- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben bile okudum. Onemli olan sanal gercek falan degil. Insanliktir. Yardim etme iyilik yapma istegidir. Boyle guzel yaziyi okumak beni cok mutlu etti.
Bende bu yil calismiyorum aslinda ogretmenim ama hassas bir bunyem var. Sagligim ve bebegim daha onemli. Ve esinizle yada sevdiklerinizle iyilikle guzellikle anlasarak konustugunuz surece sorun olmaz.
Tabiki hormonlarimizdan dolayi daha hassasiz ama bunu surekli ben zor donemdeyim bagirip cagiririm diye kendimizi kosullandirmsyalim. Esimize ve kendimize bu guzel donemi zehir etmeyelim insallah.
Umarim sorunlariniz guzel bir konusma neticesinde cozulur. Allah yardimciniz olsun :) hepimiz birbirimize yardimci olalim ins.
Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duyduk sukurler olsun ayrica artik Turkiyedeyim insallah hepiniz iyisinizdir :)
Çok sevindim, hoşgeldin memleketeBugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duyduk sukurler olsun ayrica artik Turkiyedeyim insallah hepiniz iyisinizdir :)
Kızlar akşam akşam beni duygulandırdınız Allah bebeklerinizi size bağışlasın( hepimize), bebekleriniz doğunca bütün sıkıntılarınızdan ve eski kötü hatıralardan kurtarsın inşallah. tuğçe, butterfly33 ve damla ya.
Kizlar nasilsiniz? Midem cok kotuu dayanamiyorum araliksiz bulaniyo 3 gundur
Napcam daha 7. Haftaya yeni girdim offf imdaaaaat bunun bi cozumu yok mu? doktora da haftaya gtcem ogune kadar bittim boyle giderse
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim samimi tavsiyelerini için.
Ben inşaatlarda çalışıyorum.bu sebeple bu işi değiştirsem yeni bulacağım iş yine şantiye.
Bu sebeple barış çağriş stres yüklü dedim.
Eşimle konussam ...
Galiba mayısta bu iş bitinceye kadar ödicem bişeyler ne kadar yapabilirsem.
Kalanını da bireyler yapsın konuşucam .
Hepinize teşekkür ederim.
Kıyıcam ya damla. Haklısın sonuna kadar.benim annem tamamıyla seninki gibi degıldiyse de
Aynı muamelelere maruz kaldı hemen hemen
Hıcbıseyın garantisi yok ahayatta.
Allah'ım hayırlısını nasip etsin herseyın inş.
Allah razı olsun hepinizden, hepimizden.
Canım seni rahatlatmak istedim ama daha yeni başlıyor maalesef genelde 14. haftaya kadar sürer ve doktorunda sana yapabileceği bişey yok mide bulantısı için ilaç verebilir ama bence içme zararlı olduğunu duymuştum. dayanmaya çalışacağız
Hepimizin kötü ve sıkıntılı günleri olmuştur elbet. Ama annem okadar büyük ki doğduğumuzdan bir sürekli yanımızda oldu ben düştüm elimden kaldırdı hiç bir zama baba sevgisi yaşamadım hiç yanımda olmadı çünkü. Oyuzden dua ediyorum rabbim cocuğumu babasız bırakmasın. Amaaan Geçti bitti hepsi :) yazılan kötü olan herseyi unutup güzel forumumuza dönmeliyiz. Teşekkür ederim canımcım bebeklerimizi Rabbim bize bağışlasın.
Canım seni rahatlatmak istedim ama daha yeni başlıyor maalesef genelde 14. haftaya kadar sürer ve doktorunda sana yapabileceği bişey yok mide bulantısı için ilaç verebilir ama bence içme zararlı olduğunu duymuştum. dayanmaya çalışacağız
egem88
Ayy 7. Haftamı düşünğyorumda ne fena olmuştum cok şükür atlattık o günleri :) mide bulantısı için yapabileceğin seyler meyve yemek çubuk kraker, ekmek benim baska hiç birsey bulantımı geçirmedi ne yazık ki. Ve bulandığı seyler içinde kendini zorlama unutmaki bebiş suanda depondan besleniyor
Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duyduk sukurler olsun ayrica artik Turkiyedeyim insallah hepiniz iyisinizdir :)
Yahu neredesin sen? Meraktan öldüm yaaa insan şimdiye kadar yazmazmı? Neyse ee nasıl olmuş büyümüş dimi kocaman olmuş miniğin. Ohh videoya da çekseydin keske kalbin o güzel ritmini
Çok sevindim, hoşgeldin memleketeİyiyiz çok şükür, çoktandır yoktun, merak ettik. Neyseki güzel haberlerini aldık.Tebrikler
Hosbuldum canim evet cok sukur kavustum cok tesekkur ederim ilk defa gittim cok degisik duygular yasadik coooook guzelmis Allah herkese nasip etsin insallah sende bebisinde iyisinizdir insallah :)Ayceey hoşgeldin canım, ne güzel kavuşmuşsun ailene ve memleketine. Bundan sonrası daha kolay olur inşallah. Bebeğini ilk kez gördün değil mi sen, eminim çok güzel hissetmişsindir. Bizimkiler iki haftada bir çağırmasına rağmen iple çekiyoruz, bir anlamda yavrunla da kavuşmuş olmuşsun:))
Kraker. Limon. Ve tost makinasinda kurutulmus ekmek de iyi geliyor. Birde lokmalari az az al ve cok cok cigne. Beni yagsiz tost bazen rahatlatiyor.
Sakin yedigin seyleride hizli yiyip icme. Ilac onermiyor doktorlar[/QUOT
cok sagol canim bu aksam bi tost yapim yagsiz.bu migde bulantisi cok kotuymus.butun gun boyle zor oluyo calisirken.ilac da almam zarari varsa
ilk önce mustela krem aldım sonra herkes paranı sokağa atıyorsun dediler bende daha sonra tatlı badem yağı aldım onu kullandım ama inan asıl kullanmam gereken haftalarda kullanmadım bile. Bademde tüylenme sorunu olabilir susam yağıda çok iyi geliyormuş onuda kullanabilirsin. senin yapman gereken ne olursa olsun nemli kalmak ona dikkat et
dün gündüz böyle bir koku hissettim. sonra bir saniye sonra bu kokunun neye ait olduğunu bulamadım.unuttum. sonra koklamaya falan başladım ama bir daha gelmedi:))) neyse akşam olunca yemek yedik tv izleyip nette gezerken birden yine hissettim neymiş biliyor musun.. Helva:) kakaolu sadeli helva.. dedim eşim hemen gitti getirdi.. diyorum benim de isteyecek bunu mu buldu.. ama ne yalan söyleyim geldiğinde kokusunu içime çektim.işte bu koku diye:)))kızlar ya çok aşeren var mı bnm gibi zavallı adam nöbetçi manav aramaktan Bi hal oldu ne görsem cnm çekip pis boğaz oldum çıktım
kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim aranızda toksoplazma testi yaptıran varmı ve nerelerle ne kadara yaptırdınız yardıncı olurmusunuz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?