir durum . Allah yardimcimiz olsun :)
bendemi 3 isim koysam ama benimkine tuhaf olur ismail mihrali zaten yanına 1 isim daha gelse engin altan düzyatan olur :)Tabiki 3 isimli öğrencilerimiz var bizim :))) Demek ki oluyor :)))
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize:)
Kız olursa da süsler püslerimGeçen kocişe de söyledim O da içten içe kız istiyor
damlacım esim yabancı diye o buluyo isimleri.
bana göre bulduğu tüm isimler aynı zaten.
anlamıyorum.
hicbirşey de çağrıştırmıyor malesef.
napalım.
hele hzıranda kaynana gelsin de sen o zaman gör isimler havada ucusacak kesin.
oyy anammmmmm.
o gunler gelsin saglıkla ilerlesin zaman da sorunumuz bu kalsın.
maşallah kızına güzel bir kilo ile doğmuş annesi:) darısı buna inş. Ben dediğini yapıyorum yemek için kendimi zorlamıyorum midemin alabildiği şeyleri yiyorum , kendimi zorlamıyorum sütü çok seven ben artık içemiyorum , içebileceğim zamanı bekliyorum bakalım
Sağol cnm kıymetimi bilen olsa barikayınvaldem iyidir hoştum ama hep davet bekler gelmek için, bana bir kere telefon edip yada gelip nasılsın kızım demedi . Hep eşime soruyor nasıl midesi bulanıyor mu iyimi falan diye bir şeyler gönderiyor yakın otoruyoruz zaten .Ama gelip yoklamıyor . Hep beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?