maşallah bebişine.. canım gözün aydın..
fazla yürüyüşün zararı olur mu ki! işyerinde bankalara vs gidiyorum. iş eve 15 dk lık arası günde yarım saat yürüyorum. iş için çıkarsam da 1 saat falan ekleyebiliriz ortamalama..yani günde 1.5-2 saatlik yürüyüş etkisi nasıl olur?
canım progestanına günde bir defa alıyorsan akşam al bence. o halsizleştiriyor.uyku getiriyor.
Canım progestanı bir sabah bir akşam alıyorum maalesefSen bu kadar yürüyorsan doğumun da normal olursa çok kolay olur.Sporun çok etkisi olur canım.Zaten sağlıklı olmak için bir insanın günde 10000 adım atması gerekiyor sen 25000 flan atıyorsun sanıyorum.İnş. doğumda karşılığını görürsün bunların.Mesela doğumhanede hapşırırken doğurmak gibi:)Ben de 3. aydan sonra hamile yogasına gitmeyi planlıyorum ,normal doğum olsun diye .
bu arada kızlar pantolonlar gelmiyor. :) karnım da arasıra kaşınıyor. eklememişim ama bir arkadaşın bitkisel yağları şimdiden mi kullanıyoruz.
iyi o zaman problem yoksakinleş canım bebeğide etkiler o da agresifleşip tekme atar sonra karnına annesi
Kizlar size bisey solemeyi unuttum...doktora yuruyus yapabilirmiyim dedigimde yap tabi sakin yatma surekli hareketli ol dedi cnku eger hareketsiz olursak Allah korusun pihti atabilirmis o bizim icin tehlikeli biliyosunuz...
Haber veriyim sizlere de dedim yuruyuslere basliyoruzz kizlarr hadii bakiim sporaa:)
maşallah bebişine.. canım gözün aydın..
fazla yürüyüşün zararı olur mu ki! işyerinde bankalara vs gidiyorum. iş eve 15 dk lık arası günde yarım saat yürüyorum. iş için çıkarsam da 1 saat falan ekleyebiliriz ortamalama..yani günde 1.5-2 saatlik yürüyüş etkisi nasıl olur?
yani bacaktan vurmamız daha mı iyi oluyormuş.
canım üzme kendini. biliyorum teselli gibi oluyor ama aslında teselli değil drların söylediği de bu. bebişte sorun yoksa muayene de kavrengi akıntıyı takılmayalım. benim adet öncesi oluyor. senin ne zamanlar oluyor dikkat ettin mi hiç..
maşallah canım. evet takılma canım zamanla değişiyor bebişler.
canım inşallah duyarsınız bir dahakine.. içini ferah tutmaya çalış. ultarasona gitmeden önce bol su iç..
canım progestanına günde bir defa alıyorsan akşam al bence. o halsizleştiriyor.uyku getiriyor.
fasülye tanem benim..bir tanem..
-----
bu arada kızlar pantolonlar gelmiyor. :) karnım da arasıra kaşınıyor. eklememişim ama bir arkadaşın bitkisel yağları şimdiden mi kullanıyoruz.
Ayy nerde o günler :)) bi gelse tekme attıgı günleri bir görebilsem
beklemedeuiz inanılmaz bir duygu tarifi yok allahim jsteyen herkese yasatsin
benden 1 gun önce minikin senin :) maşallah kuzuma
Canım yürüyüş mü dediiinn, ben akşam 7:30 da kendimi eve zor atıyorum yorgunluktan :)))
Çok saol tatlım verdiğin bilgi için
kızlaaarrr doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk, gerçekten tarifi olmayan bir duygu :)) herşeyi normalmiş şimdilik , 7+2 ama gelişimi 7+0 çıktı dr herhangi bir sorun yok dedi, (+ -) 3 olabilir fark etmez bu dedi, boyu da 0.97 cm olmuş miniğimin ...videoya çektik kalp atış sesini durup durup izliyorum :))) Allah isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin ...
Hayirli ugurlu olsunn Allah saglikla kucagina aldigin gunleringormeyi de nasip etsin insallah:))
Canım progestanı bir sabah bir akşam alıyorum maalesefSen bu kadar yürüyorsan doğumun da normal olursa çok kolay olur.Sporun çok etkisi olur canım.Zaten sağlıklı olmak için bir insanın günde 10000 adım atması gerekiyor sen 25000 flan atıyorsun sanıyorum.İnş. doğumda karşılığını görürsün bunların.Mesela doğumhanede hapşırırken doğurmak gibi:)Ben de 3. aydan sonra hamile yogasına gitmeyi planlıyorum ,normal doğum olsun diye .
Benimde göbeğim resmen belli oluyo bazı arkadaşlar erken diyo ama çıktı. Benim zaten ayva göbeğim vardı ayvanın içine bide greyfurt eklendi haliyle çıktı:) o yağları kullanmaya geç bile kaldık arkadaşım, hemen başlamamız lazım
Yani senin vucudun yuruyuse flan aliskin canim demekki o yuzden gunde 1-2 sa yuruyusten belki de bisey olmaz ama bana fazla tabi gunlerdir yatiyorum:) yarim saat yarim saat baslayip yavas yavas da arttirxam bakalim...
