canim bulamadim yaziyi ama arastirdim biraz son aylarda yenilmesi lazimmis Allahim korusun artik ins bisicik olmaz
hq canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn knst
gecmis olsun canim Allahim sifa versin ins
Berkandamla, Kamuran85 nasilsiniz arkadaslar
Bebislerinizde iyidir ins.
hissetmeye basladinizmi ??biliyorsunuz 11.haftadayiz artik
gecmisi okudum, gemis olsun damlacigim, enfeksiyon biran once gecer ins. bol su icmeyi oneriyor doktorlar , zaten senin doktorunda bunu onermis.
buarada bebeklerimizin burcunu biliyormusunuz, terazi olucaklar :)terazi bebek burclari hakkinda simdiden arastirmaya basladim.
fakat soyle bir durum var, 26 eylul dogum gunleri ama 2-3 gun once olursa, basak bebegi oluyorlar :))
hurma
arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.
hurma
arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.
kesinlikle maydonoz suyu içmeyin ben maydanozun kendisi bile kullanmıyorum salataların dışında... yıllar önce duymuştum bebeğini istemeyen düşük yapmak isteyen kadınlar maydanozu kaynatıp içermiş
Rica ederim canim. dedigim gibi 12 li test kesin sonuc verdigine gore, zaten 12 li test yaptirmisin..senin igneden baska yapacak birsey yok sanirim. belki bir umut olur diye yazmistim, ama olsun hayirlisi olsun.
Senin acini tum kan sulandirici igne yapan anne adaylari, tup bebek deneyimi yasayanlar paylasiyor merak etme.
teknik ogrenmek icin birkac defa saglik ocagina gidip hemsireye igne yaptirmayi denedinmi hic ?
Cok teşekkür ederim canım nerelerdesin sen ya habire bakıyorum eylül annelerindesin unuttun gittin bizi amaevet bol bol su tüketmeye calısıyorum suanda 3 litre içtim daha da içmem lazım :s benim bebek başak burcu olacak canım ya beklenen doğum 4 gün geçiyor başağı çünkü eminim ki kalmaz teraziye. Ama yine de Allah bilir dimi ama bence %80 başak burcu olacak bizim bebişler :)
evet canim araştırdım kesin düşer diye bisi yok ama dogumj kolaylastrdifi yaziyo haftaya doktora gitcem onada sorcma iki gündür deli gibi yiyodum
rica ederim çok fazla tüketmemeye bak yinede sen..ben maydonoz yiyordumyeni birşey daha öğrendim. teşekkürler canım.
Yok bitanem unuturmuyum, girdigim zaman her iki tarafida takip edip yaziyorum. ama aramizda 7 saat fark olunca, siz gunduz yasarken ben geceyi yasiyorum:)
senin dogacak tahmini tarih 26 eylul 27 eylul degilmi? terazi oluyor diye okudum dun. basak 23 eylulde bitiyor mus. erken dogma gibi seymi var .
damla ben erkek hissediyordum ya, ruyanda 2 kere erkek bebek gordum. ama esim senin kiz olacak diyor
eksi yemiyorum hic, tatli da yemiyorum hic ama greyfut e ananas cok yiyorum belkide kiz olur
Çok haklısın tesekkurler cevabın için ama işte sende anlarsın insanı n malesef elinde olmuyorbi de ilk gebelik herseyi düşünüyorum farkındayım kendimi boşuna uzuyorum :44: üç gündür bulantı var yeni başladı sadece portakal yiyebiliyorum canım hep portakal istiyor Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin de inşallah bütün bu dusuncelerimize gülüp geçelim o zaman inşallah
Kızlar bana yardım edin moralim çok bozuk
Bugün 5+3 günlük hamileyim. 4 gün önce bebegimin kesesini görmüştük. 65 mm'di. Bugün tekrar doktora gittik. Gelişme olmuş. Şuan 111 mm ama kese fasulye gibi
Sabah gittigimiz doktor bizi cok korkuttu. Şekli bozuk düşer bu dediBayağı ağladım. Dayanamadık başka bir uzmana göründüm tanıdık aracılığıyla. KAfanıza takılacak bir şey yok bu sık sık gördüğümüz şey dedi. 5. haftada şekil böyle olabilir. 1 hafta sonra gelin bebege bakalım dedi.
İçim hiç rahat degil. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ?
Evet canım, ilk iğnemi hastaneye gidip hemşireye yaptırdım.
Umut arayışların için çok saol :)
Dediğin gibi birçok kişi kullanıyor bu iğneyi, bu başlıkta bile 5-6 arkadaşım var pıhtılı...
Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve tabi bebeklerimize de şifa olsun bu iğne...
Bugün 5+3 günlük hamileyim. 4 gün önce bebegimin kesesini görmüştük. 65 mm'di. Bugün tekrar doktora gittik. Gelişme olmuş. Şuan 111 mm ama kese fasulye gibi
Sabah gittigimiz doktor bizi cok korkuttu. Şekli bozuk düşer bu dediBayağı ağladım. Dayanamadık başka bir uzmana göründüm tanıdık aracılığıyla. KAfanıza takılacak bir şey yok bu sık sık gördüğümüz şey dedi. 5. haftada şekil böyle olabilir. 1 hafta sonra gelin bebege bakalım dedi.
hu huuuuuu slm hamişler nasılsınızzzzzz????
Nasılsınız arkadaşlar biz çok şükür iyiyiz bulantılarım hat safhada olunca bnm daktır zofrana başlattı zofran çok etkili Bi ilaç doktor tavsiyesi olmadan içmeyin diyor eczacılar kemoterapi hastalarında fln kullanılıp çok iyi geldi bana sabah dil üstüne atıyorum bitane btn gün gidip yiyip içiorum doktorunuza Bi danışın çok kotuyseniz başlayın derim ilaç 40 lira devlet vermiş 10 tane var içinde bilginize
Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?