2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Önerdi işte verdi suda karıstırmalık bir ilaç tek içimlikmiş. Ama doktorlar biraz abartın herseyi ya burda sonuçta seyrek diyor cok seyrek lökosit görüldü diyor demek ki azıcık önleme geçecek ama korkuyorum bebişine birsey olacak diye

Canim bende de sari akinti var ama idrar testlerim temiz cikti belki direk onla alakali bisey diildir...bence şu verdigi toz ve ictigin su miktarini arttirmak cok ise yarayaxak hic uzulup stres yapma tatlimm melegin seni terketmezz dur melegin yerine guzel kizin seninterketmez desem belki daha cok keyfin yerine gelir:)

cnm geçen gün lale hurma ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu onu bir oku istersen sanırım 28 . de idi
canim bulamadim yaziyi ama arastirdim biraz son aylarda yenilmesi lazimmis Allahim korusun artik ins bisicik olmaz
slm kızlar benide aranıza alırmısınız
hq canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn knst
Sanırım aramıza yeni katılanlardansın geçmişi kaçırdım hastaneydim de. Hosgeldin sefalar getirdin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

gecmis olsun canim Allahim sifa versin ins

tamam benimde aynıydı birebir önce devlete gitmiştim o doktor suda eriyen antibiyotik vermişti tek kullanımlık ertesi günde prof. gittim tahlil sonuçlarını gösterdim hiç bir sorun yok sakın içme verdiği ilacı dedi. Gerçekten de öyleymiş boşuna ilaç içme benim arada idrar küttürüm yapıldı hep negatif çıktı. Etrafımda kime sorduysam onlardada çıkıyormuş normal bişey bol su iç

Selam hoşgeldin canım. allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hoşbulduk canım hep birlikte inşallah

canım çok endişe ediyorsun anlattığın sarı akıntı bebek içeride gelişirken dışarıdan gelecek tehlikelerden korumak için vücudumuz bir sıvı üretiyor ve genital yolları kapatıyor. Sadece o sıvı miktarı çok artıp yeşilimsi olmaya başlarsa ve çok kötü kokarsa o zaman bir enfeksiyondan bahsedebiliriz. Doktor gibi konuşuyorum ama o zaman bana doktorumun anlattığını aktarıyorum :)

canım daha önce yazmıstım ben bacağıma geçtim diye görmemiş olabilirsiniz hiç acımıo(azıcık iğneyi çekerken) ve cok kolay girio valla göbeğim rahatladı biraz:) deneyin isterseniz tabii.

Fİrst senden de güzel haberler bekliyorummm :))dualarım hepinizlee

Ayy yok canim ben zaten dayanamicam daha fazla denicem bu aksam su bacak olayini...
Cok heyecanliyim ben yine yaa yarin kontrol icin..mide bulantisi azalinca biraz panikyaptim acaba hersey yolunda mi diye insallah guzel haberlerle gelirim canim:)

13 Mart kontrol 3 nisan 2li tarama testine çağırdı doktor senin ustune benim kacinci gidişim nie acep:)

sanırım benim dr çok rahat

maşşallah canım iştahın iyi ben hiç birşey yiyemiyorum acaba bu bebeğe bi sıkıntı olur mu su içsem kusuyorum ben

inşallah zamanla zamanla düzelir canım. çok kafana takma. bebişin her şekilde senin depolarından besleniyor. o yüzden için rahat olsun. dr folik asit dışında vitamin verdi mi? bir de çok kusuyorsan ilaç veriyorlar bi sor istersen.

kesinlikle maydonoz suyu içmeyin ben maydanozun kendisi bile kullanmıyorum salataların dışında... yıllar önce duymuştum bebeğini istemeyen düşük yapmak isteyen kadınlar maydanozu kaynatıp içermiş

Son düzenleme:
Ayy yok canim ben zaten dayanamicam daha fazla denicem bu aksam su bacak olayini...
Cok heyecanliyim ben yine yaa yarin kontrol icin..mide bulantisi azalinca biraz panikyaptim acaba hersey yolunda mi diye insallah guzel haberlerle gelirim canim:)

yolundadır allahın izniyle .Merak etme zaten bu haftalarda yavas yavas azalması gerekiyo mide bulantısnın benimde sabah bulantılarım geçti akşam bulanıyo sadece. o da geçer inşallah.yarın kaçta kontrolün??mutlaka yaz tamammı merakla bekliyorumm.

kızlar bugün sağlık ocağı kan tahlili geldi maille, b12 düşük plt diye birsey var o düşük beta da 130000 lerde. kaynım tıp öğrencisi ona göndrdim bana yarın bana bilgi verecek.birde yeşil fasulye canım istedi anneme dedim yapacak akşama. sizde nasıl sonuçlar ben biraz tedirgin oldum ama

Sabah 9 da tatlim , tabi merak etme gelir gelmez yazarim:)

Canım benim, daha da anlamıyosan ben çekerim videoyu diosun :))) Ya korkuyorum işte birşeyi yanlış yaparsam bebeği kaybederim diye.

Demek istediğin yeri anladım sanırım, hemşirede bana orayı gösterdi...Youtube'a bir daha bakıyım ben o zaman canım,çok saol...

En sonunda ben de iğneden delirmiş videomu ekleyeceğim siteye :))))

Allah yardımcın olsun canım, umarım güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…