Su adet donemi olayinin tam da ustune bastin canim bugunler regl donemim kahve akintim ondan da fazla olabilir diye dusundum bende oyle rahatlattim kendimi:) yaa bide biz kan sulandiricalari kullaniyoruz yaa onlarin kanama yaptigini da duydum ben yani simdi Allaha sukur kanama yok ama ilerde drnum hersey yolunda dmesine ragmen kanama olursa da kafama takmicam Allahom osterse bi bebis oyle de boyle de dogacak o yuzden surekli dua ediyorum :))
Bacaktan vurma olayina gelince ben gobegimi baya kotu morarttim gecen gun artik igne gobegime girmiyo o yuzden bacaga gectim dedim iyi yapmissin dedi o zaten bana illa gobekten yap demiyo baxaktan ve koldan da degistire degistire yap diyo yani tatlim...
kızlaaarrr doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk, gerçekten tarifi olmayan bir duygu :)) herşeyi normalmiş şimdilik , 7+2 ama gelişimi 7+0 çıktı dr herhangi bir sorun yok dedi, (+ -) 3 olabilir fark etmez bu dedi, boyu da 0.97 cm olmuş miniğimin ...videoya çektik kalp atış sesini durup durup izliyorum :))) Allah isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin ...
Kizlar bugun dogum gunum cok guzel gecti esim sayesinde yarinda doktor kontrolum var 9 haftam bitti cok sukur bakalim bebisim nasil cok ozledim cunki
Yani senin vucudun yuruyuse flan aliskin canim demekki o yuzden gunde 1-2 sa yuruyusten belki de bisey olmaz ama bana fazla tabi gunlerdir yatiyorum:) yarim saat yarim saat baslayip yavas yavas da arttirxam bakalim...
Su adet donemi olayinin tam da ustune bastin canim bugunler regl donemim kahve akintim ondan da fazla olabilir diye dusundum bende oyle rahatlattim kendimi:) yaa bide biz kan sulandiricalari kullaniyoruz yaa onlarin kanama yaptigini da duydum ben yani simdi Allaha sukur kanama yok ama ilerde drnum hersey yolunda dmesine ragmen kanama olursa da kafama takmicam Allahom osterse bi bebis oyle de boyle de dogacak o yuzden surekli dua ediyorum :))
Bacaktan vurma olayina gelince ben gobegimi baya kotu morarttim gecen gun artik igne gobegime girmiyo o yuzden bacaga gectim dedim iyi yapmissin dedi o zaten bana illa gobekten yap demiyo baxaktan ve koldan da degistire degistire yap diyo yani tatlim...
Bende başlamadı daha ama yavaş yavaş başlıcak gibi bende poşetle geziyorum ne olur ne olmaz diye aminn canım doğuralımda büyüsün bebişlerde kızıma hamileyken çok tedirgindim şimdi çok rahatım doğsada daha rahat bakacakmışım gibi geliyo :)
Ayy hadi hayırlı olsun bu erkek olabilir canım iki kızın peşinde rabbim yavrularını bağışlasın bahtlarını açık etsin ben bi kızım daha olsun istiyoruö tabi hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Senin mideni bozuyo demekki canım yeme bence sosisi haşlayarak yiyin diyo dr lat zaten kanserojen madde içeriyo ya ama haşlayarak yediğinde zararı pek yok ama ishal oluyosan yeme canım
Sağlıcakla al kucağına hoşgeldin canım
merhaba hanimlar, insallah herkes iyidir
hergun giremiyorum ama hepinizide merak ediyorum vllh :)), benim bulantilar hala ayni, cok sukur uyku hali duzeldi gibi en azindan ev islerini falan bitirebiliyorum, 1_2 kilo vermisim de fazlasiyla geri alicazz malesef :18:. oglusum dis cikartiyor bazen cekilmez oluyo vllh...
yarin kontrolum var cok heyecanliyim ilk kez kalp atislarini duyacam evet 2 ay bitti ama demistim daha once hersey gec oluyo burda, ultrasyona da bu ay sonunda girecem insallah ki cinsiyet bile soylemezler daha 20.hafta soyleniyo (galiba mariamelikem de 20. hafta ogrenicem demisti)...
Canim benimki tup bebek oldugu icin gec dollenme ihtimalim yok ben bebek kucuk oldugu icin ultrason olcumlerinin tutarsiz oldugunu dusunuyorum doktor zaten ilerleyen haftalarda acik kapanir dedi insallah kapanir ben ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim 3.ayda gerilik baslamisti ara acilarak devam etti malesef erken almak zorunda kaldi doktorlar tekrar ayni seyleri yasamaktanda korkuyorum ama daha basinda oldugu icin cok takilmiyorum hatta igne kullaniyorum bu sefer insallah Rabbim bu bbegimi hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder
Ben günlük yürüyüşlerini herzaman yapıyorum ama bisiklete binmekte istiyorum sence egzersiz bisikletine binmek zarar verirmi ki vermez ama hamilelikte mesela en iyi spor yüzmeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?