2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım gelmişsin hayırlı uğurlu olsun kalp atışlarını da duymuşssun :)) ohh cok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Canim ben cok sukur 6 hftalikken duydum kalp atimlarini 3 haftalik sonraki kontrolumdu 9 haftalik oldu 3 hafta sonra yine cagirdi iste ikili tarama yapilcakmis

Ben tum tahlililerimi muayenemi devlette yapiyorum canim doktorumda cok iyi bir bayan ozele arada bir gidicem sadece ultrason icin esimde gormek istiyor devlette esleri iceri almiyorlar cunki

Ne guzel atlatmissin sen canim.sadece ekmek yemem lazim herhalde.tavuk kelimesi bile mahfediyo artik beni.bende hic beslenemiyo bebek diodum.o zaman cok zorlamiyom ekmege vurcam kendimi baska yolu yok zaten:)

Fazla ekmek yeme. Oda kilo yapar ekmeğin kalorisini azaltacak için kızartıp yemek daha iyi geliyor. Bana da süt ve süt ürünleri fena yapıyor aslında ağlatmadım ama şükür ki eskisinden iyim. Bise o zamanlar ben neyi abartırsam bir daha yiyemiyordum hala oyle uapıyorum bir yediğim şeyi ikinci gün yiyorsam üçüncü gün yemiyorum yoksa midem bulanıyor. Kokulara hassasiyet yine devam tabi. Bence de ilaç kullanma şuan için erken. Azalıyor zaten 9. Haftadan sonra. Umarım tamamende gecer

gözünaydın canım.böle haberler duyunca mutlu oluorum.benimde 9 hafta oldu sabırsızlanıorum artık.doktor randevumada daha var.allahım inşallah hepimiz güzel haberler getiririz.

Ayniyiz canim ben en son 6 haftalikken gitmistim 3 haftada cagiriyo benim doktorum 3 hafta sonra yine gidicem iste ikili tarama yapilcakmis canim seninkide buyumustur bu haftada bile baya buyumus oluyorlar canim kafasi falan belli nerdeyse

Canim ben cok sukur 6 hftalikken duydum kalp atimlarini 3 haftalik sonraki kontrolumdu 9 haftalik oldu 3 hafta sonra yine cagirdi iste ikili tarama yapilcakmis
Ay canım başka birisiye karıştı ozaman :) olsun olsun bebeğimi görmüşsün işte sağlıkla sıhhatle :)

Duana amin diyorum canım. Fedakar annelerin hakkı gerçekten ödenmez. O babalara da Allah hidayet versin.
Ama bence de unutalım, bebeklerimizin minik ellerini, ayaklarını düşünelim, keyfimiz yerine gelir o zaman

Evet evet unuttum zaten :)) gereksiz bir insan. Ee sen bugun hiç birsey paylaşmadın bize aman birsey bulursan paylaş olurmu yazılarını okumak cok eğlenceli oluyor benim için :)

Allah büyük cnm içini ferah tut. herşey iyi olucak inş. dualarım sana

Kızlar çok teşekkür ederim ilginize. Dün yine gittim doktora. İçim rahat etmedi. Kesem büyüyor. Dün 1.2 cm'di. Dünkü doktor da anormal hiçbir durumun olmadığını söyledi. Hatta yolk kesesini de gördük. 3 mm civarıydı :) İçim çok rahatladı..

Maşallah canım benim oo baya biyümüşsünüz sizde :) bizde 11 haftalığız 10+5 günlüğüz bugun. Zaman aslında su gibi akıp geçiyor.ee nereye taşınıyorsunuz? Ohh artık buralardamısın bitti o kötü günler seninle beraber bende rahatladım

İşte azalıyor yavaş yavaş :) şu kokulara karşı olan hassasiyette bi yakamızı bıraksa keske

O kalp için ölür insan ya :)) ne güzelde düşünüp kalbe almışsın. Ohh terazi burcu candır erkeği cok yakışıklı oluyor kızıda güzel oluyor senin minikte şimdiden cok güzel gözüküyor zaten :) maşallah Rabbim nazarlardan korusun onu

çook teşekkür ederiiim :) benim ikinci meleğim bu, ilki kız, pırlanta gibi 2,5 yaşında. ikincinin cinsiyeti daha önemsiz oluyormuş onu anladım. iki kız anası da olsam olur, bir kız bir oğlan da olsa olur diyorum artık.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Valla kim ne derse desin ama sen inanılmaz şanslısın çünkü bir kız evladına sahipsin. Rabbim hepimize bir kız evladı versin er yada gec versin ama ben oyle düşünüyorum

Duana amin diyorum canım. Fedakar annelerin hakkı gerçekten ödenmez. O babalara da Allah hidayet versin.
Ama bence de unutalım, bebeklerimizin minik ellerini, ayaklarını düşünelim, keyfimiz yerine gelir o zaman

Aynen kızlar.bebeklerimiz var artık.bu fikre alışalım artık hep birlikte haklısınız.
Artık hamıleyız.
Ben bazen unutuyorum biliyor musunuz?
İçimde bi kalp olduğunu unutuyorum.
Ben anne olmayacağım gibi devam ediyorum günleri bitirmeye .
Alışamadım mı ne ?
Size de oluyor mu?

Hosbuldum canim evet cok sukur kavustum cok tesekkur ederim ilk defa gittim cok degisik duygular yasadik coooook guzelmis Allah herkese nasip etsin insallah sende bebisinde iyisinizdir insallah :)

Bizde iyiyiz çok şükür:) benim birkaç hafta bulantılarım ayyuka çıktı ama bu aralar biraz daha sakin gibi, ama bebişi düşünmekten kendimi alamıyorum, onu iyi gördükçe herşeyi unutuyorum.

Maşallah canım çok sevindim, yolk kesesi önemli bir gelişme:) inşallah sonuna kadar sağlıklı ve keyifli bir gebelik geçirirsin..

Valla kim ne derse desin ama sen inanılmaz şanslısın çünkü bir kız evladına sahipsin. Rabbim hepimize bir kız evladı versin er yada gec versin ama ben oyle düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum. kız annesi olmak başka bi şey, allah herkese versin. bi de benimki cilveli işveli bir şey. dur fotoğrafını paylaşayım, ama maşallah deyin :2:

Ayniyiz canim ben en son 6 haftalikken gitmistim 3 haftada cagiriyo benim doktorum 3 hafta sonra yine gidicem iste ikili tarama yapilcakmis canim seninkide buyumustur bu haftada bile baya buyumus oluyorlar canim kafasi falan belli nerdeyse

Ay heyecanlandım şimdi:)yok yok ben dayanamıcam yarın iş çıkışı acile gidicem işten iZin almam zor (ben hala korkudan kimseye söleyemiyorum sadece eşim biliyo

Bende bazen unutuyorum karnım şiş olmasa ve bulantım olmasa acaba hamile değilmiydim rüyamıydı hersey diye soracağım kendime :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…